Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

ebrucum çok tatlısınız ailecek de sen nerenden kilo vericen daha anlamadım ben.
ay siz beni görmeyin o zaman....
oğlun uzun, sağlıklı mutlu bir ömrü olur inşallah....
allah bozmasın mutluluğunuzu...
Saol arkadaşım:)
günaydınnn ebruu, inşallah bu hafta öyle olur, tekrar toparlanırız, evde kalanlarıda konu komşuya dağıt, yada uzun zamandır çağırmadığın birileri, varsa çağır gelsinler onlarda bitsinn

Kalanları dağıta dağıta bi hal oldum.Huyum kurusun bedenimde kurusun:)ama fazla fazla 2 tariften yaparım böyleTatlıları pastayı görünce migdem bulanıyor

Hawarım,bebiş konusunda haklısın arası uzun olunca olmuyor çevremde gördüğüm örneklere dayanarak!Hayırlısı olsun canım.Ama ben sana tavsiye edip cesaret edemeyenlerdenim

Papatyam,hiç evlat duygusunu yaşamayanlarda var şükür diyen canım Rabbim oğluna uzun sağlıklı ömürler versin!Herşerde bi hayır vardır(biz görmesekte!)

Eşimi işe çağırdılar sabahPazar günü iptal gelince nişan için kıyafet bakmaya gidicez.Canım hiç bi iş yapmak istemiyor

Kızlar bugün mamacıklarla beslendim.Yemek yaptım şimdi yarına kabak ve ıspanak.Yarına saglıklı ve düzenli beslenmeye devam

Özge,canım özelden msj attım ama cvp yazmadın.Görmedin sanırım fikrini bekliyorum.
Sehraaa,nie arkadaşlık istegiini kabul etmedin:44:Akşama silicem bak ona göre
Zuzuu ,nelson ve elff keşke sizlerde görseydiniz.Çünkü bu son foto ekleyişim.

Dur yeni geldim eve oglumun havuzundaydim yorumlarimla sislerleyim simdik du bekle bi bakim niye bu son resim koyusunki delimi ne

Eveeeeet törpücm gelgelelim fikrime zikrime..öncelikle o bi tane şişman fotonda hani saç baş biy yerde kadraja soğmayan halin varya artık bu işten bezmiş ve güzelleşmeye karar vermiş uyuyan bir dev var sankim..o pembe makyajlı beyaz pantolonlu resimde ise şişmanım ama güzelim eşimde beni bu halimle çok seviyor ama bakında görün nasıl incelcem der gibisin ama makyajın çok abartı olmuş beğenmedim,cesaret ister o oant ve badiyi giymek ama güveni tam benim arkadaşımın..beyaz giydiğin göbeğinin pörtlediği fotoda o kadar güzel ve masumki yüzün...tabağımdaki köfteleri yemedim çünküm ben bir prenses adayıyım der gibisin..yüzün çok güzel o fotoda ve saçların..çok güzel ve kaliteli belli..saçlarını küllü renk yapınca yaşın büyüyor haberin olsun ve öyle güzelki saçların topuz yaparak haksızlık etme(kırmızı ve mavi kıyafetlerinde olduğu gibin)halbukiiiii son doğum günü resimleçtin..saç rengin oturmuş belin imcelmiş ni güzellikler bi bişeyler bekarım desen inanırım samimiyetle söylüyorum..yanlız bir iki diyeceğim var dost acı der.
1.yüzün yuvarlak ve genişçe senin bu sebeple topuz yapma ve kulak memesi hızasında kahkülün olsun hrp sen kulağının arkasına at o gelsin sen at o geldin hem kalori harcamış olursun hemide yakışır:)
2.üst kolların vücuduna göre kalın şişe hareketi yapıyodun sen ona devam et
3.saç rengin şimdi güzel açık yapma hardal yada kllüde yapma ama sık olmayan balyaj guzel olur illa açmak istersen yoksa koyu iyi şindi
4.yawrun aynı babası
5.bir yastıkta kocayın ve yücünüzden tebessüm yuvanızdan huzur eksik olmasın canım...

Bugun ne giysem yorumcusu gibisin Allah iyiligini versin saka bi yana dogru tespitler

menümü yazayım sonra sizlerle çene yarıştıracamm

sabah 09:00 1kk peynir, 1,5 dilim onu denge light, 1 haşlanmış yumurta
tere, roka, maydanoz, dereotu 4 yeşil zeyti

öğlen13:00 4yk etli nohut, 1 kase yoğurt, 1 dilim uno denge light

ara 17:30 yarım portkal, yarım elma

akşam 19:00 1 kase domatesli şehriye çorbası, bolca salata

ara 21:00 1 avuç beyaz leblebi

2.5litre su, 2 fincan yeşil çay, bolca şekersiz siyah çay

90dk yürüyüş

bu günkü menüm az deyişikti, sabah yumuta ve peynir bir arada olmayacakmış tekrar okudumda, ya peynir yada yumurta yenecekmiş, bide akşama doğru canım tost istemedi, sebze yemeği olmayıncada yemedimm
yarın öğlen velime davetliyim kadın daha önce benim yüzümden ertelemişti, o yüzden yok diyemedim gidecem ama yemiyecem, salata falan varsa ondan yerimmm

Papatya 2. çocuk hakkındaki hassasiyetini biliyorum canım , bakalım bizimkide plan olurmu olmaz mı belli değil, hakkımızda hayırlısı, sende üzme kendini anlatmışsın zaten sizin meslekte evli olmak bile bir şans, allah sana ve oğluna can sağlığı versin

Sehra, Ösgeye katılıyorum bu gün ne giysemdeki jüriler gibi yorum yapmışsınnn,sehra farkı işte

nelson, elff zuzu nerelerdesiniz yaw
zuzunun sanırım çocuğunun geniz eti sorunu vardı ameliyat flan mı oldu acaba, elff ev taşıyor sen nerdesin nelsonnnn

hawarcım canım teşekkür ederim. amin inşallah diyorum...2. çocuğu gerçekten çok istedim. ama nasip değilmiş ne yapalım. rabbimin verdiği ile yetinmek gerek...
kızlar 8 mayıs benim doğum günüm ve ben o gün 60 olucam. usandım vallahi. bu ne yaaaa.....
yani kendime tam 58 gün verdim. ayda 1,5 kilo vericem ki benim metabolizmayı biliyorsunuz siz. ancak veririm...
cumaları gram bile verememişsem ödül de yok...
ve cız falan yemicem...
ay kendimi çok hırslı gördüm, azim yaptım ya....
ben sayıcam hergün...
sehracım senin sayıya göre kaç günümüz kaldı...

Son düzenleme:
Yine okurken güldürdün beniValla insan sarrafısın ama yanıldıgın şeylerde olmuş
1.evet vücutuma gören kollarım kilo alınca öyle oldu Kol çalışayım tamam arkadaşım not ettim.
2.benim saçlarım daha boyayla tanışmadıYazın papatya suyuyla güneşin karşısında açıyorum.Ama kışın böyle bi şansım olmadıgı için koyuluyor aynı boy gibi akıyor gibi oluyor saç uzayınca.Malum kış ve d.günü koyu yaz gelsin diye sabırsızlanıyorum.Ben çocuklukta çok sarıymışım ve dogl oldugu için seviyorum ama sen begenmediysen açmam
3.iyi temennilerin ve güzel yüreginin dobra açıklamaları için teşekkür ederim

SEHRA çocuğum aynı babası!
kdhküllerim vardı ama çocuk olunca sürekli fön istiyor diye uzattım ve eşimde herkeste kdhkül kestir ser.Kız müneccim SEHRA:)Kalbin temiz diye mi 6.hissin mi kuvvetli söyle bakalım 52 yi tekrar görecek miyim :)Ev alabilecek miyiz?Eşim iş değiştirecek mi?Sabah tartıda kaç çıkıcam:))

Ebru gece girip yorum yazmissin ben de dedim ozel msjda cvp yazmistir diye baktim yok sonra gidenlere baktim meger dun gonderdigim msj hic gitmemis bakmasam haberim olmuycak dun cvbi yolda arabada yazmistim cvplaya bastim kizim durmayinca tekrar konrtol etmeyi unuttum gittimi diye kusura bakma
Cvp yazdim canim msj kutusu dolu diyor

ebruli resimlerine baktım ama yorum yazacak fırsatım olmadı,şimdi müsait değilim ama, yorulmarımaı bekle.. yazacağım bir iki cümle.. doğum ğünün nasıl geçti bakacağımmm...dur hele...

arkadaşlar ilk fırsatta tüm yazdıklarınızı okuyacağım ...

sehra .....ayça kaya diyetinde beni istemmiyor musun.. küsmüyüz halen..

Bugün başladık nelsonnnn hawarrrrr bskın sabah o güzelim tereyağlı kurabiyeleri ağzıma sürmedim yersenşz ayça dışında biley kğser konuşmam samimiyetle diyorum atlarım üstünüze19gün kalmış :18:yaaaa

günaydın kızlar;
izin verirseniz eğer ben de burada kendime göre bir geri sayım yapmak istiyorum. daha doğrusu ileri sayıcam ben. başka türlü olmayacak. dün yediklerimi yazsam aynen :44::44::44: böyle olursunuz. revaniler mi diyeyim çiğ köfteler mi diyeyim...
evet herkesten teker teker izin istiyorum ben....

evde olanlar;
twitterda gördüm kanald de doktorum da sık yapılan diyet hataları konusu işlenecekmiş. izleyin de bize de anlatın ...
ne olur....

İleri sayımın doğumgününmü 9mayıs mı..benimde 19mayıs ya ayöa duy sesimi hadi kızlar tam gaz şu programı izleyin ya okulda nöbetçiyim bennn

Kızlar nasılsınız?Oglumu uyuttum elektrikler gitti.Şimdi geldi evi süpürdüm tam silicem sular gitti.Bende yemegimi yedim sizlere bakayım dedim.Dün akşam oglumla eşimle zar zor bir elbise begenip aldım.Sırtı açık hafif diz üstüAbiye gibi degil ama çok şık.O kadar acele çabuk karar verdimki begenip begenmedigimi hatırlayamadım akşam.Çocukla ve alışverişi sevmeyen bir eşle alışveriş yapmak ne kadar güzel olablir kiÇocuk oldugundan beri alışveriş aşkımı öldürdüler.Şöyle gezine gezine aynı magazaya 2-3 kere girip rahatçana bi keyifli alışveriş yapmayalı uzun zaman olduAcele ve hemen karar vermek zorunda kendimi kasarak alışveriş yapıyorum malesef.Eeee sizler napıyonuz bakalım ayçaya başladınız mı?

Özge,mesaj kutumu boşalttım.Bekliyorum...

Nelsonum,özledim seni Resimleri gördügüne çok sevindim.Görmedigini düşünüp üzülmüştü halbuki.Yorumlarını bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…