Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Iyi geceler kızlarrrr bugun sabah bir baş ağrısıyla uyandım gun boyu sürdü şimdi gene bir ilaç aldım size bakıyım dedim ne guzel bugun menüler motiveler artmış bende bugun biraz karbonhidrat fazla kaçtı ama yarın telafi edecgimm

Cilt bakımı önce bir kil maskesi sürdü, o biraz bekledi, sonra buhar, sonra bi makineye süpürge diyomuş oradaki bayan ondan yaptı, fırça gibi bişeyle masaj gibi yaptı, utü dedikleri dedikleri bişey ondan yaptı, piling ve en sonda soyulan bir maske sürdü nemlendirici sürdü, ellerim dirseklere kadar bakım yaptı cildim raahatladı valla senede iki kere yaptırsan iyi olur dedi....bi de kendi hazırladıkları kremi verdi bakalım kullanıcam nasıl olacak artık yaş ilerliyor en azından cildimin fazla yaşlı olmasını engellerim....

Bugun tahlil sonuclarımı aldım cok şükür bişey çıkmadı biraz kolesterol yüksek o kadar bende b12 düştü zannediyordum ama gayet normalmiş bende bu halsizlik tamamen üşengeçlikmiş...

osge1989 Face eki sayfayı bana da söyle de bakıyım bende...

Tarçınlı suyumla hayırlı sabahlar .hibuskus ve sporla -1 kilo ile uyandım :))

ebruli1820 hibuskus çayını nasıl yapıyorsun yarın dışarı cıkcagım alıyım aktardan bende yaza kadar denemeyeceğim şey kalmasın

Canım Allah ilk önce sana güç kuvvet versin hakkında hayırlısı neyse senin için o olsun...

Iyi geceler canlar.
Sabah :aç karınla hibuskus çayım
Sandiviç ekmegi ile yağsız tost ,1 meyve suyu
Ögle:haşlanmış tavuklu salata ,4 yk haşlanmış yoğurtlu makarna,1 kurabiye
Ara:2 tane keten tohumlu galete
Alşam: 4 çorba kaşıgı patates yemegi,4 cin biber,1 kase yogurt
Ara: yarım elma,3 çatal pasta
Spor:60 tam mekik

Eşim süpürdü bm yerleştir çm as toz aldım.dizi izledim oglum izin verdigi kadar Eşimle çay keyfi yaptık:)) yemegim var diye mutfakta oyalanmamak iyi geldi bana! Spor yapmadım Ogluş saatinde uyudu mekik çektim tv net bakındım öyle.hayırlı geceler arkadaşlar.2 şiir gördüğünüz tarçınlı su,2 bardak hibuskus ,2 yeşilçay ve bol açık şekersiz siyah çay ve bol bol wc

İyi geceler kizlar
Masallah sohbetler edilmis motivasyon tavan yapmis, okurken cok mutlu oldum.
Ben her zamanki gibi beslenmeme devam ediyorum ne cok az yiyorum nede cok fazla.. ins cuma gunu tarti da guzel rakamlar gulumser bana
Ark dogum yapacak onun yanina gittik gece sanki ben doguma girecekmis gibi heyecanli ve garip bi haldeyim, Allah kolay bi dogum nasip etsin.. sancilari vardi nolur yanimda kal dedi ama oglusdan dolayi kalamadim aklim onda hala..
Oglus da az once uyudu bende yoruldum baya.
Guzel gul Ceren ins hep gul.. malesef oluyor evliliklerde 3. sahislardan kaynakli kavgalar tartismalar Allahim hakkinizda hayirlisini nasip etsin, herzaman sukredecek bi neden vardir sukrunu birakma tevekkul et Allah bi yol gosterir sana..
Papatya gecmis olsun bende oldum kanal tedavisi cok sukur hic bi sorunum yok dr da iyi cikmis ne guzel
Hikmet ne guzel olmus wc kagitligi el emegi goz nuru bende o sekil kitap koymalik bisey yapcam da bi cesaret edip baslayamadim, olumlamalarla hayat daha bi guzel dimi
Ebrum cok sukur onemli biseyin yok Allah sukursuz tevekkulsuz birakmasin bizleri, bizim dayanak noktamiz Allah olduktan sonra hersey gelir gecer baki olan O..
Osge gecmis olsun guzelim Allahim acil sifa versin annelerin hasta olmasi her acidan zor..
Hawar ,Nelson, kubra, hadeka, araser ve unuttugum baska kim varsa hepinize opucukler selamlar

Bu arada kizlar faceden o sayfa neymis kim kimi eklemis bana da yazin ozelden eksik kalmayim

Hayirli geceler hrpinize

günaydın kızlar.
motivasyonum düşük benim bu hafta,enerjim yok,spor isteğim yok.ne yapsam acaba.evin içinde ruh gibi dolanıyorum.eşim de farketmiş,hiç iyi görünmüyorsun diyor.bir kendime gelmem lazım artık.
sizi okumak iyi geliyor ama.cıvıl cıvıl kuş sesi etkisi yapıyor yazışmalarınız.
beni biraz dürtün menü ve spor konusunda olur mu.

Günaydın kızlarr..
Hava bulutlu yağışlı ama içim güneşli hemde full güneşli.. bi de tartı da eksi görüp eski kiloya dönmek müthiiişşş. . Gece spor yapamadım areses le biraz sohbet ettik ve ogluş da geç uyudu
Sabah ogluşumun sesiyle uyandım. Size söylemeyi unuttum aşkım oğluşumun saçını kesti. Keltoş oldu erkekim
cok tatlı oldu görseniz miss miss. .
saçları cok tiftik tiftik olmuştu. Iyi oldu yani.
Oglanı doyurdum üstümü değiştim az makyaj yaptm. Saçıma şekil verdim .
sonra kahvemi yaptım.

Resme bakın hava kapalı ama içimiz açılsın dedim.

Veeeeee Veeeeee detoxsun faydası

Yuuppppiiii

Ayyy içimdeki cocuk hiiiç ölmesiiiinn.. öldürmiceeem.
Bugün detoxsun ikinci günü yarına 69 görücem. Veeeeee sonra cook dikkat edicem. Ebru yla sıkılaşıcam.

Ben mükemmel bir kadın süpsüper bir anneyim. .

Ay tutmaaaın beni .

Şimdi kızlar napıyosanız enerjimi alıp bir Türk Kahvesi için ama şekersiz

Sizi cok seviyorummmm

Gunaydin kizceler sabah sabah icimi actin hikomm ya dun gece tam 3 saat pelinj uyutmk icin ugrastim tam uyutuyorum yataga koyuyorum gidiyorum yatagima tam dalicam agliyor bu boyke kc kez tkrar etti en son yanima aldim emzirikn uyudum o da uyumus klmis hasta ve disleri cikiyor ne gece ne gunduz uykusu yok ben de hasta olunca boyle surunup gidiyoruz iste
sabah 61.9 u gordum cumaya kdr bi 400 daha gitse iyi olur 60 i hic gormedim ondan sonra 59 sonrasinda tutmayin beni zaten
Lajoba canim arkadasina kolay dogumlar dilerim belki bebegi dogmustur bile simdi
banusultan canim hepimiz kilo verme doneminde ayni modda gitmiyorux bak benim bu 3 mu 4. Mu nedeyisum bi 4 kilo verdim 6 7 oldu hala ustune koyamadim burdan kopmazsak motivasyonumuzds artar hem spora da bi baslasak gerisi gelicek zayifladikca tartida eksi ciktikca artik yememize de duzen gelicek her gordugumuzu yemk istemiycez bak yaz kspida hira giyip sakliyamayiz artik hicbiyerimizi o yuzden bi yerden baslmk gerek

BtlKubra: evet cnm yuva kolay kurulmuyor. ama çok çabuk dağılabiliyor. desteğin için teşekkür ederim. evinde huzur mulluluk daim olsun inş.

ÖZge: amin cnm çok saol. allah 5 yıl değil bir ömür daim etsin mutluluğunuzu inş. eşimi seviyorum sevmiyor deilim, ama çok kırgınım... Allah her zaman yanımda, ona sığınıyorum her zaman... kötülük yapanlarıda ona havale ediyorum.. bizim için hayırlısı ne ise o olsun inş (AMİN)

Ebruli: maşaallah canım sizinde mutluluğunuz daim olsun inş. dediin gibi bizde hep başkaları yüzünden kırdık üzdük ağlattık hep birbirimizi. ama insan sabır sabır sabır sabır.... bir yerde tıkanıyormuş. ben yolun sonuna gelmiştim artık ve öyle bir patladım ki ucu bana ve evladıma dokundu işte. "kuma gemisi yürürmüş, elti gemisi yürümezmiş" diye bir söz vardır. çok gülerdim ben bu söze. ama nasılda doğru çıktı. gemimi batırdı batırdı.
allah a sığınıyorum tek sığınıcağım liman o çünkü

Nelson: Hoşbuldum Canım. sizleri tanımak, dostluğunuza ortak olmak beni çok mutlu etti.

canım eşimle aramızdaki sıkıntı hiç kendimizle ilgili olmadı. bende bir elti var. Allah düşmanıma vermesin. hep savaşştım. hep sabrettim. ama sonunda bizi bu hale getirdi. bizim için hayırlısı ne ise o olsun.

Cerencim elti ne ya bnm de bir kayınbiraderim var sevgilisi vardı ciddilerdi kızı cok severdim hala seviorm . Ayrıldılar hala iyi kızdı diyorum .. başkası için niye böyle oldunuz inan cok üzüldüm . Eşinle konuşmayı dene . Sen yapıcı ol o da hatasını anlar. Iyi lik yap ki daha da iyilik gör kul görmese allah görür. Sen evladım için iyi ol mutlu ol huzur ver ona. Ama baba da şart bunu anlat eşine ..

sizi hep dertlerimle boğmak istemem. hep birlikte savaştığınız bir süreç var maşaallah. takdir edilecek bir bağ bu. bende bu gidişatınıza ortak olmak isterim. menü paylaşımlarınızı kilo bildirimlerinizi hangi gün neye göre yapıyorsunuz. kurduğunuz sistem nasıl banada öğretirseniz cok memnun olurum. ayrıca birde ben kk da bir çok konu okurum yıllardır. fakat üyelik alıp birtek sizinle sohbet etmek istedim ve doğru karar verdiğimi görüyorum. bu nedenle alışana kadar yorum yazamadığım arkadaşlarım olursa kusuruma bakmayın. huzurlu günler diliyorum...

eşime her zaman evimizin huzurunun bizim elimizde olduğunu anlattım, hep bunun için savaştım. eşim çok iyidir aslında. ama kötü yönü anne baba kardeş ablası benden önce gelir. bunu idrak edemedi. kendi ailesi olduğunu idrak edemedi. hep öncelikleri annesii babası kardeşi ve ablası oldu. hep onlaara göre yaşadık. hepsi çok iyi insanlardır çok severim hiç bir kötülüğünü görmedim, eşimin bu ayrımı yapamaması beni üzdü yıprattı. hep sabrettim mutluluğumuz için. ama eltim, ah o eltim. hep beni köt bildirdi. hep iftiralar attı. kocasını doldurdu doldurdu oda geldi benim eşime anlattı sonra oda hep beni suçladı.arkamda duramadı hiç diyorum ya alttan al al insan dolup taşıyor bir süre sonra. hep anlattım hep konuştum ama o taraftan bişey duyunca değişti. yani hangisini anlatayım ki size. yılbaşı olur hep bizde. kocamın doğum günü olur hep bizdeler. yani gelinsin tabi beni yanlış anlamayın. ama hiç ben özel bir günümüzü eşim kızım kutlayamadım. ailemle bir olamadım. bunlarda etki oldu. bide yüzsüzdür eltim. çatkapı geldim. gelir hakaret hakaret yanımıza eşim veya ailesinden biri gelince bana bir iyi bir iyi anlatamam. rolünüde hep güzel oynadı. yani öyle cnm. anlatmaya kalksam satırlar sayfalar yetmez. sizide üzmek vaktinizi almak istemiyrum dertlerimle. yine de desteğiniz için çok tşk ederim. hepinize

Dertleş lütfen birilerine anlatmak iyi geliyor insana. Hele burdaki kızlara. Bende geçen sene eşimle iyi değildik. Hep burdaki kızlarla dertleş tim. Hep yanımda oldular. Sende öyle düşünme burda sadece diyet yok .. ben 2013 eylül den bu yana burdayım. 88 le başladm kızlar sayesnde 70 e düştüm . Birbirmizi şevklendirioruz.
Menüler akşam paylaşılır
Cuma sabahı haftalık kilo bildirimi yapılıor.
Başlangıç
Geçen hafta
Bu hafta
Giden
Gelen
Hedef
Böyle sıralamaya yapıyoruz

Ben arada sabah öğle falan foto paylaşarak yayınlıorm .
Sende yapabilirsin. Güzelce tabak hazırla mesela hem hoşuna gidiyor foto cekeceksin diye hemde buraya paylaşacak sın diye az yiyorsun. Özellikle spor ,

O eltin olacak şeytan da bi gün yaptıkları ona dönecektir sen hiç üzülme. Eşinle bir hal yoluna koyun ama konuş cayır konuşalım de. Evliliğini o şeytan yüzünden bitmesine izin verme lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…