Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

öğle yemeğine uyamayabilirm ama öğlen yemeğinde çok az yerim. dğer menuşeri uygularım.. uygulayacağım.. ama benim evde tere yok sabah ahvaltıda marul yerim haberin olsun..

Allah iyiliğini versin

Ebruuu nirdesinnn girip girip bakiyorum geldin mi diyeee hadi yaz nelerr yaptin (tulayyyyyy geri donnnn nolurrr )

Beni seven herkesi bende inanın çok seviyorum
BUGÜN:Aç karınla tarçınlı çay
10:00=3ince kızarmış tb.ekmek,4 çatal kahvaltı sos,3 zeytin,3ç.domates,2 çatal yum.sarısı,çay
16:00=1 elma,1dl.tb üzerine kahvaltı sos
17:00=1 şekerpare(ev yapımı)
18:30=1 tabak çorba,1 but,4dl.patates(fırında),3 kaşık makarna,2 ısırık simit
21:00=1çay,yeşilçay,4 bisküvi

Az önce tarçınlı çay

Spor:
1 saat yürüyüş
200 mekik

günaydın kızlar;
allahım allahım ben bu sabah yine artıdayım. hafta sonu benim vücut resmen error veriyor. wc ye düzenli çıkamıyorum, evde olunca abartıyorum sanırım.
neyse kalan 5 günde sıkayım. malum ben 2 ileri bir geri ilerliyorum. geçen hafta verdiğim için bu hafta geri gitme haftası. ayyy allah korusun....

Son düzenleme:
papatya Baskülde artıda çıkmanı stres yapma. Kendini kasarsan kilo vermem zorlaşır.sehra kız diyete devam ediyorum. Öğlen yemeğini deçok yakın uygulayacagim. Baskülde eksi gelmeye devam ediyorum. Acaba 58 leri görürmuyum ki

Gunaydin nasilsiniz kizlarrr gune bos bir mide ile uyanmanin mutlulugunu yasiyorum
Kendimi cok enerjik hissediyorum tarcinli suyumu ictim 3 kurukayisi yedim doygunluk hissi verdi baya hafif bir kahvalti yapacagim hemen.
Papatyacim nacizene tavsiyem bu aralar tartilya arana bi mesafe koy relax ol cidden direnc kilo diye birsey varya sen de suan o kilolardasin bir yerden sonra o direnci kiracaksin
Nelson geri dondun kilolar gidiyor yineeGeri sayim devam ediyor kizlarrr 30 marta 2 3 belkide 4 kilo vermis olucaz

Tartılcaktım unuttum sabah yahu.cuma ne bekler kızlar bizi yainş iyi olur

Markete gittim ve çiko yedim ama migdem bulandı yedikten sonra ve eve gelene kdar neden yedim illa marketten çiko almak zorundamıyım gibi düşüncelerle geldim.Sonra kuruyemiş almaya gttim.B.leblebi ve badem kendime,diger karışık soslular cevizler felan oglumla eşime.Hatta oglum şimdi karışık olandan yiyiyor.Kuruyemiş hastası katur kutur yiyiyor valla.Yemegimi yaptım çorbam ocakta.Oglumu uyutayım mekigimi çekip yemegimi yiycem.Sonrada mutak dolaplarımı silicem.Malum c.tesi oglumun d.gnü

Kızlar 4-5 gündür marketten bal almayı unutuyorum.Acaba tarçınlı çayımı balsız içtigim için yarar yada zarar olur mu?

canım menünün bgğendim.. bir şekerpare bozmuş gibi ama o kadarcıkda olur...

geldimmm geri geldimm... tam gaz devam ediyoruzz,,, 30 marta kadar devammmm

sabah tartılırsın canım.. süper olacak herşeyyy...

kız ne yaptın.. dünkü şekerpareye neyse dedik büğün çikolata,, hmm olmuyor.. o çikolata mı neyse onoun icin ek spor yap bari...

Kızlar 4-5 gündür marketten bal almayı unutuyorum.Acaba tarçınlı çayımı balsız içtigim için yarar yada zarar olur mu?

canım bana çok tatlı geliyor,, ben bazen bal katmadan içiyorum..ama etki ediyor...

SeHracim ins. Cok iyi olcak bak gunes yuzunu yavastan gosteriyor 2 aya kalmaz totomuzu gobegimizi orten ceketler montlar gidicek ona gore yiyip icelim. Bu arada sen spora gidiyormusun hergun mu var

Canim seni en iyi ben anlarim ciko bizim icin ekmek su gibi birsey butun gun yemek niyetine sirf cikolata yiyebilirim
Marketten ciko almanda bilincalti el aliskanligi goz gorunce beyinde simsekler cakiyo bizde al al al diyeeee bagiriyo icimizden bir ses
Ama bir yandan da nereye kadar demi insallah bunun da ustesinden gelicez. Bu arada dogumgunune az kalmis hazirliklar icin kolay gelsin canim

Son düzenleme:
Mutfagımı sildim miss gibi oldu.Şimdi oglumu yukarıya bıraktım misafirler gelmiş sevmek istedier.şekerpare ve un kurabiyesi koydular.Mutfakta işim var deyip indim yemedimBenim yerime kurabiyleri oglum yemişBu aralar iştahı açıldı benimde keyfine diycek yokBugünleride gördüm ya çok şükürŞimdi yeşilçayımı içip size bakayım dedim.Mutfak kuluplarımın bazılarını degiştiricem.Eşim erken geirse mantı istedi.Ama gelmezzse çorba ve yogurtla kapatmayı düşünüyorum.Şöyle bi sorun varki eşim sebze yemez bakaliyat ve et,tavuk felan yer.O yüzden kendime oglumla öglen çorba ve sebze yapıyorum.Akşamda erken gelicekse onun istedigi bir şeyi,gelmeyecekse öglenden kalanı yiyorum.Çünkü yarım kilo sebze bile 2 günde zor bitiyor tek başıma olunca.Kv gidince ee kızım hadi bi sebze seç şöyle agız tadıyla yapıp yiyelim diyor hep.Çünkü onlardada yiyen yok eşimde yemiyor sebzeye hasretiz.Tek başımada tadı çıkmıyor.Neysekki oglum yetişti imdadıma eşlik edicek artık annesine

Özge , blinçaltı olmuş canım ama eskiye nazaran büyük degişimler var.Kilo almamın en büyük nedeni gece uykumda tatlı yememdi.Eşim şok olurdu su içmeye kalkar gibi mutfakta gözüm kapalı yermiim.Bazen hatırlamazdım sabah bi bakardım tezgaın üstü çiko poşetleriyle doluBaya bi yol katettigimi düşünüyorum bu konuda.Fotografları ayarladım.D. gününden 1 gün sonra kısmetse pazar günü albüm yapıpcam akşamda silicem.Bu son kez olucak.Diger arkaaşlar görsün diyeMutfakta bitti halılarım yarın gelicek.Silip yerleştircem.Ogünde üsten bi geçer mamacıklarla ugraşırım

Nelsonum , affet beniAma çok pişman oldum.Yakmışımdır onu ama mekik çekicem yine.Platesi nie bıraktım hani sana söz vermiştim 20 dkdiye

Kizlar moralim cok bozuk kizimi dr goturduk bronslar dolmus 1 torba ilacla geri geldik zatureyi cevircekmis goturmesek ben saglik ocagina goturdum ama ordaki dr hic brons falan demedi grip ilaci yazip yolladi kizimda hareketli ciddi biraey degildir diye ustinde durmadim oksurugu cok artinca goturdum hemen
Kilosu ve boyuda az dedi dr hic yemek yemiyor ki dedim o zsman anne sutunu kesiyoruz dedi 10 gun ilaclarini kullanicam kontrole gittigimizde dr anlaticak nasil kesicegimi psikolojik olarak hazirla kendini dedi napalim yeterince emdi gelisimini etkiliyosa vermenin bir anlami yok zaten

Canım çok geeçmiş olsun.Şükür ki zatüreye çevirmemiş canım.İnş. ilaçlar en kısa zamanda etkisini gösterir iyileşir prenses.Emzirme olayına üzülme sakın.Yeterince emzirdik ki saglık sebebiyle bıraktırıyoruz keyfe kedere gögsümüz sarkacak yada uyuyalım diye degil dimi ama!Oglumda yemiyordu ve verdiklerimi çıkartıyor yada tükürüyordu.Çok şükür şimdi nasıl yiyiyor ve kilo almış.Bu bi anne için ne kadar mutluluk vericiÇünkü süte güveniyolar ve çigneme güdülerini erteliyorlar.Şimdi hasta bol bol emzir antibiyotik niyetine.İyileşince kesersin canım.

canım yakmışındır o kalorilerii

bende plates yapmayı bıraktım geri başlamayı çok istiyoru...

tatlım bebeğin kaç aylık bilmiyorum ama anne sütü kesme konusunda dr dediğini yapmalısın bence.... çünkü bende küçük çocuğumu dr kontrolünde sütten kesmiştim..atrık kilo almıyordu mecburen kestik.. beni emiyor başka hiçbir şey yemiyordu.. sütten kesince yine pek yemek yemedi ama inek sütüni içmeye başladı..meyvelerini yemeye başladı.. kendiside rahatlamıştı bende.. ama bir hafta sıkıntı yaşarsın. emzirmeme konusunda kararlı olursan anlıyor bebekler.biraz sıkıntılı bir hafta yaşarsınız ama sonunda inan sende o da çok rahat edecek.. o dönede sende çok sabırlı ol.. sakin ol..gögüslerin süt dolacaktır. onları kesinlikle sağma.. biraz ağrısı oluyor ama 1-2 günde kendine geliyor..6-8 aydan sonra anne sütü gerekli değil diyen dr lar.birde bebğin gelişimi durmuş kilo almıyorsa mutlaka kesmelisin anne sütünden..

arkadaşlar menunde diyet listesine göre bir iki değişiklik yaptım ama idare edin artık..

sabah: 1 dilim kepekli ekmek, köy peyniri
öğle: 1 kase çorba(ekmek yerine çorba içtim), 1,5 tavuk baget, yoğurt, salata (sabahki yeşilliği öğle yedim yani)
ara: 2 kepekli ekmek ve köy peyniri ile yağsız tost
akşam: yarım porsiyon bulgur pilavı(ekmek yerine pilav yedim),2yk mantar, çeyrek por.çorba, 6 yk kaşığı lahana yemeği, bol salata

sporlarım.. 250 mekik

kalan kalorim: 960

ebrucum temizlik yapmak mis gibi ev...oh ne güzel...
benim de cumartesi günüm var. bugün halılıarım silindi...temiz ev gibisi yok...
özgecim çok geçmiş olsun canım. ben oğlumu 22 ay emzirdim ki benim ilk 10 gün sütüm gelmemişti. doktor bırak diyorsa bence de vakit kaybetmeden kesmelisin.
benim bugün ki menüm nasıl ben karar veremedim. size sunayım siz karar verin....
07:30 bir domates, 1 salatalık, 1 havuç, 2 zeytin, 1 kk peynir, bir dilim çavdar
10:30 meyveli yoğurt (125 gram olanlardan)
12:00 lavaşta tantuni, ayran
14:00 20 adet kadar sarı leblebi, 2 hurma
17:00 işte bu arada çozuttum. eve geldim. oğlumun çubuk krakeri halının üstünde. gidiş geliş 1-2 derken baktım paket bitmiş
18:00 avuç içi kadar tavuk, 3 yk makarna, yoğurt, salata
az önce bir portakal
oğlum uyuyunca spor yapıcam. 4 yada 5 mil leslie yapayım diyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…