Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

baskülüm beni yanıltmadı.. kötü bir hafta idi ve sonuç belli.. üzülmedim sadece inat yaptım.. bu kilolar gidecekk.

kilo bildirimim
geçen hafta 59.2
bu hafta 60,2
giden yok
gelen 1 kg
başlangıç 64.9
hedef 55

ölçülereme yanlış hatırlıyor olabirim.. eve gidince bakarım. yanlışsa düzeltirim..

gögüs:93
bel:80
göbek:88
kalça:94

Son düzenleme:
Günaydın kızlar....
sehracım ve zuzucum tebrik ediyorum.
nelson tatlım üzülme.
ebrucum bu çocuklar öyle. benim koca sıpa bile akşam yatmıcam diye bağırıyo sabah kalkmıcam diye...
sabretmekten başka çare yok sanırım. dün havuza gittik ya biz. ay nasıl yorulmuşum size menü yazarken bile parmaklarım birbirine karışıyordu yorgunluktan. benim oğlan hiç yorgun değil ve uykusu yok. düşün artık. nasıl enerji var. sallamak yerine daha sakinleşitirici şeyler yapmaya çalışsan. kitap okusan, hikaye atlatsan. ben oğluma bebekliğini falan anlatırdım. yada hikayeler uydursan. bizim atakan diye uydurma bir kahramanımız vardı. ben oğluma uyduruk hikayeler anlatırdım. anlatırken de iyi bir çocukmuş, şunu yapmış ailesin çok sevinmiş, şöyle demiş babası çok üzülmüş gibi şeyler sokuştururdum...

kilo bildirimim:
başlangıç: 64,8
geçen hafta:62,4
bu hafta: 61,8
gelen yok
giden: 600 gram
toplam giden: 3 kilo
hedef: 60

sonunda şeytanın bacağını kırdım. 61 i gördüm. çok şükür....
bu sabah ne giyeceğimi şaşırdım. herşeyler üstüme bir güzel oldu...

merhaba kızlar nöbetçiyim bu gün , şimdi dersimboş bir bakayım dedim daha akşama kadar fırsat olmaz bir daha

başlangıç 70
geçen hafta 65.4
bu hafta 65.1
giden 300
toplam giden 4.9
hedef 60

ölçülerimide sabah aldım ben zaten yanlış alıyormuşum, dün nelsonun yazığına göre aldım

kalça 98
göbek 90
bel 80
gögüs 98

30 martta yazarız tekrar

kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederimmm, akşama görüşürüzzzz

Ebru canımmm sıkma canını ama bir yeri ağrıyor olabilir Ösge haklı bence, diş olabilir yada başka bişey ama umarım bişeyi yoktur yakışıklının

Papatya tebrikler sonunda olduuuuuu gör bak 60 da göreceksinnnn

Ösge sana katılıyorum canımmm , kızma ama özellikle sen bu aralar çok boşladın bence toparlanmak için çok iyi olacakkkkk liste işi

Zuzu sanada geçmiş olsun ya doğru diyon bu sene niye böyle hep hastalıklarla uğşarıyorsunuz, umarım halledersiniz sorunu gerçi ameliyattan başka bir çözümü varmı bilmiyorum

Nelson kendin de yazmışsın zaten sıkma canını bak bu hafta süper olacak hepimiz içinnn, çabuk alınan çabuk verilir

Kilo Bildirimi
Başlangıç:63
Geçen hafta:54.5
Bu hafta:54.0
Giden:500
Geln:yok
Hedef:52

Kızlar yeşilçay ve o kdar su içmeme ragmen wc problemim var dünden beriOna ragmen eksideyim.Yarın sabah bi daha tartılıcam 59 lu bişiler oldugmu düşünüyorumBu arada ben c.tesi pazar sabhaımı yalan olmasın 54.9u gördümVe moral bozuklugundan size söylemedim ve o sabah hemen tarçın alıp çaya başladım.Ve dedimki kızlara söylemeden bunları vermem lazım:26:Onu hesap alırsak 900 gr vermişimKilo veren ve koruyan herkesi tebrik ediyorum.Veremeyenlerde üzülmeyip daha bi hırslansınlar.Geçmişe bi göz atayım.

Oglen uykusundan gec kalktiysa ve uykusu guzel sldiysa zor uyur ya da bir yeri mi agriyor hasta gibi falan mi canim
Bilemedim canım.Evet öglen çok güzel uyuyor ama erken kalkıyor sonuçta3 gecedir böyle:44:

Tebrik ederim zuzuuuuummm.Geçmiş olsun inş. ameliyattan sonra hasta olmaz bi daha.Çocuklar hasta oldumu biz anneler daha perişan oluyoruz.

Bir bilsem neyi var acaba dişi mi agıyor?Tebrik ederim kilo vermişsin canım

Nelsonummm üzülme nazar mı degdirdim sanaSen verirsin haftaya ben inanıyorum.Dünkü menünden dolayıdır(sütlaç)

Sehraa supersin spora baslamissin ne guzellll
Zuzu gecmis olsun canim benim
Papatyaaaaaa sonunda kirdin seytanin bacagini cok sevindim senin adinaaaa
Hawar canim haklisin niye kizayim bosladigim dogru sabah tarti bir sagdan bir soldan tokadi atti kendime geldim
Ebrucum tebrikler sen de vermissin
Nelson uzulme tatlim bu hafta ben de aldim ama 30 marta İncelicez
Kilo bildirimi
Baslangic:63
Gecen hafta:53.500
Bu hafta:54.700
Gelen:1.2
Hedef:51

Nelsın bugun basladım ve sabah bir baktım öğrenci çarşaf böreği getirmiş benim en sevdiğim şey...sonra halkekmek mercimek çorba mis gibin..ben naptım sence???oturup yedimmm bir güzel dermişim.yemedim ağzıma bilenem sürmedim irademi gerçekten teprik ediyorum ben ya...ana cidden zor tuttum kendimi.didim ben nelsona ne derim ayça kayaya ne derim dedim:)ilk gunden olcek işmi bu didim.bir limonu maydonoz ve dereotuna boca edip iki etimekle ve bayaz peynirlen yedim ve şokkkkk
Ölcem bitcem sanıyordum ve şu dakikaya kadar karnım guruldamadı şimdi guruldadı daha.ben inanamıyorum şu anda buna.şimdi doktordayım göz kapağımda bi şişlik var.1de randevum simit alsam çeyreğini yesem öğlenki ekmek hakkına girermi acep dedim donra nelson eleştircek didim yemedimmmmmm almadım.ama eve gidince köfte tavuk yerine balık yicem haberin olsun.kızlar ayçanın şu diyetine sadık kalıyoruz
Ayca

SABAH : Bir dilim çavdar ekmeği , bir kibrit kutusu kadar peynir, tere, maydonoz,limon

ÖĞLEN : Bir dilim ekmek, bir tavuk baget veya 3 köfte, 1 kase yoğurt

İKİNDİ : Bir yağsız tost, bir ayran, bir büyük portakal

AKŞAM : Bir kasee çorba veya bir dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği,salata,yoğurt

Bu arada epru papatya zuzucum hawar çok teprik ederim cidden.ama en çok sevindiğim papatya oldu ne yalan diyim çünküm ona yazık ya hem okadar guzel beslen bide vereme kilo verem olduk topikcenek ya ösge ben inanıyorum sana arkadasım bu hırsla haftaya 53lü bişeylersin inş 51hedefin unutma.bende tokken 55olcem sonra kilo korumaca almamaca koltukları silmece süpürmece epruuuuu)

slm sabahtan beri menume dikkat etmeye çalıştım. tabi küçük değişiklikler yaptım ve en önemli yemek akşam yemeği .. ve ben arkadaşa davetliyim.. saç böreği yaptırıyor.. ama sehta ne yapacağımı bilmiyorum. aşkam yemegi yerine bir tane yiyeceğim .. gece gelince bana atacağınız fırçaları düşünüyorum...ahh ne yapacağım ben...kız söyle ne yapayım ben..

öğle yemeğinde okul arkadaşlarım kıymalı pide yaptırdılar ama ben yemedim sehraa. kendime salata yaptım 3 zeytin ve yoğurt yedim.. mis gibi kotu pideler ama yemedimm....

gece geleceğimmm tüm yazdıklarınız okuyacağım.. menumude gece yazacağım... çok az kalori aldım buğün çok azz

ah ben ne yapacağım akşam yemeğinde.. bilmiyorum...

Sac boregimi o da ne ki:44: valla nelson bugunku carsaf boregini gorsen benim yeime sen aglardin ama ben yemedim sen yersende bozulurum keske bende sabah yiyeydim derim ama bir yanimda derki oh iyikide yedi her zaman bulunmazya oyke guzel seyler dirim.sen bilirsin canim ama sunuda unutma unutmayalim bu hayirli meselede onumuze hep bi engeller cikacak fakat iradesini ortaya koyanin totosu kuculcek yuzu gulecek ye ama doyumluk degil tadimlik ne diyim simdi ben sana yaama yinede bence yeme.boylece dersinki bundan sonra ben o boregi bile yemedim simdi (atiyorum cikomu yicem dondurmami yice)dersin bi dayanak noktan olur...ne demis sevgili bilim adami "bana bir dayanak noktasi gostein dunyayi yerinden oynatayim "irade gosterebilmek dunyalardan galaksilerden bilenem daha agir ammavelakin totomuzunda asagi kalir yani yok canim...su halimle ben olsam aksam carsaf boregi yemezdim kunefe cheetos iskender hic yemezdim duy epruuuu duyda inanmaaa

Canim gecmis olsun.yawruna allah sifa versin.yegenim oldu korkulcak bi operasyon degil.moralini bozma bosuna canim.allah dermani olmayan dert vermesin.teknoloji gelismis artik bes dakikada bitiyor ameliyat rsbi sana bes yil gelir o ayri..su teknoloji kanserin caresini bulamadi bi ya..gitti benin pamugum pisi pisine..mekani cennet olsun..oyle ozluyorumki bogazim sizladi simdi bak.canim benim..iyi miki..kizlar bunu okuyunca bir fatiha okur musunuz.ismi emine

Son düzenleme:
Menum
Tarcinli ballli su
12.30
2 dilim cavdar
Kk peynir
3 catal yumurta.
1 catal recel
Yesilcay
13.30
Nescafe 5 badem
16.30
1 dilim ananas
18.00
4 yk etli patlican
3 catal yagsiz tuzsuz makarna
Yogurt
Kizlarrr ben de geri sayima dahilim 30 martta 2 3 kilo vermis olucam zaten kendi hedefim 5 nisandi.
Spor yapicam birazdan yesilcayda icerim ustune listeyi birebir yapmasamda benzer beslenicez diyelim eskiden iyi kilo verdigim donemki mantikta beslenmeye karar verdim

Menum
Sabah 9 ..dereotumaydonoz bır limon iki etimek beyaz peynır ıkıkk
2buçukta bir çupra tavada suyla pişirdim bir çk z.yağı ilenn bir çavdar bol salata
5de oğlumdan kalan çupra(kofte kadar)
Altıbuçuk iki dilim çavdar arası tulum iki minik portakal
Birazdanda iki kaşık yoğurt iki kaşık kapuska yicem listeye uymak adına.yüzde kaç uymuşum sizce????asıl liste şu:
Ayca

SABAH : Bir dilim çavdar ekmeği , bir kibrit kutusu kadar peynir, tere, maydonoz,limon

ÖĞLEN : Bir dilim ekmek, bir tavuk baget veya 3 köfte, 1 kase yoğurt

İKİNDİ : Bir yağsız tost, bir ayran, bir büyük portakal

AKŞAM : Bir kasee çorba veya bir dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği,salata,yoğurt

Kizlar
100 mekik
100 bel icin
100 bisiklet
1000 ip atladim simdi yesilcayimi icecegim bu hafta purrrr dikkatim cumaya kadar tartilmiycam ve cuma İns. Boyle mutlu olucam

Sehracim bence menuye oldukca yakin bir menu cikarmissin birebir olmasi tabi super olurda bu yakinlikta gayet basarili boyle 1 ay gitsen ustune de spor 53 olursun bence:13:

Son düzenleme:
Ahhh siz benim binamda oturacaktınız görcektim haliniziDün yukarıya çagırdılar yalancı mantı ve kek yapmışlar.Yemegimi yeşilçayımı içip çıktım.Ogluma kek yedirdim indim.Gece oglumla turlaya çıktık un helvası yapmışlar sıcak sıcak meyve tabagı koydular.Oglum bişiler verdim yemeden indim aşagıya.Bide demzler mi nolcak 2 kaşık helvadan nolcak 1 dl kekten nolcak 1 muzdan hafif meyve bunu bar, ye felan fistannnn
Bana teprik yokmu yaaaa

Verdin mi canım gözümden kaçmış bildirimin görmedim valla.Tepriikk o zaman

Bugün hava günşli kv geldim ogluşu avm ye götürdüm koşturdum yürüdüm akşama uyusun diye.Bende baya yürüdüm.Eltim gelicek.Börek ve pasta yaptım.Böregi görünce tiskiniyorum zati akşam yediklerim migdemi ekşitti.1DL.pastamdan yerim.Gece menümü yazar geçmişe bakarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…