Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Menum
9.00
yarim simit
kucuk bi tane pogaca
1 h.yumurya
kk peynir
1 catal nutella ve recel
esim olunca kahvaltida cislarida koydum sofraya saat erkn diye az yedim
12.00
sekersiz turk kahvesi
2 bitter
18.00
1 tabak ama silme dolu dolu degil
Yogurtlu kofte ( ince bulgurdan yapiliyo uzerine sarimsakli yogurt ve sos)
Gun icinde toplamda 3 yulafli yedim arada
daha da birsey yemedim yemem

Btlkubracim menunu begendim sizlere bitter ve yulafliyi alistirdigim icin ozur dilerim gorunce kendimi sorumlu hissediyorum
bu arads esin erkek odugundan oyle onlarda kas kutlesi daha yogun diye daha cok verirler met daha hizli calisir birde muhtemeln esin sana gore cok daha fazla yiyen biriydi dikkat edince cok gitmesi normal benze boy ve kilolards bayan bi arkadasinla tartilsan ve bu durum olsa haklisin da esinle kndini bir tutms onlar daha avantajlilar
Tek kilit nokta nefis eger sen nefsine esinden daha fazls sahip olurda esin olmazsa ozmn isler degisir

Menüm

09:30 1 ymrta, 1dlm ekmek, 1 kk peynir, bol maydanoz

12:00 1 kase ayran corbası

14:00 1 kase ayran corbası

15:30
ekmeksiz , 3 ymk k tavuk sote

18:30 yarım kase ayran çorbası

19:00 1 tane milföy börek

30 dk ebru 3K , 20 dk leslie

diyeti bozdum resmen

Yarına 69 imkansız gibi. ..
evde elektrikler kesildi. Sabaha kadar gelmicek miş. KV lere geldik . Şuan oglanı yatırıyorum. Ve leslie yapmak istiorm ama imkansız gibi cook uykum vaaar
Neyse iyi geceleerrr

Aynaya geç ve kendine bak olmak istediğin bedenini düşün ve uygulamaya geç......alsana motive

Tutmuyoz seni canım sen bu motiveyle daha ne kilolar verirsin...

Cumaya kadar gider canım herşeyin başı azim azmimiz bol olsun....

Ayy canım benim yaa insanlar başkalarının mutluluğunu niye kıskanır anlamış değilim bi elti yuva yıkacak kadar ne yapar onu da çözmüş değilim benimde eltime aram cok iyi değildi ilk zamanlar onun yüzünden kavga ederdik eşimle kavga demeyelimde ben söylenirim zavallı eşim dinlerdi zaman geçtikçe onun tanıdıkça boşvermeye başladım çünkü ben zarar görüyordum artık hiç bir sözünü lafını duymaz oldum şimdi aramız iyi en azından aramamızda bir saygı çerçevesini koruyoruz inşallah eşinde birazcık olsun birşeylerin farkına varır Allah'a sığın göreceksin gun gelecek herkes yaptığını ödeyecek...

Ebrucum geçmiş olsun canım üzülme masraf çıksın yeterki saglıgına bişey olmasında....nazar nazar

Kızzz sana ben özel mesaj atamıyom niye ki acaba özel mesaj kapalı falan Dio sen mesaj at bana ben ekliyim seni

Menu guzel olmuş canım...afiyet olsun...

Kizlar esimle basaldik diyete ben sabah tartildim -700 du esim tartildi -1.5 haksizlik bu

Bende sinir oluyorum eşinle yaptığımız zaman o benden daha çabuk veriyo erkeklerin metabolizma fazla çalışıyor bizden...

Kızzzz o börek nerden çıktı bakıyımmm ne güzel tutmuyorduk seni

Iyi geceler kızlarr bugun sabahtan başka bir grup arkadaşlarımla kahvaltıya gittik bu hafta iki kere kahvaltı oldu bana ordunda eşim aradı randevu almış kolum için 2 haftadır dirseğimde bir ağrı vardı onun için gittik doktora..neyse fazla uzatmıyımm röntgen falan çekildi tenisçi dirseği olmuşum anacım fazla zorlamadan olmuş ev hanımlarında ve tenis sporu yapanlarda görülürmüş dirseklik verdi onu kullanıcam bir sure, ilaç, krem, buz torbası fazla zorlamayacakmışım nasıl yapmıyım şimdi bir sürü ütü yaptım, gelde yapma kim yapacak ev de almış başını gidiyo zaten ipin ucu kaçtı bulamıyommmm neyse bunada şükür diyelim gelelim bugun ki menüme

Kalkınca buyuk bardak ılık limonlu su

Sabah: 1 yuvarlak ekmek, 1 haslanmış yumurta, peynir çeşitleri, zeytin domates salatalık, şekersiz cay

Öğlen : 1 şekersiz turk kahvesi, 1 avuç Çiğ bagdem

Aksam : 1 tabak kabuska, yemegi, 3 dilim lıgt tost ekmeği, 1 kase yogurt 18.00 da kapattım aksam yemeğimi

Gece : 7-8 badem
1,5 litre su

günaydın çıtırlar.
ebru cana geleceğine mala gelsin canım,üzülme.siz iyi olun da varsın araba sorun olsun.
araser geçmiş olsun canım,biraz dikkat et sen de,eşin yardımcı olsun.cocuğun kaç yaşındaydı,o da yardım edebilir belki sana.
özgecim haklısın,yaz geliyor,her fazlalık insanın gözüne batıyor yazın.kilo vermek yetmez,sıkılaşmak lazım.
betül ne şanslısın eşinle birlikte zayıflayacaksınız,evde sana destek olacak biri var.benimki habire börek,çörek,kek,pasta isteyerek destek oluyor sağolsun.çocuklar da cabası.evde sürekli cısslar pişince eyüp sabrı lazım bana.

Günaydın kızlar
areser geçmiş olsun, Dediğin gibi nasıl yormayacaksan artık ama evdekilere iş bölümü yapsan iyi olur
B Btlkubra oslerde Yazmış erkeklerde daha çok kas olduğu için meteobolizmaları daha hızlı Sıkma Can'ını neticede sende çok iyi vermişsin

Araser canim cok gecmis olsun ev hanimi olarak bizlerin kolunu bacagini kipirdatmamasi zorlamamasi mumkun degil ben de hastayim halsizim demeden 2 sepet utuyaptim kolumu da yaktim ustune su topladi birde sen yine de cok absrtma isu gucu saglik herseyden onemli esin ya da buyuk cocugun varsa yardimci olurlar
pspatyacim sana da gecmis olsun canim git gel hergun zordur tabi umarim kisa surede saglikla biterde rahatlarsin

M maviduvar1 Geçmiş olsun, umarım kısa sürede bitirirsinde rahlarsın diş biraz uzun sürüyor

Kızlar dün Akşamı hafif kapattım, bu gün daha iyiyim, bu gün öğleden sonra Dr işimiz var eşimin bende yanında gideceğim, umarım kaçırmayız bir şeyleri, hafta sonuda kaynın ve oğlu geliyor, spor yapamam yemeğimde kaçırmasam iyi

Sabah tartildim dun ile ayni ciktim zayifliyorum belki ama karnim sis reglim yakasiyor cunku hawarcim oncelikle gecmis olsun esine diyete gelirsek zatenhep gezmeler misafirlikler persembd gunune denk gelir aksam 6 dan sonra birsey yeme derim disarda da olsan
Hafta ici okadar ugrasip verdigimiz kiloyu hafta sonu aliyoruz sonra tekrar hafta ici ugras dur ki o aldiklarimiz gitsin bu hizimizi da dusuruyo bence "" haftasonu"" algisini kafamizdan silmeliyiz diyette hafta ici sonu diye bir ayrim olmaz bi butun sonucta eger gerckten iyi kilolar verip 1 ogundeki ( 1 gun boyunca degil)odul hakkimizi kullniriz kaldi ki biz oyle dortdortluk menuler cikarmiyoruz ki odulu hakedelim hawarcim yine sen ciko vs yemiyosun da ebrumla ben illa bi kurabiye biskuvisi bitter bi tatli ariyoruz

osge1989 canım doğru söylüyorsun bu algıyı kafadan silmek Lazım bide ben misafirim olunca biraz geriliyorum sonradan yiyorum, şöyle diyeyim kaynın ve oğlu tasvip etmediğim bir çok şey yapıyorlar, birşey diyemiyorum içimden sinir oluyorum ve yiyorum yani aslında tamamen psikilojik

Gunaydin kizlar
Dun aksam ustu aniden yatili misafir haberi aldim aksi gibi hergun ev piril piril kimse gelip gitmez dun de is yapmadim ya hemen misafir neyse hemen evi supur sil toz al falan derken bide hastaneye bebek gormeye gittik artik yemegi yapamadim etliekmek yaptirdi esim

Dunku menum
Sabah.... domates salatalik, az yagda pismis yumurtadan ekmekle 3-4 lokma aldim
Aralarda... yarim elma, 8 isirik cikolata
Aksam.... 3 dlm etli ekmek, ayran

Aynen hawarcim ben okadar motive olmuskn kv burdayken yedim de iste
Allahtan toparlndim sen de sakin olmaya calis alt tarafi 2 gun de kizimla oglu oynuyo kizima iyi geliyo vs yemege yonelme

Gunaydınnn canlarımmm güne ne kadar + larda uyansamda keyfimi ve diyetimi bozmayacak aksamda erken kapadım ama niye böyle oldu anlamadım Kahvaltım gece kaldı bugun sabah alarm sisteminden geldiler onlarla uğraştım kahvaltı gece kaldı....kendime miss gibi bir kahvaltı hazırladım, yeşil çayımı da demledim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…