Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Dünkü kötü menüm:Aç karınla tarçınlı çay
Sabah:yagsız tost,1ç.b.meyve suyu
Ara:ince 1 dl.pasta
Ögle:2 kaşık karnıbahar(tuzsuz),1dl.kepek,2 kaşık yogurt,1 taze sarımsak
Ara:1 elma,1 avuç b.leblebi,yeşilçay
Akşam:2 kaşık bezelye,2 kaşık pilav,4 biber turşu,2 kaşık yogurt
Ara:1 avuç patlamış mısır,1 b.fanta,4 çigköfte

Spor:
Koltukları silmece
Halıları silmece
sandalyeleri silmece
1 saat oglumu parkta kaydırmaca sallamaca

kızlar günaydın;
gece regl olmuşum. böylece tatlı krizim de biter sanıyorum.
ben bu hafta neler yedim bi yazayım da günüm olduğu için börekler, revaniler, sadrazam lokumları yedim. yedim yedim....
yarın evde olmayacağımdan bugün kilo bildirimi yapacağım. yarın da tartılacağım. belki başka bir tartıda 61 falan görürüm. ama tabi ki esas baz aldığım benim tartımmm
dün gece o halleyi yemeseydim belki deherşey çok farklı olacaktı...
başlangıç: 64,8
geçen hafta: 62,4
bu hafta: 62,6
giden: yok
gelen: 200 gram
toplam giden: 2,8 kilo
hedef: 59,8 (60 yazınca olmuyor birde böyle deneyeyim...)

Bu arada akşam misaifr vardı.Çigköfteyi onlar getirdi.O kadar yorulmuum ki oglumu sallarken uyuya kalmışım.

kıslarheiniz saolun iyi dilekleriniz için
ösge benim kızımda öyleydi emmeye çok düşkündü yemezdi içmezdi bende nasıl bırakrım diye dert ediyodum en fazla 1 hafta sürdü sonra yavaş yavaş yemesi düzeldi kahvaltı falan yapmazdı yumurta yemezdi şimdi çok şükür iştahı iyi senin yavrunda yemeye başlar hiç meraketme canım
sabah tartıldım 57 kilo çıktım 55 kiloyu görmüştüm ama 2 haftada tekrar başa döndüm demekki yorgunluk iş güç verdirmiyo boğazı tutmak lazım gerçi bugun regli oldum onunda vermiş olduğu bi şişkinlik olabilir
kızımın asıl doğum gununu pazar yapıcam aileler toplancak ama bu akşam arkadaşları gelecek bi pasta keseriz yine

merhaba arkidişlerrrr
sabah kalktık kahvaltımızı yaptık, biraz kızımla oynadık, biran netten müzik dimledi, eşim biraz önce alıp bakıcıya götürdüm, şimdi evi temizliyecem, sonra yemek yerim, akşam için yemek yaparım ordan platese, gidecem eyer işlerim erken biterse gitmeden bakarım bir sizlere

papatya canım sıkma canını sen kendin di,yorsun zaten bu hafta pastalar börekler yedin, sonuç normal, haftaya daha dikkat edersin ve gider kilocuklarrr

ellf düzenin oturunca yine verirsin canım, düzen olmayınca olmuyor bu işlerrrr

ebru akşam ki ara olmayaymış iyiymişşş

sehraaaa kaç üzerinden puanladın bakayım, sanki ben seniaz motivasyonu düşmüş buldummmm, sakın ha topla bakayım o düşen motivasyonuuuuuuu

Kızçeler yawrular not baremim 5üzerinden ve çan eğrisi uyguluyorum güzel menüleriniz dil kötü ve ayçaya uyulmamasından gidiyor

kendime güvenimi kaybettim, kaç haftadır aynı kiloda dolanıp duruyorum.. bir şeylere başlamak istiyorum devamı gelmiyor, kendi kendime şartlar koyuyorum uygulayamıyorum.. yiyorum.. bazen yemiyorum.. ama oolmuyor.. kendime güvenmi kaybettim..59,2-60,2 arasında dolanıp duruyorum kaç haftadır.. çok da yemiyorum bazen kaçamak yaptığım doğru ama kalori miktarını çok geçmiyorum... sporu bıraktım . artık pilates yapamıyorum...moralim bozuldu kendime güvenimi kaybettim.. ve kilo verme işini bırakıyorum. 60 yeter benim gibi iradesiz birine...aize menulerimi yazıyorum ama yazarkende çoğu zaman utanıyorum.. buğün son menumu yazacağım.. istediğiniz herşeyi söylemekte haklısınız çünkü berbart bir menum oldu... sabah da son kilo bildirimmi yapacağım..üzgünüm akadaşlar 55 kilo olmayı çok istiyorum ama olmadı olmuyor,,, beceremiyorum..yapamadım...

menum: sabah: 1 dilim ekmek arasında peynir, 2 yudum süt
öğle: yarım por yoğurt çorbası, yarım por analı kızlı yemeği,bezelye ve patatesli fırında yağsız bağet, 5 tane ev yapımı baklava, 3 lokma yufka ekmek,2-3 tane sarma, bir tane patlıcan dolma, bir kuru biber dolması,
ara. bir avuç kuru yemiş
akşam: 2 dilim ekmek,3 tane tavuk köfte,

70 dak yürümek...30 dak koşu .... kalan kalorilerim.. 1300

Son düzenleme:
Canım papatya napsın.Kızçe ne zamaandır harika kaçamaksız tatlısız çoksuz erken başlayp erken sonlandırdıgı meyveyle beslendigi menüler çıkartmasına ragmen vücut nedense:44:Veremiyor bazen alıyor bile:44:Ama pes etmyor veremesemde sporumu yapıp sıkılaşırım diyor.En azından saglıklı beslenmiş olurum diyor.Bende kaç kere vazgeçtim özge ve diger kızlar engelledi.Bazen veremedigimizde yada aldıgımızda psikolojik olarak böyle duygulaar oluşabiliyor.Pes etmek yok millet 30-40 kilo veriyor biz neden 3-5 kiloyu veremeyelim(nedense veremiyoruz orası ayrı bi mevzu)Bak bugün tartı günü bi sürü şey yeişsin öglenHadi ayçayı geçtim normalde bile bari bi ikisinen yeYarın tabi tartya yansıycakAkşamki mısır ve çigköfte bana bu sabah tam 500 gr + mal oldu.Yemeseydim ölmiycektim.Şu pis bogazımızı bi haftacık tutabilsek offf.Son mon anlamam senide hiç biyere bırakmamYarın ayçaya devam ve öenümüzdeki haftaya bakıcaz artık.Geçmiş geçmişte kaldı

1 Haftada Nasıl 5 Kilo Verdim?

Öncelikle, diyet yapıyorum psikolojisine asla girmeyin. Beğendiğiniz ünlülerin ve güzel kadınların fotoğraflarına bakın. Onlardan birinin fotoğrafını, buzdolabınızın üstüne ya da görünen bir yere asabilirsiniz.

Asla boyunuzun kısa olduğunu, yüzünüzün veya vücudunuzun güzel görünmediğini düşünmeyin. Zayıflayınca cazibeli olacağınızı bilin.

Dünyaca ünlü yıldızlar arasında, sütun gibi bacakları olmayan, kalçaları geniş, göğüsleri küçük ya da çok iri olan, yüzünde asimetrisi olan; ama güzel olarak addedilenlerin ortak özelliği, kendilerine güvenmeleri ve bakmaları.

Kendinize inancınız varsa, biraz gayret… Bir ay önce Hay Estetik Merkezi’nde, Dr. Ender Saraç’ın ekibinde çalışan, Dr. Alp Mamak ‘la tanıştım. Bugüne kadar sayısız doktorla tanışmıştım, ama onun kadar başarılı olanını tanımamıştım. Her şeyden önce moralinizi düzeltiyor. Kaç kilo olursanız olun, zayıflamanın zor olmadığını öğreniyorsunuz. Alp Bey’in yardımı ve desteği ile bir hafta içinde net 5 kilo verdim. Kaybettiğim miktarın 4 kilosunu yağdan verdim. Tabiî ki bu, size çok moral veriyor ve yolunuza devam etmek istiyorsunuz. Eminim sizin de aceleniz vardır kilolardan kurtulmak için. O zaman obez arkadaşlarımı bile kısa sürede eriten, zor olmayan bu listeye kulak verin.

Dr. Alp Mamak, kilo vermek için gece 24:00 ve 02:00 arasında, özellikle uykuda olmanızı öneriyor. Çünkü büyüme hormonları, tam bu saatte çalışıyor ve yağ yakımı hızlanıyor. Vücut kas yapıyor öncelikle. Bu saatlerde uykuda olursanız, kalçalarınızın erimesine yardımcı olursunuz…

En büyük derdim ise çikolata ve tatlı krizlerimin çok fazla olmasıydı. Yıllardır savaş veriyorum bu zaafımla. Eğer sizin de tatlı krizleriniz varsa, elleriniz tatlı yemediğinizde titriyorsa ya da mutsuz hissediyorsanız, Dr Alp Bey bunun çözümünü sundu ve beni görenler, ne kadar inceldiğime inanamıyor. Krom hapı içiyorsunuz günde iki kez; sabah, akşam. Açlık, ensülin direnci, tatlı krizleri ve iştah problemleri sona eriyor.

Diğer yaptığım şeyler ise çok basitti. Spor yapmak için zamanım yoktu, ama yine de kilo verdim. Gün boyu ve geceleri yeşil çay ve zencefil çayı içiyorsunuz. Aralarda erik ve salatalık yiyorsunuz. Bir haftalık diyetin en kolay kısmı ise önce 2 gün sebze salata yiyorsunuz, ama yağsız. Salatada; mısır, bezelye, domates yok; nar ekşisi ve balzamik sirke kullanabilirsiniz. Sonraki iki gün ise protein; tavuk, balık ya da hindi ızgara ve yağsız salata tüketiyorsunuz. Aralarda acıkırsanız, biraz meyve yiyin ve akşam 8′e kadar, yemek yeme işini bitirmiş olun. Diyet bile olsa koladan uzak duruyorsunuz. Şekersiz limonata, ayran ya da soda deneyebilirsiniz. Bir hafta içinde gözle görülür bir incelme kaydedeceksiniz. Ama kilolarınız çok fazla ise Dr. Alp Mamak özel yöntemleri ile obez hastaları bile çok mutlu ediyor.

Çok değerli ve güzel olduğunuzu, bu dünyada tek olduğunuzu aklınızdan çıkarmayın. Kim ne derse desin, kimseye diyet yaptığınızı söylemeyin, sadece “Dikkat ediyorum.” dersiniz. Başkalarının, sizin moralinizi bozmalarına asla izin vermeyin. Siz de benim gibi, çok deneme yapmış olabilirsiniz, ama bu kilo kaybetmenize engel değil. Çünkü vücutlarımız, bize Tanrı’nın hediyesi, onu en güzel şekilde tutmak ise en önemli işlerimizden biri. Size güzel bir hafta diliyorum.

Menüm
Sabah 1çavdar 1yumurta 2kk peynir salatalar çay
Ara malesef 1mado yuvarlak frambuazlı pasta(
Öğle 6etli lahana dolması yoğurt
İkindi iki çavdar iki kk peynir salata acısos çeyrek muz
Akşam üç kaşık bakla semizotlu yoğurt
Akşam arkadaşlarlayız bişey yememeyi planlıyorum
50dk yürüyüş 50dk aeorobikpilatesss pesss
O pastayı yememeliydimayça sana ihanet ettimama napim bi yoldaş kıymalı pide yer ekmekten etten sayar bi yoldaş zeytin yer yumurta yer üff tamam tamam suçlu benim bi güzellikte ben yaptım işte acısını çıkardım o cuma yemediğim mercimek çorba halkekmek ve çarşafınnn

09:45=2dl.kepek,1dl.peynir,2 zeytin,3 çatal tahinpekmez,1ç.b.meyve suyu
15:00=1 kase çorba,1 kepçe bezelye,yarım dl.tb.ekmek,3 biber turşu
16:00=çay,2 mama kaşıgı irmik helva(daha neler vardı neler yemegimi yiyip çıktım.Oglumunkinden tattım)
18:30=1 tabak makarna,1 turp,kk peynir

Spor:40 dk yürüyüş
200 mekik

Şimdi yeşilçayımı içiyorum.Dünden beri o çigköfteden beri wc problemi yaşıyorum

Kızlar bugün elim magnuma gitti geldi gitti geldiYarın 53 lü bişiler görürsem ki umudum yokyiycem:131:

menümü yazayım kızımı yatırdıktan sonra, geçmişi okurum kızlarr

sabah 1.5 dilim uno, 40gr köy peyniri, 3 yeşil zeytin, 1 haşlanmış yumurta, az tere ve roka
öğlen 1 tavuk but, 1 dilim uno, 1 kase yoğurt
ara yarım dilim börek
akşam bolca haşlanmış brokoli ve sarmısaklı yorğurt
ara 2 avuç beyaz leblebi

30dk yürüyüş, 15dk koşu, 45 dk pilates

3lt su, 3 fincan yeşil çay, bolca şekersiz siyah çay

Nelsonn çok özür dilerim yazdıklarını yeni okudumepruya sor istersen ben bazı cumalar kilo alıp ödül günü yapıp iki paket N**** (Siyahi) fotıtos chetod magnum çiğköfte katmer yemiş insanım .yanlış mı yanlış..yemişsin afiyet olsun istersen yarında bi zihnini toparla.h.sonuda bi kendine gel pazartesi yeni listelerle gel emi.yazma menü oazartesiye kadar ama hedefine ulaş ne olursa olsun mutlu olmak bedenimizke barışık olmak bizim hakkımız bebemmm

Nelsonnnn canım bazen oluyor hemen moralini bozma, bak ben haziran ocak ayına kadar 71 ile 68.5 arasında gittim geldim, 2 hafta yemiyordum, sonra 4 hafta abartıyordum, ama azmettim bak 65 i gördüm, yani bak 7 ay yerimde saymışım, Sehra ve Ebrunuında değini gibi pes etme hemn öyle istersenb ir süre ara verebilirsin ama bu süre çok uzarsa hepten salarsın kendini benden söylemesi canımmm, bu kadar kilo veredin az kalmışken mi pes edeceksinnn

Sehraaa o pasta olmamaış ama bayağı spor yapmışsın, yakmışsındır umarımmm
Ebru snin menüde güzel spor yapabilsen daha güzel olacak canımm

kızlar biz yarın ve cumartesi evde olmayacağız, akşam bir arkadaşın veda yemeği var, cumarteside fırtına çıkmazsa alışveriş yapacam kızıma, elbiseleri küçülmüşşş, bir kaç parça bişey alayım , sabah kilomu yazarım

öpüldünüz iyi gecelerr

ebrucum arıyordum bulamıyordum iyi oldu buya ama budefa nasıl bir diyetle verecem bilemiyorum

Canım hoşgeldin6 ögün 3 ana 3 ara ögün olarak besleniyoruz.1-2 haftadı gerçi son kilocukları verelim diye Ayça kayanın diyetini yapmaya çalışıyoruz arkadaşlarla.Her akşam yediklerimizi yazıyorz.İstersen sende fırsat buldukça menü paylaş yorum yaparız.

Hawarım spor yap demişisin iyi hoşta.23:15 oglumla yataga girdik.Artık sallamıycam sarılıp elimle totosunu tııpışlayarak uyutucam dedim.Yataktan ıktıgımda saat 00:181 saattir sag kolum tıpışlamaktan kas yaptı uyuştu resmen.Sorarım işmdi sana bu kol hareketi degilde nedirYarında sag kolla yaptım mı benim kollar tıg gibin olur demü sehraaaaHem ben nelson muyum ok spor yapayım nerde bende o azim

Hergün düzenli yapmam gereken sporlar:
Kol hareketi
Oklava hareketi
Karın hareketi(mekik ve plates)

Özgecim nasılsınız?Sen ugrardın bu saatlerde kızın durmuyor sanırım.Atlatışsınızdır inş. canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…