Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Papatyacim merhametin tekrari Bu aksam 22.30 da var ben de dun tam izleyemedim bugun izlicem nasipse

kızlar sizi çok özledim ya ne diyet kaldı ne spor burayada bakamıyorum motive olamyorum şimdi bende merhameti izliyorum aklıma siz geldiniz haftasonu taşınıyorum hafta içi bi düzene girerim artık kendinize iyi bakın tartı burda yok tartılamıycam artık oda haftaya kaldı

Bizde seni özledik ellffÜzülme haftaya tartını alıp araıza geri dön

Bende merhameti izliyorum.Oglum uyuttum şimdi.Tarçınlı çayım ılınsın içip yatıcam.Yarına mutlu uyanmak mutlu haberler vermek istiyorum

BUGÜN:Aç karınla tarçınlı çay
09:45=2ince dl. tb ekmek,kk peynir,6 zeytin,2 çatal k.sos,1 kaşık tahin-pekmez,1 ç.b.meyve suyu,2 çatal yum sarısı
12:30=türk kahvesi,1 kare çiko,1 ceviz
14:00=patates yemegi,1dl.kepek ekmek,2 taze sarımsak
16:15=1avuç b.leblebi,yeşilçay
18:35=haşlanmış karnıbahar,3 istavrit
20:30=2 avuç balık kraker(migdemi bastırsın diye istifra edicektim az kalsın)

Şimdi tarçınlı çayımı içip yatıcam.
Spor:50 mekik
30dk.yürüyüş

arkadaşlar akşam midem çok ağrıd o yüzden menümü yazamadım

sabah; 1çb süt, 1yumurta.1dilim kepekli ekmek
ara: yeşil çay
öğle; yarım por. kuru fasulye. 1yk pirinç pilavı, salata, yogurt,tturşu
ara: yogurt
akşam: 1kase çorba. yarım por. pirinç pilavı, salata,2 dilim sütlü tatlı,2 küçük biber dolma

Son düzenleme:
üzgünüm arkadaşlar bu hafta diyet listesine uymadım.. utanarak yazıyorum bu bildirimi de..

kilo bildirimim

geçen hafta : 60.2
bu hafta : 59,9
giden : 300 gram
gelen : yok
toplam giden: 5 kg
başlangıç : 64.9
hedef : 55

bu diyete dikkat etseydim bu hafta 58,5 olabilirdim.. ama ben yemeye düşkün , bogazına hakim olamayan ben ,,,,kendime çok kıızgınım bu hafta..

Kilo Bildirimi
Başlangıç:63
Geçen hafta:54.0
Bu hafta:54.0
Gelen:yok
Gden:yok
Hedef:52

bu hafta kilo aldığımı zaten başından beri biliyordum. spor da yaptım ama olmadı işte. bu hafta wcyi bir düzene sokamadım. hiç acıkmadım desem yeridir. ayrıca yedim de...
başlangıç: 64,8
geçen hafta: 61,8
bu hafta: 62,4
gelen: 600 gram
giden: yok
toplam giden: 2,4 kilo
hedef: 60

Kizlar nasil yorgunum anlatamam gece 2 de uyudum 05.30 da uyandim kizima ilacini verdim tekrar uyutana kadar 1 saat gecti normalde hemen uyurdu sonra hazirlandim esimin kuzeni burda asker yemin torenine gittik ailesi cok uzak buraya yalniz kalmasin diye gittik hala uyuyamadim cok uykusuzumKilo bildirimine gelince
Baslangic:63
Gecen hafta:54.700
Bu hafta:54.400
Giden 300
Gelen 0
Boyle olcagi belliydi kendim ettim kendim buldum

Özge,kızın uyuyunca yat uyu sende canım.İnş. iyileşirde ikinizde uyursunnuz.300 de olsa vermişsin.
Nelsonum,ögle pirinç akşam pirinç,tatlı,dolmada pirinç ona ragmen vermişisn.Ama ben senin spor nedeniyle verdigini düşünüyorum canım.Çünkü papatya mesela örn.menüler ıkartıyor kaçamagı hiç yok ama vermedigi gibi alıyorSen çok yiyorsun ama spor nedeniyle sanırım veriyorsun yinede
Papaptyam,elinden tutup bi gün ben götürcem seni dahiliyeye.Troitlerin mi yavaş çalışıyor ne oluyor yahuBunca saglıklı ve düzenli menüye 600 gr alınırlır mı?:44:

Bense birinde kızdım hem agladım hemde oglumun balık krakerleni güplettim

Yarın için elbise aldım kendimeBugün poşetler elimde baya yürüdüm.Akşama kurabiyeleri yapıcam.Asıl hamur işleri yarın:18:

Canim ne zamandir msj yazmiyosun merak ettim seni hersey yolundadir insallah

Hawarım ,zuzuum nerdesiniz

merhaba kızlar, 1 haftadır yoktum, geçen hafta cumartesi bu saatlerde tel geldi dedem vefaat etmiş, düştük yollara, gittik ceneze işlemleri falan dedemi defnettik geldik, hayat kısa, yaşlıda olsa insan üzülüyor, dün gece döndük

bu arada kızımda tekrar bronşit oldu çok kötü öksürüyor 10 tane iğne verdi dr bide bir ton ilaç, oda yetmezmiş gibi bu gün yanağını tuvalet masasının sivri ucuna vurdu yanağı boydan boya kan revan içinde kaldı, 3 tane çok derin çizik umarım iz kalmaz

bu hafta pek dikkat etmedim kzılar aslında 2-3 gün pek bişey yemedim ama yediklerimiz çok düzensizdi genelde akşam uymadığpımız için yemek yeniyordu gece yarılrı, gelenmgiden 2 gündürde yoldayım çok fazla çiki ve aburcubur yedim bu günde misafirleirim vardı , çayın yanına bişeyler hazırladım, insna yapınca yiyor, hafta sonuda başsağlığına gelenler olur, sabah tartıda 67 yi gördüm en son geçen hafta 65.1 idim yazamadım gün içinde temizilik gelen giden bu sat oldu şimdide kızımı iğneye götüreceğiz

nelson ve sehraa üzdünüm kızlar geçen hafta için ama bu hafta tam gaz devam çünkü koca bir göbeğim oldu, aldıklarımı vewrsem bu hafta ona bile razıyımmmmmmmmm

Menüm allah iyiliğini virsin epruu

Hayranım sana vallahi kız törpü:)) benim eller hatur hutur oldu çarşamba perşembe temizlikçi hanımda bende öldük bittik ben böyle bişey görmedim ya..maşallah hanım pehlivan gibin o gardıropu çek bu koltuğu kaldır dirken durmadı durmadı vallahi bende durmadım ama..yeni kendime geldim yorgunluktan.öncelikle kilo veren ve koruyan herkeşi teprik eder başarılarının devamını bir ömğr boyu allahtan niyaz eder ellerinden öperim
Bana gelince bu sabah tam manasıyla regl oldum malumunuz davul gibiyim ama buna rağmen 100gram artıdayım bu demek oluyorki verdim az biraz bişeyler ama görünmüyor şimdik diye düşünüyorum.zaman gösterecek ama 30marta kadar güzel şeyler olcek inşallah sonrada 31mart olayı yalancek tarihte olduğu gibinnnn..yarın menümü yazarım şimdi 2günü yazmıyım oturup .bide şu gerçeği söylemeden geçemicem ayçanın diyeti pür dikkat uygulanırsa sonuç veriyor eminim benim reglim hafiflesin yapcam yine onu şimdi triendy felsefesindeyim
Kilolarım 2.....
Cuma 58.7
Cumartesi58.2
Pazar58
Pazartesi unutmuşum tartılmayı
Salı 58.8 sonra 58.7
Çarşamba58.8
Perşembe unuttum
Cuma 58.8

Hawarrrrrr sllah rahmrt eylesin canım...hayat...çok kısa...ve boş her şey aslıbda..gğzellikler yapılan ğyilikler hayırlar baki...(

Kizimi uyuttum geldim ikimiz icinde cok yorucu bir gundu
Nelson canim duygularini anlayabiliuorum buyuk bi hevesle baslanan bi haftanin hazin sonu bizimkisi
Papatya bence de uzulme haftaya 1 kilo falan gider senden alistik vucudunun ani iniscikislarina
Ebrucum yarin icin simdiden kolay gelsin telasin vardir simdi senin aglamana uzuldum bosver takilma yarinin keyfini cikar
Hawarcim oncelikle basinsagolsun. İnsan evinde olmayinca duzen malesef ne yapsanda olmuyo ama salma kendini vucut suda topluyo bian once toparlanirsin.kizin icinde cok cok gecmis olsun geldimi ust uste gelir zaten kiyamam ya ins. İz de kalmaz merhem falan kullanirsan etkili olur belki benimkinin de bronslari dolmus ilac kullaniyoruz gece gece kaldirip siringayla veriyorum ( bir tanenin saati geceye denk geliyo)bu persembe kontrol var memeden de kesicem dr cok zayif dedi
Ve sehraaa ben de diyodum gene nireye kayboldu bu kiz diyee bakin kiskaniyorum once ebru sonra sen hani bana :84:ben de evim
Bahar gibin koksun mis gibin olsun istiyom saka bi yana gule gule kirlet canim o pehlivani bana da yolla

Son düzenleme:
Saol canim benim iyiye gidiyo cok sukur ilaclar iyi geldi anne olmak cok zormus insanin yuregi her dk pir pir olurmu aman hastalanmasin basina birsey gelmesin hep karni tok keyfi yerinde olsun cocugum olmadan once ne bos kaygilarim varmis meger

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…