Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kızlar kafamdaki misafirlere öglen sonu traş köpüğü yle beklettm sonra sirkeli suyla yıkandım.. bolca taradm bir şey çıkmadı. Ama psikolojik midir nedir ara ara kafam kaşınıyor. Yarın yine sirkeli suyla duş alırım . Eşim cok kızdı yeter yok işte saç kalmıcak kafanda dedi. Bende duramıorm ki korkuorm .
Bugün nasıl beslendm bilmiorm

Neyse saçmaladm ama 55 dk ebru 3K yaptım ..
Şimdi uyucam.
Sabaha bool eksi görelim iyi geceler

Özgem menün cok güzel akşam pidesi bozmuş ama olsun kalori hesabını dengelemişsin hiç değilse

Arabayı muayeneden oglumu kv al eve gel yemegi geç yedik biraz ( eşim Oglumla oynadı bende temizlik yaptım.oglumu uyutunca 3 posta çamaşır yıkayıp astım( papatyam ) bm yerleştirdim duş aldım şimdi yatağa girdim.belim kopuyor tesmen spor yapmaya Halim kalmadı
Çok iyi olmasada yazayım menümü
Sabah :1 paket tam buğdayılı bisküvi
Ara: 1 dl ekmek ,1 dl portakal reçeli( işyerindeki abla yapmış )
Ögle : 4 yk yogurt ,4 yk y.fasulye,4 çatal haşlanmış tavuk, salata
Ara:4 galete,25 krş mini bitter
Akşam:4 çatal fırında yağsız patates ,4 yk pilav,4 köfte
Ara:4 çilek

Iyi geceler kızlar bugun cok yogun bir gun geçirdim sabah pasaport işlemleri için once cocukları almaya ordan emniyet müdürlüğüne gittim orda işlerimi hallettikten sonra eltimin Kuran'ı vardı oraya gittim ordan da abime yeğenimi almaya gittim otobüsleri 1 saatlik yol gece geç vakit geldik eve kilo bildirimimi sabah yapamadım şimdi yazıyım

Başlangıç : 68.200
Gecen hafta : 67.500
Bu hafta : 67.400
Gıden : 100 gr
Hedef : 60

Aslında bu hafta içi 67.100 leri görmüştüm ama nedense buun böyle çıktı...

Bu hafta bol bol kilo vermiş herkes hepinizi tebrik ediyorum arkadaslar...

Günaydın canlar.. Hava Güzelse cm yıkanır asılır.. şimdide Türk kahve zamanı.. Sabah 6 bucukdan bu yana daha yeni oturdum. Kahveden sonra beyazları da asıcam. Yine oturmak yok yani. Tartılıcam ama korkuyorum düne göre eksi görmezsem diye. Neyse olumsuzluk yok eksi görüciiiiiimmm..

Merhaba kızlar
Ebrucum seni okudukça ben pis miyim acaba diye düşünmeye başladım. Aen haftada kaç makine çamaşır yıkıyorsun böyle ya. Menünü beğendim bu araa.
Hikmet'im psikolojik olarak kaşınıyorsun bence. Takmamaya çalış canım.
Areser yolculuk mu var. Siz ebru ile Face de mi eklediniz birbirinizi.
Ben ee sporumu yaptım.
1 mil leslie yaptım. Sonra da karın topiğinden indirdiğim karın yan simit mide videolarından yaptım.

Merhaba kızlar
Yatılı misafirlerimin yanına bide Öğlen Dayılar geldi yarın kızı sınava girecek gidenimde bebeği Görelim Demiş aradılar gelin dedim bir Çay içip kalkacaklardı bırakmadım yemeğim vardı yedirip gönderdim
Bende yedim gelirken tatlı falanda almışlar neyse bu günde kaçtı artık ama yarın umarım kaçırmam da başlarım

wisdom01 canım psikolojiktir, daha lafını edince ben de kaşınmaya başlarım, bak şimdi bile elim Başıma gitti@Papatya çok iyi canım sporunuzda yapmışsın ben 2 gündür yapamıyorum, misafirler yarın erken giderse Yaparım belki
areser canım olur bazen öyle hafta içi daha eksi görüyoruz ama cuma bir Bakıyoruz karın şişmiş

Hawarım güzel agırlamışsındır. Yemesende olmazdı yarına telafi edersin sen eminim.
Yatılı misafir de zordur ya

Şu anda Türk kahvemi içiyor ve inşallah bununla ağzımı kapatıyorum.
Bugün poğaça falan yedim bakalım erken kapatmanın faydası olacak mı
Hawarım kolqy gelsin canım.

Nasılsınız kızlar?sabah benimle kalkan oglumu uyuturken öglen uyumuşuz 2 saat.şimdi makarna yediriyorum hazırladım onu.kendimde namazdan sonra hazırlanıp süslenicem biraz.Bnek görmeye toplanıcaz arkadaşlarla.oglumda 5 tane erkek bebek al dedi bugünÇok seviyor bebekleri:))Gidecehimiz kişinin patanesi var inş abartmadan bişiler yerim.

Kızlar iyi geceler..
Sabah 7 de kalkarsam akşamın 9 nda uykum gelir. Ogluş 10 gibi yatırdım. Dedm hkmt kalk uyuma .. 20 dk leslie yaptım 45 dk falanda ebru 3K yaptım.
Sonra kocişim tava böreği yaptım ... yaptım da naptm o kdr spor üzerine Hayır dedim kendime yemiceksin. Sonuc yani yemedim . Ama ama akşam 9 gibi bi tane eti puf yedim canım cekmişti..
Yarına 70 i görmem sanmıyrm ama bakalım umut etmek güzel dimii..
Evi oyuncakları toparladım. Sabaha kalktıgımda her yeri düzenli görücem. Eee mutluyum. En cok da sabah kalktgmda mutfağı derli toplu görmek beni mest ediyor.
Ogluşumun dogum günü 21 ine.. Cumartesi ye denk geliyor. Geçen seneki istek yok içimde. Kimsenin gelmeyişi hayal kırıklıgıydı. Geçen seneki süsler var. Ponponlar. . Sadece bardaklarını ve truf yapıcam onun cubuğu için Kurdela alıcam.
Iki tatlı iki tuzlu yeter. Güzel de bir pasta yaptırırz. Bu hafta gidip bi fiyat alim diyorum. Keçe alsam oglana kral tacı yapsam .. o an ki psikolojime bağlı artık.
Neyse çok geç olmadan yatim. Sabah 7 ye kurulu sıpamın Uyanışı. .
Herkese iyi geceler.
Ne Diyoruz sabaha bol eksili rakamlar görelim.. mutluluk içimizde, onu ortaya cıkarmak bizim elimizde.. inadına mutluyuz inadına huzurlu ..

Bunu da netten buldum. Haklılık payı yükkseeeeeeek¤♡♡¤

Ark lar günaydın.
evi temizledim gezmeye çıkacağız en az 3 saat gezer, bir yerlerde oturur . vakit geçiririz. gelincede toz alcam . bu hafta 65 li bi şey görürüm inşallah. Bahar da geldi ev temizlemek lazım . birden hepsini kaldıramam ama yavaş yavaş başlamam lazım .Herkese iyi pazarlar.

Mutlu pazarlar kızlar.Dünki menüm saglıklı degildi ama dikkatliydim.Akşam tabakta sadece günlerdir merak ettigim ha yiycem ha bugün yerim diye erteledigim tireliçe tatlısından yarım dl yedim.Ve 6-7 kaju ve bol şekersiz çay.Sabah 10 yoktu oglum mutlu mutlu uyandırdı beniYatakta keyif yaptık.Hem normal hem tambugdaylı ekmek mayaladım.Ama tb. daha pişmemişti ve saat 11:30 oldu acıktı oglum ooturduk sofraya beyaz ekmekten yedim.Eşim hep yap deyip duruyorBunca yogunluguma birde ekmek yapmayı eklemekÇay içerken size bakayım dedim.Yemekerimi yapıcam ama mutfakga giresim yok artık ya bıktımNamazımı gidip kılayım.Bugün pijamalarımı ıkarmayı hiç düşünmüyorum

Arser canım menülerin çok güzeldi .Ben daha fazla bekliyorudumAma olsun belki toptan hepsi hataya fazla fazla gider
Papatyam güldürdün beni ya.Koltuk örtüleri, halıların üzerindei polarlar ,banyo paspasları hepsini kısa programda her hafta yıkıyorum ki bazen bişi dökülüyor haftanın 2 günü yıkadıgım oluyor.herşeyi ayrı ayrı atma gibi pis bir huyum var
Hikom dünki menün çok güzel.Etipuf bişi olmaz.Uykuya ragmen onca spor ve tava böregine hayır demen harika
Seher canım az ama tam gtisin.Canım bu hafta -500 hede koy ki 65 görebilesin.Örnegin akşam sadece yemek yogurt,çorba salata gibi hafif ve az ver erken saatte kapat.İyi gezmeler sana .Camları silmek lazım ama hava yagışlı poffffff

Evimin erkeği ni ile yolladım. Kucuk erkekimi de uyuması için yatağa koydum. Başım feci agrıyordu. Şükür geçti. Onca yemek yaptım. Kociş in tokum demesi börek ten dolayı tabi. Dedim neyse ogluş la yeriz dedim. Ogluş yatarken bende uyucam. Ama her an fikir değiştirip yataktan kalkabilirim. Ama amaa uykum da var.
Şimdi kalksam leslie ebruş yapsam miss gibi sonra yemekten yesem .. Bunların sıralamasını değiştirebilirim.
Yada misss gibi uyku muuu. .
Karar veremiormmm. Ilerleyen dakikalarda bakalım napıcam. Sonra naptıgmı yazarm.

Seher iyi gezmeler...

Ebruş cıkarma valla keyif yap .. yemeklerini yapıp tabii..çalışan anne zor dur tabi. Ilk işe başladığın günler geldi aklıma suan ne mutluydun bide milletn lafları vardı. Hiiiç kafana takmadın.
Sen mükemmel bir annesin. Herşeyin üstesinden gelirsin

Merhaba kizlar
Dunden beri nette sikinti var yeni girebildim
Kilo veren herkesi tebrik ederim
Hawarcim biz yiyerek de mutlu olamiyoruz o yuzden dikkat etmekte fayda var, bende malesef basladigi paketi bitirmeden rahat edemeyenlerdenim ama bitirincede mutlu olmuyorum o yuzden kahve yaninda bi kac parca cikolata yemekle yetinmek lazim
Hadeka cok gecmis olsun Allah sifa versin canim
Areser fotolarina detayli bakamadim ama pek bi fazlaligin gozume carpmadi ins kisa zamanda hedefledigin kiloya ulasirsin tanistigima cok memnun oldum
Hikmet herkesin basina gelebilecek bi durum kafana takma canim, hem misafirleri konuk edebilecek saclarin oldugu icin sukret ins bi daha ugramazlar, kolay gelsin
Banu ne guzel bende okumayi cok seviyorum uzuuuunca bi aradan sonra okudugum icin mutluyum. Canan Tan in piraye romani.. aslinda bana basit bi dizi izliyormusum gibi geldi ama yinede guzeldi akici dili sayseinde bi solukta bitiriverdim. Bugunde Böğürtlen Kışı diye bi kitaba basladim hatta yariladim nerdeyse, elimde surunen kitaplari sevmiyorum basladiysam hemen birivermem lazim...

Kizlar ben islerimi hallettim bi camasir kaldi yakanacak ama hava yagmurlu, gunesli bi gune erteledim o yuzden.. oglus uyuyor esim yataktan cikmiyor..... bla bla blaaa yine dünden gönderemediğim bi mesaj

bu arada kızlar dün başladıgım böğürtlen kışı kitabını da bitirdim kitap okumayı özlemişim de eşim hemen sızlanmaya basladı kitabı elinden düşürmüyosun hiç bizimle ilgilenmiyosun kitap bos zamanlarda okunur diye ama ona da hak veriyorum 4 gün içinde toplam 800 sayfalık iki kitap okudum ve bundan sonra bidaha bırakmamaya karar verdim ha bide okurken bu kadar abartmamaya resmen günlerdir uykumdan oluyorum okuyup bitirecegim diye sabah da kalkar kalkmaz alıyorum elime nasıl bi özlemse düşünün artık

dün kardeşlerle falan pizza yapıp yedik ama saat cok geç olmuştu malesef cumaya kadar dün gecenın acısını çekeceğim biliyorum lakin arada eş dost olunca kaçamak yapılıyor napalım bizde insanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…