- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #2.421
Bilemedim canım.Evet öglen çok güzel uyuyor ama erken kalkıyor sonuçtaOglen uykusundan gec kalktiysa ve uykusu guzel sldiysa zor uyur ya da bir yeri mi agriyor hasta gibi falan mi canim
kilo bildirimim
geçen hafta 62.4
bu hafta 61.8
giden 500
gelen yok
başlangıç 68
hedef 55
bu aralar beni mağzur görün şimdide benim büyük oğlumun geniz eti çıktı onunla uğraşıyoorum bu hasaıklar bi türlü bırakmadı yakamızzı umarım geniz etini aldırdıktan sonra hastalanmaz bir daha g.eti olduğundan çok çabuk kapıyo arkadaşlarından ve sonra kardeşinede bulaşıyo o yüzden umarım bir daha yaşamayız bu kış çok hastalandılar ya( ameliyat günümüzü haftaya alıcaz allah nasip ederse
Bir bilsem neyi var acaba dişi mi agıyor?Tebrik ederim kilo vermişsin canımEbru canımmm sıkma canını ama bir yeri ağrıyor olabilir Ösge haklı bence, diş olabilir yada başka bişey ama umarım bişeyi yoktur yakışıklının
Papatya tebrikler sonunda olduuuuuugör bak 60 da göreceksinnnn
Ösge sana katılıyorum canımmm , kızma ama özellikle sen bu aralar çok boşladın bence toparlanmak için çok iyi olacakkkkk liste işi
Zuzu sanada geçmiş olsun ya doğru diyon bu sene niye böyle hep hastalıklarla uğşarıyorsunuz, umarım halledersiniz sorunu gerçi ameliyattan başka bir çözümü varmı bilmiyorum
Nelson kendin de yazmışsın zaten sıkma canını bak bu hafta süper olacak hepimiz içinnn, çabuk alınan çabuk verilir
merhaba kızlar nöbetçiyim bu gün , şimdi dersimboş bir bakayım dedim daha akşama kadar fırsat olmaz bir daha
başlangıç 70
geçen hafta 65.4
bu hafta 65.1
giden 300
toplam giden 4.9
hedef 60
ölçülerimide sabah aldım ben zaten yanlış alıyormuşum, dün nelsonun yazığına göre aldım
kalça 98
göbek 90
bel 80
gögüs 98
30 martta yazarız tekrar
kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederimmm, akşama görüşürüzzzz
baskülüm beni yanıltmadı.. kötü bir hafta idi ve sonuç belli.. üzülmedim sadece inat yaptım.. bu kilolar gidecekk.
kilo bildirimim
geçen hafta 59.2
bu hafta 60,2
giden yok
gelen 1 kg
başlangıç 64.9
hedef 55
ölçülereme yanlış hatırlıyor olabirim.. eve gidince bakarım. yanlışsa düzeltirim..
gögüs:93
bel:80
göbek:88
kalça:94
slm sabahtan beri menume dikkat etmeye çalıştım. tabi küçük değişiklikler yaptım ve en önemli yemek akşam yemeği .. ve ben arkadaşa davetliyim.. saç böreği yaptırıyor.. ama sehta ne yapacağımı bilmiyorum. aşkam yemegi yerine bir tane yiyeceğim .. gece gelince bana atacağınız fırçaları düşünüyorum...ahh ne yapacağım ben...kız söyle ne yapayım ben..
öğle yemeğinde okul arkadaşlarım kıymalı pide yaptırdılar ama ben yemedim sehraa. kendime salata yaptım 3 zeytin ve yoğurt yedim.. mis gibi kotu pideler ama yemedimm....
gece geleceğimmm tüm yazdıklarınız okuyacağım.. menumude gece yazacağım... çok az kalori aldım buğün çok azz
ah ben ne yapacağım akşam yemeğinde.. bilmiyorum...
Ahhh siz benim binamda oturacaktınız görcektim haliniziSac boregimi o da ne ki:44: valla nelson bugunku carsaf boregini gorsen benim yeime sen aglardin ama ben yemedim sen yersende bozulurum keske bende sabah yiyeydim derim ama bir yanimda derki oh iyikide yedi her zaman bulunmazya oyke guzel seyler dirim.sen bilirsin canim ama sunuda unutma unutmayalim bu hayirli meselede onumuze hep bi engeller cikacak fakat iradesini ortaya koyanin totosu kuculcek yuzu gulecek ye ama doyumluk degil tadimlik ne diyim simdi ben sana yaama yinede bence yeme.boylece dersinki bundan sonra ben o boregi bile yemedim simdi (atiyorum cikomu yicem dondurmami yice)dersin bi dayanak noktan olur...ne demis sevgili bilim adami "bana bir dayanak noktasi gostein dunyayi yerinden oynatayim "irade gosterebilmek dunyalardan galaksilerden bilenem daha agir ammavelakin totomuzunda asagi kalir yani yok canim...su halimle ben olsam aksam carsaf boregi yemezdim kunefe cheetos iskender hic yemezdim duy epruuuu duyda inanmaaa
Bana teprik yokmu yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?