Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Papatyammm,bende sözde ogluşun d.gününde 52 olcaktımAma sen benim gibi iradesiz tatlı düşkünü degilsin inanıyorumki d.gününde istegine ulaşacaksın

menumü erkenden yazayımda sporlarımı ilave edeceğimm

sabah: köy peyniri, marul, maydonoz, 1dilim ekmek
ara: şekersiz neskafe, çay, yeşil çay
öğle:1 kepçe çorba (ekmekğin yerine içtim),avuç içi kadar tavuk(pişen yemeğin içindekini yedim),salata , yoğurt
ara: 1 dilim ekmek, bir kaç dal yeşillik attım ağzıma
akşam(yemedim ama yiyeceğim): 1 kepçe çorba,6 yk pırasa yemeği, salata, yoğurt

60 dak yürüyüşüm vve bir sürü koşturmam var ama spor daha yapmadım yapacağım..

Son düzenleme:
daha bakamadım yazdıklarınıza akşam herkes uyuyunca bakacağım... şimdi yemek yapmakla uğraşıyorummm

tatşım biraz geç yazıyorum ama çocuğu sütten kesmek aniden olur.yavaş yavaş kesmek istedikçe dasha çok emmek istiyorlar...

tatlım hayırlı olsun... ve ayrıca yaza hepimiz incecik olacağız.. az kaldı vazgeömek yok başaracağız....

tatlım çocuğu ertelemme.. benim iki kızmda arka arkaya oldu.. önceleri çok zorlandım ama şimdi rahatım.. ikisi birden büyürdü.ilkönceleri yorucu oluyor ama ..bir kaç yıl sonra iyi ki yapmışım diyor insan...

Kızlar foto ekledim.Bakabilirsiniz:))Akşama silicem haberinz olsun!

canım herşeyim züper geçtiğine çok sevndimm.. harika mamalar yapmışındır.. şu düyetim bitsin o amamalardan bende isteyeceğim.. o zaman banada yapar mısın..

ve kilo verme konusunda süpersin tatlım.. yüzün tüm fotolarında hep güzel ve genç ama kilo verdiğim fotolarında muhteşemsinn.. zayıf halini çok beğendim çok.. kaç kilo verdin canım sen toplamda.. kilo insanı nasılda değiştiriyormuşş.o doğum günü olduğu resmin süper ve elbisende harika.. hiç göbek falanda yok ayrıca.... ayrıca saç rengini doğlal yöntemlerle açman çok iyi biz boyaya başladıkda ne oldu yok dip boyası yok kuförde bekle insan ölüyor bekle bekle...

canım 2. bebeğim yok diye h,iç kendine sıkıntı yapma.. kendinde dmisin senin yaşında nice insan halen bekar.. ama sana ne mutluki bir tatlı meleğin ve sıcacık bir yuvan var... hem kariyer yapmıssın hemde yuvanı kurmusun.. allah size ve aile ve meleğine sağlıkla uzun ömürler versinn...hayırlı bir evlat olsun bebeğinn...

kız sen insanı mahvedersin gülmekten.. ne güz<el yorumlar bunlar.. benimde resim koyasım ve sana yorumlatasım geldi valla...

harika bir menu.. harika spor... devam.. çok güzel.. uzun süredir böyle menuler çıkartamıyordum. buğün şeytanın bacağını kırdımm..

sehra bende yemedim ve yemeyeceğim...ikram edilen çikolatayım yemedim.. o güzelim türlü yemeğini yemedim ..içindeki 2-3 lokma tavuk etini yedimm..

tatım çocuklar iyi hoşda onları bir yere bırakıp öyle alış verişe çıkmak gerekli.. yoksa alış veriş mi yapıyoruz kabus mu belli olmuyor...sen o elbise ile fotono koy..ama elbisen bence çok güzeldir.zaten çıtı bıtısın.. üzerinde muhteşem güzel durmuştur o hafifi sırtı açık elbisenn.... zevkli olduğun içime doğdu...

kızlar merhaba;
nelson canım teşekkür ederim. tabi ki çok şükrdiyorum ama bir taraftan da keşke diyorum...
sehracım 8 mayıs benim doğum günüm. yanlış mı saymışım yoksa...
haaa bu arada siz bana izin verdiniz mi?
ben burada ileri sayım yapabilir miyim...
menümü yazacağımama pek iyi değil. yani ben sevmedim...
07:30 bir dilim tam tahıllı, 1 domates, salatalık, 1 kk peynir, 3 ince dilim sucuk, 1 adet havuç
10:30 yarım avuç beyaz leblebi
12:30 bir porsiyon kıymalı pide, salata ve ayran...
16:00 bir adet meyveli yoğurt
18:00 2 kepçe şehriye çorbası, 4 yk bezelye yemeği, salata ve yoğurt
19:30 orta türk kahvesi

kızlar ben acıkmıyorum artık. o kahvaltıya hiç acıkmadım. leblebiyi de sırf metabolizma çalışsın diye yedim...
spor olarak da bugün slim in 6 start yapıcam oğlan uyuduktan sonra...

sabah 08:30
2 dilim onu denge light, 1,5 kk köy peyniri, 4 yeşil zeytin, tere roka
öğlen 12:15
3 yk patates salatası, 2 yk kavrulmuş kıyma, 1 kuru patlıcan dolması( veliye davetliydim, sehraaa senin için yemedim börekleri revamnileri haşhaşlıları )
ara 1 dilim uno denge light , 1kk köy pryniri, 1 portakal
akşam
19:00 1 kase şehriye çorbası, bolca salata
20:45 2 avuç beyaz leblebi

2 fincan yeşil çay, bolca siyah çay, 2,5 lt su
40dk platess
başka spor yapamadım bu gün

kızımım uyuduktan sonra girip bu günü okurumm kızlarrr

Sabah tere maydonoz limon 1dilim çavdar iki kk peynir
Öğle iki yumrta sucuklu bşrbuçuk kk peynir iki dilim ekmek ayran
Ara bir çavdar bir kk peynir bir kivi iki çatal acı sos
Akşam üç kaşık bakla üç kaşık kapuska bir tabak cacık
Bol su
Spor yok

Evet belliki çok iradeni zorlamışsın hawarım ben haşhaşlı bişilere bayılırım zır tutardım kendimi.ekmek yerine patates salatası tamam kıymavtamsm kuru dolmayada dayanamadın heralde ama yarın yok demi veli daveti falan sporu bsptın yarın hiç istisnasız olcakmı menün de bana??bidr niye sabah iki gilim uno bide zeytin yok ayçada bak ben yumurta yiyormuyum sabah(en sevdiğim şey
Nelson seni kutluyorum ama aradaki portakal ve peyniri yememişsin belki olumsuz etkiler ne bileyim neyse saçta bööörek yemenden iyidit.ama cidden teprik sana 5hawara 3,5veriyorum

Papatya sana kocaman 0000
Pide ve akşam bezelye cumaya rrkor mu planlıyorsun kendine gel azcıkın ptobiyotik meyveliler yediklerimizi aynen çıkartmıyorki çok afedersin yine sindirilmiş gıdalarla onların derdi gücü

Jojoppppppp nerdefin

Zuzuuu oğlun operasyon geçirdimi
Osgeeee menün nirde
Törpücümm vallz içimden geldiği ginin yazdım neyse o yazdım kaçtım zati.allah gönlünden geçeni hakkında hayırlı eylesin(eşinin işi açısından)52 yi görcen inş zeki mürende bizi görcek:))allah beni bildiği gibin yapsın amin

Papatyacim ne izni canim yaa sen istedigin kiloya in mutlu ol yeter ayrica menun de iyi canim

Sabah tere maydonoz limon 1dilim çavdar iki kk peynir
Öğle iki yumrta sucuklu birbuçuk kk peynir iki dilim ekmek ayran
Ara bir çavdar bir kk peynir bir kivi iki çatal acı sos
Akşam üç kaşık bakla üç kaşık kapuska bir tabak cacık
Bol su
Spor yok

Evet belliki çok iradeni zorlamışsın hawarım ben haşhaşlı bişilere bayılırım zor tutardım kendimi.ekmek yerine patates salatası tamam kıyma tamam kuru dolmayada dayanamadın heralde ama yarın yok demi veli daveti falan sporu naptın yarın hiç istisnasız olcakmı menün de bana??bide niye sabah iki dilim uno bide zeytin yok ayçada bak ben yumurta yiyormuyum sabah(en sevdiğim şey
Nelson seni kutluyorum ama aradaki portakal ve peyniri yememişsin belki olumsuz etkiler ne bileyim neyse saçta bööörek yemenden iyidir.ama cidden teprik sana 5hawara 3,5veriyorum

Papatya sana kocaman 0000
Pide ve akşam bezelye cumaya rekormu planlıyorsun kendine gel azcıkın probiyotik meyveliler yediklerimizi aynen çıkartmıyorki çok afedersin yine sindirilmiş gıdalarla onların derdi gücü

Jojoppppppp nerdefin

Zuzuuu oğlun operasyon geçirdimi
Osgeeee menün nirde
Törpücümm valla içimden geldiği gibin yazdım neyse o yazdım kaçtım zati.allah gönlünden geçeni hakkında hayırlı eylesin(eşinin işi açısından)52 yi görcen inş zeki mürende bizi görcek:))allah beni bildiği gibin yapsın amin

Sehraacim menumu sorunca kendimi kopya cekerken yakalanmis ogrenci gibi hissettim.Soz yarindan itibaren menu paylasicam saol uyarin icin

Kizlar bugun kizim dk basi meme istedi bi an bunaldim gittim salca surdum sok oldu iyyy diye yuzunu eksitti kapatti ustumu
Aradan zaman gecti gene istedi dedim simdi versem cok sacma olcak gene salca surdum kacti gitti iki uc kere daha istedi salca surunce baktim ses yok artik 30 dk once uyuttum salladim ister gibi oldu ninni caldim uyudu kaldi bakalim gece nasil olucak 3 4 gune kadar tamamen unuturuz.

ah tatlım buğün beni görse idin bir yoruldum bir yoruldum.okulumuz bşr günde düyanın misafirini ağırladı...sendikacılar, sinir , stres(arkadaşlardan seviyesiz biri ile atıştık) , müfettiş, il miili eğitim müdür(10 yıllık öğretmenlik hayatım boyunca ilk kez il milli eğitim müdürü okulumuza geldi.), kozmetikçi bile geldi buğün okula...ne yedim ne yemedim valla anlamadım.. sırtından kaynar sular dökülmek deyimini yaşadım buğün.. bende müfettiş stresi yoktur ama bir anda bu kadar misafiri ağırlamak birde üstüne greksiz birinin canımı sıkması derken yoğun ve yorucu bir günü geride bıraktım..

nelson canım geçmiş olsun. biz de öyle müfettiş falan olmaz. kimse kimsenin ne yaptığına karışmaz...ama öğretmenlerin de müfettiş gibi bir stresi var. bizim streslerimiz de farklı..
sehracım kocaman 0000 için teşekkürler...
sen bana - sıfırlar ver diye ben yaklaşık 1,5 saat önce 2 adet sadrazam lokumu yedim.
kızlar bana ne oluyor anlamadım. çarşamba regl olucam sanırım ondan ama yine de kendimi uzun zamandır hiç böyle öküz gibi hissetmemiştim.
zaten sabah tartıldım. tartıdaki rakamı görünce :18::18::18:
sürekli yemek istiyorum. kendimi durduramıyorum. eski papatya gitti yerine odun geldi. bu vücutla anca odun olunur da testere bile kesmez beniii
bu arada slim in six start yaptım....bu da azıcık iyi haber...
kzılar günlerin yanına hergün kilomu da yazsam mı acaba...

Son düzenleme:
Kizlar cok fena oldum yaaa kizim uyandi nasil agliyoo hemen salca surup gittim meme verdim istemedi .yatirdim birdaha yeltendi 1 yudum icer gibi oldu napcam ben derken gene tiksindi birakti Allahtan salladim uyudu tekrar canim kizim ama keske kizimla vedalassaydim aceleye geldi son emmesi son kez seve seve emzirseydim kuzumu ayy cok kotu oldumm.

Papatyacim benim de icime o okuzden kactiiii reglim yaklasti acayip sinir yaptim tatli yiyip anlik mutlu oluyorum iste
Hergun tartilmanin artisida eksiside var nasil mutlu oluyorsa oyle yap derim

Canım bende hiç vedalaşamadımBu yüzden çok üzüldüm ilk günler ama herkes vedalaşamayıp tekrar emzirirdin dedi.Evet ayrılamazdım planlı olsaydı.İyi ki böyle olmuş diyceksin daha sonra!Başladın artık hadi hayırlısı.Yemek yiyeceğini artık büyüdüğünü düşün .Seni çok iyi anlıyorum ama bağınız kopmak yerine sahada kuvvetlenrcek!Söylerlerdi de inanamazdım teselli sanırdım.Ama İnan daha düşkün oldu yanımda ve pc açıyorum diye küs yapıyor pepe gibi:)bende telden yazıyorum.

Yuregime su serptin canim saol dertlesmek iyi geldi. Tabi oyle bi kaygim var meme ufff meme ehhh oldu dedim birde benden sogurmu diye endise duyarak ama insallah dedigin gibi olur canim.
En onemlisi yedigini gordukce mutlu olucam kizim bugune kadar biberonu eline alip inek sutu icmisligi yok hep verdim bir yudum icti icmedi geri verirdi bugun verdim acikinca baya oyalandi icer gibi oldu bakalim
Benim kiz da pepeeci oldu sarkilari i aciyorum telden cok seviyo bebeee diyo ve bana hic tlf dokundurtmuyo hep onun elinde sarki dinleyip oynuyo

Papatyam hawarım SEHRAcıkkk menüleriniz çok güzel!Ayça diyetine uymanız iradeniz alkışlanır!

Nelsonum,iltifatların için saol canım benim.İnş.hep beraber ÇITIR olucaz!

oğlumu tam 22 ay emzirdim. üstelik doğduktan sonra ilk on gün sütüm gelmedi. gelsin diye neler yaptım neler. zorlada olsa getirdim. geceleri emmeye kalktığında hep onu izlerdim. aklımda kalsın diye. kazınsın aklıma unutmayayım diye...ve hala aklımda. hiç unutmadım unutmak da istemem tabi ki...
emzirmek anne ve bebek arasındaki en önemli bağlardan biri. değil 22 ay yıllarca emzirsen de tadına doyulmaz bir duygu.
ben yara bandı yapıştırmıştım. şaşkına dönmüştü oğlum...hala aklımda o gün...
sanmıştım ki artık beni sevmeyecek, aramızda ki bağ kopacak, hiçbirşey eskisi gibi olmayacak...
ama hiç de öyle olmadı. şimdi 7,5 yaşında kocaman bir bebek. hala kucağımda taşırım bazen. ne de olsa 3-5 ay sonra kucağa da sığmayacak...
birbirimize aşırı derecede düşkünüz. günde defalarca kere seni seviyorum diyor bana...
evet emzirmek bir bağ ama asıl bağ kalbinde...
vedalaşsaydım diye kendini üzme...
bunun vedası yok...tadına doyulmayan bir duygunun vedası olmaz çünkü...
bu dönemde nacizane tavsiyem kızına daha fazla sarıl...
kendini terkedilmiş hissetmesin...
onunla daha fazla ilgilen...
emin ol onun psikolojisi senden daha karmaşık..
çok sevdiği birşeyden ayrılıyor ansızın sebebini bilmeden...
şu anda onun daha fazla şefkate desteğe ihtiyacı var...
kolaylıklar dilerim....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…