Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Ösge, Sehraaa teşekkür ederim kızlarrr, ösge sizede geçmiş olsun canımmmm doğru söylüyordun bazen diyorum ne kadar boş şeylere canımızı sıkıyoruz, allah dermansız dert vermesin

gittik acilden iğne vurulduk ordaki dr gösterdik kızımın yanağını dikiş gerektirmiyor, kendi iyileşir ama iz kalabilir dedi, dedik krem falan varmı kullansak , dedi bir genel cerraha sorun, artık yarın birine sormak lazım

Kızlar 7 buçuktan beri yeni oturdumTuzlu susamlı çubuk,kurbaga kurabiye ve palyançolu bisküvi toplarını yaptım.Mutfagı bulaşıkları ogluşu besle uyutMamaların resmini kendi resimlerimide pazar ekliycem inş.

Hawarım,kızın için çok geçmiş olsunDişik atıldı mı?Krem ismini özelden atıcam ogluma vermişti cerrah.Dedenin mekanı cennet olsun.Rabbim merhametiyle muamelete etsin hepimizede(Amin)

Sehraaaa,yorgunum ve yarın erken kalıkp hem gündüz hem gece ayakta hizmet halinde.Sabah namazı kılınca ojelerimi sürüp 2 saat uyuyup ver elini hamur işleri yaglar unlar

Yarın için elbise aldım kendimeBugün poşetler elimde baya yürüdüm.Akşama kurabiyeleri yapıcam.Asıl hamur işleri yarın:18:

hayırllı olsun canım.. elbiseni merak ettim.. fotosunu ekle de bakalım..

allah rahmet eylesin canım..kızınada geçmiş olsun.. merhemler var iz bırakmayan adlarını bilmiyorum ama düzenli kulanımda iz kalmadığını duydum..aldığın kilolarıda cabuk veririsin o kiloları takma kafana güzelimm..bende öyle çok çok kilo veremedim bu hafta...

temiz evini güle güle kirlet canım.. bende mü buğün temizliğe başlasam ne.. baktım topik temizliğe bir ikişer başladı..kilo eve haftaya çak kilo gidecek senden.. ayça kaya da günlük bile fark ediyor verilen kilolar.. ama bende uyamadım.. yüzüm yok bu konuda size birşey demeye çünkü ben suçluyum bu konuda...

evet canım bu hafta öyle garip bir hafta oldu. cuma günü çoşkuyla başladım ama arkasını geitremedim. artık yeme duygumu kontrol edemiyorum... hayır demiyorum hayır demeyncede kiloları veremeiyorum.. bakalım bu hafta nasıl olacak...

kolay gelsin ebruli.. bu gün çok güzel olacakkk.. tadını çıkar..nice yıllara

sabah: 1 susamlı simit, bir iki kaşık sütlü tatlı
ara: 1 ayran
öğle: tavuklu bezelyeli sulu patates yameği, salata
ara: bir iki kaşık sütlü tatlı
akşam:et şiş , salata, 2-3 dilim ekmek,2 bardak ayran

spor 1 saat yürüyüş

Emir iyi ki dogdun nice nice mutlu yillara...:124::124:
Annesi sana da kolay gelsin iyi eglencelerrrr

Anneciğinin kıymetini bil hemi yawrucak..rsbbim hepinicize ssğlık sıhhat afiyet huzur verdin inş eptuuuu valla canım çekti isimlerinden bile

kızlar merhaba
günüm var bugün. dün akşamdan beri hazırlık yapıyorum ki evim de bir haftadır temzleniyor. ancak şimdi oturdum ama henüz işim bitmedi. bulaşık makinesi boşalacak falan. hawarcım başın sağolsun. toprağı bol olur inşallah.
kızın için de çok geçmiş olsun. benim de elimde bir iz kaldı. kullandığım bir merhem var. bayağı faydasını gördüm. bugün akşam özelden yazarım ismini. ebrucum doğum gününüz kutlu olsun. nice mutlıu yılara...
okuduğıum kadarıyla geçen hafta kilo verme açıcından pek iç acıcı olmamış bizim için...

Ebru, papatya nelson hepinize çok teşekkür ederim kızlarrr
krem için özelden mesajşlarınızı bekliyorum

bu güne iyi başladım, şimdilik ayça ablanın dediğinin dışına çıkmadımm, umarım akşamıda iyi kapatırımmm, 2 gün dayansam gerisi gelecek biliyorum, ama bu hafta başaracammmm, sizleride bekliyorum nelson, sehraaa, gerçi sen biraz kızgınsın bize ama söz bu hafta uygulayalımm, allahtan bir mani çıkmazsa

Eruuuuuuuu

oğlunun doğum günü kutlu olsun, sevdikleri ile beraber sağlıklı mutlu huzurlu, nice nice yıllar geçirsin Emirr

Haklısınız az biraz kızgınım size ne yalan diyim sonuçta ben ufaktan ufaktan triendyle devam ediyordum o gün halkeknek çorba içmedim öarşaf böreği yemedim mis gibin sırf dedim kızlara ayıp olmasın biliyorum saçma salak bi durum yaptığımın sonuçta herşey kendimiz için ama be bileyim iişte itici güç oluşturdum zihnimde birlikten kuvvet doğar msntığına büründüm nirden bilirdim bir kız kocaya kaçmış hawarım ku tarafında helva yiyor nelsonda saçta börek yapıp yiyor hayalkırıklığına uğradım ve samimiyetle söylüyorum ayçaynan 58i gördüm iki günde ben...tek cezanızı hafifletici yanım cuma tam manasıyla rehl olmam ve ayçayı kızlarla pür dikkat yapsaydında bu hafta veremezdim zayi diyorum ana değil tabiki en azından haftaya dahada mükafatını görürdüm.ben bu akşam balık yicem planladım yarında eşim dışarda yiyelim diyor kaç zamandır çıkmadık yemeğe beraber diyor.nerdeyse isyan bayrağı açacak.ama pazartesi pür dikkat ayçaya varım.pür dikkat olcam diyen gelsin yoksa oyalamayın beni sizin yüzünüzden victora secret defileye çıkarmıcek beni kariyerimle oynuyorsunuz kul hakkı bu yazıktır günahtır:))

Haklısınız az biraz kızgınım size ne yalan diyim sonuçta ben ufaktan ufaktan triendyle devam ediyordum o gün halkekmek çorba içmedim çarşaf böreği yemedim mis gibin sırf dedim kızlara ayıp olmasın biliyorum saçma salak bi durum yaptığım sonuçta herşey kendimiz için ama ne bileyim iişte itici güç oluşturdum zihnimde birlikten kuvvet doğar mantığına büründüm nirden bilirdim bir kız kocaya kaçmış hawarım kız tarafında helva yiyor nelsonda saçta börek yapıp yiyor hayalkırıklığına uğradım ve samimiyetle söylüyorum ayçaynan 58i gördüm iki günde ben...tek cezanızı hafifletici yanım cuma tam manasıyla regl olmam ve ayçayı kızlarla pür dikkat yapsaydımda bu hafta veremezdim zati diyorum ama değil tabiki en azından haftaya dahada mükafatını görürdüm.ben bu akşam balık yicem planladım yarında eşim dışarda yiyelim diyor kaç zamandır çıkmadık yemeğe beraber diyor.nerdeyse isyan bayrağı açacak.ama pazartesi pür dikkat ayçaya varım.pür dikkat olcam diyen gelsin yoksa oyalamayın beni sizin yüzünüzden victora secret defileye çıkarmıcek beni kariyerimle oynuyorsunuz kul hakkı bu yazıktır günahtır:))

canım ben varım pür dikkat
tamam hadi sanada müsade pazartesiye kadar, bende anca 2 günde biraz toparlarım zatennn
bir an önce kilo vermem lazımmm, kilo verip bir kaç ay keyfini çıkarayım ki 2. çocuk çalışmalarına başlamayı düşüyorum yazın, bari bir kaç ay çıtır olayımmmm

Ösgee canım sende varmısın bak gaza geldik sende katıl

menümü yazayımm
sabah 9 1kk peynir, 4 yeşil zeytin, 1 dilim uno denge light, yarım domates
öğlen 13:00 1tavuk budu, 1kase yoğurt, 1 dilim uno denge light
ara 16:00 yağsız tost, 1 portakal
akşam 19:00 1 kase tarhana çorbası, bolca salata
ara 2 avuç beyaz leblebi

bolca şekersiz çay, 3lt su spor yok, umarım yarın spora başlıyabilirimmm

Kendime hic guvenim yok ama salmista degilim bugun kuzumla bile oynayanadim cektim yorgani basima uzandim hep icim cok sıkıliyorr esimde yeni bir sube acacak onun telasinda kizimi memeden kesicem diye stres oldum biraz azaltiyim dedim daha da duskun oldu vermeyince krize giriyo cok agliyo birden kesicem sanirim drlada konusayimda bakalim o nedicek sen ne yaptin yoluna girdimi hersey kizin alistimi yeni duzene
Bu arada menun cok iyi canim sporda yarin baslarsin

Son düzenleme:

bence yaparsın ösgeciğim, ama tabi seni çok sıkıştırmayayım ama yaparsan iyi olur bence,
sıkma canını meme konusunda ama kendini hazırlaman iyi olur, ,ilk azaltacağın zaman çok sorun oluyor ama sakın geri adım atma, bide birilerinden yardım alabilirsen iyi olur, emme zamanı gelince gezmeye götürebilirsin, yada sanırım kaynanan yakındı ona bırak emme saatlerinde böyle azaltman daha rahat olur, bide anlat kızına

benim kızım ilk zamanlr yine eski düzendeki gibi uyandı, geçen hafta, hasta olduğu için doğru dürüst uymadı, ama 2 gündür iyi gibi önceki gece 1 kere kalktı, dünde 2 kere ben bunada razıyımmm, önceden 2 saat arayla uyanıyordu, bide uyku saatini öne çeksem süper olacak dün 11 de uyudu bu gün onbuçukta uyutmayı deneyecem

Canim esimle konusmustuk gecelerinuyandiginda o ilgilencekti ben hic yanina gitmicektim ama simdi tamda ustune baska bi dukkan cikti sifirdan kuruluyo mecbur esim gidicek gec yatip erken uyancak onada cok zorluk olur kaynanamda tek basina asla durmaz kizim olmadi arada disari cikararim oyunlar yaparim markete goturur vakit gecirtirim boyle boyle unutcak bu arada gecen gece kizim uyandi esim aldi yanina pispisladi uyudu oteki geceyse cok agladi meme isttedi kolay olmucak gibi geliyo ama Allah buyuk bakalim
Diyete gelince yazin cok ama cok istiyorum incecik olmak gecen yaz bu tadi aldim superdi kemersiz pantolon giyemiyordum dar badileri bile gonul rahatligiyla giyiyordum kotu durmuyordu cunku bu hisleri yeniden yasamam icin emek harcamam sart
Bu arada 2. Cocuk icin cesaretini toplaman ne guzel ben 3 yasina girmeden cesaret edemiyorum kizim fazlaca hareketli cok yoruyo beni biraz dinlenmeye iht. Var
Kizlarrr bu arada teyze oluyorum nasipse kizkardesim hamileee

dediğin gibi biraz zor olacak ama olacak, sıkma canını
ne güzel anlatmışsın, geçen yazki duygularını eminim bu yazda aynı duyguları yaşayacaksın sadece azıcık azimm
canım ben sizler gibi genç değilim, o yüzden çok geç olmadan bir çocukğumuz daha olsun diyoruz, eşime kalırsa geç bile kaldık ta, ben anca 2 yaşa ikna ettim, ondan öncede olursa artık yapacak bişey yok, aslına bakarsan benim de pek cesaretim yok ama çokta geç olsun istemiyorum,hayırlısı artık bakacağızzz

seni de tebrik ederim, allah tamamına erdirsin, yeğenini sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin ( amin)

ben kaçar arkidişler iyi geceler herkese

Teşekkür ederiz teyzeleri:)telden yattığım yerden giriyorum.Bacaklarım belim ağrıyor.Çok yorucu bir gündü ama değdi.Tek üzüldüğüm dün akşamdan beri yavrumla ilgilenenedimSeneye kendi aramızda yapıcam tadını alsmadın yavrumu öpüp koklayamadım hizmetlenmekten.Uykusu düzeni bozuldu sıkıldı(Halılarıma bişiler döküldüAslında misafirden önce degil sonra temizlemek lazı m!Biz yanluş yapıyoruz iki kere temizlik oluyor!Çok fazla yapmışım önce gözler doydu sanırım:)Oastanın yarısı kaldı ve diğer mamacıklar!Açık büfe herkes yedi de yedi ona rağmen kaldı 2tarife yaptım sanki ordu gelecek:)Yarın bol bol yazıcakkarm var sizlere ağrıdan uyuyabiltsem uyumak istiyorum.iyi geceler arkkadaşlar

Hawarcim ben yas yonuNden hic dusunmemistim yasin cok gecmis olmasa da ilerki yaslara biraktin mi daha zor oluyor ben 25 yasindayim ve enerjim yasima gore cok geride bazen kolumu kaldircak halim olmuyorr. Temennin icin tesekkurler bir kardedim var ilk defa yegenim olcak heyecanliyim o yuzden ; ))
Ebruuu iyi gecmesine sevindim ve fotolarini merakla bekliyorum canim Okadar cesiti yapmakta gerkesin harci degil ellerine saglik yorgunlugunu atlatirsin en kisa zamanda ins.ayrica ben ssna dicektim dogumgununden sonra temizlik yapsan diye ama daha islere giristigin icin birsey demedim cocuklu ve kalabalik misafir olunca ev batiyo haliyle sma olsun cansagolsun yavas yavas yaparsin diptemel oldu nasilsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…