Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Elimde değil canım plan program haftalar öncesi menü düşünürüm:)Eşim de kızar daha çok var düşünme diye.Yapım bu:)

Sana soyluyorum ama ben de farksiz degilim misafir bile gelcek olsa ev kirklanir napilip edilcegi onceden dusunulur esime de fenalik gelirAma yapabilirsen diye soyledim ogun senin hakkin oglunla eglenmek Bazen diyorum biraz daha rahat olabilseydim hayatin tadini daha fazla cikarirdim
Papatyacim aynen spor insanin durusuna yuruyusune yansiya bi guven geliyo onceden biliyorum simdi sporun s si yok tabi

Ay hürreme büyü yapıyorlarEe bu akşam merhamet yok!Gününü mü değiştirdiler?Ogluşu uyutup geliyorum kuzlar

SEHRA menün güzel.Bim kâh.sos bende aldım cevizi Fındıklı spor yaparken güç kuvvet verir yarasın:)
Nelsonum geçmiş olsun

teşekkür ederim tatlım.. sende stres yapma inanıyrum ki doğum gününde herşey muhteşem olacakk

buğünkü menumü yazayımmm. yedim kustum yedim kustum ama sonuç ne oldu bilmiyorum valla.. midem acayip şiş..

sabah: kepekli ekmekle yağsız tost, 1 çb süt
öğle: patlıcan musakka, 2 yk pirinç pilav, cacık, tarhana çorbası,1 dlm ekmek
akşam: ıspanaklı börek,fırında yumurtalı ıspanak, 2 kuru biber dolması

spor yapamadım. midem çok kötüüü

şimdide tarçınlı çayımı içtim...sabah ola hayrola...

papatya ... cnm sana maşallah demek geldi içimden.. süper gidiyorsun.. nazar değmesinnnn

Son düzenleme:
Ay hürreme büyü yapıyorlarEe bu akşam merhamet yok!Gününü mü değiştirdiler?Ogluşu uyutup geliyorum kuzlar
canım merhamet kuzey güneyden önceydi. tam çocuğu uyutup geldim. açcım laptopu hem izlicem hem sporumu yapıcam aaa bir de ne göreyim iki kelime söylediler ve bitti. hafta sonu tekraraını izlerim artık...
merak ediyorum aslında ölçülerim faln değişti mi. aynı elbiseyle foto çekebilirsem koyarım belki kararı siz verirsiniz. wc yi henüz halledemediğim için ölçü almak istemiyorum...

teşekkür ederim canım. sana da geçmiş olsun. ne oldu ki neden çıkardın yediklerini...

SEHRA menün güzel.Bim kâh.sos bende aldım cevizi Fındıklı spor yaparken güç kuvvet verir yarasın:)
Nelsonum geçmiş olsun

bilmiyorum ttalım ya.. bende bazı günler mide rahatsızlığı oluyor ama sebebini bilmiyorum.. o günlede yedikleimi sindiremiyorum ve aşırı şişkinlik yapıyor..ama bir günde geçiyor.. inşallah yarına geçer..

Kızlar oglumu uyuttum.Anammmmmm eşimin arkadşaı çigköfte göndermiş banaÇok acıydı ama 4 tane yedim

BUGÜN:Aç karınla tarçınlı çay
11:00=çeyrek ekmek rası peynir domates(gece eşime yapmıtım canım ekmek arası istedi sabah yerim demiştim ve yedim)
11:30=türk kahvesi
16:00=1 kase çorba,3 kaşık makarna
19:00=1kepçe çorba,3 dolma,1 kase yogurt

Spor:ev temizligi
45 dk. yürüyüş

ebruli.. menun çok güzell.. ve yogun bir hafta geçirdin,, bu hafta kilo vermede yüzün gülecek gibi..

bu tarçınlı çay nasıl arkadaşlar kendinizmi yapıyorsunuz hazırmı satılıyor.işe yarıyormu?

diyet konusunda berbart ber hafta geçirdim...bu hafta kendi iredasizliğime gıcık oldumm.. ne kadarda düşkünmüşümm yemek yemeğe... ve koskaca bir hafta ğeçti 200 gram 200 gram verdiğim kilolarıda geri aldımm.. çok az kilo verdimm.. minicikk.. ve ben ayça kaya diyeti uyğulacaktımm.. kendime gülüyorumm.. sinir oldum kendime.. buğün yediklerime ço dikkat edeceğimm .. mide ağrım da biraz azaldı.. bir hafta da 1 kg vermek varken az ile yetinmmek zorunda kalacağımmm,, ama 30 mart sayımı bırakmadımmm.. bırakmayacağımmmm..

Son düzenleme:
bu tarçınlı çay nasıl arkadaşlar kendinizmi yapıyorsunuz hazırmı satılıyor.işe yarıyormu?

kendimiz yapıyoruz.. bir adet kabuk tarçını 1,5 su bardağı suyla 3-5 ddak kaynatıyoruz.. çayımız ılıyınca içine 1 çk bal ilave edip içiyoruz,,..sabah aç karnına ve gece yatmadan önce içiliyor..bir kabuk tarcını hem sabah hem akşamki çayın yapımında kullanıyoruz..

Son düzenleme:
İnş nelsonum ağzından bal akıyor:))Ayça diyetini tam yapsaydınız ciddi bi rakam verebilirdiniz diye düşünüyorum.Azla yetiniyoruz haklısın bu konuda!Haydi kızlar az kaldıııı!

kızlar ben hep artıdayım. neden böyle oluyor demicem bu hafta...
çünkü salı öğlen tantuniyi götürdüm. lavaştı ama olsun...
dün öğlen pasta börekleri yedim. miktar olarak az olsa da sonuçta fazla kalorili...
kilo vermede başarılı değilim. ama sporlarıma devam edeceğim. haftada 3-4 gün...
sonuçta hareketin zararı olmaz...

Herkes nerde?Başım agıyor yattım biraz ama uyuyamadım(sehra gibi diycem ama o da artık uyumuyor spor yapıyor)

Kızlar nerdesiniz yawBen haşlanmış karnıbahar yiyiyoum sizede tavsiye ediyorum

az önce 2 adet browni intense yedim...
eee bu durumda menü yazmaya gerek yok...
yarın tartıda + görücem ve hiç hayıflanmıcam...
kendim ettim kendim bulduım...
bu hafta motivasyon sıfırdı..
iki ileri bir gerinin ileri kısmındaydım....
siz de durumlar nasıl????????

Papatyam benimde çok migdem bulanıyor.Ogluşla balık kraker yiyorum bastırır belki

ebrucum neden miden bulanıyor. üsüttün mü acaba...
bu hafta topikte motivasyon eksikliği vardı.
ellf yoktu zaten. zuzu ve hawar da pek uğramadı.
ben de dünya gözüyle 61 i görmüştüm ama yarın 62 belki de 63 görücem tartıda..
bu hafta wc sorunu yaşıyorum. neredeyse hiç acıkmadım desem yeridir.
aslında kilo vermek çok zordeğil bence ama biz motive olma konusunda biraz eksiğiz sanırım...
altı üstü 4 hafta dayansak hepimiz hedefe ulaşıca ama nedense o yiyeceklere hayır diyemiyoruz. bazen sehranın söylediklerini düşünüp yemiyorum. sehra gibi tadını biliyorum nasılsa diyorum ama bazen de yuvarlıyorum işte...
pis boğazım ben işte...

Haşlanmış kanınaharı zorla yedim.2.nedende balık getirdiler oğluma yedirdim.Eşim sevmez kokusunu bile.Ya yiyecektim ya çöpe atacaktım.Hadi 3 mimik şey yiyeyim dedimYeşilçayımı içicim içermiyorum

Canim ben de haftaya cok iyi basladim ama carsamba ve bugun kotu gecti wc yede duzenli cikamiyorum karnim sis olunca moralim baya bozuluyo bugun oglen esim yemek yerken kizimada yemek yedireyim diye oturdum sofraya sonra bir baktim 1 gevregi bitirmisim bi ondan bi bundan yiyorum cok fena gicik oldum kendime foruma az girince motivasyonumuzda ayni oranda dusuyor kizlarr
Papatyacim yukarda da anlattigim gibi ben de kotu bi hafta gecirdim sabah dayanamayip tartildim azcik gitmis nasil uzuldum karnim 5 aylik hamile gibi cok fena sinirim bozuk ya takildim kaldim resmen 1 2 kilo verip tekrar aliyorum sonra
Ebrucum ne guzel bugunu hafif kapatmissin ben verdigim azcigida bugun almisimdir zaten

Son düzenleme:
Canim ne zamandir msj yazmiyosun merak ettim seni hersey yolundadir insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…