- 29 Aralık 2009
- 3.409
- 1.347
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #24.121
Ceren hatırladım senii.. hayırdır neoldu... dinlemek isteriz. Huzur cok önemli gerçekten. Cok şükür uzun zamandır huzuru tadıyorum. Allahım hepimizin huzurunu bozmasın
Guzel gul tabi canim seni aramizda gormek isteriz elimizden gelen ne varsa destegimizi gosteririz umarim yuzun en kisa zmnda guler ve hic solmaz
Gül mü diim Ceren mi.. anlatma zaten kapat üzme kendini .. inş bundan sonra güler yüzün. Nickini de sevdim. Gül her zaman gül
İçim kıpır kıpır huzurla doluyum.Şükür ve tevekkül sanırım bunun sebebi.Artık küçük şeyleri sorun etmemeyi yavaş yavaş öğrenmemeye çalışıyorum.Kendimi yeniliyorum özümü degil tabiki kendimde sevmedigim şeyleri düzeltemeye çabalıyorum.
Hikom bende tek katlı bahçeli penceresinden senin gibi bakacagım bir ev istiyorum hayallerimde.Tarçınlı suya bugün başladım.Dogum günü sonrası dikkat edip spor ve hisbukus çayı etkili oldu sanırım.5 günde ne olucak bakalım.Bende snein gibi derli toplu olunca mutlu oluyorum.
Papatyam ne güzel enerjimiz sana kadar ulaşmışSende işinle mutlu et kendini
Güzel gül yani ceren hatırladım canım seni.Hepimiz maddi manevi saglık vs sorunlar yaşıyoruzçŞükür dua ve tevekkül ve okudugum mesnevi bir kitap iyi geldi bana(elif şafak) Bizlerle mutlu olmana çok sevindim Herzmana kapımız açık bizde dostlugumuzdan bırakamıyourz birbirimizi
Özgem bende bakayım kan gurbuma neler yaramıyor acep?Face önerdigin sayfa çok güzelSıvı besleniyor resmen takipteyim
Btlkbra ig de varsın burda yoksun
nel face baya aktif ama buraya yazamayacak kadar zamanın yok sanırım neyse
lajobam motivasyona gelllllllllllllll
Hdekam merak ettim seni ama
zuzumda ugramıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?