- 23 Haziran 2013
- 5.202
- 3.825
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #24.241
Kızlar çok hastayım. Sinüzite öksürük eklendi.
Ciğerlerimi söküyorlar sanki
Ve gıcık şeklinde hiç geçmiyor boğulurcasına öksürüyorum.
Sürekli bal zencefil yiyorum. Bu arada doktor iğne vermişti onlara devam ediyorum. Iğne bitince doktora gideceğim.
canım çekti valla :)Ara öğünüm kızlarr...,
Eki Görüntüle 1452330
Bir sürü iş yapmışsın banum Kuranını Allah kabul etsin.iyi akşamlar kızlar.
sporumu yaptım,meyvelerimi yedim,kuranımı okudum geldim.
büyük kuzum okuldan geldi,küçüğüm de birazdan gelir.
yemekleri de koydum ocağa.
pek bir şey yapmadım,çorba ve sebzeli bulgur pilavı yaptım,dünden de bakla yemeğim vardı.
çorba ve pilavla kapatırım günü.
suyu arttırmaya çalışıyorum,2 litreyi bir bulsam süper olacak.
areser ara menün çok güzel.afiyet olsun canım.
ben de her gün 1 elma 1 portakal yemeye çalışıyorum.
- 1.00 x 1 Adet Domates (14 kcal)14 kcal
- 1.00 x 1 Adet Salatalık (11 kcal)11 kcal
- 0.50 x 100gr beyaz peynir (253 kcal)127 kcal
- 5.00 x 1 Adet Siyah Zeytin (8 kcal)40 kcal
- 0.50 x 1 Yemek Kaşığı (18gr) Bal (55 kcal)28 kcal
- 2.00 x 1 Dilim köy ekmeği (120 kcal)240 kcal
- 1.00 x 1 Adet Elma (60 kcal)60 kcal
- 1.00 x 1 Adet (150gr) Portakal (71 kcal)71 kcal
- 1.00 x 1 Kase (200gr) Tarhana Çorbası (108 kcal)108 kcal
- 1.00 x 1 Porsiyon sebzeli bulgur pilavı (200 kcal)200 kcal
- 5.00 x 1 Adet (10gr) Galeta (Kepekli) (20 kcal)100 kcal
- 1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)68 kcal
- Alınan Kalori Toplamı1066 kcal
- YaktığınızKalori Miktarı
- 1.00 x 1 Saat yürüyüş[ jogging+eğim) (400 kcal)400 kcal
- Yakılan Kalori Toplamı400 kcal
Menünü begendim canım.Benim eşimde gece hep acıkıp tost ekmek arası ve her ögünd eyarım ekmek ve hep zayıf hep zayıfSlm kizlarrr anca eve geldim sohbetim vardi bugun kizlar sabah yazdiklarinizda hepinizde haklisiniz erkeklerin metabolizmasi daha fazla calisiyo ama benim gozumum onunde yarim ekmek yiyim hala zayifliyoya ona gicik oluyor isteama Allahtan bende veriyorum kilo az olsun tam olsun napiyim yeterki gitain au kilolar
Menumu yaziyim hemen
Sabah
Lavasta tost
3 zeytin
Ara
Turk kahvesi
Oglen
1 kase mercimek corbasi
Sohbette 1 tane yufka boregi yedim
Ara
3 kare bitter
Aksam
1 kase wzigelin corbasi
Yogrt yicem
Ozgem bitter hakkinsa ole dusunme ben cikolatasiz yapamiyorum r3smen ve reql yaklasti canim acaip tatli istiyo bende bole bastirmaya calisiyorum o istegimi
Aşı etki etmiş geçmiş olsun canım.Menün gayet güzelBugun kizkardesim geldi aksama firinda makarna ve corba yaptim birde ogln saglik ocagindan aradilar asi icin gel diye kac bebek asi oldu kolu kizarmadi benim kizin ki kizardi yarim saat beklettiler
Allahtan sisligi indi kizarikligi hafifledi de gonderdiler
benim de burnum akmaya basladi bi halsizlik yine tansiyonum dustu uzandm simdi bi turlu iyi olamadim
menum
09.30
1 h.yumurta
kk peynir
2 zeytin
roka
3 yulafli
11.00
1 kucuk elma
13.30
2si birarada nescafe
2 yulafli 2 bitter
17.30
1 kare firinda makarna
18.30
Orta turk kahvesi
1 bitter
Canım polayana nereye gitti.Bit nedir ki arkadaşım?En son anaokulnda olmuştum.Annem gaz sıkmıştı ve derilerim dökülene kadar sık tarakla taramıştıKızlar akşam 8 gibi eve geldik. Bugün cok zorlu bir gündü. Ne olduysa nerden geldiyse bugün saçım da bit sirke olduğunu farkettim. Şok geçirdim resmen. Kayınvalideler deydik. Hemen baktı sirke var dedi. Ama bu zamana kadar ne.sirke gördüm ne de kaşıntı yaşadımeşimle hemen gidip eczaneden kuvvetli bir sprey aldık paranit mi ne adı. Uyguladım tabi hemen. Bit cok yoktu en fazla 5 tane falan sirke vardı. Sprey den sonra sıcak duş sonrası sirkeli durulandım. Kv eşim baktılar yok dediler ... Cünkü sprey 15 dk etkisini gösteriyor yazıyordu. Eczacı kadın da anında kurtulursn dedi.
Ama bnm sinirler tabii tepede. Resmen oturdum ağladım .. Eşim üzme kendini hallolacak birşey diye sürekli iyi telkinlerde bulundu. Allahtan ilerlemeden önlem aldık.
Eve gelir gelmez yastık yorgan yüzü herşeyi değiştirdim. Yarın herşei yüksek derecede yıkıcam. Sanırım anlamın kızlarından bulaştı. :'( haftaya o sprey de n bir daha yapıcam. Olsa da olmasa da. .
Yani bugün psikolojik olarak feci yorgunum.
69 kilo yu görmek de sonraya kaldı. KV abartmadan yedim ama yedim işte.
Yarın günlük şok yapıcam.
Neyse kızlar gözlerim kapanıyor.
Aeo sabaha görüşürüz
Canım banmadan yedigim hiçbir tadı yok.Ama sabah tost yada sandiviç için yiyiorum.Öglen diyet menüm geldigi için ekmek koymuyorlar.Akşamda eve geç geçtigim için ekmek yemiyorum.Sen sadece akşam yememeye çalış canım.Harika gidiyorsun kaç gündür resimler süperMenün guzel olmuş ebruş bakıyorumda ben cok ekmek tüketiyor sizler ne guzel hiç ekmek tüketmiyorsunuz......
Hayirli Cumalar
Kilo Bildirimi
baslangic:63.700
gecen hafta 63.700
bu hafta 62
gelen 0
giden 1.7
hedef 50
Dun 61.8 dum sabah regl oldum haftaya bu siskinligi atip ayni dikkatle gidersem iyi bi eksilme daha yasarim diye dusunuyorum
günaydın kızlar.
cumanız mübarek,hayırlara vesile olsun.
Banummmmmben de yazayım kilocuğumu;
başlangıç[geçen hafta]:65.2
bu hafta:63.9
giden:1300 gr.
hedef 62 li herhangi bir rakam[hedefe bak çay demle]
Günaydın kızlar
Dün Öğlen evden çıktık gece ancak döndük perişan olduk , eşimin Dr acil ameliyata girmiş biz 1 de hastanedeydik, adam 17:30 da çıktı ameliyattan, hastaneden çıkıp yemek yedik çok kaçırdım kızlar , ormanda bir kaç bebek Mağazası'na baktık geldik eve
@hedake çok çok geçmiş olsun canım, iyi bak kendine
wisdom01 canım Sıkma canını, spreyi bir iki defa daha kullan Çocuklardan falan geçmiş olabilir bide kuafördende olabilir, eyer tarağı saçında bit olan birine kullanıp dezenfekte etmediyseniz olur, bak ben saçımda birşey olsun Olmasın pit şampuanı kullanırım haftada bir defa çünkü bizim öğrencilerde çok , her sağlık Ocağına gittiğimde de hemşireye baktırırım
ebruli1820 canım çok iyi gidiyorsun sporda çok güzel
osge1989 canım çok iyi süper hatta
Ben artırayım kızlar ama olacağı buydu nerde ise iki aydır yerimde sayıyorum kendime gelmem lazım
Sağol hawarım ama sende topla kendini spor ve harika menü çıkartan hawarımı geri istiyorumBaşlangıç : 76.8
Geçen hafta : 61.7
Bu hafta : 62.4
Gelen : 700
Hedef : 56-57 il birşey
Kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederim
Sarmaya bende dayanamazdım canım ama yine de iyi vermişsin artık hiç almayı az azda olsa hep eksi görelimmerhaba kızlar
kilo veren herkesi çok tebrik ediyorum.
hawar çok geçmiş olsun canım.
ben bu sabah spor yapmadım. işe gelmeden pazara gittim.
kilo bildirimim şu şekilde
başlangıç: 65,9
pazartes günü: 64,5
bugün: 63,7
gelen yok
giden: 800 gram.
hedef aynen banu gibi 62 li bişi....
dün 63,3 idim. hatta bugün belki 62 yi ucundan görürüm diye düşünüyordum. ama lahana sarmaları beni bitirdi yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?