Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

kızlar sporlarımı da yaptım...
1 mil leslinin üzerine geçenlerde paylaştığım 2 videoyu yaptım.
kendime inanamıyorum. tam 4 hafta düzenli spor yaptım. bu 5. haftam. sanki selülitlerim azaldı gibi. ya da ben öyle görmek istiyorum....
sehracım sen ne yapıyorsun spor olarak spora gittim yazmışsın ya...
kızlar bugün neden hiç menü yok....

Papatyam ölüyorum yorgunluktan nenümü sbh yazarım strpaeorobik 1saat hoca ile bir saatte yürüyüş her salı perşembe..ama bu perş gitmicem reglim yoğun olur haşır huşur kimseyi rahatsız etmek istemem çok afedersiniz

delüüü

BUGÜN:Aç karınla tarçınlı çay
10:15=1dl.beyaz ekmek,kk peynir,4 zeytin,yeşilçay
12.00=yarım muz
15:00=kereviz salatası,1dl.ıspanaklı çarşaf böregi,1 zeytinli açma,1dl.pudingli bisküvili pasta,çay(peyniri börek ve kayaklı ayva tatlısını yemedim)
16:00=yeşilçay
23:30=tarçınlı çay,1 avuç b.leblebi

Spor:yok

Sehraaa bile uyumayıp totosunu kaldırıp spor yapıyorKendimden utanıyorum:26:

Papatyam,menün çok güzel sporlarında öyle!Minadex multivitamin kullandık.
Nelsonum,Hem ev hem iş hem çocuk hemde spor helal olsun !BAnada yazıklar olsunBAnada bulaşsın azıcık

Ya tam olmadım regli geldi gitti nereye gitti ya:44:

arkadaşlar,, akşam menümü yazamadım.. gündüze kadar iyide akşam ne yedim ne yemedim valla bende anlamadım..

yeni bir ürün satışıına başladım dün de ilk günümdü.. eve 16,30 de geldim ama üzerimi saat 21 de çıkarabildim.. bir o
komşu bir bu komşu git gel öldüm. tabi sporda yapamadım.. ama dünkü menumden ortalama olarak 1100 kalori kaldı sanırım,, koşturmamda spor yerini geçmiştir..

bugn sabah iyi başlamıştım ama okula gelince tozuttumm.. bakalım akşama kadar toparlarım inşallah...

düne göre bende artıdayım sehra... geç yedimmm akşam yemeğimi.. sanırım ondan..

cuma 58 yerde olmak için bugün çok dikkat etmeliyimmm çokkkk

Dun menum
4zeytin kk peynir üç etimek salata
Ara bir böğürtlü avtiva
Öğle birtabakyoğurtlukerevşzçorbaso
Yürüyş 1saat 1saat aeorobik
5de iki çavdar tulum domates soğan 4zeytin
Akşam şehriye çorbası yeşilfasülye yoğurt salata

Epruuu uyumadım ama öldüm dün.bugün günlerden temizlik..nelsonnn ne satıyosun de bana bakem bi

Bimin kahvaltı sosundan yediydim fün üç ksşık falanda

ersağ ürünlerini satmaya başladım canımmm,,,

hımm menü süper atlım,, tartıda nasıl geldin büguünn.. artıı varmı artıı

birde okula gelince tozuttum yedim demiştim yaa,, midem kabul etmedi besinleri... istiğfar ettim...

SEHRA menün güzel.Bim kâh.sos bende aldım cevizi Fındıklı spor yaparken güç kuvvet verir yarasın:)
Nelsonum geçmiş olsun

Kızlar inanır mısınız daha yeni totomun üzerine oturuyorum.Oglumu uyutup yürüyerek alışverişe gittim.Tam geldim ogluma çorba yapıp ayaktan yedirdim ve kendimde ayakta alel acele yedim .Çünkü açlıktan başım dönüyordu.Halılarım geldi evi silip yerleştirdim,yemegimi yaptım ve toz aldım.Şimdi oturdum size bakayım dedim.Telaş sardı beni.Geçen sene b, yer tuttuk ve 65 kşi olmasına ragmen hazır küçük bişiler aldım pastanın yanına ve toptan aradan çıktı.Ama bu sene gündüz aile akraba akşamda arkadaşlar eşleri çocuklarıPastayı sipariş ettim.Diger herşeyi kendim yapıcamDaha ogluma kendime ciciler almadım.Stres yaptım şimdiden:18:

Anam bende anlatıyom kimsecikler yokki kime neyi anlatıyomHerkes nerde yahu

ebrucum geldim canım....
ne zamandı oğlanın doğum günü...allah yardımcın olsun. benim de cumartesi günüm var. ben bile stres oldum şimdiden.
doğum gününüz de kutlu olsun ayrıca...nice mutlu yıllara....
benim bugün ki menüm hiç ama hiç iyi değil. sanırım bu hafta tartıda + görücem.
07:30 bir kase k-flakes, yarım çokoprens
10:30 yarım avuç beyaz
12: 00 hiç sormayın işte burasını. öğle arası bir arkadaşa ev görmeye gittik. yapmış ta yapmış.
4-5 yk makarna salatası, 2 sigara böreği, 10-15 adet incecik yaprak sarma, bir dilim havuçlu bir tatlı.
14:00 türk kahvesi
18:00 3-4 yk taze fasülye, 3 yk bulgur pilavı, yoğurt

Temizlik sonrası tırnaklarımı menükür yaptım(sehra)Şimdi yeşilçayımı demleyip hürremi merhameti izlerken içicem.

Canım fazla yememişisn.Hem akşam ekmek yememişsin.C.tesi oglumun d.günü.Teşekkür ederiz teyzesi

Ebruu Allah yardimcin olsun canim biz gecen sene apt.terasinda yapmistik ben 3 cesit ikram yapmistim annem 5 cesitpasta ve 1 seklinde de kurabiye vardi bol bol yetti stres yapma kendine olanildigince tadini cikarmaya bak
Biz 2. Yas gununde tatilde olucaz oyle ayarladik hep benim dogumgunumde gidiyoduk simdi kiziminkinde ailce bi pasta keseriz orda ark. Var antalyada onlarda katilir belki buyuyunce ark. Kutlar nasilsa

Son düzenleme:
Elimde değil canım plan program haftalar öncesi menü düşünürüm:)Eşim de kızar daha çok var düşünme diye.Yapım bu:)

kızlar leslie teyzemle 5 mil yürüdük bugün...
kilo veremesem de sporun faydalarını görmeye başladım sanki...
daha bir özgüvenim mi arttı ne vücudum konusunda...
siyah bir elbisem vardı. onunla bir foto koymuştum. yarın oelbisyle bir daha foto çekeceğim. bakacağım fark var mı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…