- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #2.641
Kendime hic guvenim yok ama salmista degilim bugun kuzumla bile oynayanadim cektim yorgani basima uzandim hep icim cok sıkıliyorr esimde yeni bir sube acacak onun telasinda kizimi memeden kesicem diye stres oldum biraz azaltiyim dedim daha da duskun oldu vermeyince krize giriyo cok agliyo birden kesicem sanirim drlada konusayimda bakalim o nedicek sen ne yaptin yoluna girdimi hersey kizin alistimi yeni duzene
Bu arada menun cok iyi canim sporda yarin baslarsin
Canim esimle konusmustuk gecelerinuyandiginda o ilgilencekti ben hic yanina gitmicektim ama simdi tamda ustune baska bi dukkan cikti sifirdan kuruluyo mecbur esim gidicek gec yatip erken uyancak onada cok zorluk olur kaynanamda tek basina asla durmaz kizim olmadi arada disari cikararim oyunlar yaparim markete goturur vakit gecirtirim boyle boyle unutcak bu arada gecen gece kizim uyandi esim aldi yanina pispisladi uyudu oteki geceyse cok agladi meme isttedi kolay olmucak gibi geliyo ama Allah buyuk bakalim
Diyete gelince yazin cok ama cok istiyorum incecik olmak gecen yaz bu tadi aldim superdi kemersiz pantolon giyemiyordum dar badileri bile gonul rahatligiyla giyiyordum kotu durmuyordu cunku bu hisleri yeniden yasamam icin emek harcamam sart
Bu arada 2. Cocuk icin cesaretini toplaman ne guzel ben 3 yasina girmeden cesaret edemiyorum kizim fazlaca hareketli cok yoruyo beni biraz dinlenmeye iht. Var
Kizlarrr bu arada teyze oluyorum nasipse kizkardesim hamileee
tatlım çocuğu ertelemme.. benim iki kızmda arka arkaya oldu.. önceleri çok zorlandım ama şimdi rahatım.. ikisi birden büyürdü.ilkönceleri yorucu oluyor ama ..bir kaç yıl sonra iyi ki yapmışım diyor insan...dediğin gibi biraz zor olacak ama olacak, sıkma canını
ne güzel anlatmışsın, geçen yazki duygularını eminim bu yazda aynı duyguları yaşayacaksın sadece azıcık azimm
canım ben sizler gibi genç değilim, o yüzden çok geç olmadan bir çocukğumuz daha olsun diyoruz, eşime kalırsa geç bile kaldık ta, ben anca 2 yaşa ikna ettim, ondan öncede olursa artık yapacak bişey yok, aslına bakarsan benim de pek cesaretim yok ama çokta geç olsun istemiyorum,hayırlısı artık bakacağızzz
seni de tebrik ederim, allah tamamına erdirsin, yeğenini sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin ( amin)
ben kaçar arkidişler iyi geceler herkese
Teşekkür ederiz teyzeleri:)telden yattığım yerden giriyorum.Bacaklarım belim ağrıyor.Çok yorucu bir gündü ama değdi.Tek üzüldüğüm dün akşamdan beri yavrumla ilgilenenedimSeneye kendi aramızda yapıcam tadını alsmadın yavrumu öpüp koklayamadım hizmetlenmekten.Uykusu düzeni bozuldu sıkıldı (Halılarıma bişiler döküldü Aslında misafirden önce degil sonra temizlemek lazı m!Biz yanluş yapıyoruz iki kere temizlik oluyor!Çok fazla yapmışım önce gözler doydu sanırım:)Oastanın yarısı kaldı ve diğer mamacıklar!Açık büfe herkes yedi de yedi ona rağmen kaldı 2tarife yaptım sanki ordu gelecek:)Yarın bol bol yazıcakkarm var sizlere ağrıdan uyuyabiltsem uyumak istiyorum.iyi geceler arkkadaşlar
Kızlar foto ekledim.Bakabilirsiniz:))Akşama silicem haberinz olsun!
günaydın kızlar;
ayak üstü bir kahvaltı ettik. oğlumla eşim kayağa gitti. ben evde yalnızım yine...
iki gündür hiç dikkat edemedim. cuma ve cumartesi çok yoruldum. neyse bugün dinlenirim artık...benim çok fazla birşeyim artmadı. biraz revani kaldı. bir de hindistan cevizli kurabiye onu da buzluğa atıcam şimdi....
ebrucum fotoları bekliyoruz....
özgecim ne güzel haber. benim de kızkardeşim hamile. mayısta doğum yapacak inşallah.
kızlar nacizane size 1-2 tavsiyem var.
ben evlendiğimde 22 yaşındaydım. o zamanlar çok farklı düşünüyordum. doktora falan yapıyordum. biraz gezelim tozalım dedik. yok evliliğe alışalım dedik. tam 5 yıl sonra çocuk sahibi oldum. eee oğlum çok problemli doğdu. ikimiz de ölümlerden döndük. doktorlar 2. senin için riskli dedi. kaldım bir taneyle...
iki çocuk annesi olamamak benim içimde kocaman bir yaradır. gün yoktur ki aklıma gelmesin üzülmeyeyim...
şimdiki aklım olsaydı, 23'de 1. çocuğu 25'de 2. çocuğu (farzedelim sağlığım yerinde) yapardım. şu anda biri 10 biri 8 yaşında olurdu.
rabbim böyle nasip etti. ama ben şu anda gezelim tozalım diye çocuk işinin ertelenmesini çok mantıklı bulmuyorum açıkcası.
bakın yine doldu gözlerim.....
özgecim tabi ki düşünüyorum, halime bin şükür...
evledniğimiz de çok borcumuz vardı. ben doktora yapıyordum. 22 yaşındaydım. doktoram bitisn dedim. hatta bitirmek için sınava girdiğimde hamileydim.
bir de bizim akademik çevrede genelde hep geç doğum yaparlar bayanlar. yok doktora, yok doçentlik...
hemen çocuk yapsaydım. doktoramı daha geç bitirirdim daha geç doçent olurdum belki ama pek de birşey kaybetmezdim.
bizim çevrede çok erken çocuk sahibi olan yoktur, hatta evli ve çocuğun varsa şanslısındır.
biz de bir bayan var 60 yaşında prof. ama bekar. en samimi arkadaşım 42 yaşında bekar...
5 tane asistan var bizde hepside benle yaşıt.... ve bekar...
böyle bir çevrede evlenip çocuk sahibi olmuş olmam bile bir mucize aslında...
ama deddğim gibi şimdi,ki aklım olsa hemen yapardım belki de öyle yapsaydım farklı düşünürdüm...
aman neyse ne....
halimize bin şükür, rabbim anne olmayı nasip etti bana...
yavrum ölecek diye uykusuz geçirdiğim nefes dinlediğim zamanlar geçti bittti çok şükür....
Eveeeeet törpücm gelgelelim fikrime zikrime..öncelikle o bi tane şişman fotonda hani saç baş biy yerde kadraja soğmayan halin varya artık bu işten bezmiş ve güzelleşmeye karar vermiş uyuyan bir dev var sankim..o pembe makyajlı beyaz pantolonlu resimde ise şişmanım ama güzelim eşimde beni bu halimle çok seviyor ama bakında görün nasıl incelcem der gibisin ama makyajın çok abartı olmuş beğenmedim,cesaret ister o oant ve badiyi giymek ama güveni tam benim arkadaşımın..beyaz giydiğin göbeğinin pörtlediği fotoda o kadar güzel ve masumki yüzün...tabağımdaki köfteleri yemedim çünküm ben bir prenses adayıyım der gibisin..yüzün çok güzel o fotoda ve saçların..çok güzel ve kaliteli belli..saçlarını küllü renk yapınca yaşın büyüyor haberin olsun ve öyle güzelki saçların topuz yaparak haksızlık etme(kırmızı ve mavi kıyafetlerinde olduğu gibin)halbukiiiii son doğum günü resimleçtin..saç rengin oturmuş belin imcelmiş ni güzellikler bi bişeyler bekarım desen inanırım samimiyetle söylüyorum..yanlız bir iki diyeceğim var dost acı der.
1.yüzün yuvarlak ve genişçe senin bu sebeple topuz yapma ve kulak memesi hızasında kahkülün olsun hrp sen kulağının arkasına at o gelsin sen at o geldin hem kalori harcamış olursun hemide yakışır:)
2.üst kolların vücuduna göre kalın şişe hareketi yapıyodun sen ona devam et
3.saç rengin şimdi güzel açık yapma hardal yada kllüde yapma ama sık olmayan balyaj guzel olur illa açmak istersen yoksa koyu iyi şindi
4.yawrun aynı babası
5.bir yastıkta kocayın ve yücünüzden tebessüm yuvanızdan huzur eksik olmasın canım...
menümü yazayım sonra sizlerle çene yarıştıracamm
sabah 09:00 1kk peynir, 1,5 dilim onu denge light, 1 haşlanmış yumurta
tere, roka, maydanoz, dereotu 4 yeşil zeyti
öğlen13:00 4yk etli nohut, 1 kase yoğurt, 1 dilim uno denge light
ara 17:30 yarım portkal, yarım elma
akşam 19:00 1 kase domatesli şehriye çorbası, bolca salata
ara 21:00 1 avuç beyaz leblebi
2.5litre su, 2 fincan yeşil çay, bolca şekersiz siyah çay
90dk yürüyüş
Bugün başladık nelsonnnn hawarrrrr bskın sabah o güzelim tereyağlı kurabiyeleri ağzıma sürmedim yersenşz ayça dışında biley kğser konuşmam samimiyetle diyorum atlarım üstünüze19gün kalmış :18:yaaaa
Kızlar nasılsınız?Oglumu uyuttum elektrikler gitti.Şimdi geldi evi süpürdüm tam silicem sular gitti.Bende yemegimi yedim sizlere bakayım dedim.Dün akşam oglumla eşimle zar zor bir elbise begenip aldım.Sırtı açık hafif diz üstüAbiye gibi degil ama çok şık.O kadar acele çabuk karar verdimki begenip begenmedigimi hatırlayamadım akşam.Çocukla ve alışverişi sevmeyen bir eşle alışveriş yapmak ne kadar güzel olablir ki Çocuk oldugundan beri alışveriş aşkımı öldürdüler.Şöyle gezine gezine aynı magazaya 2-3 kere girip rahatçana bi keyifli alışveriş yapmayalı uzun zaman oldu Acele ve hemen karar vermek zorunda kendimi kasarak alışveriş yapıyorum malesef.Eeee sizler napıyonuz bakalım ayçaya başladınız mı?
Özge,mesaj kutumu boşalttım.Bekliyorum...
Nelsonum,özledim seniResimleri gördügüne çok sevindim.Görmedigini düşünüp üzülmüştü halbuki.Yorumlarını bekliyorum.
Menün gayet başarılı canım!
kızlar merhaba;
nelson canım teşekkür ederim. tabi ki çok şükrdiyorum ama bir taraftan da keşke diyorum...
sehracım 8 mayıs benim doğum günüm. yanlış mı saymışım yoksa...
haaa bu arada siz bana izin verdiniz mi?
ben burada ileri sayım yapabilir miyim...
menümü yazacağımama pek iyi değil. yani ben sevmedim...
07:30 bir dilim tam tahıllı, 1 domates, salatalık, 1 kk peynir, 3 ince dilim sucuk, 1 adet havuç
10:30 yarım avuç beyaz leblebi
12:30 bir porsiyon kıymalı pide, salata ve ayran...
16:00 bir adet meyveli yoğurt
18:00 2 kepçe şehriye çorbası, 4 yk bezelye yemeği, salata ve yoğurt
19:30 orta türk kahvesi
kızlar ben acıkmıyorum artık. o kahvaltıya hiç acıkmadım. leblebiyi de sırf metabolizma çalışsın diye yedim...
spor olarak da bugün slim in 6 start yapıcam oğlan uyuduktan sonra...
Sabah tere maydonoz limon 1dilim çavdar iki kk peynir
Öğle iki yumrta sucuklu birbuçuk kk peynir iki dilim ekmek ayran
Ara bir çavdar bir kk peynir bir kivi iki çatal acı sos
Akşam üç kaşık bakla üç kaşık kapuska bir tabak cacık
Bol su
Spor yok
Evet belliki çok iradeni zorlamışsın hawarım ben haşhaşlı bişilere bayılırım zor tutardım kendimi.ekmek yerine patates salatası tamam kıyma tamam kuru dolmayada dayanamadın heralde ama yarın yok demi veli daveti falan sporu naptın yarın hiç istisnasız olcakmı menün de bana??bide niye sabah iki dilim uno bide zeytin yok ayçada bak ben yumurta yiyormuyum sabah(en sevdiğim şey
Nelson seni kutluyorum ama aradaki portakal ve peyniri yememişsin belki olumsuz etkiler ne bileyim neyse saçta bööörek yemenden iyidir.ama cidden teprik sana 5hawara 3,5veriyorum
Papatya sana kocaman 0000
Pide ve akşam bezelye cumaya rekormu planlıyorsun kendine gel azcıkın probiyotik meyveliler yediklerimizi aynen çıkartmıyorki çok afedersin yine sindirilmiş gıdalarla onların derdi gücü
Jojoppppppp nerdefin
Zuzuuu oğlun operasyon geçirdimi
Osgeeee menün nirde
Törpücümm valla içimden geldiği gibin yazdım neyse o yazdım kaçtım zati.allah gönlünden geçeni hakkında hayırlı eylesin(eşinin işi açısından)52 yi görcen inş zeki mürende bizi görcek:))allah beni bildiği gibin yapsın amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?