Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Günaydın kızlar...Bu hafta hepimiz için güzel ve motivasyon dolur olur

Yorgunlugum bitti keşke mamalarda bitseydi:18:Bu arada teyze oluyormuşsun hayırlı olsun.Saglıkla gelsin.

Ebru eminim yorgunluğuna deymiştir, bunlar tatlı yorgunluklar canım, canları sağolsun daha çok yoracak bu minikler biziii, temizlik konusunda doğru söylüyorsun, bir gelmeden temizle bir gittikten sonra zor oluyor, merakla bekliyoruz anlatacaklarını ve resimlerinizi

ben 33 yaşına girdim, geç evlendim bide bekledim aman alışalım falan derken 2 yıl geçti, o yüzden diyorum 2 . yapayım yaş, ilerliyor sabır kalmıyor, bide fiziksel olarakta daha zor oluyor yaş ilerleyince, riskler artıyor, teyze olmak çok güzel bir duygu, benim de 1 kızkardeşim bide erkek kardeşim var, geçn sene teyze oldum bende, hala olmama daha çok var yeni bitirdi bizimki üniversiteyi, yüksek lisans yapacam falan diyoe evlilik yok ufukta yaniii

papatyacığım sende yorgunsundur şimdi, günün iyi geçmiştir umarımmm

Günaydın kızlar...Bu hafta hepimiz için güzel ve motivasyon dolur olur

günaydınnn ebruu, inşallah bu hafta öyle olur, tekrar toparlanırız, evde kalanlarıda konu komşuya dağıt, yada uzun zamandır çağırmadığın birileri, varsa çağır gelsinler onlarda bitsinn

günaydın kızlar;
ayak üstü bir kahvaltı ettik. oğlumla eşim kayağa gitti. ben evde yalnızım yine...
iki gündür hiç dikkat edemedim. cuma ve cumartesi çok yoruldum. neyse bugün dinlenirim artık...benim çok fazla birşeyim artmadı. biraz revani kaldı. bir de hindistan cevizli kurabiye onu da buzluğa atıcam şimdi....
ebrucum fotoları bekliyoruz....
özgecim ne güzel haber. benim de kızkardeşim hamile. mayısta doğum yapacak inşallah.
kızlar nacizane size 1-2 tavsiyem var.
ben evlendiğimde 22 yaşındaydım. o zamanlar çok farklı düşünüyordum. doktora falan yapıyordum. biraz gezelim tozalım dedik. yok evliliğe alışalım dedik. tam 5 yıl sonra çocuk sahibi oldum. eee oğlum çok problemli doğdu. ikimiz de ölümlerden döndük. doktorlar 2. senin için riskli dedi. kaldım bir taneyle...
iki çocuk annesi olamamak benim içimde kocaman bir yaradır. gün yoktur ki aklıma gelmesin üzülmeyeyim...
şimdiki aklım olsaydı, 23'de 1. çocuğu 25'de 2. çocuğu (farzedelim sağlığım yerinde) yapardım. şu anda biri 10 biri 8 yaşında olurdu.
rabbim böyle nasip etti. ama ben şu anda gezelim tozalım diye çocuk işinin ertelenmesini çok mantıklı bulmuyorum açıkcası.
bakın yine doldu gözlerim.....

ebrucum çok tatlısınız ailecek de sen nerenden kilo vericen daha anlamadım ben.
ay siz beni görmeyin o zaman....
oğlun uzun, sağlıklı mutlu bir ömrü olur inşallah....
allah bozmasın mutluluğunuzu...

Yeni hallerimide ekledim ama görünmüyor bende siz yeni hallerimi gördünüz mü?Bende eski hallerim çıkıyor?

Hawarcim benim eltim de suan 34 yasinda ve 15 aylik kizi var cok yoruluyorum kafam kaldirmiyo artik diyor ilk cocugu 7 yasinda arayi baya acti onunda etkisi var tabi sen iyi dusunmussun nasipse olur ins.
Bakalim ben de nasipse teyzeligi tatcam kizini da halalari acayip seviyoo halalikta guzel olur
Papatyacim siz baya beklemissiniz 5 yil uzun bi sure ama tabi sen calisan ve kariyer yapan bi bayansin bu acidan bakinca da beklemek mantikli oluyo
Bana gelirsek ben 3 aylik evliyken hamile kaldim hic vakit kaybetmedik masallahAma iste artisinida eksisinide yasadim genc yasta anne olmanin avantajini yasiyorum ama diger yandan da evliligimin en onemli ilk yillarindan pek birsey anlamadik esimle burbirimize yeterince vakit ayiramadik kizim dogdu uykuduz geceler gelen giden esimin yogun is temposu gunde bi 10 dk oturupkonusamiyorduk evliligin temelleri ilk yillarda atiliyor saglam bi temel yapmadan cocuk yapmak bence bi risk .biz birbirini seven ve anlayisli insanlariz ki bu yillari atlattik ama baska turlu de olabilirdi
Sen de boyle dogumda kotu bi tecrube yasadigin icin keskelerin var haklisinda kendi acindan ancak hep kendinden daha magdurlari dusunup kendini teskin et benim bir tanidigim 11 yillik evli ve cocugu olmuyor

Oyy oyy oyy o ne guzellik oyle Dun cok şık ve hos olmussun canim.balik etli degilsin bildigin zayifsin canim tek sorunumuz gobegimiz
Oglusun da cookk tatli Yerim ben onu yaa okadar da zayif degilmis ayrica sen benim kizimi gor bi
Hadi hamililekte emzirme de kilo aldin haklisin da oglun yokken ki foton ne oyleHep cikonun eseri onlar dimi

özgecim tabi ki düşünüyorum, halime bin şükür...
evledniğimiz de çok borcumuz vardı. ben doktora yapıyordum. 22 yaşındaydım. doktoram bitisn dedim. hatta bitirmek için sınava girdiğimde hamileydim.
bir de bizim akademik çevrede genelde hep geç doğum yaparlar bayanlar. yok doktora, yok doçentlik...
hemen çocuk yapsaydım. doktoramı daha geç bitirirdim daha geç doçent olurdum belki ama pek de birşey kaybetmezdim.
bizim çevrede çok erken çocuk sahibi olan yoktur, hatta evli ve çocuğun varsa şanslısındır.
biz de bir bayan var 60 yaşında prof. ama bekar. en samimi arkadaşım 42 yaşında bekar...
5 tane asistan var bizde hepside benle yaşıt.... ve bekar...
böyle bir çevrede evlenip çocuk sahibi olmuş olmam bile bir mucize aslında...
ama deddğim gibi şimdi,ki aklım olsa hemen yapardım belki de öyle yapsaydım farklı düşünürdüm...
aman neyse ne....
halimize bin şükür, rabbim anne olmayı nasip etti bana...
yavrum ölecek diye uykusuz geçirdiğim nefes dinlediğim zamanlar geçti bittti çok şükür....

Okudukca boyle oldum o yaslarda hala bekarlar insanlar icin meslekte bir asktir tabi ya da bazilari icin hirslar herseyin onune geciyor sanatcilarda oyle yaa 40 yasinda anne baba oluyorlar mesleklerinin kotu yani bu onlarda eminim memnun degillerdir ama iste hem karnim doysun hem pastam dursun olmuyor sen cidden cok sanslisin genc annesin bir kere ve saglikli bir evladin var cok sukur

Taylan kümeliyi starda dinlerken aksine dünkü yemedigim mamalardan 1 er tane yeşilçayla yiyiyorum

Kibar tarafından çüşümsü bi durumla karşı karşıyayız törpücüm yoksam biz dost değil düşmanmıyız kızçeee ekle didim beni törpülerim bak sini

Sehra biz senle nie arkadaş olmamış bende şaşırdım
Özgecim gece bi sürü çiko tv katşısında çiko cips o halde hamile kaldım:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…