Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kizlar oncelikle tesekkurler gecmis olsun dilekleriniz icin
Ebrucum dr sutten kesiceksin deyince icim biraz buruldu aliskanlik oldu haliyle baska bi doneme girmis gibi olcaz benim kizimda yemekleri tukuruyor cikariyor bazen ve sut yumurta yemiyor peynirin kirintisina tahammulu yok hemen tukuruyor.
Sebze balik tavuk et yogurt yiyor ama sutle yumurta da cok onemli iste.
Bskalim kesince insallah sute baslariz yumurtayids sabah ememedigi icin ac diye yer belki.
Ve suan dis cikariyormus istah namina birsey yok tabi
Nelsoncum kizim 19 aylik yeterince emdi zaten insallah senin yavrun gibi benimki de sute baslar cok bi mucize beklemiyorum zaten.gelisimi baya yavaslamis canim ona cok kafam takildi zaten 1 yasina kadar cok iyi gidiyodu dedi dr 7 ay icinde 3 cm uzamis boyu kilosu 9 kilo bile degil dr diyo 1 yasina kadar iyiydi simdi geriledi gelusimi diye bir hastalikta yok diyo gelusmeyen cocuk zaten yavas buyur selinin gelisimi normaldi birden dusmus bu durumda sutu kesicez dedi zorlanicagimu biliyorum ama kararli olmam sart yoksa cok daha zorlasir isler
Papatyacim biraktircam canim baska cozumu yok ins. İstahi artar kizimin

Son düzenleme:
DDoktor ne diyorsa harfiyyen uymalısın diyim.19aylık zaten alacağı vitamin minerali aldı şimdi sütlü kahve niyetine emiyor yani seni anladınmı canım onun yum et sür peynir yemesi lazım bunun içinde sütü kesmen.ben oğlumu birbuçuk yaşına kadar emzirdim o istemedi dolayısıyla zorlanmadım ve duygusal açıdan pek anlamıyor olabilirim seni çünkü ben pek beceremiyordum galiba emzirme işini çok sıkıntılı oluyordum stresli sanki doymuyor gibi gelirdi hep aç gibi görmüyorya gözüm giden süt miktarını ve besin değerini acabs bugün kötü beslendim süyünde kslitesiz olmuşmudur dey hepbstres gerçi hrp sabit dedilerdi bize ünivde ama işte gelde anlat.yawruna dua etcem söz.ösgenin yawrusuna şifa ver allahım dicem ben hiç dayanamam küçük bebek hastalığına ağlardım hep çocuk gibin

Allah razi olsun canim duan icin saol.Aynen sutlu kahve niyetine emiyor birde uzaniyor sen gel ver diye bekliyo o derece yani tam keyifci Kizimi gorsen hasta gibi degil sanki butun gun hic durmadan kosturuyor oynuyor guluyor ben de ondan anlamadim zaten gece oksurugu cok oluyodu ondan goturduk yemek yesin diye de dua et canim muminin mümine duasi kabul olurmus.

BUGÜN:Aç karınla tarçınlı çay
09:30=2dl.tb.ekmek,4 zeytin,kk peynir,3 çatal tahinpekmez ikilisi(oglum bayılıyor buna ),2 çatal yu.sarısı,ıhlamur
11:30=milka 3 tat
14:00=1 kase çorba,2 kaşık kabak yemegi,2 kaşık yogurt,1dl.tb.ekmek
17:00=yeşilçay,1 kivi,1 avuç b.leblebi
19:30=1 kase çorba,3 kaşık mantı
20:30=çay,yeşilçay,1 kruvasan(tabakta bi sürü ıvır zıvır vardı ayy bahanelerimde ne komik)

Spor:
Mutfak dolaplarını silmece
230 mekik

Canım 1 haftadır emir peynir yiyiyorNormalde 1 gün yumurta, 1 gün sütlü bisküvi yerdi.10 gündr haretler içerisindeyiz benimle kahvaltı ediyor hem yumurta hem peynir hm zeytin hem ekmegine bişiler sürüyorum yiyiyor büyük insan gibiEk gıdaya ge.tik geçeli kusardı tükürüdü aglardım yemiyor diye.Ama nasıl oldu bilmiyorum(iştah şurubu işe yaradı sanırım)Yada artık büyüdü eski süreç kpandı diye mi hep bişiler yiyiyorÇok şükür bu günleride grdüm.Selinde inş. iyileşince ve zamanı gelince yiycek annesi.

Ebruuuuu. Ciddimisinsen yaaa masallah Ben ogunleri gorurmuyum acaba inan hic aklim almiyor bunu insallah bana da nasip olur Ben de istah surubuna baslicam sen ne kullaniyosun minadex var aklimda bakim dr nedicek

Canım minadex kullanıyorum.Bugün saglık ocağı polivin yazdı.Kıyaslarsın memnun kalmazsan minadex alırsın dedi.

Dünün menüsü
Sabah4zeytin 2etimek birkk peynir salatalar limon çay
Ara böğürtlenli activa
Öğle dört ksşık etli nohut ayran
Ara iki çavdar tulum portakal
Akşam bşr tabak yoğurt çorba bir tabak karnıbahar
Akşam arkadaşlarımlaydım fındık kadar kuru pasta çay çeyrek elma çeyrek portakal 5badem...daha neler neler vardı ama yemedim cidden
Kilom ise artı çıktı sabah

Günaydın arkadaşlar.Bugün gün varİnş. en az zararla atlatırım:18:

Menün güzel canım.Nelsonla baya bi hırslandınız .Hadi bakem en çok şok ayça diyetinde hanginiz daha çok verceksiniz

tatlım artı çıktı derken iki gün öncesine geöremi artı çıktı yoksa cuma günü tartı sonucuna göre mi artı çıktı..

suyu çok iç sehraa
suyu az içtiğim günlerde bendede öyle oluyorrr

özge--sehra---hawar..

hadi kızlar nasıl gidiyor ayça kaya ya da ayça kayaya yakın diyetinizz.. listeye tam uyamasakda bırakmak yokkkk,, adım adım devam ediyoruzz

listeye tam uyamasamda hergün düşüşteyimmm,,bu hafta 2kg gitmez ama ne giderse karrr.. en son 60,2 geliştimm.. cumu sabahı 58 li birşiyler görmek istiyorum..

ha gayret kızlarrrr devammm devammmm

papaptya senin yaptığın videoların birini yaptım dün.. her yerim ağrıyorr.. ama devammmm devammm spora diyete..olcek.. başaracağız.. ğüvenin kendinize...haydin kızlarrr.. akşama sporda yapacağızz demi.. yaptığınız değişik spor videoları varsı linkini paylasın,, insan aynı sporları yapmaktan sıkılıyorr..

Son düzenleme:
Ebru haftaya kontrole gidecegim dr muhtemelen minadex verir suan vitamin icemiyoruz zaten kullandigi ilaclardan dolayi
Sehraa ne artisi kiz bir kasik iki kasik yemekle duruyon su icmiyon ya da regl olcan heralde
Nelson Sen 58 li birseyler beklemekte haklisin hem az yiyip cok spor yapiyosun ben de hergun az ama 500 ip atlayip birazegzersiz yapiyorum bu hafta hic tartilmiyorum o yuzden merak icindeyim aksam 7 den sonra yememek cok ise yariyor cidden sabah karnim sis olmuyor artik

Geçen ay 9unda olmuşum adet.evet olcam galiba bugün 5i ama şubatta 28çektiydi 5gün içinde olurum.cumaya göre artıda değilim m caanıııııım yok artık

Kızlarrrr karnım tok.Günde harika şeyler vardı.Akşma menümü yazarım.Spor yapıp yatıcam.Eger acıkırsam acıktıgım zaman yogurt yerim.

Canım gördüm seni aşagıdaÖzledim seni düzene girdin mi?Gel artık aramıza

nelson canım hangi videoyu yaptın. nasıl sence o videolar işe yarar mı...
ebrucum oğluna hangi iştah şurubunu kullanıyorsun. benim ki 7,5 yaşında ama hala yeme problem bizde...
dün spor yapamadım. ölçülerimi de almadım. çünküm dün sabahtan beri wc yok. karnım bildiğiniz davul acıkmıyorum da artık...
menüm:
07:30 4-5 dilim sucuk, 1 domates, bir salatalık, 1 kk peynir, 3 zeytin, bir havuç
10:30 bir elma
12:00 bir kepçe mercimek çorba, 4 adet köfte, 2 çatal pilav, 3 adet patates kızartma, ayran
15:00 bir adet meyveli yoğurt sütaş
16:00 bir portakal
18:30 3 yk taze fasülye, 4-5 yk bulgur pilavı, yarım dilim ekmek, yoğurt
az önce yeşilçay
bugün yatana kadar bişi yemicem. bakalım yarın sabah + yada- ne olacak. tabi önce wc ye gitmem gerek...

canım evet.. ama eskisi gibi spor yapamıyorum ki ben sadece işe giderken ve gelirken yürüyorum..ama inşallah 58 leri görürüm

Geçen ay 9unda olmuşum adet.evet olcam galiba bugün 5i ama şubatta 28çektiydi 5gün içinde olurum.cumaya göre artıda değilim m caanıııııım yok artık

ooooooo harika cnm o zaman olacak olacak kiloların gidecek..bu regl dönemini iyi değerlendir..

şu üç kızın oldugu videoyu yaptım buğün her yerim ağrıyor.. videolar süper bence .. düzenli yaptığında işe yarar iyi sıkılaşırsınn.. buğün fırsat bulursan yine yapacağım.. ben bir sitede ebru şallının 15 dak karın egzersizlerini bulmuşrum.. onu yine bulursam onuda yap .. ondada arka arkata bir süre hareket var.. yaza süper olacağızz... gayret kızlar...

Oldum.ösgee erdin mi kızsporada gittim 1saatte yuruys ve regl öldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…