- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #24.101
Hikommmm polyanamSende benim gibi temizlik yapınca herşeye yetişince mutlu oluyorsun onu farkettim.Menülerin sporun temizligin,ogğluşa ponpon yapışın etkinlikler,temilzik ve cam kenarında şirin bir foto ve kahve harika herşey
Banucum bugün iptal ettirdim.Ayrıntılı yazamam kimseye söylemeddim buradan kabak gibi ortaya çıkamam.Ama çok şükür iyiyimUfak bir sorun etki edicek bana.Ama merak etme herşey bir imtihan dimi zaten Artık menü paylaşalım motive olalım pozitif olalım hep.
Papatyam biz temizlikle sende işyerinde yetiştirdiginde mutlu oluyorsun sanırım.Psikolok konusunda haklısın tanımadıgın birine anlatmak onun gözünden düşüncelrini duymak daha bir başka.C.tesi seninle yazışmakta bana iyi geldi inan
Kilo almışsın üzülme salma kendini spora devam et bende öyle yapıcam.
Lajobam aynen barışıcaksın nasılsa üzülme boşyere
Özgeme de attım rsimleri o da görsün istedimKv eltine göstermeyip doldugu tepkiyi senden çıkarmış anlaşıla.Boşver yaşlılıgına ver ki sen zaten çok sabırlısın dagına göre kar verirmiş Rabbim
Hawarım seninde mneülerin iyi
Btlkbra hala ugramamış
Hdekam nerdesin canım
Arser sende güzel gidiyosun canım?face gördüler face var mı senin?
Oğlum bugün dogdu.Facete duygu patlaması yaşadım uzunca bişiler yazdımHepinize çok teşekkür ederim fotolarla ilgili d.günü kutlmaları için
Tartıda feci bir rakam gördüm bu sabah.Ballı limonlu yada elma sirkeli suyumu mutlaka her sabah içiyorum 1 ay ollucak.Bütün gün bişi yemedim 3 te yedim ve dokuz buçukta kahvaltı gibi yedik.Çok acıkmıştım.Pastadan 2-3 çatal aldım ve kurabiyeden yemedim.Akşama yemek yok.Pasta kesin yiycem 1 dl o yüzden yemek yemem belki yada kahvaltı gibi hafif bişiler tutzlu yerim öncesinde.Hibuskus çayı almıştım h.sonu.Onu demleyip deniycem.Birde yarın çucuk tarçını 2 dl suya atıp içicem bakalım tatlı istegim azalıcak mı?
Araser ne güzelsin sen öyleEvlatlarında maşallah çok tatlılar.Sünnet elbisen tam istedigim gibi bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?