- 29 Aralık 2009
- 3.409
- 1.347
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #24.221
Geçmiş olsun canım....Kızlar çok hastayım. Sinüzite öksürük eklendi.
Ciğerlerimi söküyorlar sanki
Ve gıcık şeklinde hiç geçmiyor boğulurcasına öksürüyorum.
Sürekli bal zencefil yiyorum. Bu arada doktor iğne vermişti onlara devam ediyorum. Iğne bitince doktora gideceğim.
Kızlar akşam 8 gibi eve geldik. Bugün cok zorlu bir gündü. Ne olduysa nerden geldiyse bugün saçım da bit sirke olduğunu farkettim. Şok geçirdim resmen. Kayınvalideler deydik. Hemen baktı sirke var dedi. Ama bu zamana kadar ne.sirke gördüm ne de kaşıntı yaşadımeşimle hemen gidip eczaneden kuvvetli bir sprey aldık paranit mi ne adı. Uyguladım tabi hemen. Bit cok yoktu en fazla 5 tane falan sirke vardı. Sprey den sonra sıcak duş sonrası sirkeli durulandım. Kv eşim baktılar yok dediler ... Cünkü sprey 15 dk etkisini gösteriyor yazıyordu. Eczacı kadın da anında kurtulursn dedi.
Ama bnm sinirler tabii tepede. Resmen oturdum ağladım .. Eşim üzme kendini hallolacak birşey diye sürekli iyi telkinlerde bulundu. Allahtan ilerlemeden önlem aldık.
Eve gelir gelmez yastık yorgan yüzü herşeyi değiştirdim. Yarın herşei yüksek derecede yıkıcam. Sanırım anlamın kızlarından bulaştı. :'( haftaya o sprey de n bir daha yapıcam. Olsa da olmasa da. .
Yani bugün psikolojik olarak feci yorgunum.
69 kilo yu görmek de sonraya kaldı. KV abartmadan yedim ama yedim işte.
Yarın günlük şok yapıcam.
Neyse kızlar gözlerim kapanıyor.
Aeo sabaha görüşürüz
Bugün
Sabah : domates peynirli kepekli sandiviç
Ögle: 1 küçük kase( sebze çorba , yogurt,salata)
Ara : 1 elma ,4 kepekli galete,1 mini activia
Akşam : 1 kase yoğurtlu ıspanak
Spor : slim in 6 ( haftanın üçüncü sporunuda yaptım )
Eşim oglumu gezdirmeye çıkarınca banyo wc yıkadım çm astım, yemeklerimi hazırladım, buzluna bişiler yapıp attım.Oglumla oynadık biraz uyudu.bende 15 dk dalmışım.hemen kalkıp evi toplayıp sporumu yaptım.duş aldım şimdi yatıyorum .Öok yoruldum .yarın akşam temizlik var malum cuma.hafta sonu bir kez daha yapınca sporu tamamlamış olucam.göbhşmde değişimi görünce uykusuzluğa yorgunluğa değiyor diyorum .iş yerinde 3.5 litre tarçınlı su içtim hep wcdeydim.dikkat çekmemek için azaltıcam bşraz.2 şer bardak Yeşilçay ve hibuskus çayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?