Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Hayırlı olsun canım benim.ehliyet var ama arabam yokDua et benimde bi arabam olsun:)

Alakası yok canım ayçaylaPideler gözlemeler olmamış!İlk günüm olmasına rağmen menüme bakında örnek alın ey ahali:))

haklısın canım pek uymadı hatta hiç alakası yok.. ama yediklerim toplamda 1150 kalori sporda yapacağım..500 ip atlama ve 250 mekik çekeceğim...1000 kalori kalıyor...

Kızlar ben açım amaAnneme gidicem birazdan inş bişilere saldırmam!

Menüm
Sabah bir kepek iki kk peynir salatalıkteremaydonoz biber acı sos çay
Ara bir activa
Öğle bir sucukluyumurta bir çavdar ayran
Ara iki çavdar arası peynir yarım domates ve yarım salatalık biber acısos
Akşam bir tabak bakla yemeği yarım kase semizotlu yoğurt salata
Spor 50dk tempolu yürüyüş spor salonuna kadar 1saat step aeorobik
Öldüm yine.ve açım şu anda guruldamıyor midem ama bi kıyılma bi doymamışlık bi bişeyler var.evevtereyağlı tavuklu pilav yaptım içim kaldı(
Seksenleri seyrederken patlamış mısır yicem akşam ekmek yemedim bilerek.dün akşam yatmadan bir bardak süt içtim oğlum içmedi ben diktim unutup:)
Nelson sıfır veriyorum sana.içinde bi ton yağ var pidenin gözlemenin.ekmek yesen daha iyi.niye yapamıyorsun ya desene bi bana.epruu annecinde bişi yemezsen sana 100papatyaaa menün????ösge bugün yaz menünü.zuzu syçayı okudunmu..epruuuu hawar dil nelson alcel delüüü hayırlı uğurlu olsun nelsoncum yürümeni etkilermi bu durum yoksam gaza frene debriyaja basmayı adım armaktan mı sayceksin pideyi et ve ekmek sayman gibiiii ne gıcığım ya pisliğim ben pislik:))kaçtım

zuzucum çok geçmiş olsun. allah şife versin...
nelsoncum canım güle güle kullan arabanı....
özgecim nasıl gidiyor..kızın alıştı mı biraz daha...
benim bu akşam dersim vardı. eve geç geldim biraz.
oğlum uyuyunca sporumu da yapıcam...
menüm:
07:00 2 kuru kayısı
07:30 3-4 dilim sucuk, bir domates, 1 salatalık, yarım kk peynir, yeşilçay, bir dilim çavdarlı
10:30 bir avuç beyaz leblebi
13:00 bir porisyon şiş köftenin köfteler, bir avuç kadar lavaş, bol salata
16:00 bir portakal
19:00 2 yk bezelye yemeği, 1 adet tavuk baget, yarım dilim çavdar, bol salata, bol yoğurt
az önce yeşilçay
oğlan uyuyunca slim in 6'nın burn'ü yapıcam. bu aralar leslieyi az yapayım. belki de vücut alıştı leslieye...
yarın regl olacağım inşallah...

menüm
sabah 09:00 1.5 dilim uno denge light, 1kk yeynir, 1 haşlanmış yumurta, tere dereotu maydanoz
öğlen 12:15 1 tavuk but fırında, 1 dilim uno denge light, 1 kase yoğurt
şekerli türk kahvesi
ara 1 dilin uno denge light,1 kk peynir, 1 greyfurt
akşam 1 kase kabak çorbası, 3yk semizotu yemeği, bolca salata

3lt su bolca siyah çay
4 mil leslie ( 1 saat sürüyor)

Menum

10.00
1 dilim kepek
2 catal sucuklu yumurta
2 catal recel.
Yesilcay
12.30
3 kasik corba
2 catal makarna
Yarim bardak ayran
14.00
Nescafe
2 bitter
16.30
12 badem
18.00
1 kepce etli nohut
3 kasik bulgur pilavi
Ben ayca yapmiyorum bildiginiz uzere ama tikkat ediyorum diyelim
Sehracim bugun kizima yedirmekten kendim pek bisi anlamadim boyle bi menu cikti ortaya
Papatyacim kizim ogle uykusu saatinde hic durmadi meme istedi oyaladim falan arada sansini deniyor belki veririm diye heralde birde bugun yanina gelip ehhh diyo kaciyo zilli
Sol gogsum felaket 1 damla bile sagmadim sagin 3 kati resmen ip atlayim dedim yok olmuyor dokununca bile cok aciyo

ve arabamı alıyorum eğer nasipse yarın artık benimde bir arabam olacak
Ayy ne guzel canim kazasiz belasiz iyi gunlerde kullan
Sabah :1dl kepek,kk peynir
Öğle:ıspanak,2ksşık yogurt,1dl kepek,1taze sarımsak
İkindi:yağsız tost,yeşilçay,1kivi
Akşam:3köfte,2dlpatates(ekmek yerine)4kaşık yogurt

Ebruu daha da birsey yemezsen 1 gunde 1 kilo gider buncuk menuyle

özgecim canım kolay gelsin. inşallah bir an önce unutur...
ben de slim in 6 rump'ı yapamaya çlıştım. 55 dakikalık videonun ilk 45 dakikasını yapabildim. öldüm sandım öldüm. bu hafta perşembe şehir dışına çıkacağız. pazar döneceğiz. 4 gün spor yapamıcam. yarın da yaparsam bu haftayı 3 günle tamamlamış olacağm.
kızlar ben bu aralar çok iltifat alıyorum. sırrınızı söyleyin diyorlar. acaba bu sporlar bana fayda ediyor mu ki...güzelleştiğim yönünde iltifat ediyorlar. öğrencim de sporun faydası oldu diyor...ölçülerimi almaya korkuyorum. ya incelmediysem diye....

haklısın canım sıfır vermekte... buğüm müfettişler vardı.. onlara pide ikram edildi.. öyle oluncada beraber yedik.. diğer öğünleri neden yediğimi bende anlamammıştım... taki şimdiye kadar.. regl oldum...hamur işi iteğiminde sebebi ortaya çıkmış oldu.. ve sabah marulumla ayça kaya ya devammm...

ah tatlım ben araba kullanmayı daha bilmiyorum.pratiğim yok . öğrenene kadar yürürüm sanırım.. ama dediğin gibi de sayabilirim. :))

Ayy ne guzel canim kazasiz belasiz iyi gunlerde kullan

Ebruu daha da birsey yemezsen 1 gunde 1 kilo gider buncuk menuyle

arkadalar teşekkür ederim ama daha araba gelmedi yanıma.. eşim başka şehire almaya gitti ama bir sıkıntı çıkmazsa yarın arabam gelecek.. arabada sorun varsa almadan gelecek.. yarın akşam ola hayrolla.. ama çok heyecanlıyım ...

spor insanı gençleştiriyor, dinçleştiriyor, güzelleştiriyor ve negatif enerjiyi vucudumuzdan atmamızı sağlıyor.. bir hafta da ölçülerinde çok bir değişiklik olur mu bilmem ama olmazsa da üzülme bence..ama bir ay boyunca spora devam edersen 2-5 cm arasında incelirsin.. ben bir ayda 4-5 cm arasında incelmiştim. ama hergün 1 saat spor yapmıştım..

Son düzenleme:
Papatyacim o iltifatlar seni daha da motive etsin dogumgununde hedefe ulasmanin mutluluguya kendine şıkbir elbise al.Sporun mutlaka cok etkisi oluyordur tartiya yansimasada.

canım bilemiyorum. bu 6. haftam benim. ilk dört hafta haftada 4 gün yaptım. geçen hafta 3 gün. bu hafta da 2 gün oldu işte...korkuyorum ölçü almıyorum. incelmediysem motivem olumsuz etkilenir diye...inşallah incelmişimdir. azıcık şekillenirim. benim asıl problemim iç bacaklarım. sanki biraz farketti kotlardan falan ama bilemiyorum tabi ki...
Papatyacim o iltifatlar seni daha da motive etsin dogumgununde hedefe ulasmanin mutluluguya kendine şıkbir elbise al.Sporun mutlaka cok etkisi oluyordur tartiya yansimasada.

ay insanın hoşuna gidiyor. 25 yaşlarındaki öğrenciler bana iltifat edince herhalde iyi görünüyorum diyorum...
56 günüm kaldı. ama bu hafta hala hafta sonu aldıklarımı vermeye çalışıyorum. ben cuma evde olmayacağım için bildirimimi perşembe sabah yapayım diyorum....
yeni birşeyler alasım var. dolaptaki herşeyi de atasım.

20:30 annemde kurabiyeler poçalara bakarak 1kase kalmış salatayı yeşilçayla yedim.Bugün yukarıda çigköfte yaptılar.Yanlış anlamayın ne olur beni ama ben bugün yeni bir diyete başladım pazar gününe kadar dedim.Artık yeter zayıfladın hiç yemiosyn kızmaya başlıca haa dediler gülümseyerek:/Sabah tartıdaki rakamı çok merak ediyorum .İnş şuan gurulduysn karnımın açlığına degmiştir!
Nelsonum çok özür dilerim!Sehrayı okuyunca farkettim ben hawara hayırlı olsun demiştim:)Hsyırlısıysa olsun canım.Yarın seni kusursuz görmek istiyorum!
Özgecim zor 2.geceyi atlattınuz mı tamamdır!
Papatyam menün güzel!
çok açım uyutayım hemen iyi geceler kızlar

İyi bari canim emeklerin bosa gitmemis salata iyi secim olmus
Ebrucum kizim biraz zor uyudu gogsumu tekmeledi birde uyurkennasil canim yaniyor anlatamam sol gogsum cok cok fena esim kalk hastaneye gidelim dedi int baktim buz koyun rahatlatir diyor.

o kadar uzun süreli sporda ölçülerinde azalma olmuştur..stres yapma .. verdiğin emeğe değer bence..

önemli değil güzelim.. daha alış işlemlerimiz bitmedi ama teşekkür ederim.

birkaç gün ağrısı oluyor. ama sağma sütü..soğuk havlu falan koy.. sabret canım..

bir gün de bu kadar kilo artışı. reglden mi pideden mi gözlemeden mi?

dün sabah:59,2
bugün sabah:60,4

bakalım yarın ne olacak

Günaydın arkadaşlar.Gece karnım kazındı ama sabah tartıda yüzüm güldüAma bugün o kadar sıkı yapmıycam.Yarın tam tamına uyarım malum son gün:18:
Özgecim,ben ılık duşa girip hafif sagadırdım raatlatıcak kadar.Herkes dedi sagma gitmez.Ama emme ile sagma aynı şey degil.Sagıp sütü geri giden bi çok anne var.Aynı bunun gibi işte elinle rahatlatacak kadar belki biaz süreç uzuyor ama taş gibi o acıyı çekmekten iyidir.Dr. bana sagmazsan sütün çok gögsünde mastitt süt birikintisi olur ameliyat olursun mazallah demişti.

Nelson canim int. Bakmistim dun buz koyun diyordu rahatlatirmis sen de ayni seyi tavsiye etmissin
Sagma demissin ama dun gece de sut uretti herslde durulcak gibi degildi azcik sagdim ben bu derece sisicegini tahmin etmemistim esim annelerin hakki odenmez diyor gordu oda halimi normalde mizmiz biri degilimdir ama dun gece cok kotuydum
Ebrucum saol canim onerin icin sagdim biraz umarim biran once cekilir sutlerim

Yorugunluktan ölüyom kızlar.....Oglum çok erken kalktı.12 buçukta uyutup maratona başladım.Koltuklarımı,halılarımı ve sandalyelerimi sildimYemeklerimi yaptım çamaşırlarımı astım.Asarkende saçlarıma papatya suyu sürüdüm hazır güneşi görmüşken.Sehra merak etme azıcık üstlerine sürdüm.Elimi kolumu kaldıracak halim yokŞimdi yemek yiycem.Sizler ne alemdesiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…