- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #2.461
Beni neden kimse sevmiyorHiç listede adım oluyor ve yazdıklarım hayalet gibi görünmeyip cevapsız kalıyor.Kendimi topigin sevilmeyeni gibi hissetmeye başladım
Vucut olçulerımızi yazdık hoş ben daha yazmadım ama...şeyden dolaaaayı epruu nelson terziymişte bise gelinlik tikcekKızlar niye siz vücut ölçüleirnizi yazdınız?Oglumu annemin orda parka götürücem anneme geçicem.Uyutunca kuaföre gidicem.Hava güzel bugün.
Beni neden kimse sevmiyorHiç listede adım oluyor ve yazdıklarım hayalet gibi görünmeyip cevapsız kalıyor.Kendimi topigin sevilmeyeni gibi hissetmeye başladım
Ama şunu söylemeliyimki ben gerçekten ayçaya güvendim gördüm gözmle drğişimi.ama nelsoncumum cuma gununki gözlemesi hawarımın cumartesi başlamaması benim motivasyonumu etkiledi pür dikkat etcektim destek olsaydık birbirimize ama olmadı düşünfğüm gibinolsaydı ya..ne şimdi o çiko kabsk tatlısı fslan nelson..ben yemişim gibi canım sıkıldı
Yarın pür dikkat ayçaya varmısın 1güncük yap bari
öğle yemeğine uyamayabilirm ama öğlen yemeğinde çok az yerim. dğer menuşeri uygularım.. uygulayacağım.. ama benim evde tere yok sabah ahvaltıda marul yerim haberin olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?