Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Ceren hatırladım senii.. hayırdır neoldu... dinlemek isteriz. Huzur cok önemli gerçekten. Cok şükür uzun zamandır huzuru tadıyorum. Allahım hepimizin huzurunu bozmasın

hatırlaman beni gerçekten çok mutlu etti. Allah huzurunuzu bozmasın. güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. amin amin en kısa sürede huzura erebilmek duası ile...

uzun uzun anlatıp ne morelinizi bozmak nede vaktinizi almak isterim çok teşekkür ederim canım. ailesel konular her ailede her evde olanlardan ama bizim artık tadımız baya bir kaçti başkalarından dolayı. Allah başkalarının mutluluğunu kıskanıp onların mutsıuzluğuyla mutlu olan insanlara yardım etsin. en büyük dualarımdan biri bu.

Guzel gul tabi canim seni aramizda gormek isteriz elimizden gelen ne varsa destegimizi gosteririz umarim yuzun en kisa zmnda guler ve hic solmaz

amin canım amin. çok teşekkür ediyorum hepinize. insan en yakınlarından ailem dediklerinden bu kadar kötülükler görüp, tanımadığı insanların sevgisini paylaştığını görünce çok mutlu oluyor. benide mutlu ettiniz bu zor günlerimde.

Gül mü diim Ceren mi.. anlatma zaten kapat üzme kendini .. inş bundan sonra güler yüzün. Nickini de sevdim. Gül her zaman gül

İçim kıpır kıpır huzurla doluyum.Şükür ve tevekkül sanırım bunun sebebi.Artık küçük şeyleri sorun etmemeyi yavaş yavaş öğrenmemeye çalışıyorum.Kendimi yeniliyorum özümü degil tabiki kendimde sevmedigim şeyleri düzeltemeye çabalıyorum.

Hikom bende tek katlı bahçeli penceresinden senin gibi bakacagım bir ev istiyorum hayallerimde.Tarçınlı suya bugün başladım.Dogum günü sonrası dikkat edip spor ve hisbukus çayı etkili oldu sanırım.5 günde ne olucak bakalım.Bende snein gibi derli toplu olunca mutlu oluyorum.

Papatyam ne güzel enerjimiz sana kadar ulaşmışSende işinle mutlu et kendini

Güzel gül yani ceren hatırladım canım seni.Hepimiz maddi manevi saglık vs sorunlar yaşıyoruzçŞükür dua ve tevekkül ve okudugum mesnevi bir kitap iyi geldi bana(elif şafak) Bizlerle mutlu olmana çok sevindimHerzmana kapımız açık bizde dostlugumuzdan bırakamıyourz birbirimizi

Özgem bende bakayım kan gurbuma neler yaramıyor acep?Face önerdigin sayfa çok güzel Sıvı besleniyor resmen takipteyim

Btlkbra ig de varsın burda yoksun
nel face baya aktif ama buraya yazamayacak kadar zamanın yok sanırım neyse
lajobam motivasyona gelllllllllllllll
Hdekam merak ettim seni ama
zuzumda ugramıyor

maşaallah Ebru cum. mutlu olmana çok sevindim. evet şükretmeyi bilmek çok öenmli.

uzun zamandır takip edemedim sizleri. umarım herkeste herşey yolundadır. ben cok zor günler geçiriyorum. çok şükür evladım sağlıklı.. o olmasa tutunamazdım hayata. ama eşimle evleri ayırdık malesef. bu yüzden ne yapacağımı, nereye sığınacağımı şaşırdım. evladımla bir başıma kaldım. şükür yavruma karşı herşeyi yapıyor. maddi açıdan banada desteğini gösteriyor. ama yanımızda olmadıktan sonra napıyım ben parayı. umarım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. o yüzden sizlere söyleyeceğim tek şey. hayatınızdaki gereksiz insanları çıkarın. evet biz başkaları yüzünden bu duruma geldik. benim yavrumun ne günahı vardı bunları yaşıyor. çok şükürki yine daha çok küçük pek anlayamıyor. evinizdeki huzur herşeyden önemli. bunu kimsenin bozmasına sakın fırsat vermeyin. bir hiç yüzünden, dış kapının dış mandalı yüzünden ben bunları yaşıyorum. hep ölmek istedim. ama evladımı düşündüm Allah a sığındım. şimdi onları allah a havale ettim. ve yoluma devam ediyorum. evladım için hayırlısı ne ise onun için dua ediyorum.

yani anlayacağınız kızlar çok zor günler geçiriyorum. sizinde burda başınızı şişirmek istemem ama hiç kimsem yok.

Kizlar ben geldim ebrum inan buraya yazmaya yuzum yok sizi her gun her dk okuyorum ama yazamiyorum cunku size herseferinde evet kizlar bugun basladim diyorum ama devami malesef gelmiyo dun aksam esimle tartildik ve onunda benimde kilo aldigimizi gordum oda diyette bende ins 2 kilo veriyim ondan sonra hep aranizdayim yaz geldi yatti ben gecen seneki kilomdayim hala
Hikos super gidiyosun masallah
Ozgem sende 62 leri gormussun
Ebrum oglusunun dogum gunu kutlu olsun cok guzel gecmis gordugum kadariyla
Papatya sende toparlamissin masallah
Cerencim hakkinda hayirli olsun ins esinle araniz duzelsin bir yuva kolay kurulmuyo ahh o is etkenler yokmu niye karisirlar aile icine anlamam ins esin bian once anlar herseyi ve eve geri doner hayirlisiysa tabi
Kizlar ben trambolin almistim demistim sizede hergun 600 defa zipliyorum 6 7 dk ediyo sonrasina vucut daha hazir degil sanirim ama gunden gune cogalticam ins
Bugunki menumu yazicam cunku size tazinca disina cikamiyorum
Sabah
Yarim lavastan tost
3 4 catal menemen
Oglen
1 porsiyon kinoa li yagsiz kabak yemegi
1 kade yogurt
1dilim ekmek
Ara
Yesil cay
2 kare bitter
2 yulafli
Aksam
1 kase corba
Bol salata
900 tramvolinle ziplama

Ebrucum siteyi begenmene sevindim guzel bilgiler var gerckten
cerencim yasadigin seyler kolay degil Allah sana guc kuvvet dayanma gucu versin
Evlilik gerckten yurutulmesi buyuk fedakarliklar isteyen bi kurum biz evliligimizde 5.yilimiza giricez ve ne badireler atlattim burda da kizlarl derylstim hep
Bol bol dua et esine karsi eger icibde kucukte olsa bi sevgi varsa ve duzelcegin umudu varsa savas ama sevgim yok dersen birsey diyemem hskkknda buymus hayirlisi derim
bu dunya sinav burda tam huzur ve mutluluk herzmn olmuyor sen hakliysan Rabbim arkanda emin ol sen unutur gidersin sil bastankndine guzel bi hyt kurarsin olan esine olur hakettigi icin

Btlkbra menün çok güzel bence.Bol bol zıplamaya devam.Yazmana çok sevindim canım.
BANUCUM yeni gördüm yazdıgnı atlamış gözümden kusuruma bakma canımMerak etmene iyiyim dedigimde iyi hisetmene çok hislendim Ölümden başka herşeye çare var olmayanada katlanmak şükretmek gerek dimi ama
GÜZEL GÜL eşimle 7 yılın içindeyiz ve bir kez senin şu huyun yada bana öyle dememeliydin vs kendimiz için tartışmadık.Hep dış etkenlerdendiGeçte olsa anladık sanırım yada çocuk etkilenmesin diye artık bu konularda tartışmıyoruz.Bu bir süreç eger eşini seviyorsan çocugun için sabır göster .İnan evladından başka kimseye bişi olmıycak.İnşallah hakkınızda hayırlısı olsun canım.Dua et bol bol evladına sarıl.

Slm canlar
Sizi çok özledim.
Sinüzitim çok ilerledi. Iyileşemedim bir türlü
Dün tekrar doktora gittim. Iğne verdi.
Kafamı kalduramıyorum.
Diyetle de pek alakam kalmadı. Yemek yapamıyorum. Hareket ederken bile çok zorlanıyorum.
Enerjiniz ve moraliniz hep yüksek olsun kızlar. maşallah size

slm kızalr sizlere bir göz gezdireyim dedim ebrumun sİtemi ile karşılaştım... çok ama çok haklısın ebrucuğum...

günlerim çok yoğun geçiyor.. bazen halsizleştiğimi hissediyrum..

kurs kovalamakta kendime pek zaman ayıramıyorum.. gezmeleri çok seviyorum iki arada bir derede olsa geziyorum..

geçtiğimiz cuma günü kilom a baktım ama size yazaMadım.. şimdi yazayım.

geçen cuma:59,1
bu cuma:59,1
gelen giden yok.. bence iyi oldu bu benim için..

sizleri bu gece okuuyacağım inşallah ve hepinize bir şeyler yazacağım..
,

günlerim çok yoğun geçiyor.
pazartesi derslerim yok. iki haftadır. ama salıdan cumaya kadar 8,00-15,30 arası okula
hafta içi:17,30-20,00 arası kursa
hafta sonları:10,00-12,00 arası da halk oyunlar kursu veriyorum..

hafta içi kurslarım bitince rahtalıyacağım inşallah.. mart sonuna adar sürecek..
sizleri çok özledim aslında ara sıra okuyorum ama pek yazacak zaman bulamıyorum.. KENDİ çocukLARIMA YETİŞEMİYORUM AFFEDİN...

Aaaaaa kimsecikler gelmemis
kizlar agri kesici aldim biraz ayaklndim oglen yemegimi yaptim supurge tuttum eve bir ter atiyorum ki sormayin sanirim mikroplar gidiyor
dus aldim snra kendime gldim cocuklari gorurduk drcyine antibiyotigi alipbdonduk cok kotu olmus bogazlari dedi dr selinin 4 yasinda test yapilck bogazindan kultur alinip niye hep boyle okuyo diye
eve gldim bi usume bi sitma tuttu bas agrisi ates pelini guc bela uyutup uzandim
Nelson cnm ben de bi ara kopmustum gemis baya birikmisti ama gun geliyo eksikligini hissediyo insan buranin arkadaslik dostluk muazzam cunku islerin hafifleyince daha sık bekleriz
hadeka cok gecmis olsun canim Allah tez zamnda sifa versin anneler hasta olunca cok kotu oluyor ben de cok zorlaniyorum lajoba 1 2 gundr gelmiyo sanirim nasilsin canim

Son düzenleme:
Menum
10.30
1 h.yumurta
kk beyaz pynir
1 yesil zeytin
roka 3 ceviz
yesilcay
13.30
2 kepce eriste corbasi
sonra sekersiz turk khvesi
1 torku gofret
17.30
1 parca tavuk gogsu
salata
Daha da birsey yemedim sabah merakla cikicam tartiya ciko yemesem daha iyiydi de hem nefsime yenildim hem seytan hastasin ye guc verir dedi

özgeciğim geçmiş olsun hastasın sanırım.. d,kkat et kendine..menun güzel tatlıcan..

ebrucuğum hayata bir kez gel,yoruz o küçük şeyler bizim ömrümüzü çalıyor.. kafana takmadığına sevindim.. hayat geçmişe takılarak değil anı yaşayarak güzel..ebru -1 k,lomu maşallah yyaaa.. ben bomba gibi şiştim adet öncesi . olsada kurtulsam biran önce..

güzel-gül hoşgeldin güzelim aramıza.. ben çok aktif olamasamda bırakamıyorummda burayı .. kk bana alışkanlık yaptı.

kübracığım sende bendensiz hiç gitmeyeceğim burdayım diyorum ama bir türlü aktif olarak kalamıyorum.. daha özen göstersek iyi olacak ama hayat telaşı işte...menun güzel tatlım..

hadekam geçmiş olsun şekerim iğnelerini aksatmadan kullan şekerim..

areser cilt baımı nasıl oldu. bende hiç cilt bakımı yaptıramadım.. merak ettim bak şimdiii.

papatyammm geçmiiş olsun tatlım.. kanal tedavisi zor diyorlar nasıl geçti.. -800 oh ne güzell.. pozitif olunca insan günleri hep güzel geçiyor..maşallah sana şekerimm..

banu sultanım selamlar sanada...

hikmet kız sende -700 mu .. topik harika eksilerdesiniz.maşlalah sizlereee. ben cumaya göre +500 deyim. ama adet öncesi yemelerime borçluyum bunu...

havarım selamlar güzelimm benden sana.. artıya takılma bir gün yoğurt ağırlıklı beslen bol su tüket azalır gider artılar tatlısı...

kızal runuutuklarım varsa kusura bakmayın..öpüyorum hepini<ziiii..

hep aklımdasınız ama çok koşturmaca içindeyim.. daha sık ugramaya çalışacağım..

,

Motivasyonunu sewiiimmmm senin.
Evimi seviyorum ama mahalle kötü .. yani senin hayal ettiğin gibi bir yerde değil evim. Ah bi de rutubeti olmasa. Duvarlar küflenior. Pencere altları özellikle.
Neyse yaz gelsin de o da kalkar ortadan.
Evin her köşesini yenilemeye çalışıyorum. Evde elde olanlarla.. tuvalet kağıtlığı yaptım. Birazdan foto çeker atarım. Mutlu oldum gerekli oldugunu düşündüm yaptım.

Merhaba kızlar
Ceren hoşgeldin.
Hasta olanlar geçmiş olsun hepinize.
Kanal iyi geçti. Hiç Korktuğum gibi değildi.
Hiç hissetmedim. Doktorum da iyi çıktı Allahtan. Ama ağzımı açık tutmaktan ağrıdı, tutuldu resmen.
Bugün spor yok. Ama yarın sabah işe gitmeden yapacağım inşallah.
Perşembe Sabahı da dolgu yapılacak.

Cerencim kurban olduğum Allaha Sığın .. Bugünün yarını da iyisiyle kötüsüyle. . Inan eden bulur. Sen metanetli ol lütfen.. Eşinle bu kadar aşılmıcak bi olay mı aranızdaki. . Seviyorsan savaş tabi .. oğlunuz için Yap..

Neeelllll nerdesn bakim sen.. işlerin yogun ama arada bi yaz özletme kendini..

Küboşumm menünü sevdim.

Papatyam geçmiş olsn ..

Özgem cnm kendne gelmene sevindim. Yavrular da cabuk iyileşir inşallah.
Ev de süpürülmş ohh gitsin mikroplar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…