Merhaba kizlar
Dunden beri nette sikinti var yeni girebildim
Kilo veren herkesi tebrik ederim
Hawarcim biz yiyerek de mutlu olamiyoruz o yuzden dikkat etmekte fayda var, bende malesef basladigi paketi bitirmeden rahat edemeyenlerdenim ama bitirincede mutlu olmuyorum o yuzden kahve yaninda bi kac parca cikolata yemekle yetinmek lazim
Hadeka cok gecmis olsun Allah sifa versin canim
Areser fotolarina detayli bakamadim ama pek bi fazlaligin gozume carpmadi ins kisa zamanda hedefledigin kiloya ulasirsin tanistigima cok memnun oldum
Hikmet herkesin basina gelebilecek bi durum kafana takma canim, hem misafirleri konuk edebilecek saclarin oldugu icin sukret ins bi daha ugramazlar, kolay gelsin
Banu ne guzel bende okumayi cok seviyorum uzuuuunca bi aradan sonra okudugum icin mutluyum. Canan Tan in piraye romani.. aslinda bana basit bi dizi izliyormusum gibi geldi ama yinede guzeldi akici dili sayseinde bi solukta bitiriverdim. Bugunde Böğürtlen Kışı diye bi kitaba basladim hatta yariladim nerdeyse, elimde surunen kitaplari sevmiyorum basladiysam hemen birivermem lazim...
Kizlar ben islerimi hallettim bi camasir kaldi yakanacak ama hava yagmurlu, gunesli bi gune erteledim o yuzden.. oglus uyuyor esim yataktan cikmiyor..... bla bla blaaa yine dünden gönderemediğim bi mesaj