- 11 Şubat 2011
- 4.781
- 10.539
- 498
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #2.581
Yarın için elbise aldım kendimeBugün poşetler elimde baya yürüdüm.Akşama kurabiyeleri yapıcam.Asıl hamur işleri yarın:18:
merhaba kızlar, 1 haftadır yoktum, geçen hafta cumartesi bu saatlerde tel geldi dedem vefaat etmiş, düştük yollara, gittik ceneze işlemleri falan dedemi defnettik geldik, hayat kısa, yaşlıda olsa insan üzülüyor, dün gece döndük
bu arada kızımda tekrar bronşit oldu çok kötü öksürüyor 10 tane iğne verdi dr bide bir ton ilaç, oda yetmezmiş gibi bu gün yanağını tuvalet masasının sivri ucuna vurdu yanağı boydan boya kan revan içinde kaldı, 3 tane çok derin çizik umarım iz kalmaz
bu hafta pek dikkat etmedim kzılar aslında 2-3 gün pek bişey yemedim ama yediklerimiz çok düzensizdi genelde akşam uymadığpımız için yemek yeniyordu gece yarılrı, gelenmgiden 2 gündürde yoldayım çok fazla çiki ve aburcubur yedim bu günde misafirleirim vardı , çayın yanına bişeyler hazırladım, insna yapınca yiyor, hafta sonuda başsağlığına gelenler olur, sabah tartıda 67 yi gördüm en son geçen hafta 65.1 idim yazamadım gün içinde temizilik gelen giden bu sat oldu şimdide kızımı iğneye götüreceğiz
nelson ve sehraa üzdünüm kızlar geçen hafta için ama bu hafta tam gaz devam çünkü koca bir göbeğim oldu, aldıklarımı versem bu hafta ona bile razıyımmmmmmmmm
Menüm allah iyiliğini virsin epruu
Hayranım sana vallahi kız törpü:)) benim eller hatur hutur oldu çarşamba perşembe temizlikçi hanımda bende öldük bittik ben böyle bişey görmedim ya..maşallah hanım pehlivan gibin o gardıropu çek bu koltuğu kaldır dirken durmadı durmadı vallahi bende durmadım ama..yeni kendime geldim yorgunluktan.öncelikle kilo veren ve koruyan herkeşi teprik eder başarılarının devamını bir ömğr boyu allahtan niyaz eder ellerinden öperim
Bana gelince bu sabah tam manasıyla regl oldum malumunuz davul gibiyim ama buna rağmen 100gram artıdayım bu demek oluyorki verdim az biraz bişeyler ama görünmüyor şimdik diye düşünüyorum.zaman gösterecek ama 30marta kadar güzel şeyler olcek inşallah sonrada 31mart olayı yalancek tarihte olduğu gibinnnn..yarın menümü yazarım şimdi 2günü yazmıyım oturup .bide şu gerçeği söylemeden geçemicem ayçanın diyeti pür dikkat uygulanırsa sonuç veriyor eminim benim reglim hafiflesin yapcam yine onu şimdi triendy felsefesindeyim
Kilolarım 2.....
Cuma 58.7
Cumartesi58.2
Pazar58
Pazartesi unutmuşum tartılmayı
Salı 58.8 sonra 58.7
Çarşamba58.8
Perşembe unuttum
Cuma 58.8
Hawarrrrrr sllah rahmrt eylesin canım...hayat...çok kısa...ve boş her şey aslıbda..gğzellikler yapılan ğyilikler hayırlar baki...(
Kizimi uyuttum geldim ikimiz icinde cok yorucu bir gundu
Nelson canim duygularini anlayabiliuorum buyuk bi hevesle baslanan bi haftanin hazin sonu bizimkisi
Papatya bence de uzulme haftaya 1 kilo falan gider senden alistik vucudunun ani iniscikislarina
Ebrucum yarin icin simdiden kolay gelsin telasin vardir simdi senin aglamana uzuldum bosver takilma yarinin keyfini cikar
Hawarcim oncelikle basinsagolsun. İnsan evinde olmayinca duzen malesef ne yapsanda olmuyo ama salma kendini vucut suda topluyo bian once toparlanirsin.kizin icinde cok cok gecmis olsun geldimi ust uste gelir zaten kiyamam ya ins. İz de kalmaz merhem falan kullanirsan etkili olur belki benimkinin de bronslari dolmus ilac kullaniyoruz gece gece kaldirip siringayla veriyorum ( bir tanenin saati geceye denk geliyo)bu persembe kontrol var memeden de kesicem dr cok zayif dedi
Ve sehraaa ben de diyodum gene nireye kayboldu bu kiz diyee bakin kiskaniyorum once ebru sonra sen hani bana :84:ben de evim
Bahar gibin koksun mis gibin olsun istiyom saka bi yana gule gule kirlet canim o pehlivani bana da yolla
Kızlar 7 buçuktan beri yeni oturdumTuzlu susamlı çubuk,kurbaga kurabiye ve palyançolu bisküvi toplarını yaptım.Mutfagı bulaşıkları ogluşu besle uyut Mamaların resmini kendi resimlerimide pazar ekliycem inş.
Hawarım,kızın için çok geçmiş olsunDişik atıldı mı?Krem ismini özelden atıcam ogluma vermişti cerrah.Dedenin mekanı cennet olsun.Rabbim merhametiyle muamelete etsin hepimizede(Amin)
Sehraaaa,yorgunum ve yarın erken kalıkp hem gündüz hem gece ayakta hizmet halinde.Sabah namazı kılınca ojelerimi sürüp 2 saat uyuyup ver elini hamur işleri yaglar unlar
Ösgee canım sende varmısın bak gaza geldik sende katıl
menümü yazayımm
sabah 9 1kk peynir, 4 yeşil zeytin, 1 dilim uno denge light, yarım domates
öğlen 13:00 1tavuk budu, 1kase yoğurt, 1 dilim uno denge light
ara 16:00 yağsız tost, 1 portakal
akşam 19:00 1 kase tarhana çorbası, bolca salata
ara 2 avuç beyaz leblebi
bolca şekersiz çay, 3lt su spor yok, umarım yarın spora başlıyabilirimmm
Kendime hic guvenim yok ama salmista degilim bugun kuzumla bile oynayanadim cektim yorgani basima uzandim hep icim cok sıkıliyorr esimde yeni bir sube acacak onun telasinda kizimi memeden kesicem diye stres oldum biraz azaltiyim dedim daha da duskun oldu vermeyince krize giriyo cok agliyo birden kesicem sanirim drlada konusayimda bakalim o nedicek sen ne yaptin yoluna girdimi hersey kizin alistimi yeni duzene
Bu arada menun cok iyi canim sporda yarin baslarsin
Canim esimle konusmustuk gecelerinuyandiginda o ilgilencekti ben hic yanina gitmicektim ama simdi tamda ustune baska bi dukkan cikti sifirdan kuruluyo mecbur esim gidicek gec yatip erken uyancak onada cok zorluk olur kaynanamda tek basina asla durmaz kizim olmadi arada disari cikararim oyunlar yaparim markete goturur vakit gecirtirim boyle boyle unutcak bu arada gecen gece kizim uyandi esim aldi yanina pispisladi uyudu oteki geceyse cok agladi meme isttedi kolay olmucak gibi geliyo ama Allah buyuk bakalim
Diyete gelince yazin cok ama cok istiyorum incecik olmak gecen yaz bu tadi aldim superdi kemersiz pantolon giyemiyordum dar badileri bile gonul rahatligiyla giyiyordum kotu durmuyordu cunku bu hisleri yeniden yasamam icin emek harcamam sart
Bu arada 2. Cocuk icin cesaretini toplaman ne guzel ben 3 yasina girmeden cesaret edemiyorum kizim fazlaca hareketli cok yoruyo beni biraz dinlenmeye iht. Var
Kizlarrr bu arada teyze oluyorum nasipse kizkardesim hamileee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?