Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

kızlare dün gece bir ton yazı yazdım hepinize yorum yaptım ama tam gönerecem kızım pc yi kapattı, sonrada giremedim bir daha, aklımda kalanları yazayım bariii

Nelson araban hayırlı , uğurlu olsun, bir akisli çıkmazda alırsınız umarım
Ebru dünkü menün için tebrik ederimmm, ayrıca ne güzel temizlemişsin yine evini, bende bir aksilik çıkmazsa yarın temilik yaparım artık
Sehraaa senin meünde güzeldi, ama sabah ara yok canımmm, suprun ise süperrrr
Ösge canım bu geceyide atlattın, artık tamamdır, ama gögsüne soğuk uygula çok ağrırsa ağrı kesici al, çok az sağabilirsin , ama soğuk damarları büzdüğü için süt akışı yvaşlıyormuş ve azalıyormu, buz uygulayabilirsin canımm
Zuzu çok çok geçmiş olsun
Papatya kesin incelmişsindir, banada arkadaşşlar çok söylüyordu 1 kilo vermiştim ama sen zayıfladın diyorlardı bence o zaman sıkılaşmıştım yoksa 1-2 kilo fark etmez, tartıyı yazdığın gün ölçülerinide yaz bence, kilo vermişsen moralin bozulmazzz

bana gelince kızım 2 gecedir uymuyor mızır mızır sabah ediyoruz, ya dişten ya da aşıdan pazartesi aşı yaptırmıştık, bakalım bu gece iyi olur umarımmm, banada çok zor oluyor, akşamı zor ediyoruımmm

neyse okuldan geldim yemeğimi ocağa koydum şimdi size bakıyorum vew yeşil çayımı içiyorum yemeğim pişince, yürüyüşe çıkacam dönüştede kızımı alıp eve gelecemmm

Kızlar 2011 mart anneleri toigine yaptıgım mamacıkların oglumun ve pastasınn resmini ekledi.İsteyen olursa bakabilir

teşekkür ederim cnm.. işlemlei bitmiş. eşim yolda.. aldı geliyor arabamı.. umarım tez günde iyice kullanmayı da öğrenirim..

sabah: 1 dilim ekmek arsında peynir ve maydonoz..
ara: 1 portakal-- siyah çay, yeşil çay
öğle: çorba, salata, yoğurrt, 1 dilim ekmek
akşam: 3 köfte, yoğurt, küçük bir dilim börek (yarım porsiyon kadar)
gece: 1 bardak süt

acıkırsam bol yağsız salata yapıp yiyeceğim..

60 dak yürüyüş, 45 dak pilates

toplamda 1100 kalori-- sporlardan sonra kalan kalorim===700

düzelteme

Son düzenleme:
Hürremi izlerken şöyle yagsız tuzsuz mısır patlatıp fantayla yiyip içesim var.Bi sürü fanta meyve suyu kaldı.Eşimde benim gibi almışta almışTülin şahini dinledim geçen gün.Yagsız tuzsuz patlamı mısır,kuru meyveler,yogurdun içine yaş meyveler,b.leblebi badem,bitter çikolata...tv karşısında hafif atıştırma için önerdi ve kendide yiyiyormuş.:44:

nelson arabanız kayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız, iyi günlerde kullanın canım
ebru bizimde bir külüstür var, daha iyi arabalar sizin olsun canımbu arada ebru bence yeme o dediklerini, çünkü biz kilo vermek istiyoruz, kilo korumada olsak olur yiyelim, yada şöyle yap beyz leblebi ye kalorisi çok düşük

sabah 08:30
2 dilim uno denge light, 50gr köy peyniri, 4 yeşil zeytin, tere, dereotu
12:15
öğlen 4 yk etli nohut yemeği, 1 dilim uno denge light, 1 kase yoğurt
ara 15:30 1 dilim uno denge light, 50gr köy peyniri, 1 gıreyfurt
akşam 19:15
1 kase kabak çorbnası, 4 yk portakallı kereviz, bolca salata
ara 1.5 avuç beyaz leblebi

2 fincan yeşil çay, bolca siyah çay şekersiz, 3 lt su 90dk yürüyüşş

sporumu düşünce 980 kalori kalıyorr

menüm geliyor hemen;
07:30 her zamanki kahvaltım
10:30 bir avuç beyaz leblebi
12:00 bir kase mercimek çorba, bir adte alabalık, bol salata, 2-3 çatal helva
16:00 2 adet N**** (Siyahi), 2 adet yulaflı
18:00 bir adet tavuk baget, 3 yk pirinç pilavı, bol salata, 2-3 adet salatalık turşusu,
19:30 bir elma

spor olarak 5 mil leslie yapıcam bugün....
oğlanı uyutunca spordan sonra gelip geçmişi okucam

kızlar ben gelebildim sonunda evimi taşım ufak tefek işler kaldı sadece ama bende öldüm bittim bu kadar olduya şükürler olsun bugun eski gün arkadaşlarım çağırdı gittim artık benim için gezmeler ve misafir olayları başladı yeniden 1 sene aradan sonra sosyal hayata geri döndüm arkadaşlarım beni çok zayıflamış buldular daha zayıflama falan dediler ama ben hedefime ulaşmaya kararlıyım yarın kızımın doğum günü ben 14 martta tok karna 55 olcaktım bakalım 2 haftadır tartılmıyorum yarın tartılcam kaç çıkıcam merak ediyorum kızımın doğum gününü pazar günü yapıcam ondan sonra biraz daha rahatlarım heralde
Ebrucum Allah oğluna nice mutlu başarılı ömürler versin ben seni göremedim malesef çok merak ediyodum ama eminim çok güzel olmuşundur
ösgecim bu dönemi güzel atlatırsınız inşallah kızında sende şimdiden geçmiş olsun
nelson arabanız hayırlı olsun
zuzuu çok geçmiş olsun
hawar papatya sehra sizlerde iyisinizdir inşallah

sabah
yeşil çay
1 yumurta
1 tam tahıllı ekmek
az biber osu
eynir zeytin
sabahtan öğleye kadar temizlik falan filan yani hiç oturmadan hareket halindeydim
öğlen
yr börek
yr tatlı
akşam
yr tabak kıymalı makarna

elfff hoşgeldin canım...
doğum gününüz kutlu olsun. nice yıllara inşallah...
nelson canım arabanı güle güle kullan...
kızlar 5 mil yaptım amma velakin saat 20:30 gibi bir adet halley yedim....
offf bugün regl olmam gerekiyodu olmadım da.....
bu hafta gün nedeniyle fazlaca yedim ki kilo aldım...
cuma 62,4 idim. bu sabah ta 62,4 çıktım. yarına yine 62,4 çıkarım herhalde.
yarın yolculuk var. düzenli manü yazamasam da gün hesabına devam edicem tabi ki...

Son düzenleme:
Oofff offf offf bu saat oldu yeni oturuyorum kizim hic durmuyor dibimden ayrilmiyor eskiden gecmisi okurdum simdi onu bile hizlica okuyorum okutmuyor valla simdi uyuyorda anca girdim aksam icin yemegi bile guc bela hazirladim dun hic uyku uyuyamadim hep ayagimdaydi gece de meme istedi gunduz de ne istiyosun annecim diyorum böö diyo dilini cikarip ben dedim ya meme böö oldu ehh oldu diye
Ebrucum kizim kahvaltida sutunu bardaktan kendi icti ve tahin pekmez yediAma peynire hala mesafeli onu bana uzatiyo yee diye
Elfff hosgeldin canim sevindim seni gordugume kizinin dogumgunu simdiden kutlu olsun.evinde mutlu huzurlu otur canim.
Ohhh iltifatlar da alinmis ne guzel
Ben de basta kolay birakti diye saskindim bu kadar bagliydi memeye cunku nasil kolay oldu diyodum biraz daha mizmizlanir unutur sonra az kaldi yemeye basladi ya onemli olan bu artik elindeki bis tabagi uzatip birdaha ver diye uzatiyo
Bazi seylere karsi mesafeli dursa da ( patates kizartmasi yaptim kofteyle sirf yer diye yemedi mesela)zamanla alisir
Nelson hawar pspatya menuleriniz guzel kizlar ins. Cumaya yuzunuz guler

Menum
10.00
1/2 dilim beyaz ekmek
2 catal recel 2 catal tahinpekmez
1 dilim ananas yesilcay
12.30
2 kasik bulgur pilavi
3 kasik etli nohut
Ayran
13.30
Nescafe
2 bitter
16.30
1 mandalina
18.00
2 catal patates kizartmasi
5 kofte
1 kepce eriste corbasi
Simdi de yesilcay icicem

elff hoşgeldin, kızının doğum gününüde şimdiden kutlayalım, 14 üne bir kaç saat kaldı, sağlıklı, mutlu huzurlu yıllar geçirin hep beraberrr

ösge bende şaşırmıştım 2 ünde kolay oldu diye ama oluyor işte, benim kız dün bir yokladı gledi mem dedi açtı baktı ağzına alacaktı vazgeçti kapattı gitti menün içinde kızartma olmasaymış iyiymiş

papatya akşam akşam halley olmadı canım

sehra nerelerdesin gelde menüleri puanla

kızlar cuma günü eksi çıkarsak ( ki çıkacağız ) ödül yapacakmıyız yoksa bu hafta ödül yemeği olmasın mı ne diyorsunuz, ne derseniz benim kabulümmm

Aklım fikrim sizdeydi bugün çokama çok yoğundumdellendim

Sabah tere maydonoz limon 1dilim çavdar iki kk peynir yumurta
Ara activa orta kahve ceviz kadar poça peynirli
Öğle iki kare börek
Ara iki çavdar iki kk peynir bir portakaliki çatal acı sos
Akşam bir tabak bakla iki etli lahana dolma
Spor yok su yok azcıkın var niye böyle oldu yarın anlatıyım oldumu yawrular(

Nelson sana4
Hawar 4,5
Papatya 3.75
Hemi

Elff hoşgelfin hayırlı olsun csnım
Nelson hayırlı olsun besmele çek hep binerken araba duasını ezberle
Zuzucummm ösletme kendini gel gayri
Epruuu sen kendin papatyasın çok sürme açılmasın rengi koyu renk yskışıyor didim az laf dinle
Ösgee eşin çok merhametli birisiduygulsndım çok iki şeyden dolayı.biri hani demişya ilk hün gözleri dolup ne alıyım kızıma diye bide göğüslerinin şişmesine içi yanmışya...bittim burda ben..babalar ve kızları...ben çok düşkünm babamaözledim çok(ankarada şimdi

hoşgeldin güzelim.. bu koşturmanın arasında kilo vermişindir.. bende mirat ettim şimdi kilonu..

kızlar cuma günü eksi çıkarsak ( ki çıkacağız ) ödül yapacakmıyız yoksa bu hafta ödül yemeği olmasın mı ne diyorsunuz, ne derseniz benim kabulümmm

benim kendimden pek ümidim yok..
regl dönemim .. umarım kilo almamışımdır..

kız kaç üzerinden 4 verdin..

arkadaşlar araba konusunda iyi dileklerinizden dolayı hepinize tek tek teşekkür ederim...hafta sonu çalışmaya başlayacağım ve kullanmayı en kısa süride öğreneceğim.. ço k mutluyum ve heyecanlıyım.. kendime ait bir arabam oldu.. artık eşime beni al bırak demeyeceğim...

Amin inş. canım.Yedi bile hawawrım ve çigköftede yedim.Bütün gece karın agrısına kıvrandım uykusuzum
Saol canım benim senin yavrununda d.günü kultlu olsun.Saglıklı nice yıllaraZuzuumla sen göremedinAma 52 yi görürsem pazar sabahı akşamına nişanda elbisele belki bi foto koyabilirim
Zoru atlattınız canım şükür ki.Ya bak yemeye başlamış annesi ne güzel.Zamanla yiycek hepsini merak etme.Emir ekimde bıraktı şubatta peynir yemeye başladı.Birde ben ona 4-5 markanın degişik yaglı yumuşak vs. hepsini denedim.Uygun bi marketin peyniri begendi tasarruflu oglum

Ben kendi adıma eksi çıkacagımı sanmıyorumDün gece yediklerim bu sabah tartıda tokat attı resmen banaNe güzel 53ü görüştüm ayçaylaBugünde devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…