Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Özgecim üzülme vericez hep beraber biraz dşimizi sıkalım kızlar birazda bogazıımızıSen 49 ları görmüş hatunsun yine olucaksın

İki kasik kapuska ve iki kasik yogurdu yemedim ben kizlar tokum cunku nereme yiyeyim tulumu abarttimmi ne neyse.kapattim menumu..artikin bolsu

Ebruuu valla canim iradene hayran kaldim okurken ben yutkundum burdan Seni cani gonulden tebrik ediyorum
Bugun cok fazla + cikmis olsamda cok cok uzulmedim istersem vericegimi biliyorum cunku
Kizlar ben hafta basi 53.200 ciktim sonra birden 54 leri gordum wc cikamadim falan dun aksamda kv tatli yedim sonuc bu oldu
Bugun dusundum de ben yemekleri nerdeyse tuzsuz yapiyodum yagina cok dikkat ediyodum ama uzun zamandir etmedigimi farkettim dun patates kizarttim kv istedi cok tuzlu yapmisim elimin ayari kacmis iyice bunun zararini da goruyorum daha dikkat edicem artikk

ne desen haklısın canım buğün yedim. aylardır bu arkadaşlarla bir araya gelmiyorduk. saç böreği dediğim şey gözleme .. bir tane gözleme yedim..

tamam canım sende hoşgeldim geri sayımımıza

ne deyim menun süper...

Kizlar
100 mekik
100 bel icin
100 bisiklet
1000 ip atladim simdi yesilcayimi icecegim bu hafta purrrr dikkatim cumaya kadar tartilmiycam ve cuma İns. Boyle mutlu olucam

o sporların çok güzel..

İki kasik kapuska ve iki kasik yogurdu yemedim ben kizlar tokum cunku nereme yiyeyim tulumu abarttimmi ne neyse.kapattim menumu..artikin bolsu

harikasın sen.. ben günün yüz karasııı..

sabah: 1 yumurta, çeyrek dilim tulum peyniri, 1 küçük lokma ekmek,
ara : 2 kupa yeşil çay, 1 kupa karışık bitki çayı,
öğle: bol salata. 1 kase yoğurt, 2 dilim ekmek, 1 közlenmiş biber,3 zeytin
ara: 2 bardak yoğurt, 1 domates, maydonoz
akşam. 1 gözleme--- affet beni sehraa.. yarın bu gözleme için 30 dak koşacağım...

toplam :1099 kalori
sporlarım: 250 mekik, 500 ip atlamak
sporları düşünce kalan kalorilerim:993

işe giderken - gelirken yürüdüğüm 60 dak yürüyüşü spordan saymıyorum..

Son düzenleme:
sehraa bana kızdın mı yedim diye.. affet beni.. bu gözleme için kendime ceza verdim yarın 30 dak koşacağım..

sehraa sen menuye gayet iyi uymuşsun.. benim menu listeye pek uymadı..
yarın bire bir uygun yiyeceğim..
ama hafta içi öğle yemeklerimde sıkıntı oluşacak..öğle uymayanlar olacak.. ama ben kalori olarak çok dikkat ederek yiyeceğim.. bu hafta aldığım 1 kg geri vereceğim...

kızlar iyi gecelr ben annemlerdeyim tartılamadım yok burda moralim çok bozuk anamın evine gelince iştahımı kontrol edemiyorum hedefe yaklaşmışken tekrar başa döncem galba 1 haftada of bugun neler yedim bi bilseniz kıtlıktanmı çıktın deriniz sadece şunu söyleyim akşam 3 tane kalbura bastı yedim düşünün artık sporda yok offf offf yarın misafirlik olayından çıkıp kendime hakim olmaya çalışcam ama valla iştah geldimi kontrolu güçleşiyo bu arada beni bu haftada maruz görün haftaya inşallah düzenimi oturtup yazmaya başlarım beni unutmayın

Canim duzen bir kere kactimi o istahda acildimi kapatmasi cookkk zor oluyor kendimden biliyorum aman diyim hep yazi dusun 36 beden harika kiyafetler icinde hayal et kendini motivasyonunu yuksek tut yesem de birsey olmaz deme oluyorrrr malesefff
Bu arada hic unuturmuyuz seni askolsun sen isini gucunu duzene koy bekliyoruz aklindan bizi hic cikarma bizi dusununce yemezsin cok

Canim azcik kalori almissin aslinda ben mi yanlis biliyorum yoksa 1000 bile bulmamis yediklerin.İns. İkimizde cumaya aldigimiz kiloyu vercez :13:

özgecim çok haklısın zaten şuanda o kadar rahatsızımki hem bedenen hem ruhen kendimize bunu yapmamaklazım sporu bugun çok iyi yapmışsın tebrik ederi canım kilo + çıkmış moralini bozma hemen gider o bu azimle
geçmişi şimdi okudum kilo veren herkei tebrik edrim ayça kaya nın o listesini bende yaıyodum bi ara uyunca çok işe yarı ben baya kilo vermiştim hemde kısa sürede tabi sorlada destekleyince

Canım şuan mecburi bir durum söz konusu.Yoksa evdeyken ne kadar az ve güzeldi menülerin.Yine evini düzenini kur yiine öyle menüler çıkartıp kilo vermeye kaldıgın yerden devam edersin.Sıkma canını haftaya tartılır ona göre düzenini kurarsın.

Kızçelerrrrr bugün pür dikkate davet ediyorum siziiii mart ayındayız yaza az kaldıııııı

günaydın kızlar.. kendime bol yeşillikli bir kahvaltı tabağı hazırlıyorum.. dün kü gözleme için de 30 dak koşacağım unutmadım...

Canim azcik kalori almissin aslinda ben mi yanlis biliyorum yoksa 1000 bile bulmamis yediklerin.İns. İkimizde cumaya aldigimiz kiloyu vercez :13:

evet canım öyle çok çok sporda yapmadım ama 1000 kalorinin altındayım. buğün daha çok dikkat edeceğim...harika bir gün olacak..

Oh nelsonum sehram sizi güne güzel ve tam motive olarak başlamış gördüm

Bugun cok enerjik uyandim sizi de oyle gordum ne guzelben de kahvaltimi ettim yesilcayimi iciyorum simdi dun roka ve tere almistim kahvaltida yemeyi unutmusumYarina artik

Kızlar niye siz vücut ölçüleirnizi yazdınız?Oglumu annemin orda parka götürücem anneme geçicem.Uyutunca kuaföre gidicem.Hava güzel bugün.

kızlar....
günaydınnnnn.....
süper herkes enerjik bugün...
dün akşam misafirlerim vardı. hiç yazamadım size...
akşam da misafirim gelecek. minik köstebek pastalardan yaptım. birinin yarısını yedim. tadına bakayım diye. çünkü ilk defa yaptım. haftaya günüm var ona hazırlık olsun dedim.
sizler nasılsınız. başlamışsınız listeye. ben elimden geldiğince ayak uyduruurm size. dün bissürü kişi sen kilo mu verdin dedi. ay çok sevindirik oldum....

merhaba kızlar ne güzel hepinizi enerjik gördümmmm
ben dün kendime ödül günü yaptım gece yarılarına kadar yedim patlayana kadar dün arkadaşın nikahı vardı oraya orda çikolarr pasta falan , sonar geldik yemek fslsn yedik evde balık yapmıştımm, sonra akşam geç saatte aradılar biz kokereççideyiz hadi gelin, atladık oraya gidilirde o kukolar arasında nasıl durulur duramadım yedşim, bide ordada çikolar vardı, neyse öyle, bu günede pek dikkat edemedim sabah kahvaltıya arkadaşlar geldi, sonra dava yapmaya gittik, bir kız kaçmış ailesini rızası olmadan nihak falan yapmışlar, aile illa araya girin barıştırın bizi diyor du, oraya gitti bir ön adım olarak umarım yakında barışırlarrr

akşama hafif kapatıp yarın pür dikkat sizzlerle beraberimmm nelson sahree ösgeee arkadaşlarrrrrrrrrrrrrr

Hani bugün başlıcaktın kızdım şimdi bak sana ne olursa olsun yarın pür dikkat bsşlıyorsun demicektim ama dicem dün 58.7 idimya bugün 58.2 şokkkkkkkk ayça teşkürhawar nelson sizede nanik bir gün bile farketti hemide nasıl si bu zevkten mahrum kalın daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…