- 29 Aralık 2009
- 3.409
- 1.347
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #2.501
Allah razi olsun canim duan icin saol.Aynen sutlu kahve niyetine emiyor birde uzaniyor sen gel ver diye bekliyo o derece yani tam keyifciKizimi gorsen hasta gibi degil sanki butun gun hic durmadan kosturuyor oynuyor guluyor ben de ondan anlamadim zaten gece oksurugu cok oluyodu ondan goturduk yemek yesin diye de dua et canim muminin mümine duasi kabul olurmus.
Dünün menüsü
Sabah4zeytin 2etimek birkk peynir salatalar limon çay
Ara böğürtlenli activa
Öğle dört ksşık etli nohut ayran
Ara iki çavdar tulum portakal
Akşam bşr tabak yoğurt çorba bir tabak karnıbahar
Akşam arkadaşlarımlaydım fındık kadar kuru pasta çay çeyrek elma çeyrek portakal 5badem...daha neler neler vardı ama yemedim cidden
Kilom ise artı çıktı sabah
Dünün menüsü
Sabah4zeytin 2etimek birkk peynir salatalar limon çay
Ara böğürtlenli activa
Öğle dört ksşık etli nohut ayran
Ara iki çavdar tulum portakal
Akşam bşr tabak yoğurt çorba bir tabak karnıbahar
Akşam arkadaşlarımlaydım fındık kadar kuru pasta çay çeyrek elma çeyrek portakal 5badem...daha neler neler vardı ama yemedim cidden
Kilom ise artı çıktı sabah
Ebru haftaya kontrole gidecegim dr muhtemelen minadex verir suan vitamin icemiyoruz zaten kullandigi ilaclardan dolayi
Sehraa ne artisi kiz bir kasik iki kasik yemekle duruyon su icmiyon ya da regl olcan heralde
Nelson Sen 58 li birseyler beklemekte haklisin hem az yiyip cok spor yapiyosun ben de hergun az ama 500 ip atlayip birazegzersiz yapiyorum bu hafta hic tartilmiyorum o yuzden merak icindeyim aksam 7 den sonra yememek cok ise yariyor cidden sabah karnim sis olmuyor artik
Geçen ay 9unda olmuşum adet.evet olcam galiba bugün 5i ama şubatta 28çektiydi 5gün içinde olurum.cumaya göre artıda değilim m caanıııııım yok artık
nelson canım hangi videoyu yaptın. nasıl sence o videolar işe yarar mı...
ebrucum oğluna hangi iştah şurubunu kullanıyorsun. benim ki 7,5 yaşında ama hala yeme problem bizde...
dün spor yapamadım. ölçülerimi de almadım. çünküm dün sabahtan beri wc yok. karnım bildiğiniz davul acıkmıyorum da artık...
menüm:
07:30 4-5 dilim sucuk, 1 domates, bir salatalık, 1 kk peynir, 3 zeytin, bir havuç
10:30 bir elma
12:00 bir kepçe mercimek çorba, 4 adet köfte, 2 çatal pilav, 3 adet patates kızartma, ayran
15:00 bir adet meyveli yoğurt sütaş
16:00 bir portakal
18:30 3 yk taze fasülye, 4-5 yk bulgur pilavı, yarım dilim ekmek, yoğurt
az önce yeşilçay
bugün yatana kadar bişi yemicem. bakalım yarın sabah + yada- ne olacak. tabi önce wc ye gitmem gerek...
Oldum.ösgee erdin mi kızsporada gittim 1saatte yuruys ve regl öldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?