- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #2.441
Nelsın bugun basladım ve sabah bir baktım öğrenci çarşaf böreği getirmiş benim en sevdiğim şey...sonra halkekmek mercimek çorba mis gibin..ben naptım sence???oturup yedimmm bir güzel dermişim.yemedim ağzıma bilenem sürmedim irademi gerçekten teprik ediyorum ben ya...ana cidden zor tuttum kendimi.didim ben nelsona ne derim ayça kayaya ne derim dedim:)ilk gunden olcek işmi bu didim.bir limonu maydonoz ve dereotuna boca edip iki etimekle ve bayaz peynirlen yedim ve şokkkkk
Ölcem bitcem sanıyordum ve şu dakikaya kadar karnım guruldamadı şimdi guruldadı daha.ben inanamıyorum şu anda buna.şimdi doktordayım göz kapağımda bi şişlik var.1de randevum simit alsam çeyreğini yesem öğlenki ekmek hakkına girermi acep dedim donra nelson eleştircek didim yemedimmmmmm almadım.ama eve gidince köfte tavuk yerine balık yicem haberin olsun.kızlar ayçanın şu diyetine sadık kalıyoruz
Ayca
SABAH : Bir dilim çavdar ekmeği , bir kibrit kutusu kadar peynir, tere, maydonoz,limon
ÖĞLEN : Bir dilim ekmek, bir tavuk baget veya 3 köfte, 1 kase yoğurt
İKİNDİ : Bir yağsız tost, bir ayran, bir büyük portakal
AKŞAM : Bir kasee çorba veya bir dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği,salata,yoğurt
Sac boregimi o da ne ki:44: valla nelson bugunku carsaf boregini gorsen benim yeime sen aglardin ama ben yemedim sen yersende bozulurum keske bende sabah yiyeydim derim ama bir yanimda derki oh iyikide yedi her zaman bulunmazya oyke guzel seyler dirim.sen bilirsin canim ama sunuda unutma unutmayalim bu hayirli meselede onumuze hep bi engeller cikacak fakat iradesini ortaya koyanin totosu kuculcek yuzu gulecek ye ama doyumluk degil tadimlik ne diyim simdi ben sana yaama yinede bence yeme.boylece dersinki bundan sonra ben o boregi bile yemedim simdi (atiyorum cikomu yicem dondurmami yice)dersin bi dayanak noktan olur...ne demis sevgili bilim adami "bana bir dayanak noktasi gostein dunyayi yerinden oynatayim "irade gosterebilmek dunyalardan galaksilerden bilenem daha agir ammavelakin totomuzunda asagi kalir yani yok canim...su halimle ben olsam aksam carsaf boregi yemezdim kunefe cheetos iskender hic yemezdim duy epruuuu duyda inanmaaa
Menum
Tarcinli ballli su
12.30
2 dilim cavdar
Kk peynir
3 catal yumurta.
1 catal recel
Yesilcay
13.30
Nescafe 5 badem
16.30
1 dilim ananas
18.00
4 yk etli patlican
3 catal yagsiz tuzsuz makarna
Yogurt
Kizlarrr ben de geri sayima dahilim 30 martta 2 3 kilo vermis olucam zaten kendi hedefim 5 nisandi.
Spor yapicam birazdan yesilcayda icerim ustune listeyi birebir yapmasamda benzer beslenicez diyelim eskiden iyi kilo verdigim donemki mantikta beslenmeye karar verdim
Menum
Sabah 9 ..dereotumaydonoz bır limon iki etimek beyaz peynır ıkıkk
2buçukta bir çupra tavada suyla pişirdim bir çk z.yağı ilenn bir çavdar bol salata
5de oğlumdan kalan çupra(kofte kadar)
Altıbuçuk iki dilim çavdar arası tulum iki minik portakal
Birazdanda iki kaşık yoğurt iki kaşık kapuska yicem listeye uymak adına.yüzde kaç uymuşum sizce????asıl liste şu:
Ayca
SABAH : Bir dilim çavdar ekmeği , bir kibrit kutusu kadar peynir, tere, maydonoz,limon
ÖĞLEN : Bir dilim ekmek, bir tavuk baget veya 3 köfte, 1 kase yoğurt
İKİNDİ : Bir yağsız tost, bir ayran, bir büyük portakal
AKŞAM : Bir kasee çorba veya bir dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği,salata,yoğurt
Kizlar
100 mekik
100 bel icin
100 bisiklet
1000 ip atladim simdi yesilcayimi icecegim bu hafta purrrr dikkatim cumaya kadar tartilmiycam ve cumaİns. Boyle mutlu olucam
İki kasik kapuska ve iki kasik yogurdu yemedim ben kizlar tokum cunku nereme yiyeyim tulumu abarttimmi ne neyse.kapattim menumu..artikin bolsu
Canim duzen bir kere kactimi o istahda acildimi kapatmasi cookkk zor oluyor kendimden biliyorum aman diyim hep yazi dusun 36 beden harika kiyafetler icinde hayal et kendini motivasyonunu yuksek tut yesem de birsey olmaz deme oluyorrrr malesefff
Bu arada hic unuturmuyuz seni askolsun sen isini gucunu duzene koy bekliyoruz aklindan bizi hic cikarma bizi dusununce yemezsin cok
Canim azcik kalori almissin aslinda ben mi yanlis biliyorum yoksa 1000 bile bulmamis yediklerin.İns. İkimizde cumaya aldigimiz kiloyu vercez :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?