Vay be oku oku bitmedi geçmiş.Beynim döndü.İnş unutmam hepsine yorum yapmak istiyorum.
Papatyam geçmiş olsun dr iyi çıkmış şükür tedavin iyyi geçmiş.Güne sporla başlamışsın ne güzel
Araserim egitimdeyken birbirimize ugulamıştık kaç sene öncesi yüzümden agırlık kalkmıştı resmen.Aslında arada yaptırmak gerek
Hibuskus çayını cezvede haiff fıkırdamış suyun içine 2-3 tane atıyıp altını kapatıyorsun.Kırmızı su rengini alıyor.sanah ve akşam aç karınla 1 er bardak yani günde 2 bardak içiceksin canım
Özgem yat kalk sersem gibi oluyor insan.- ile uyanmışsın dünki menün harikaydı
Hdeakm geçmiş olsun canım.Evet oglumun d günü vardı sağolasın canım.İyileşince dön aramıza özledim seni
Nel onca yogunluga birde gezmeler
Papatyam otur dedi bak artık oturuyom papatyam çok iyi demişsin
Hikom polyanem enerji küpüm
70 leri görmüşsün
Ben slim in 6 çok sevdim bırakmam yanlarım feci agrıyor onu yapınca hemde zevkli oluyor
Btlkbra sende eksi ile uyanmışsın canım zıpla durma sen devam et
Lajobam arkadaşın inş kolay dogum yapar sagsaglim .Özledim yawwwwww gel artık yoksa söylemem faceteki sayfayı
Güzel gül BU KONUDA bende bazı şeyler yaşadım.Ama Allaha sıgındım aileci eşime Rabbim gösterdi gerçek yüzünü ve eşim seneler sonra beni savunuyor ve arkadamda bunu görüp herkesten duyunca mutluluktan agladım kaç kez.Sabret o da görücektir canım yani eşin de anlıycaktır .