Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kızlar bakıyorum ama yok göremiyorum ya da yok ..
Ama kaşınıyo saçım cok kötüyüm cook. . Bugün saglık ocagına gitsem mi diyorum bu sefer eşim abartma dicek. Neyse o uyansın da baktırırım.

Kahvaltım kendime gelmem gerek. . Hedefime kadar durmak yok kızlar.
Bugün sabah 2 ymrta
Öğle bol yeşillik li salata
Akşam corba salata

Yeter ya kilo almaktan yerimde saymaktan bıktım. Kendimi zayıf hissediorm orası ayrı. Aynadaki yansımamı seviorm fakat tartı yüzümü güldürmüyor.

merhaba kızlar
kilo veren herkesi çok tebrik ediyorum.
hawar çok geçmiş olsun canım.
ben bu sabah spor yapmadım. işe gelmeden pazara gittim.
kilo bildirimim şu şekilde
başlangıç: 65,9
pazartes günü: 64,5
bugün: 63,7
gelen yok
giden: 800 gram.
hedef aynen banu gibi 62 li bişi....

dün 63,3 idim. hatta bugün belki 62 yi ucundan görürüm diye düşünüyordum. ama lahana sarmaları beni bitirdi yaaaa

Banucum ilk dogumumdan sonra 63e cikmistim 6 7 ayda 15 kilo verip 49lu rakamlara dustum sonra koruyamadim yavas yavas aldim ve 2.yede kikolari veremeden 58 ile hamike kldim cok sukur ki hamiliegimde asiri kilo aln bi yapim yok
simdi de vermeye calisiyorum iste

çok geçmiş olsun cnm. allah acil şifalar versin. umarım iğneler işe yarar. dikkat e kendine cnm.

canım çekti valla :)
Bir sürü iş yapmışsın banum Kuranını Allah kabul etsin.

Menünü begendim canım.Benim eşimde gece hep acıkıp tost ekmek arası ve her ögünd eyarım ekmek ve hep zayıf hep zayıf
Aşı etki etmiş geçmiş olsun canım.Menün gayet güzel
Canım polayana nereye gitti.Bit nedir ki arkadaşım?En son anaokulnda olmuştum.Annem gaz sıkmıştı ve derilerim dökülene kadar sık tarakla taramıştıBunlar geçici minnacık şeyler.Nice saglık sorunu yaşayanları düşün ve yine olumlama yap.Misafirleirm gelmiş hoşgelmiş deyip gül geç
Menün guzel olmuş ebruş bakıyorumda ben cok ekmek tüketiyor sizler ne guzel hiç ekmek tüketmiyorsunuz......
Canım banmadan yedigim hiçbir tadı yok.Ama sabah tost yada sandiviç için yiyiorum.Öglen diyet menüm geldigi için ekmek koymuyorlar.Akşamda eve geç geçtigim için ekmek yemiyorum.Sen sadece akşam yememeye çalış canım.Harika gidiyorsun kaç gündür resimler süper
Hayirli Cumalar
Kilo Bildirimi
baslangic:63.700
gecen hafta 63.700
bu hafta 62
gelen 0
giden 1.7
hedef 50
Dun 61.8 dum sabah regl oldum haftaya bu siskinligi atip ayni dikkatle gidersem iyi bi eksilme daha yasarim diye dusunuyorum

günaydın kızlar.
cumanız mübarek,hayırlara vesile olsun.

ben de yazayım kilocuğumu;
başlangıç[geçen hafta]:65.2
bu hafta:63.9
giden:1300 gr.
hedef 62 li herhangi bir rakam[hedefe bak çay demle]
Banummmmm

Başlangıç : 76.8
Geçen hafta : 61.7
Bu hafta : 62.4
Gelen : 700
Hedef : 56-57 il birşey

Kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederim
Sağol hawarım ama sende topla kendini spor ve harika menü çıkartan hawarımı geri istiyorumHaftaya verirsin sen inanıyorum sana
Sarmaya bende dayanamazdım canım ama yine de iyi vermişsin artık hiç almayı az azda olsa hep eksi görelim

hdekam canımmmmmmmmmm geçmiş olsunPastil bogaz spreyi scak bitki çayları ve tabi dr şartHaftaya sende katıl bu motivasyon halkasına

ebruli1820 banusultan bende eski halimi geri istiyorum, sanırım insan uzun süre bu modda olunca sıkılıyor bide buzluk dolu yapsam yiyorum yapmasam zamanı geçecek örneğin 4-5 pişirimlik kabak var eşim dün diyor bu senen hiç kabak tatlısı yapmadın, ama toparlanıp yaptıklazrımdan az az yemem lazım aslında sizin yaptığınız daha doru, günde 2 bitter iyi ben her gün yeniyorum ama yiyincede pakati bitirmeden kalkmıyorum bunu değiştirmeme lazım

@bruli1820 tebrik ederim canım iyi gitmiş
banusultan canım sende çok iyi vermişsin

Ebruş enerjin enejimii fırlattı ayol cansııınn. . Misafir heee Ne güldüm yaaa
Cok spor yapcem cook gr gidip sıkılaşıcam yapmam gerek. Ama itiraf edim aynadki beni seviorm eşimde beni böyle begendigini söyledi

Hadekam geçmedi mi daha yaa.. Kıyamam sana.. bi doktora görün bakalm.

Özgemi hatırlıyorum ya tam hedefine ulaşmış ve sonra hamile oldugunu ögrenmiştik. Yine yapar yani hedefe ulaşmayı inanıorz sana

Hawarım şampuan ını da almak gerek. Ama 35 tl verdik sprey e. Gerekti aldık .. Eşcağzım sağolsun . O paketi açınca bitirme benfe de vardı naap biliomusun cnm mutfakta tabaka kucuk koy. Otur kahveye tüket . Sonra kalkim de alim dersin ama üşenirsn. Yani bende öyle oluyor.

Papatyam geç saatte Yediklerimiz bizi bitiriyor. Akşam 6 dan sonra bişe yemesek gece de spor yapsak sabaha garanti eksi görürüz.

Banuşum süpersin. Bendee istiormmmm yaaa. Geçen cuma kaçtım ki neyse yarın bi tartilim de bakarım

Merhaba kizlar kilo veren herkesi tebrik ederim harikasiniz, veremeyenlerde ins haftaya verenler kervanina katilirlar
Dun gece okudugum kitabi bitirdim bi baktim sabaha karsi 4 olmus saat ama olsun degdi ozlemisim bi solukta kitap bitirmeyi sonra tam wc girdim yatmayi planlarken oglusun odasindan bicir bicir konusma sesleri geliyo uyanmis babasinin yanina yatmis kendi kendine bicir bicir konusuyoroptum kokladim emerken uyudu gitti oyle izledim biraz onu, kacta uyudum bilmiyorum ama 8.30 da basladim gune sersem gibiyim

Baslangic 62.8
Gecen hafta 61.8
Bugun 61.5
Giden 300

Özgem sen ver yeterki canım tezevruhat kolay iş
Hawarım sağol canım.Ama bende sendenim aslında bisküviyi bitene kadar yerim.Ama bu ara frenlemey çalışıtıgım için.Yoksa doysamda sırf yemek olsun agzım boş durmasın olarak kör bogazım Eski hawarı istiyorumTabagına kırıp bitter biksüvi koy tabak küçük olsunki fazla gibi çok gibi görünsün

Hikom enerjin geldiyse ne mutlu bana
Lajobam ykusuz kalmışsın canım.Kaçıncı kahvem bilmiyorum hala uyukluyorum.Bend eburdan netten okuyoru mesnevi bir kitap sıkılırım sanmıştım ama harikaymış.Olumluma yapmama bir nedeni de bu kitap300 de iyi gitmiş canım

slm kızlar bu hafta iyi kilolar vermişiniz.z. tebr,klr hepinize.. havar sen tatlım gözümden kaçmadın dikkat et güzelim...
özge ve papatyam maşallah sizlere..

gelelim diyetsiz nelsona..

gecen hafta:59,1
bu hafta:59,3..

5-6 gün regl geçti..tahlil yaptım çok şükür birşeyim yok..adet söktürücü kullanıyorum ama tık yok daha olmadım... durmadan puğaca ve düzensiz beslenme içinde iyi gibi bu sanrım..
hepinize selamlar...

kızlar harikasınız.
arada alanlar da var ama bu hafta görmeyelim bakalım.
hadeka rabbim şifanı tez zamanda versin canım,inşallah yarına daha iyi hissedersin.
özge maşallah, ben gebeliklerinde toplam olarak 60 kilo alan bir hatun olduğumdan süpersin diyorum sana.
havarcım motivasyonu düştü mü insanın dünya umurunda olmuyor ki kilolar olsun.ama sonrasındaki pişmanlık süründürüyor.bir yerden başlamak lazım,yoksa sonu yok.
menümü kalori hesabı değil normalinden yazayım bugünlük:
sabah 2 bardak su
kahvaltı
domates,salatalık,peynir,2 dilim köy ekmeği
azıcık bal
3 bardak şekersiz çay
ara yok
öğle 1 pors. bulgur pilavı
ara yok
akşam
alışverişe gittim,kahvaltılık aldım bolca,bizimkiler de kahvaltı istediler ,o sebepten;
domates,salatalık,peynir,zeytin,bal,az tereyağı
2 dilim ekmek,çay[diğer aldıklarımdan da yersem 1000 kalori tutar,bu kadar da kalayım ben]
2 litre civarı su
310 kalorilik yürüyüş.

bu ara kaçırdığım dizileri izliyorum netten.
the walking dead i bitirdim,fırsat bulursam süpernatural i izleyeceğim.
sizin öneriniz var mı kızlar.

Allah’ın ve Şanlı Resulünün selam ve bereketi üzerinize olsun arkadaşlar,

Hamd alemlerin Rabbi olan Allah'a olsun, salat ve selam o kutlu Nebi (SAV) efendimize onun Aline ve Ashabına geçmiş tüm peygamberlere salih kullara şehitlere olsun ebeda..

Sizlerle zikir ve marifette yaşadıklarımızı paylaşmaya çalışacağız.
Öncelikle ZİKİR kelimesi anlam olarak insanda ve günümüzde maalesef tarikat kavramını çağrıştırıyor. Aslında zikir kelimesi anma hatırlamadır. Cenab-ı Allah dilediği kuluna zikrini öğretir. Ve yaptırır ki bundan sonra yolculuk başlar aşka doğru…

YAŞA ve GÖR iddialı bir kelimedir ve bizim zikri anlatırken en çok kullandığımız kelimedir. Bizler ve bu zikri yapan tüm kardeşlerimiz bir çok güzellikler yaşadılar ve yaşamaya da devam ediyorlar,

NUR SURESİ 36. “(Bu kandil) birtakım evlerdedir ki, Allah (o evlerin) yücelmesine ve içlerinde isminin anılmasına izin vermiştir. Orada sabah akşam O'nu (öyle kimseler) tesbih eder ki;”

vb. 254 Ayette bahsedilen zikir genelde namaz olarak algılanmaktadır (namazla ilgili ayetlerde zaten namaz “namaz” olarak belirtilmektedir) oysa Rabbimiz bize kendisini anmamızı zikretmemizi bunun kullarına her konuda şifa ve ona yaklaşmanın en etkili yolu olduğunu söylüyor.

Denemekle kaybedecek hiçbişeyiniz yok ama kazanacağınız Allah’ımızın rızası başta olmak üzere maddi manevi çok şey var..en başta günümüzde en çok eksikliğini hissettiğimiz şey :HUZUR…Üstelik zikir aşağıda da göreceğiniz gibi bildiğiniz aşina olduğunuz tesbihlerdir.

» Zikir Nasıl Yapılır?
Hazırlık:

1- Sessiz olmalıdır. (Yüksek sesle değil, kendi duyacağın kadar sesle olmalı...)
2- Yalnız olunmalı... (Burada maksat kalbin Hakk ile beraber olmasıdır.)
3- Kimin huzurunda olduğunu unutmadan, edepli-terbiyeli olunmalı...
4- Mutlaka abdestli olunmalı...mümkünse kıbleye dönük olmalı..
5- Mutlaka şu saatte yapılacak, diye bi saat belirtilmez ama yatarken ve sabah namazının öncesi yada sonraları en uygun zamanlardır... Herkesin uykuda olduğu bir zamanda Rabbimiz “ kulum herkes gaflette iken Beni ve Resulumu andı” der ve zikir sahibini çok sever...

UYGULANMASI: SABAH ve AKŞAM GÜNDE 2 KERE VE HERGÜN YAPILMALI.

1-Bir Euzü besmele çektikten sonra ;100 kere “ TEVBE ESTAĞFURULLAH” söylemek...
2-(Besmele söylemeden ) En az 132 kere (Peygamberimize) SALAT-I ŞERİFE söylemek.(Daha fazla sayıda da söyleyebilirsiniz. Sayı sınırı yok.)
3-Salat-ı şerifleri söyleyip , bitirdikten sonra Euzü besmele çekip “MUTLAKA” 3 İhlas ve 1 Fatiha okuyup salatı şeriflerle birlikte sevaplarını ” Yüce Peygamberimize , ehlibeytine,ailesine,akrabalarına ve arkadaşlarına,tüm peygamberlere ve tüm salih kullarının ruhlarına" hediye ettim (Dikkat bağışladım değil Hediye Ettim) denilecek...
4- Bir Euzü besmele çekip , en az 100 kere “ LA İLAHE İLLALLAH “ söylenecek.
***Not : Zikiri bitirdikten sonra 3 ihlas ve 1 Fatiha okunmayacaktır...***

Bu kadar mı ? Evet bu kadar...İster açık olun ister kapalı,ister namaz kılın yada kılmayın (zikre başlayanların çoğu zaten namaza başlıyor ve her ibadetleri kolaylaşıyor) 1 aya kalmadan zikrin işe yaradığını gösteren ilk belirtiyi yaşayacaksınız zaten : HUZUR ve SALİH RÜYALAR…siz yeterki aksatmayın…Sakın -ben günahkarım bu nimetler bana verilmez- diye düşünmeyin,zikrin başında 100 kere Tevbe Estağfurullah çekilmesi La İlahe İllallah çekerek Rabbimizin huzuruna gitmeden önce günahlarımızdan arınmak içindir…Zikrin adı Veysel Karani zikridir,ona ait olduğu için bu isim verilmiştir.

Zikir ehli olduktan bir süre sonra zikir esnasında çok ama çok güzel kokular duymaya başlarsınız. Bu kokular Firdevs cennetindeki misk dağından zikreden kula hediye olarak gelir, günde iki kere insanlığın yıldızlarına gönderdiğiniz hediyeler 1 e 100 1e 1000 (sayısını Rabbim bilir) katlanarak size geri gelir, siz bir sultana hediye verdiğinizde sultan kendine yakışanla nasıl mukabele(karşılık) ediyorsa, onlar da mana aleminin sultanları size ilim ve himmet ile o kadar çok hediyeler verecekler ki sonunda sizler -biz buna layık mıyız ki bu kadar hediye veriyorlar- diye şüpheye düşeceksiniz. Asla şüphe edenlerden olmayınız. Çünkü siz Allahı zikretmekle Kuranda 254 ayete birden uymuş oluyorsunuz. Dolayısı ile kuran kalbinizde yaşamaya, sizlere ayetlerini bir bir açmaya ve yaşatmaya başlıyor,

Nasıl mı?
ANKEBUT SURESİ 69 ; Bizim yolumuzda (nefsi ile) mücadele edenlerin bize gelen yollarını kolaylaştırırız ve onlara yollarımızı gösteririz"

BAKARA SURESİ 277 "Onlar asla korkmayacak ve mahsun da olmayacaklar"

DENEYİN YAŞAYIN VE GÖRÜN! ALLAH RIZASINDAN BAŞKA KARDEŞLERİMİZİN DE BİZLERİN YAŞADIĞI GÜZELLİKLERİ YAŞAMASINDAN BAŞKA HİÇBİ İSTEĞİMİZ YOK TARİKAT VS DE DEĞİLİZ,deneyenler zaten bana teşekkür edecekler…soru sormak isteyenler mesaj da atabilirler..Allah’a emanet olun kardeşlerim..

Kizlar iyi geceler
selinin okuluna gittik bugun erkn kayit donemiydi onumuzdeki donem icin kayit yeniledik
ordan avmeye gittik 8 gibi evdeydik
saolsun esim pelinin arabasini almamis hatirlatmamisim ben arabanin bagajinda saniyodum meger cikarmid
kolum koptu butun gun diceksiniz ki babasi tasisaydi onda durmuyo malesef birde esum cantayi tasidi
menum
9.30
1h.yumurta
kk pynir
Roka
3 yulafli
yesilcay
11.00
Yarim fincan 2 si birarada
2 yulafli 3 bitter
18.00
1.5 pide salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…