Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Günaydın arkadaşlar cumaya göre Artı 1.100 deyim bol bol yersem böyle olur, bir aydır bu kısır döngüdeyim hafta sonu yiyorum Çokça hafta ikide anca hafta sonu yediklerimi eritiyorum, bu kısır döngüyü kırmam Lazım

lajoba dahada eksiyi görmene sevindim
ebruli1820 canım ne güzel bir gün geçirmişsiniz, resimleri bizde Görelim
M maviduvar1 süper bir enerji sevindim senin adına, benimde günü planlamam Lazım ama bu aralar yapamıyorum
@Hkmt_ canım kartlarınız gayet güzel, bazı oyunlar etkinlikler oğlunun dikkatini çekmiyebilir üzülme bu yaşlarda çok çabuk sıkılıyorlar, bizimdir öyleydi ÇOĞU oyunu ben yalnız oynuyor zannediyordum, sonra sonra alıştı

Kizlar aike boyu hastayiz ayaga kalkamiuorum guc bela 2 lokma yedim yedirdim cocuklara selin kardesiyke oynuyo ben uzaniyorum heryerim agriyor bogazlarik fena
aksam dr randevu aldik cocuklari goturcez
Yesilcay aldirdim dun annemlw babm gelmisti annem bana kitao getirmis kan grubuna gore beslenme gercektn cok guzel daha yeni basladim ve cok etklndim ben 0 gruuyum yaptigim yanlsilar siyaj cay kahve mercimek ekmek un sut ve yogurt agzima koymamam gerekmis ekmek beni sismanlatiyimus deneyip gorcez bakalim elimden geldiginde uyucm farka bakarim
burda amac kilo vrmkten cok aaglikli beslnmek zaten size sifa olanlar zarar verenler diye ayirmis
Ebrum fotolari tlf atmis gordum konuatuk cok guzel bi dogumguni olmus
papatyacim ipi eline aldiysan sorun yok duygusal baglamda da herswyin uatesinden geliyisun bi sekilde yine gelirsin
hkmwtcim ne iyi bi annesin oglun cok sansli gerckten
hawarcim bize kilo aldiran duygularimiz bence kiaisine gore degisir ama mutlutkn yiyen uzgunkn yiyen sinirliykn solugu mutfakta aĺan hicbir yiyecek kacmiyir hepsini istediginiz heran alip yiyebiliriz dogri zamn vemiktatlarda yw canin neisteesw bol su ic tok tutsun bir de

Selam kızlar ebruli1820 oğlusunun dogum gunu kutlu olsun Allah saglıcakla daha nice yaslarını göstersin resimlerini bende merak ettim herhalde facede....
osge1989 cok geçmiş olsun canım dikkat et kendine o kitabı bir ara görmüştüm sen okuyunca bizleride bilgilendir...
wisdom01 Harikasınız canım menülerin süper...

Bende hafta sonu cok dikkat edemedim ama sabah tartıldım gelen giden yok o beni memnun etti
Bu sabah arkadaşlarla dışarıda kahvaltıya gittik orda yedim ama öğlen ve aksamı dengede tutcam şimdi kendime bir yeşil cay demleyecegim

Bu arada kızlar yulaf kepeği tüketmeye başlayacağım 1 kasık yulaf kepeği midede yaklaşık 3 kasık gibi şişip yer tuttuğundan tokluk hissi veriyormuş özellikle aksam üstü yiyip aksam öğününde fazla yememiş olmayı planlıyorum....

Hikommmm polyanamSende benim gibi temizlik yapınca herşeye yetişince mutlu oluyorsun onu farkettim.Menülerin sporun temizligin,ogğluşa ponpon yapışın etkinlikler,temilzik ve cam kenarında şirin bir foto ve kahve harika herşey
Banucum bugün iptal ettirdim.Ayrıntılı yazamam kimseye söylemeddim buradan kabak gibi ortaya çıkamam.Ama çok şükür iyiyim Ufak bir sorun etki edicek bana.Ama merak etme herşey bir imtihan dimi zatenArtık menü paylaşalım motive olalım pozitif olalım hep.
Papatyam biz temizlikle sende işyerinde yetiştirdiginde mutlu oluyorsun sanırım.Psikolok konusunda haklısın tanımadıgın birine anlatmak onun gözünden düşüncelrini duymak daha bir başka.C.tesi seninle yazışmakta bana iyi geldi inan
Kilo almışsın üzülme salma kendini spora devam et bende öyle yapıcam.
Lajobam aynen barışıcaksın nasılsa üzülme boşyere
Özgeme de attım rsimleri o da görsün istedimKv eltine göstermeyip doldugu tepkiyi senden çıkarmış anlaşıla.Boşver yaşlılıgına ver ki sen zaten çok sabırlısın dagına göre kar verirmiş Rabbim
Hawarım seninde mneülerin iyi
Btlkbra hala ugramamış
Hdekam nerdesin canım
Arser sende güzel gidiyosun canım?face gördüler face var mı senin?

Oğlum bugün dogdu.Facete duygu patlaması yaşadım uzunca bişiler yazdımHepinize çok teşekkür ederim fotolarla ilgili d.günü kutlmaları için

Var canım özelden mesaj atarım ekle beni istersen....

Tartıda feci bir rakam gördüm bu sabah.Ballı limonlu yada elma sirkeli suyumu mutlaka her sabah içiyorum 1 ay ollucak.Bütün gün bişi yemedim 3 te yedim ve dokuz buçukta kahvaltı gibi yedik.Çok acıkmıştım.Pastadan 2-3 çatal aldım ve kurabiyeden yemedim.Akşama yemek yok.Pasta kesin yiycem 1 dl o yüzden yemek yemem belki yada kahvaltı gibi hafif bişiler tutzlu yerim öncesinde.Hibuskus çayı almıştım h.sonu.Onu demleyip deniycem.Birde yarın çucuk tarçını 2 dl suya atıp içicem bakalım tatlı istegim azalıcak mı?
Araser ne güzelsin sen öyleEvlatlarında maşallah çok tatlılar.Sünnet elbisen tam istedigim gibi bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmm

Teşekkür ederim canım sunnet elbisemi cok aradım ama değdi tam istediğim gibi oldu....

Herkes nerdeKararlıyım kızlar.Facete özgem bir ööneri sayfası söyledi.Takip ediyorum kız resmen vişneli degişik bir çay ve hikom gibi çorba detoksları yapıyor.Onun yediklerini görünce utanıyorum2 günlük yemeklerimi yaptım.Lavobuyu yaptı eşim kap kacak plastik ne varsa yıkadım ççaydanlıkları parlattım telledim.Oglana bir sürü dogum günü hediyesi sipariş ettigim kitapları geldi.Konuştuk okuduk uyudu saatinde kuzumÇok yorgunum biliyorsunuz oglanı uyuturken mayıştım gözlerim kpandı.Kalk yedigin pastayı yak dedimSpor duş namaz ve burdayım.Menüm gelsin ama yarın hisbukus çayımı aç karınla içerek güne başlayıp şişemin içine 1 kabuk tarçın atıp yarın işe götümek üzere çantaya koydugum tarçınlı suyumu 3 şişe içicem sözÇok adapte oldum valla.Tadını merak ettigim kurabiyeleri başka zaman yerim diyerekten buzluga attım.
Sabah: sandiviç ekmegin içine peynir koydum
ögle: 1 z. dolma,1 kase çorba,mevsim salata
ara:2 keten tohumlu galate
akşam:1 .5 dl ekmek,1 kepçe kuru fasulye,4 yk yogurt,4 cin biber
ve 1 dl ogluşun pastasından

spor:slim in 6 yaptım

Kızlar iyi geceleer..
Ilk önce menü yü yazim.

Sabah 1 şekersiz Türk Kahvesi

11:30 gibi
Kahvaltı

16:30 gibi 1 kase bezelye,4 ymk k pirinç pilavı,2 kasık Yogurt

17:00 2 catal kabak reçeli (sadece tane )

19:00 3 brdk Şekersiz cay

21:30 gibi 3 tatlı k Yogurt zencefil tarcın yarım elma

30 dk leslie, 20 dk ebru 3k

Ebruş mutluluk benim içimde.. geçen Ablama mutfak penceresine yaptığım süs ciceklerin fotosunu gönderdigimde abla mutfağıma bahar geldi dedim. Ablam da bana " bahar senin içinde " dedi. Düşündüm gerçekten de öyle. Evim temiz düzenli mutfağında bulask olmayınca kirli cm olmayınca ne bilim heryer düzgün olunca huzurlu oluyorum sanırım. Oglan içinde bişeler yapmak amacım sayı saymaya bayılıyor. Ona iyi öğretici bir anne olmak amacım. Yani ebruş sana da imreniyorum değilim yani:) netten cok araştırma yaptım monesstori ile ilgili .. ay olarak geç kaldım sanki ama olsun nerden dönerken kar dır.
Kiloya gelirsek dikkat ediorm artık. Yarın ayran detoxusuna başlayabilirim.

Areses merak ettim bende sni.

Hawarım dogru söylüyorsun. Inş daha iyi olur oglanı için.

ÖZGEM geçmş olsn canım ya. Bende sıfır grubuyum. Araştırim bende.

Hadeka cidden nerdesn sen

Iyi geceler kızlar menümü paylaşıyım cok uykum geldi

Kalkınca iki bardak su

Sabah : kahvaltıya gitmiştik arkadaşlarla 2 yuvarlak ekmekle beraber herseyden azar azar yedim, şekersiz cay

Öğlen : 1 avuç Çiğ badem, 2 kayısı, 2 kupa yeşil çay

Ara : 3 kasık yogurt, 1,5 kasık yulaf kepegi

Aksam : 4 ızgara köfte, 1 bardak ayran

Ara : 5-6 tane Çiğ bagdem, 1 kupa mate çayı

Yarın ilk defa cilt bakımı yaptırcam bakalım nasıl olacak...

Günaydın kızlar
Düne göre -800 çıktım bugün.
Ebrucum Hikmet'im sabah sabah içime güneş doğdu sayenizde. Çok güzel pozitif enerji aldım sizden.
Bugün ders günüm. Öğleden sonra kanal tedavisine gideceğim.
ebrucum siz nasıl temizlikle mutlu oluyorsanız ben de Çalışınca çok mutlu oluyorum. Çalışmak beni ben yapıyor resmen.

Kizlar gunaydiiiinnnnn
gune kus gibi hafif uyandim bos bir migdeyle uyanmak gibisi yok
20lik disim yine ataga gecti maf ediyir beni gecsin artik yaa
sabah tartiyi ciktim ve ta taaam 62.3 3 gun once 63.7 cikmistim
ebrum ben de cok kararliyim okudugum kitapta beni baya motive etti
su sisesne bayildim afiyet olsun hibiskus cayini onerdigim kadinda iciyordu kansizlifa demir eksikligine de iyi geliyormus ben de var aktaradenk gelirsem alicam ben de
Kurabiyeleri buzluga atman iyi olmus ve uyurkn kalkip spor yapmana kocaamannn bi alkis
araser cok merak ettim seni simdi
hkmetcim kisaca soyle soyleyim
o grubu sut yogurt ayran kirmizi yesil mercimek kestane antep fistigi ekmek bugday gluten kurufasulye lshans karnibahar yemiycek
ekmek ve tahillar kuru baklagiller bizi sismanlatiyomus
et yagli yagli bile yiyebilirmisiz bizr sifaymis vucudumuz sindirebikiyomus eti rahatca ben eti cok sevdigimden sevindim buna
mesela etle ayran icmiycez yogurt yemiycez ekmek yemiycez tek salata yiyebiliriz
illa mercimk corbasi icecksn limon sık diyor ama zararliymis kurubaklagiller bize
aklimda klnlae bunlar suyla ilgilede yemekle beraber ve yemkten hmn sonra icilen su cay vs sindirime zarari varmis yemk yedikten 2 saat snra su icmeye baslayin diyor

Günaydın kızlar.. musmutlu uyandım güne. Geceki yaptığım leslie ve günü erken kapatmam sabaha -700 uyandım. Dün 72.5 dı, bu sabah 71.8 yehooo
Bugün ayran detoxunu başlıyorum. Ve ebru Şallı ve leslie yapıcam. ) 69 u görmek istiorm tekrardan.

Areses menün cok sevdim. Bi cilt bakımını merak ediyorum. Faceden anlamı eklesene Mrk ettm seni ebruştan bak Ayşegül ö.. diye.

Banuşum menü nerdeee:)

Papatyam süpeeer Tebrikler
Bak olumlu düşünmeyle hemen kilolar gidiyor. Enerjin coook yükseeekte olsun.
Başarılarına başarı katıcaksındır. Eminim hemde coooook

Ebruş tarçınlı su ve eksi bir kilo mu
Vaaaayyy
O dayı merak ettim netten bir Araştırim.

Özgeeeeemmmm ya söylediklerini tüketiyorum ama ben
Yaaaaa ekmek cok tüketmiorm da kuru baklagil seviyoreee
sen Uy bakalım .. ben bugün Detox yapıcam . Içinde yeşil mercimek nohut yogurt olacak.

merhabalar,

beni hatırlamazsınız sanırım çok kısa kalmıştım aranızada. ceren_elanur kullanıcı adı ile. okadar zor günler geçiriyorumki biriyle paylaşmaya dertleşmeye çok ihtiyacım var. üzüntüden 67 kiloya düştüm. beni hatırlamazsınız ama ben sizlerle o kısacık dönemde paylaştıklarımla huzur bulduğum için hiç unutmadım. yeni kullanıcı adımdan anlayacağınız üzere güzel gülmeye, güzel gülümsemelere ihtiyacım var. umarım sizlerde herşey yolundadır. hayat o kadar zorki ufacık şeyleri sakın dert etmeyin. kiloları hele de hiç. keşke 100 kilo olsamda huzurum olsa. neyse ben yeniden aranıza katılmak ve hoş sohbetinizle keyif bulmak istiyorum. eğer aranıza beni yeniden kabul ederseniz.

Ceren hatırladım senii.. hayırdır neoldu... dinlemek isteriz. Huzur cok önemli gerçekten. Cok şükür uzun zamandır huzuru tadıyorum. Allahım hepimizin huzurunu bozmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…