- 29 Aralık 2009
- 3.409
- 1.347
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #2.661
Sabah tere maydonoz limon 1dilim çavdar iki kk peynir
Öğle iki yumrta sucuklu bşrbuçuk kk peynir iki dilim ekmek ayran
Ara bir çavdar bir kk peynir bir kivi iki çatal acı sos
Akşam üç kaşık bakla üç kaşık kapuska bir tabak cacık
Bol su
Spor yok
Evet belliki çok iradeni zorlamışsın hawarım ben haşhaşlı bişilere bayılırım zır tutardım kendimi.ekmek yerine patates salatası tamam kıymavtamsm kuru dolmayada dayanamadın heralde ama yarın yok demi veli daveti falan sporu bsptın yarın hiç istisnasız olcakmı menün de bana??bidr niye sabah iki gilim uno bide zeytin yok ayçada bak ben yumurta yiyormuyum sabah(en sevdiğim şey
Nelson seni kutluyorum ama aradaki portakal ve peyniri yememişsin belki olumsuz etkiler ne bileyim neyse saçta bööörek yemenden iyidit.ama cidden teprik sana 5hawara 3,5veriyorum
Papatya sana kocaman 0000
Pide ve akşam bezelye cumaya rrkor mu planlıyorsun kendine gel azcıkın ptobiyotik meyveliler yediklerimizi aynen çıkartmıyorki çok afedersin yine sindirilmiş gıdalarla onların derdi gücü
Jojoppppppp nerdefin
Zuzuuu oğlun operasyon geçirdimi
Osgeeee menün nirde
Törpücümm vallz içimden geldiği ginin yazdım neyse o yazdım kaçtım zati.allah gönlünden geçeni hakkında hayırlı eylesin(eşinin işi açısından)52 yi görcen inş zeki mürende bizi görcek:))allah beni bildiği gibin yapsın amin
nelson canım geçmiş olsun. biz de öyle müfettiş falan olmaz. kimse kimsenin ne yaptığına karışmaz...ama öğretmenlerin de müfettiş gibi bir stresi var. bizim streslerimiz de farklı..
sehracım kocaman 0000 için teşekkürler...
sen bana - sıfırlar ver diye ben yaklaşık 1,5 saat önce 2 adet sadrazam lokumu yedim.
kızlar bana ne oluyor anlamadım. çarşamba regl olucam sanırım ondan ama yine de kendimi uzun zamandır hiç böyle öküz gibi hissetmemiştim.
zaten sabah tartıldım. tartıdaki rakamı görünce :18::18::18:
sürekli yemek istiyorum. kendimi durduramıyorum. eski papatya gitti yerine odun geldi. bu vücutla anca odun olunur da testere bile kesmez beniii
bu arada slim in six start yaptım....bu da azıcık iyi haber...
kzılar günlerin yanına hergün kilomu da yazsam mı acaba...
Sehraa, canım evet dolma fazla oldu ama yarın telafi ederim, ya ben sabah 5 zeytine kadar yeniyor diye biliyordum, bide eyer yediğiniz ekmek kepekli ise 2 dilim, tam tahıllı yada çavdarsa 1 dilim olacak diye biliyorum
ondan öyle yiyorumm canım, ama listeye baktımda zeytin yokmuş
Ösge kızlarda yazmışlar sakın üzme kendini 3 gün dayan gecer, arkadaşların dediği gibi biz nasıl çocuklarımızı koşulsuz seviyorsak, onlarda bizi öyle seviyor, o yüzden meme olmadan da seviyorlar bizi, bende vedalaşmadım kızımla, açıkcası aklımada gelmemişti :44:
Papatya tabiki sayabilirsin, tartıyıda sen bilirsin istersen yaz motive olacaksan iyi olurr
Nelson bizede yakında gelecekler müfettişler, ve bazı eksik evraklarım var bir an önce hazırlamam lazım ama ne zaman yapacam bilemiyorumm, ya o kadr evrak işine boğdular ki bizi onları yapmaktan derse ekstralar hazırlayamıyom artık, ben normalde bulmacalar, konu özetleri, testler falan hazırlardım bu sene hiç birini yapamıyorum, şimdide yazılı planı istiyorlar, düşünsene her yazılı için her soruyu tektek değerlendirecem istatiksel verilerini hazırlıyacam, kazanımlarını yazacan tek tek, off off anlat anlat bitmrz, bide değerler eğitimi diye saçma bişey çıkardılar, onuda yapamam lazım, en çok ta yaptığımız şeylerin isimlerini değiştirip değiştirip sanki çok önemli bişey keşfetmişler gibi yeniden önümüze koymuyorlar mı deli oluyorummm
Ebru seninde menünü göremedim hala bitmedimi evdekiler yoksaaa
Sehra nelson hawar,şimdi kahvaltı ediyorum.1dl.kpek ve kk peynir.Eee ayçada içecek zeytin bişi yok mu kuru bogazımdan geçmiyorugün uymaya çalışıcam bakalım.Elbisemden göbüş sivriliyor. Pazar sabahı 52yi görcem inş.
Ösge canım hadi geçmiş olsun , bir gün daha dayanan tamamdır, canım ya insanın içi burkuluyor demi, ben yara bandı yapiştırmıştım kızım sanki korkmuştu bir kaç gün açtırmıyordu gögsümü açayım deyinde kaçıyordu, 1 hafta sonra geldi mem diye açtı baktı sonra kapattı, benimde içime su serpildi en azından korkusunun geçtiğini anladım
bende ebu aralar konuşmamasına taktım, cenazeye gidincede herkes sordu bu niye hala konuşmuyor diye anna ,baba fu, mama başka bişey yok, bide hayvan seslerini çıkartıyor, normalde artık 2 kelimey, söylemesi lazım anne gel gibi, sizin çocuklar ne alemde kızlarrr
Ebru dünkü menün pasta dışında iyi , sende katıl bize, kahvaltıda yeşil çay yada sekersiz çay içebilirsin, ya aslında doktorum daki 10dk lık vedeoyu izlemiştim orda liste az biraz farklı, bir ara boş zamanım da yine bakacam
merhaba kızlar geçmişi oku oku bitiremedim hala nasılsınız oğlum perşembe günü oldu çok şükür sorunsuz atlattık dün göndermedim okula bugün gönderdim kendini çok iyi hissediyomuş hasta havasında değilmiş beyfendi gitmek istedi yarında anasınıfındaki çocuklara aşı yapılacakmış ne aşısıydı unutttum valla gelen giden çok oldu sağolsunlar iştahı yerine geldi ameliyat gününü anlatmak istemiyorumsorunsuz geçti ama test yapmaları olumun canını acıtmaları na yürek dayanmıyor birde ayılırken ağlamaları o ağladı ben ağladım çok zor allahım ameliyat kapısında bekleyenlere sabır versin hastalarımıza bir an önce şifa versin çok zor.... bende iştah kalmadı ama su içemiyorum doğru düzgün cuma günü tartıldım 62.1 çıktım oysaki bişey yemiyorum hele ekmeği tamamen çıkardım hayatımdan ama tabi hamur işi yiyorum arada seneye yaza çocuklaroıma sünnet düğünü yaptırıcam 5 kilo verebilirmiyim ki o zaman kadar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?