Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Papatyacim haklisin canim suan onun ne keyfi vardi ki zaten tek ona ozel olan bir memesi vardi resmen sabahlari keyif yapiyordu kizim yatip beni cagiriyordu ama artik buyuyor ve gelisimi etkilendi yoksa bir kac ay daha emzirebilirdim Daha da yaninda olup sevip oynucam kizimla bol bol sarki oyun iyi bir sekilde atlatsin.onerin ve iyi dileklerin icin tesekkurler canim

Sehraa, canım evet dolma fazla oldu ama yarın telafi ederim, ya ben sabah 5 zeytine kadar yeniyor diye biliyordum, bide eyer yediğiniz ekmek kepekli ise 2 dilim, tam tahıllı yada çavdarsa 1 dilim olacak diye biliyorum
ondan öyle yiyorumm canım, ama listeye baktımda zeytin yokmuş

Ösge kızlarda yazmışlar sakın üzme kendini 3 gün dayan gecer, arkadaşların dediği gibi biz nasıl çocuklarımızı koşulsuz seviyorsak, onlarda bizi öyle seviyor, o yüzden meme olmadan da seviyorlar bizi, bende vedalaşmadım kızımla, açıkcası aklımada gelmemişti :44:

Papatya tabiki sayabilirsin, tartıyıda sen bilirsin istersen yaz motive olacaksan iyi olurr

Nelson bizede yakında gelecekler müfettişler, ve bazı eksik evraklarım var bir an önce hazırlamam lazım ama ne zaman yapacam bilemiyorumm, ya o kadr evrak işine boğdular ki bizi onları yapmaktan derse ekstralar hazırlayamıyom artık, ben normalde bulmacalar, konu özetleri, testler falan hazırlardım bu sene hiç birini yapamıyorum, şimdide yazılı planı istiyorlar, düşünsene her yazılı için her soruyu tektek değerlendirecem istatiksel verilerini hazırlıyacam, kazanımlarını yazacan tek tek, off off anlat anlat bitmrz, bide değerler eğitimi diye saçma bişey çıkardılar, onuda yapamam lazım, en çok ta yaptığımız şeylerin isimlerini değiştirip değiştirip sanki çok önemli bişey keşfetmişler gibi yeniden önümüze koymuyorlar mı deli oluyorummm

Ebru seninde menünü göremedim hala bitmedimi evdekiler yoksaaa

Aç karınla tarçınlı çay
10:45=kk peynir,2 zeytin,2 çatal yum sarısı,1dl.beyaz ekmegin kabugu,2 yudum ıhlamur
11:30=türk kahvesi(gelenlere pasta tatlı ne varsa verdim bitsin diye )
14:00=kabak yemegi,2 kaşık yogurt,1.5dl.kepek,2 taze sarımsak
16:00=yeşilçay,1dl.pasta(ogluşla beraber yedik)
19:00=2 kaşık ıspanak,2 kaşı yogurt,2 lokma ekmek
20:45=yeşilçay,5 badem,5 fındık

Az önce tarrçınlı çay içtim.
Spor:1 saat ogluşla sokakta top oynamaca
ev temizligi
45dk. yürüyüş
ve şimdide 150 mekik çekip yatıcam söz!

Hawarım ;20 kişilik pasta ama 40 kişilikmiş ee gündüzki pastada vardı.Pasta sipariş ederken aklınızda bulunsun 20 kişilik 40 kişilik çıkıyor.Bilmiyordum tecrübe oldu 30 kişilik yaptrıcaktım bide:18:Mamalar masa üzerinde duruyr migdem buandı onları görmektan.Yukarıdan tam yemek yiycekken el açması arnavut böregi geldi.Bende kibarca canım isterse ben isterim ama onun dışında getirmeyin nolur emeklerim boşa gidecek yanllış anlamayın lütfen dedim.İnş. iyi niyetmi görmüşlerdir:26:Salı günüde günüm var zatenBugünkü pastayıda ırf yemek için yedm canım hiç bişi çekmiyor gözüm doydu sanırım.

Özgecim ,2 geceyi atlattın mı işin kolay.Bol bol sarıl sev oyun oyna.Oglumla yemek yemenin keyfini yeni almaya başladım ve öyle güzel bi duygu ki isteyerek yemesini izlemek

Şu ayça diyetini deneyeyim bakalım.Mesele portakal yerine başka bi meyve olur mu?

Hawarcim saol canim olumlu yonlerini dusunup uzulmemeye cslisicam alisicaz zsmanla. Vedalasmamamiz daha iyi olmus sanirim birden karar verdim ve yaptim dr bu gece verme deseydi daha zor olurdu vedslasmak esim benden de hassas meme ememiyo diye ne alayim kizima diyor aglamakli bir sekilde
Bu arada gece toplamda 4 kere uyandi ben her seferinde oldugu gibi direkt meme verdim eliyle tadini aliralmaz birakiyo yatirip salliyorum ilk 3unde boyleydi 4. İsyan eder gibi agladi kucagima aldim once mememi kapatti oylee bakiyoo masum masum yatirdim kucagima pispisladim sevdim sallayip uyuttum sonra cok sukur ilk geceyi kolaylikla atlattim salca sagolsun iyi bir yontem degil ama tiksindirmeden biraktirsam daha eziyet olcakti ikimizi de.
Yarin kolay oyalarim aklina az gelir uzulmez zaten bebegimm
Hepinize tesekkur ederim destekleriniz icin cok iyi geldi inanin.

Sehra nelson hawar,şimdi kahvaltı ediyorum.1dl.kpek ve kk peynir.Eee ayçada içecek zeytin bişi yok mu kuru bogazımdan geçmiyorugün uymaya çalışıcam bakalım.Elbisemden göbüş sivriliyor.Pazar sabahı 52yi görcem inş.

Ösge canım hadi geçmiş olsun , bir gün daha dayanan tamamdır, canım ya insanın içi burkuluyor demi, ben yara bandı yapiştırmıştım kızım sanki korkmuştu bir kaç gün açtırmıyordu gögsümü açayım deyinde kaçıyordu, 1 hafta sonra geldi mem diye açtı baktı sonra kapattı, benimde içime su serpildi en azından korkusunun geçtiğini anladım

bende ebu aralar konuşmamasına taktım, cenazeye gidincede herkes sordu bu niye hala konuşmuyor diye anna ,baba fu, mama başka bişey yok, bide hayvan seslerini çıkartıyor, normalde artık 2 kelimey, söylemesi lazım anne gel gibi, sizin çocuklar ne alemde kızlarrr

Ebru dünkü menün pasta dışında iyi , sende katıl bize, kahvaltıda yeşil çay yada sekersiz çay içebilirsin, ya aslında doktorum daki 10dk lık vedeoyu izlemiştim orda liste az biraz farklı, bir ara boş zamanım da yine bakacam

Kaç aylık kızın?Bu kişiden kişiye degişiyor konuşma ve yürüme konusu.Herkesin söylediginide takma.Elbet konuşucak bigün annesi üzülme.Emir o anlamda bizi hergün şaşırtıyor.Anne yaapma dedim!annem babam maymuş ve gangaam stle(hohop gangam stile hey sex baby diyyo)söylüyor.Ama ben bunu tv ve pc yabancı bişiler izlettirmeme ve sürekli evde oldugum için konuşmama baglıyorum.Ama belkide yapı meselesidir.10 a kadar ve ingilizce 6 ya kadar saayıyor.Renkleri hayvanları herşeyi söylüyor.Ama erken konuştu bizi şşırttı hi ögretmedigimi bişeyi bi yerde duyup bize gelip söylüyordu.Biz üzülüyoruz yemiyor yürümüyor konuşmuyor.Allah ne zaman izin verirse o zaman konuşacak yürüyecek yemek yiyecek.O yüzden sonuçta hiç 4 yaşına kadar tek kelime söylemeyip 4 yaşından sonra konuşan çocuk tanıyorum çevremde.Vakti zamanı gelince bül bül kesilip sus diye bagırıcaz belkide

Hawarcim Saol canim sanki atlattik gibi bu kadar cok kolay olacagini dusunmemistim sabah yanimda uzandi ama meme demedi hic kahvalti hazirlarken meme dedi salca surdum gorur gormez istemedi daha da ses yok muzik calip oynuyoruz keyfi yerinde ve sabah cay bardagi sutu kendi kendine icti ben tabi mutluluktan uctum yumurta yine pek yemedi bi tadina bakti okadar sucuk kuruekmek ve sut ilk gun icin iyi bi gelisme oglende 1 tabak makarna ve corba koydum ikimiz yeriz diye ben 2 catal aldim azcikta corbadan ictim gerisini ayranla kizim yedi ac kalmis baya iste boyle
Konusmaya gelince bence genetik ve anneyle ilgili birsey benim kizimda daha 2 aya kadar 3 5 kelime soylemiyordu simdi simdi acildi ben yeterince konusmadim sanirim onunla hawarcim ebrunun dedigi gibi cocuktan cocuga degisim gosteriyor kizin anliyor her denileni ama kendi tekrar etmiyor o kadar ben kizima al snnecim bunu mutfaga gotur masaya birak diyorum aynen yapiyor ama atiyorum mutfak demiyo. Konusmasina yardimci olmak icin masal oku bol bol ve icinde kizinin adini da gecir dikkatini ceker tane tane konus bastirarak kelimelere ve ornegin bakkala gidiyosunuz mesela annecim simdi kapidan ciktik ve disari cikiyoruz merdivenleri iniyoruz 1 2 3 alkis falan boyle boyle baya konusmaya baslar
Emire de masallah yasina gore gayet ilerde algisi acik demekki ne yapsan kapiyo hemen sen de konuskan biriysen ebrucum etkisi olmustur

merhaba kızlar geçmişi oku oku bitiremedim hala nasılsınız oğlum perşembe günü oldu çok şükür sorunsuz atlattık dün göndermedim okula bugün gönderdim kendini çok iyi hissediyomuş hasta havasında değilmiş beyfendi gitmek istedi yarında anasınıfındaki çocuklara aşı yapılacakmış ne aşısıydı unutttum valla gelen giden çok oldu sağolsunlar iştahı yerine geldi ameliyat gününü anlatmak istemiyorum sorunsuz geçti ama test yapmaları olumun canını acıtmaları na yürek dayanmıyor birde ayılırken ağlamaları o ağladı ben ağladım çok zor allahım ameliyat kapısında bekleyenlere sabır versin hastalarımıza bir an önce şifa versin çok zor.... bende iştah kalmadı ama su içemiyorum doğru düzgün cuma günü tartıldım 62.1 çıktım oysaki bişey yemiyorum hele ekmeği tamamen çıkardım hayatımdan ama tabi hamur işi yiyorum arada seneye yaza çocuklaroıma sünnet düğünü yaptırıcam 5 kilo verebilirmiyim ki o zaman kadar :))

Canım hoşgeldin çok geçmiş olsun bitti gitti şükürkiyaza 5kilo gitcek inş ne seneyesi bak ayçakata diyetine varmıdın bşs onu yspıyos gelsene

Kızlar oglumu uyutup alışerişe gittim.Tam 2 saat poşetler ellerimde o dükkan senin bu market benim dolaştım.Hızlı acele tempolu bir alışveriş yaptım geldim.Tostumu yiyorum sehraOgluşa nişan için gömlek pantolon bi kaç parça bişi aldım.İkindi ögünümü yiyorum bakalım akşama nasıl bir menü çıkartıcam

Zuzuuum,çok geçmiş olsun canım.Yaza kadar mı ayçayla ayda 5 kilo verirsin seni sehraya havale ediyorum

Zuzucum cok gecmis olsun cok sukur atlattiniz oglusunda iyiyim diyormus bak. İstersen yaza kadar verirsin 5 kiloyu biz gozumuzde buyutuyoruz

kızlar bu ayça diyeti ne tür bişey neler yiyip iççez aydınlatın bakim beni ...

ayça kaya Beslenme Listesi

1.BESLENME LİSTESİ

SABAH : Bir dilim çavdar ekmeği , bir kibrit kutusu kadar peynir, tere, maydonoz,limon

ÖĞLEN : Bir dilim ekmek, bir tavuk baget veya 3 köfte, 1 kase yoğurt

İKİNDİ : Bir yağsız tost, bir ayran, bir büyük portakal

AKŞAM : Bir kasee çorba veya bir dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği,salata,yoğurt

benim menüm biraz alakalı olmadı ama yinede yazacağım...bu arada sabah 59,2 yi gördüm.. bakalım yarın sabah ne olacak..
sabah: çeyrek gözlemeden daha az peynirli gözleme(yufkası ekmek yerine, peyniri de sabah yemem gereken peynire saydım).1çb süt
öğle: 3 küçük parça kıymalı pide(hamurları ekmek yerine etinide köfte yerine saydım), salata,2 ayran
ara: bolca yoğurt
akşam: 4 küçük köfte,2 dilim ekmek, marul maydonoz,5 yk sebze yemeği (köfte ve 1 dilim ekmek fazla)

Son düzenleme:
Alakası yok canım ayçaylaPideler gözlemeler olmamış!İlk günüm olmasına rağmen menüme bakında örnek alın ey ahali:))

canım siiznkisi daha iyiymiş.. bizde müfettişler eskis gib denetim değil rehberlik yapıyorlar.. ama işte bir iki sözleri moralimizi bozmaya yetiyor.. buğün 2. gün yeniden geldiler.. ama harika geçti.. hiçbir olumsuz cümle sarf etmediler.. çok iyi bir gündü yani..

ah evrak konusunda dönem başından beri stres yapıyordum bende.. çünkü bana gelen müfettiş beni çok geriyordu.. 10 yıllık çalışma hayatım boyunca ilk kez bu kadar stres yaptım.. ama buğün bana başka bir müfettiş geldi ve 5 dak sürmedi.. herşey güzel dedi ve çıktı.. dedim evraklara bakmayacakmısınız yok dedi.. hazırladığım herşey öylece kaldı.. dönem sonunda bu evraklar çöpü boylayacak.. sende sıkıntı yapma..sorun olsa bende olurdu ama güzel bir gün geçirdik okulca...

bu son iki günde okulumuz yol geçen hanı oldu.. buğün 7 ders bakanlık müferttişleri bile uğradılar okula... öyle geçerken geldiler...sabah müfettişler öğleden sonra bakanlık müfettişleri, dün il milli eğitim müdürü.. yoğun iki gün geçti ve çok şükür bitti..

şekersiz çay yada kahve yada yeşil çay içebilirsin cnm..

tatlım çocuklar kolaya cabuk alışıyorlar. daha bebeğin kafasını oynatmadan sen istediğini anlayıp hemen yapıyorsundur.. bebeğinin çabuk konuşmasını isityorsan onu anlamamazlıktan gel.. kendini konuşmaya zorlasın. ilk günler çok stresli olur sana onu anlamadığın için kızar tepki veriri bağırır ama baktı dersini anlatamıyor konuşmak için gayret gösterir.. bu zaman diliminde sabırlı ve anlayışlı ol..bilmem ifade edebildimmi?

tatlım çok geçmiş olsun... ameliyattan sonra hem iştahı açılır hemde uyku düzeni daha düzene gireer.. ve bu arada 5 kg nedir ki.. verrrisin...

Sabah :1dl kepek,kk peynir
Öğle:ıspanak,2ksşık yogurt,1dl kepek,1taze sarımsak
İkindi:yağsız tost,yeşilçay,1kivi
Akşam:3köfte,2dlpatates(ekmek yerine)4kaşık yogurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…