Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

kızlar bugün menü yazmaya pek yüzüm yok.
ama yine de kızarsam da boızarsam da yazcam işte...
sabah kalkınca dün akşam yaptığım ve nasıl olmuş diye merak ettiğim minik köstebek pastanın yarısı. eti puf kadar
10:30 1,5 çavdar, domates, 1 kk peynir, 1 zeytin, 4-5 ince dilim sucuk,
12:00 bir portakal, bir kivi
13:00 yeşilçay ve 1 avuç beyaz leblebi
14:30 bir peynirli ev poğaçası, nasıl olmuş diye merakımdan
16:00 3 adet N**** (Siyahi), 1,5 avuç çekirdek
17:30 bir kase mercimek, 2 yk pilav, 2 adet köfte, bol salata, bol yoğurt, 2-3 adet salatalık turşusu
az sonra misafirim gelecek yaptığım etimekli patlıcan salatasından birazcık yicem...
Eki Görüntüle 645963

spor 5 mil leslie
bugün tuvalete çıkmadım. en son dün sabah çıkmıştım. ben genelde wc olayını hafta içi sabah 06:30-07:00 arası hallediyorum.
hafta sonu geç kalkınca düzen şaşıyor...
ayyyy fazla mı açık yazmışım ne.....

sabah:tarçınlı çay, şekersiz çay marul maydonoz dere otu 1 dilim ekmek köy peyniri
öğle: 2 dilim kepekli ekmek ve köy peyniri ile yağsız tost, bir küçük portakal
ara: 3-4 tane köfte büyüklüğünde kısır, marul domates, şekersiz çay
akşam:1 dilim kepekli ekmek,1 bardak yoğurt, bol salata(yağsız), pırasalı 1 yumurta(pırasayı 1 ttatlı kaşığı yağ ve su ile kavurdum)
gece:: tarçınlı çay içeceğim

evden saat 12,30 çıktım-- saat 20,30 a kadar dışarda idim
yürüdüm gezdim...saatlerce dışarda idik.

4-5 saat dolaştım ama 60 dak yürüyüş yaptım diye hesaplattım..

kalan 680 kalori

Son düzenleme:
Beni neden kimse sevmiyorHiç listede adım oluyor ve yazdıklarım hayalet gibi görünmeyip cevapsız kalıyor.Kendimi topigin sevilmeyeni gibi hissetmeye başladım

Beni neden kimse sevmiyorHiç listede adım oluyor ve yazdıklarım hayalet gibi görünmeyip cevapsız kalıyor.Kendimi topigin sevilmeyeni gibi hissetmeye başladım

Sen oyle saniyosun canim bazen oyle denk geliyoki ustuste yaziyon kimseden cvp yok hatirliyomusun bilmem ben de diger topikte yanlis anlayip pspatya ve sehraya kizlar bana kusmusunuz diye sormustum aslinda alakasi yoktu tabi oluyor yani canim benim hic sevmez olurmuyuz hemi de coookkk seviyoruz

Son düzenleme:
Kizlar bugun esimle avmye gittik. Bir baktim koton cok kalabalik vitrinde %70 indirim falan yaziyo( tabi alakasi yok antin kuntin seyler ucuz )neyse bir badi aldim yaz icin karpuz kollu arkasi boydan fermuarli veee rengi fosforlu sarialtina dar paca siyah pantolon ve babet ilk defa bu renk bisi aldim bronz tene cok iyi gider bir badi bile beni nasil motive etti anlatamam

delimisin cadi sen ya..ikide birdebakiyorum epru yazmismi bisiy girmismi girmemismi psikopata bagliyorum burda sen ne diyorsun insan oglu iste deluuumenumu sabah yazim

Kızlar niye siz vücut ölçüleirnizi yazdınız?Oglumu annemin orda parka götürücem anneme geçicem.Uyutunca kuaföre gidicem.Hava güzel bugün.
Vucut olçulerımızi yazdık hoş ben daha yazmadım ama...şeyden dolaaaayı epruu nelson terziymişte bise gelinlik tikcek
Tam otursun deyu.deliniye olcek kızçe buna cevap virmedik diyemi üsüldün sen bakim?zayıflıyosya bis hani topikcenek hani giden yağ tototan belden gıdıyoya ondan..ayyyh öldürceksin beni sen ya kaçtım

kızzz ebru biz seni neden sevmeyelim. seviyoz seni...yani ben çok seviyom...
kızlar ben sanıyorum çirkinleştim. kilo verdikçe.
yüzüm eskiden daha güzeldi sankim...

Senin gülşün yeter canım.. Ama bir bütünüz unutma bi 60ol bsjarız gerisine resim korsun karar veriri beraber:13:

sehracım bi 60 olayım da koyucam fotolarımı. bakalım hep beraner karar veririz.
menüm:
10:00 domates, salatalık, 1 kk peynir, zeytin, 3-4 dilim sucuk. dün yaptığım salatadan 1 dilim, bir dilim çavdar,
12:30 bir elma
14:00 bir kase mercimek çorba
15:00 yarım avuç beyaz leblebi, yeşilçay
16:00 türk kahvesi, 3 parça bitter
17:00bir kivi
18:00 1 avuç içi fırında tavuk, 3 yk makarna, yoğurt, salatadan bir dilim
spor: mil leslie
Altı Parçalı (Six Pack )Düzgün Bir Karın ve İnce Bir Bel /sporsaglikdiyet.com/ - YouTube
Victoria's Secret Model Workout: 10-Minute Fat-Blasting Circ - YouTube
Calentamiento muscular con Tiffany Rothe! - YouTube
videolarını yaptım. bir saate yakın sürdü.
bu sporlarla tam dört haftayı tamamladım. her hafta 4 gün spor yaptım. hatta hergün yaptığım sporları yazdım biryere. yarın sabah unutmazsam ölçülerimi alıcam. ama şu ölçü almanın püf noktası nedir. daha önce ben yanlış yerden almış olabilirim.

Son düzenleme:
ayça kayanın menusüne uyamadım ama yinede menumu yazayım dedim..

sabah: 2 dilim kepekli ekmekle yağsız tost, yarım porsiyon kıymalı yumurta
ara: türk kahvesi
öğle: yarım por. sulu patates yemeği, yarım porsiyon kuru fasulye, salata,4-5 çatal kabak tatlısı,2 kare çıkolata
ara: 1 elma
akşam: 1,5 bardak süt
yatarken tarçınlı çayımı içeceğim..

40 dak yürüyüş

kalan kalorilerim...950

Son düzenleme:
Haftasonu ayça gitti abuzittin geldi sankim:)dunum bugunum ve yarınım
Dun
İki çavdar iki kl peynir sucuklu yum salata
Öğle bir tabak kapuska
Ara nescsfe
Akşam bir dilim ekmek dört uskumru salata yudum fanta
Bugün
Sabah birçavdar üç kk peynir az yumurta salata
Öğle pırasalı yumurta ekmeksiz salata
Akşam üç uskumru salata
Ara iki badem iki kaşık nohut yemeği yarım kaşık yoğurt

Yarın ve cumaya kadar ayça..
Bu hafta adet olcam geçen ay 9uydu şubar 28çekti grne 9u gibin olurum olsun durmak yok regliyken dahada tikkat etcem bu sefer

Kizlarr nasilsiniz motivasyonunuz ne durumda?
Papatyacim ne guzel sporlar yapmissin ayrica haftanin 4 gunu yapmanda gayet mantikli diyetisyenlerde hergun yapin diye diretmiyor 3 4 gun mutlaka yapin diyorlar insallah en kisa surede 59 lu biseylerde gorucen
Nelson canim duzenli menu cikarmasanda az az yedigin ve sporu ihmal etmedigin icin cumaya yuzun gulucek insallah
Sehraa ben kendimi biliyorum benim birgun bile ayca olmaz hep abuzittin gidiyorum ben
Ama motivem yerinde kitliktan cikmis gibim yemiyorum artik kilo vermem hizli degil hatta almam hizli ; )) ama pes etmekkk yokk
500 ip atladim 50 yanlar icin mekik 100 mekik 100 bisiklet 100 yanlar icin egzersiz yaptim

Ama şunu söylemeliyimki ben gerçekten ayçaya güvendim gördüm gözmle drğişimi.ama nelsoncumum cuma gununki gözlemesi hawarımın cumartesi başlamaması benim motivasyonumu etkiledi pür dikkat etcektim destek olsaydık birbirimize ama olmadı düşünfğüm gibinolsaydı ya..ne şimdi o çiko kabsk tatlısı fslan nelson..ben yemişim gibi canım sıkıldı

özür dilerim sehraa

Yarın pür dikkat ayçaya varmısın 1güncük yap bari

Yarın pür dikkat ayçaya varmısın 1güncük yap bari

öğle yemeğine uyamayabilirm ama öğlen yemeğinde çok az yerim. dğer menuşeri uygularım.. uygulayacağım.. ama benim evde tere yok sabah ahvaltıda marul yerim haberin olsun..

öğle yemeğine uyamayabilirm ama öğlen yemeğinde çok az yerim. dğer menuşeri uygularım.. uygulayacağım.. ama benim evde tere yok sabah ahvaltıda marul yerim haberin olsun..

ama az yememün de etkisi ile her gün 200 gram az geliyorum baskulde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…