- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #2.601
Teşekkür ederiz teyzeleri:)telden yattığım yerden giriyorum.Bacaklarım belim ağrıyor.Çok yorucu bir gündü ama değdi.Tek üzüldüğüm dün akşamdan beri yavrumla ilgilenenedimSeneye kendi aramızda yapıcam tadını alsmadın yavrumu öpüp koklayamadım hizmetlenmekten.Uykusu düzeni bozuldu sıkıldı (Halılarıma bişiler döküldü Aslında misafirden önce degil sonra temizlemek lazı m!Biz yanluş yapıyoruz iki kere temizlik oluyor!Çok fazla yapmışım önce gözler doydu sanırım:)Oastanın yarısı kaldı ve diğer mamacıklar!Açık büfe herkes yedi de yedi ona rağmen kaldı 2tarife yaptım sanki ordu gelecek:)Yarın bol bol yazıcakkarm var sizlere ağrıdan uyuyabiltsem uyumak istiyorum.iyi geceler arkkadaşlar
Hawarcim ben yas yonuNden hic dusunmemistim yasin cok gecmis olmasa da ilerki yaslara biraktin mi daha zor oluyor ben 25 yasindayim ve enerjim yasima gore cok geride bazen kolumu kaldircak halim olmuyorr. Temennin icin tesekkurler bir kardedim var ilk defa yegenim olcak heyecanliyim o yuzden ; ))
Ebruuu iyi gecmesine sevindim ve fotolarini merakla bekliyorum canimOkadar cesiti yapmakta gerkesin harci degil ellerine saglik yorgunlugunu atlatirsin en kisa zamanda ins.ayrica ben ssna dicektim dogumgununden sonra temizlik yapsan diye ama daha islere giristigin icin birsey demedim cocuklu ve kalabalik misafir olunca ev batiyo haliyle sma olsun cansagolsun yavas yavas yaparsin diptemel oldu nasilsa.
Günaydın kızlar...Bu hafta hepimiz için güzel ve motivasyon dolur olur
Niye ben göremiyorum resimleri yaaaa
Hawarcim benim eltim de suan 34 yasinda ve 15 aylik kizi var cok yoruluyorum kafam kaldirmiyo artik diyor ilk cocugu 7 yasinda arayi baya acti onunda etkisi var tabi sen iyi dusunmussun nasipse olur ins.
Bakalim ben de nasipse teyzeligi tatcam kizini da halalari acayip seviyoo halalikta guzel olur
Papatyacim siz baya beklemissiniz 5 yil uzun bi sure ama tabi sen calisan ve kariyer yapan bi bayansin bu acidan bakinca da beklemek mantikli oluyo
Bana gelirsek ben 3 aylik evliyken hamile kaldim hic vakit kaybetmedik masallahAma iste artisinida eksisinide yasadim genc yasta anne olmanin avantajini yasiyorum ama diger yandan da evliligimin en onemli ilk yillarindan pek birsey anlamadik esimle burbirimize yeterince vakit ayiramadik kizim dogdu uykuduz geceler gelen giden esimin yogun is temposu gunde bi 10 dk oturupkonusamiyorduk evliligin temelleri ilk yillarda atiliyor saglam bi temel yapmadan cocuk yapmak bence bi risk .biz birbirini seven ve anlayisli insanlariz ki bu yillari atlattik ama baska turlu de olabilirdi
Sen de boyle dogumda kotu bi tecrube yasadigin icin keskelerin var haklisinda kendi acindan ancak hep kendinden daha magdurlari dusunup kendini teskin et benim bir tanidigim 11 yillik evli ve cocugu olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?