Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Gunaydin canlarim mutlu huzurlu az kalorili bigun olsun bizim icin
Sabah dun e gore -700 deyim cok sukur eksileri goruyorum cuma gunune kadar bozmak yok
Hikoss supersin 70 leri gordun tekrar darisi bana
Nelson canim aynen dedigin gibi burayi boslayinca insan daha bi saliyo kendini daha sık ugramaya calisalim
Papatya supersin slim 6 yapilmis
Ozgem bugun nasilsinz kuzular nasil oldu
Ebrumm tarcinli su bendemi icsemki bide neydi ictigin cayin adi onu bende cok duydum ins faydasini gorursun canim benim
Cerencim icini ferah tut rabbim dogruyuda goruyo yanlisida bu olay senin bu dunyadaki sinavin imtihanin ole dusun kimisi kv den kimisi kocasindan kimisi eltiden kimiside kayinbabasindan iste bizd3 esimle hic ikimiz yuzunden tartsimadik hep dis etken hep ama simdi anladik kimin ne oldugunu aramiza girmelerine izin vermiyoruz ins esinde en kisa zamanda anlicaktir hatasini dualarim seninle canim sen bizim kafamizi sisirmiyosun sakin ole dusunme yaz bize mutlu bile oluruz anlatki icinde buyumesin canim
Lajoba canim nasilsin daha sık yaz bak artik bende burdayim
Kizlar trambolinin bana faydasi olsu sanirim alt bacaklatim ic bacaklarim sıkilasti ve belim daha bi inceldi popom topatlandi ve daha 5 gun oldu ins daha cok fatdasini gorurum

merhaba kızlar
bugün öğlen yemeğe çıkmadım. bana çok zaman kaybettiriyor.
ama ne yiyeceğimi de bilmiyorum. çorba mı söylesem. akşama tavuk var. tavuk söylesem olmaz.
ay bilemdeim ne sipariş versem.
güzelgül arkadaşım elti nedir ya....
bi yuva elti için yıkılır mı
sonuçta o da gelin değil mi?
inşallah eşin anlar doğruyu da kurtulur evliliğiniz.

merhaba kızlar
G guzel_gul hoş geldin umarım kötü günleri bir an önce atlatırsın
hadeka geçmiş olsun canım

kızlar motivasyonunuz süper, umarım biraz banada bulaşır
dün yedim yedim gözüm dönmüş gibi bu saba oldu sana artı 2 kilo, sabahta yedim sonra dedim ne oluyor ya böyle abartarak yersen eski haline dönmen kaçınılmaz, umarım toparlarımm

Nasılsınız arkadaşlarım?Güne hibuskus çayı ve -300 ile uyandım.Ama oglumun uyanıp tv ye dalıp geç kaldım diye fazla yüklneince arabaya baskı balatalar yanmışTam iş yerine yakın bir yerde bozuldu.EŞim geldi çekici çagırdı işe geç kaldım bir ton sinir stresEşim araba kaç km birazda ondandır deyip teselli etmeye çalıştı ama onun iyiligi anlayışı karşısında daha ezildim dahada üzüldüm masraf çıkarttıgım için.Bu ay sıkıştık malum d günü arabanın muaynesi vs napalım saglık olsun.Nazarlar çıktı diyelim.Geçmişe bakıp geliyorum.Bu arada tostumu ve tarçınımı geç kaldım diye oglumdan kaçarken mutfak tezgahının üstünde unutmuşum.

Vay be oku oku bitmedi geçmiş.Beynim döndü.İnş unutmam hepsine yorum yapmak istiyorum.
Papatyam geçmiş olsun dr iyi çıkmış şükür tedavin iyyi geçmiş.Güne sporla başlamışsın ne güzel
Araserim egitimdeyken birbirimize ugulamıştık kaç sene öncesi yüzümden agırlık kalkmıştı resmen.Aslında arada yaptırmak gerekHibuskus çayını cezvede haiff fıkırdamış suyun içine 2-3 tane atıyıp altını kapatıyorsun.Kırmızı su rengini alıyor.sanah ve akşam aç karınla 1 er bardak yani günde 2 bardak içiceksin canım
Özgem yat kalk sersem gibi oluyor insan.- ile uyanmışsın dünki menün harikaydı
Hdeakm geçmiş olsun canım.Evet oglumun d günü vardı sağolasın canım.İyileşince dön aramıza özledim seni
Nel onca yogunluga birde gezmeler Papatyam otur dedi bak artık oturuyom papatyam çok iyi demişsin
Hikom polyanem enerji küpüm70 leri görmüşsünBen slim in 6 çok sevdim bırakmam yanlarım feci agrıyor onu yapınca hemde zevkli oluyor
Btlkbra sende eksi ile uyanmışsın canım zıpla durma sen devam et
Lajobam arkadaşın inş kolay dogum yapar sagsaglim .Özledim yawwwwww gel artık yoksa söylemem faceteki sayfayı
Güzel gül BU KONUDA bende bazı şeyler yaşadım.Ama Allaha sıgındım aileci eşime Rabbim gösterdi gerçek yüzünü ve eşim seneler sonra beni savunuyor ve arkadamda bunu görüp herkesten duyunca mutluluktan agladım kaç kez.Sabret o da görücektir canım yani eşin de anlıycaktır .

güzelgül hoşgeldin,inşallah hakkınızda hayırlısı olur.
ebru kuzuna mutlu,sağlıklı,anneli babalı uzun bir ömür dilerim.
eşin konusundaki gelişmelere de sevindim.
20-25 sene anneleri bakıyorsa ömürlerinin sonuna kadar da biz sahip çıkıyoruz eşlerimize.herkesi kendi yerinde hoş tutsalar sıkıntı kalmaz zaten.
bu arada bir allahın kulu banu kendine gel,bir spor yap,boğazını tut yazmamış,ne diyeyim ben size.

Banu bak ben geldim diyorum kalk silkelen kendine gel saglikli beslen spor yap mutlu ol
Ebrus burdayim kuzucum amma velakin oglustan tableti kacirmak ugruna fazla yazamiyorum cokca okuyorum sizi, sen soyle su sayfa neymis hele bende ogreneyim
Araser ve osge ve diger facede olanlar beni de ekleyin yaw merak ettirmeyin kendinizi

Arkadasim dogum yapmis cok sukur iyilermis.. bende oglumun bebekligine geri donebilsem keske dedim gun boyunca daha cok oper koklar kucagimdan indirmezdim sipacigimi, simdi koca adam oldu sanki sevdirmiyor kendini kitap okumaya basladim bugun ne cok ozlemisim okumayi sabah basladim 120 sayfa okumusum bile, hry gidi gunler zalim zaman ne cabuk geciyor hersey ozlemle aniyorum yillarimi ve umut dolu bakiyorum yarinlarima.. ins yarinlar cok daha guzel olsun...

Ebrucum bu arada cok gecmis olsun uzulme cana gelcegine mala gelsin bence de senden kynalki degildir muhtemelen sakin bu tarz olumsuzluklards modun dusmesin benim esim cok iyi araba kullanir ama 2 3 ciddi kazamiz oldu arabanin motoru yandi falan olabiliyor yani tekrar cok gecmis olsun

osge1989 canım benim kızımda öyle, kaç defa kakıyor bilmiyorum dişlerden, neyse bunlarda geçecek bir bakmışız büyümüşler, bu arda bana da yazsana bende bakayım şu sayfaya, aslında benim face var uzun süre bakıyordum ama hiçbirşey paylaşmıyrtdum ama bu aralar evdeyim ya bakıyorum

banusultan bak bende senin gibiyim bu aralar toparlanmama lazım 2 gün dişimizi sıksak gerisi gelir, bak ben şeytanın bacağını kırdım biraz önce kızımı uyutup 5 mil leslie yaptımm, hadi sende şimdi kalk ve biraz spor yap, akşamısa hafif kapatsak yarında hallederiz

lajoba bende özlemişim ama o kadar okuyamıyorum, günde 20 sayfa anca, bide şu ara okuduğum kitaplar teorik kitaplar olunca dikkatli okumma lazım yani roman gibi gitmiyor öyle

ebruli1820 canım geçmiş olsun, cana geleceğine mala gelsin eşin doğru diyor balatalar demek ki eskiymişl yoksa öyle hemen gitmezdi

wisdom01 süper gidiyorsun canım ama sen sık sık detoks yaptın bunun zararı olmaz umarım

Özgem papatyam hawarım sağolun kızlar.Allah beterinden korusun ama korkup bir daha kullanamazsam diye korku oluştu bendeevet balatalar eskiymiş(Acemilikle birleşince bu oldu sanırım (
Banum canım amin inş güzel günlerini görürüm evladımın tabi herkes iyi aynı duamBugün menü paylaşmakla başla ve spora.SENİ hiç görmedim.Mesela nerende fazlalaık var.Ona göre bir spor seç ve haftanın 4 günü onu yapmaya çalış.

Bu akşam arkadaşlarım gelicek.Biri diyette.20 kilo verdi ve platese gidiyor.Kocişe mantı bizede karnıbahar var.Güzel birde slaata yaparım.Eşim oglanı alıp gezdirirse onunla slim in 6 bile yaparızHer sabah sandiviç yada tost yapıyorum.Arada salaata yada bir kutuya peynir vs kahvaltı yada keten tohumlu yogurt,tam tahıllı bisküvi çay ...vs... degişik kahvaltılaryapıcam artık

Yememem gerekiyordu. Yedim .. tavuk sote 3 ymk k Ekmeksiz ve salata 16:00 daki corba dan içmiciiimmm. Hatta ceza bana 20:00 daki corba dan sonra su bile içmek yasak bana.
Ama 30 dk ebru , 20 dk leslie yaptım. Ebru nun yarısında elektrikler kesildi :'(
Akşam leslie ve yan basen çalışıcam yarın mutlaka 69 u görmeliyim.

Banuşum bnm yazdıklarımdan şevklenirsin diye düşünmüştüm ben. Anlamadın mı aaa..

Size sonra yazıcam Oglan uyuyoken az ben de yatim dinlen sin vücudum :*

ha şöyle yahu,lazım yani arada böyle bir sarsılmak.öptüm hepinizi.
1 saat yürüyüş-jogging arası bantta koşturdum.
duşumu aldım,meyvemi yedim.
evdekilere tavuk-pilav,bana da z.yağlı bakla yemeği var bu akşam.yanına azıcık ta yoğurt alırım.
hesabıma göre 1100 kcal le kapatıryorum günü inşallah.
-400 de spor dersek yüz akıyla çıktığımın resmidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…