- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #24.201
Sabah tartildim dun ile ayni ciktim zayifliyorum belki ama karnim sis reglim yakasiyor cunku hawarcim oncelikle gecmis olsun esine diyete gelirsek zatenhep gezmeler misafirlikler persembd gunune denk gelir aksam 6 dan sonra birsey yeme derim disarda da olsan
Hafta ici okadar ugrasip verdigimiz kiloyu hafta sonu aliyoruz sonra tekrar hafta ici ugras dur ki o aldiklarimiz gitsin bu hizimizi da dusuruyo bence "" haftasonu"" algisini kafamizdan silmeliyiz diyette hafta ici sonu diye bir ayrim olmaz bi butun sonucta eger gerckten iyi kilolar verip 1 ogundeki ( 1 gun boyunca degil)odul hakkimizi kullniriz kaldi ki biz oyle dortdortluk menuler cikarmiyoruz ki odulu hakedelim hawarcim yine sen ciko vs yemiyosun da ebrumla ben illa bi kurabiye biskuvisi bitter bi tatli ariyoruz
Baklava, ekler, kurabiye ve sütlaca HAYIR tebrik ediyorum arkadasım seni.....Nasılsınız kızlar?Akşam eşim mesaideydi.Çocukluk arkadaşımla yemek yedik bol sohbet ettik.Oglumun uyku saatinde kalktı bend euyuttum kuzumu(22:30).Ki 9 da uyusa uyurdu çünkü dün arkamdan hiç uyumamış mızmızdı hep.Mutfagı topladım yemegimi ocaga koyu sporumu yaptım.Tam 5 dk kala oğlum anne işe gitme diye uyandı.Tetik uyumuş kuzum yanında bende duş almadan öylece dalmışım giysilerimle.Bütün gece kıpır kıpır oglumun yaında her yerim tutulmuş.Kaç kez niyetlendim yanından kalkmaya ama o kadar tetikki hemen gitme deyip sarıldı.
Dün
sabah:kepekli sandiviç(domates ,peynir,salata,biber)
ögle:5 yk z. börülce,5 yk yogurtlu semizotu,mevsim salata
ara:4 tane keten tohumlu galete,1 üçgen karper,1 kayısı suyu
akşam:1 tabak karnıbahar yemegi,yarım dl kepek ekmek,1 kase yogurt,4 cin biber
ara:türk kahvesi
spor:slim in 6 yaptım
Dün iş yerinde baklava ve eklere,akşam arkadaşıma sundugum kurabiye ve sütlaça hayır dedim.
son dk da çorba yapmaktan vazgeçtim,o yüzden kalori değeri düştü.
bugünkü menüm:
1.00 x 1 Adet Domates (14 kcal)14 kcal
1.00 x 1 Adet Salatalık (11 kcal)11 kcal
0.25 x 100gr beyaz peynir (253 kcal)63 kcal
2.00 x 1 Dilim (33gr) Uno Yoğun Kepekli Köy Ekmeği (78 kcal)156 kcal
0.50 x 1 Yemek Kaşığı (18gr) Bal (55 kcal)28 kcal
3.00 x 1 Adet Siyah Zeytin (8 kcal)24 kcal
1.00 x 1 Adet Elma (60 kcal)60 kcal
1.00 x 1 Adet (150gr) Portakal (71 kcal)71 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)68 kcal
1.00 x 1 Adet (10gr) Galeta (Kepekli) (20 kcal)80 kcal
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Zeytinyağlı Bakla (174 kcal)174 kcal
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)68 kcal
2.00 x 1 Dilim (33gr) Uno Yoğun Kepekli Köy Ekmeği (78 kcal)156 kcal
3.00 x 1 Adet (5gr) Acı Sivri Biber Turşusu (1 kcal)3 kcal
6.00 x 1 Çay Bardağı (100ml) Çay (Şekersiz) (1 kcal)6 kcal
Alınan Kalori Toplamı982 kcal
YaktığınızKalori Miktarı
1.00 x 1 Saat yürüyüş[ jogging+eğim) (400 kcal)400 kcal
Yakılan Kalori Toplamı400 kcal
Menünü begendim canımMenum
9.00
yarim simit
kucuk bi tane pogaca
1 h.yumurya
kk peynir
1 catal nutella ve recel
esim olunca kahvaltida cislarida koydum sofraya saat erkn diye az yedim
12.00
sekersiz turk kahvesi
2 bitter
18.00
1 tabak ama silme dolu dolu degil
Yogurtlu kofte ( ince bulgurdan yapiliyo uzerine sarimsakli yogurt ve sos)
Gun icinde toplamda 3 yulafli yedim arada
daha da birsey yemedim yemem
Çok güzel bir menü olmuş canımKizlar benim
1 top kepekli ekmek
Peynir
2 tane yesil zeytin
1 tane rafadan yumurta
Salam
Oglen
1 kase mercimek corbasi
Ara
2 kare bitter
4 saklikoy
Aksam
1.5 kepce yayla corbasi
Salata
500 trambolinde ziplama
Hikom börek olmamışMenüm
09:30 1 ymrta, 1dlm ekmek, 1 kk peynir, bol maydanoz
12:00 1 kase ayran corbası
14:00 1 kase ayran corbası
15:30 Eki Görüntüle 1451709
ekmeksiz , 3 ymk k tavuk sote
18:30 yarım kase ayran çorbası
19:00 1 tane milföy börek
30 dk ebru 3K , 20 dk leslie
diyeti bozdum resmen
Yarına 69 imkansız gibi. ..
evde elektrikler kesildi. Sabaha kadar gelmicek miş. KV lere geldik . Şuan oglanı yatırıyorum. Ve leslie yapmak istiorm ama imkansız gibi cook uykum vaaar
Neyse iyi geceleerrr
Çok güzel menünIyi geceler kızlarr bugun sabahtan başka bir grup arkadaşlarımla kahvaltıya gittik bu hafta iki kere kahvaltı oldu bana ordunda eşim aradı randevu almış kolum için 2 haftadır dirseğimde bir ağrı vardı onun için gittik doktora..neyse fazla uzatmıyımm röntgen falan çekildi tenisçi dirseği olmuşum anacım fazla zorlamadan olmuş ev hanımlarında ve tenis sporu yapanlarda görülürmüş dirseklik verdi onu kullanıcam bir sure, ilaç, krem, buz torbası fazla zorlamayacakmışım nasıl yapmıyım şimdi bir sürü ütü yaptım, gelde yapma kim yapacak ev de almış başını gidiyo zaten ipin ucu kaçtı bulamıyommmm neyse bunada şükür diyelim gelelim bugun ki menüme
Kalkınca buyuk bardak ılık limonlu su
Sabah: 1 yuvarlak ekmek, 1 haslanmış yumurta, peynir çeşitleri, zeytin domates salatalık, şekersiz cay
Öğlen : 1 şekersiz turk kahvesi, 1 avuç Çiğ bagdem
Aksam : 1 tabak kabuska, yemegi, 3 dilim lıgt tost ekmeği, 1 kase yogurt 18.00 da kapattım aksam yemeğimi
Gece : 7-8 badem
1,5 litre su
Sağol banumgünaydın çıtırlar.
ebru cana geleceğine mala gelsin canım,üzülme.siz iyi olun da varsın araba sorun olsun.
araser geçmiş olsun canım,biraz dikkat et sen de,eşin yardımcı olsun.cocuğun kaç yaşındaydı,o da yardım edebilir belki sana.
özgecim haklısın,yaz geliyor,her fazlalık insanın gözüne batıyor yazın.kilo vermek yetmez,sıkılaşmak lazım.
betül ne şanslısın eşinle birlikte zayıflayacaksınız,evde sana destek olacak biri var.benimki habire börek,çörek,kek,pasta isteyerek destek oluyor sağolsun.çocuklar da cabası.evde sürekli cısslar pişince eyüp sabrı lazım bana.
Araser canim cok gecmis olsun ev hanimi olarak bizlerin kolunu bacagini kipirdatmamasi zorlamamasi mumkun degil ben de hastayim halsizim demeden 2 sepet utuyaptim kolumu da yaktim ustune su topladi birde sen yine de cok absrtma isu gucu saglik herseyden onemli esin ya da buyuk cocugun varsa yardimci olurlar
pspatyacim sana da gecmis olsun canim git gel hergun zordur tabi umarim kisa surede saglikla biterde rahatlarsin
Öyle olur zaten Yaparsan gelmez yapmayınca gelirlerGunaydin kizlar
Dun aksam ustu aniden yatili misafir haberi aldim aksi gibi hergun ev piril piril kimse gelip gitmez dun de is yapmadim ya hemen misafirneyse hemen evi supur sil toz al falan derken bide hastaneye bebek gormeye gittik artik yemegi yapamadim etliekmek yaptirdi esim
Dunku menum
Sabah.... domates salatalik, az yagda pismis yumurtadan ekmekle 3-4 lokma aldim
Aralarda... yarim elma, 8 isirik cikolata
Aksam.... 3 dlm etli ekmek, ayran
Araser özellikle bayadır yemedigim sütlaç zorladı beniBu makineden bir tande ben istiyorum.Ölüçüleirmi kendim ayarlamak ayy ne güzel ya Senin bacak bölgende sorun var onun dışında gayet iyisin ve yüzün çok güzelmiş
Özgem bal baklava yemiyoruz.Tatlı ihitiyacımızı bitter yulaflılarla yatıştırıyourz.Kendini suçlama canım.Evet sadece ikimiz gün içinde cıs tüketiyoruz
merhaba kızlar...
biraz üşütmüşüm halsizim size bakamadım dünden beri.
benimde dünkü menüm
sabah:
5 zeytin, 1 kibrit kutusu byüklüğünde peynir, 1 çeri domatesi,marul,1bardak çay
ara: 5 fındık, 2 gün kurusu
öğle:
1kase mercimek çorbası, 1tabak ıspanak, 1 küçük kase yoğurt
ara: 1 elma
akşam:
3 köfte, 1 tabak salata, 1bardak ayran
ara: çilekli activia
benden böyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?