- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #24.141
Tarçınlı suyumla hayırlı sabahlar .hibuskus ve sporla -1 kilo ile uyandım :))
maşaallah Ebru cum. mutlu olmana çok sevindim. evet şükretmeyi bilmek çok öenmli.
uzun zamandır takip edemedim sizleri. umarım herkeste herşey yolundadır. ben cok zor günler geçiriyorum. çok şükür evladım sağlıklı.. o olmasa tutunamazdım hayata. ama eşimle evleri ayırdık malesef. bu yüzden ne yapacağımı, nereye sığınacağımı şaşırdım. evladımla bir başıma kaldım. şükür yavruma karşı herşeyi yapıyor. maddi açıdan banada desteğini gösteriyor. ama yanımızda olmadıktan sonra napıyım ben parayı. umarım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. o yüzden sizlere söyleyeceğim tek şey. hayatınızdaki gereksiz insanları çıkarın. evet biz başkaları yüzünden bu duruma geldik. benim yavrumun ne günahı vardı bunları yaşıyor. çok şükürki yine daha çok küçük pek anlayamıyor. evinizdeki huzur herşeyden önemli. bunu kimsenin bozmasına sakın fırsat vermeyin. bir hiç yüzünden, dış kapının dış mandalı yüzünden ben bunları yaşıyorum. hep ölmek istedim. ama evladımı düşündüm Allah a sığındım. şimdi onları allah a havale ettim. ve yoluma devam ediyorum. evladım için hayırlısı ne ise onun için dua ediyorum.
yani anlayacağınız kızlar çok zor günler geçiriyorum. sizinde burda başınızı şişirmek istemem ama hiç kimsem yok.
Çok güzel olmuş ellerine saglık özelden mesaj attım sana geldimi?
Çok güzel olmuş ellerine saglık özelden mesaj attım sana geldimi?
Cerencim kurban olduğum Allaha Sığın .. Bugünün yarını da iyisiyle kötüsüyle. . Inan eden bulur. Sen metanetli ol lütfen.. Eşinle bu kadar aşılmıcak bi olay mı aranızdaki. . Seviyorsan savaş tabi .. oğlunuz için Yap..
Neeelllll nerdesn bakim sen.. işlerin yogun ama arada bi yaz özletme kendini..
Küboşumm menünü sevdim.
Cerencim elti ne yabnm de bir kayınbiraderim var sevgilisi vardı ciddilerdi kızı cok severdim hala seviorm . Ayrıldılar hala iyi kızdı diyorum .. başkası için niye böyle oldunuz inan cok üzüldüm . Eşinle konuşmayı dene . Sen yapıcı ol o da hatasını anlar. Iyi lik yap ki daha da iyilik gör kul görmese allah görür. Sen evladım için iyi ol mutlu ol huzur ver ona. Ama baba da şart bunu anlat eşine ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?