Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Özgecim nasılsınız?Sen ugrardın bu saatlerde kızın durmuyor sanırım.Atlatışsınızdır inş. canım

Arkadaslar kusura bakmayin sizlere bu aralar yeterli vakit ayiramiyorum gonul isterki tek tek her msja cvp yazayim bugun kizimi kontrole goturdum cok sukur iyilesmis sonra kv gittim ordan da gec kalktik arada baktim sizlere de eve gidince kizimi uyuturken cvp yazarim dedim eve geldik kizimin gozunden uyku akiyo normalde ninni ya da slow sarkiyla uyur yok nasil agliyo tepiniyo bildiginiz sesleri kisildi neler yaptim laf anlamadi benim psikolojim berbat oldu tabi en son 18.30 da yemek yedim cok acim 1 2 gune regl olucam agrim var yarin hastaneye gitmem gerek ziyarete sabahtan uyumam lazim cok yorgunum.
Ebrucum Ben de yastiga yatmayinca kizimi kucagimda sarildi kafasini omzuma koydum pispislayarak uyuttum uykusunda hala icini cekiyo benim de icim parcslaniyo tabi
Bu arada nelson canim kendine 1 hafta izin ver diyet modundan çık hepimix bu donemi gecirdik emin ol kafani topladiktan sonra pozitif bir sekilde yeni bir baslangic yaparsin sakin pes etme canim

Nellll kizzz aşağıdasın gördüm tuvalete tartıya sonrada okula gitcem:18:

arkadaşlar hepinize tek tek teşekkür ederim.. ben ayça kaya diyetin uygulayamadım. kendimi zorladım ama olmadı.. öğle yemeğini dışarda yemem, kendi iradesizliklerim neyse olmadı işte.. bir kaç gün dediğiniz gibi kendime bir zaman ayırayım.yine gelir yazdıklarınızı okurum.. el alışkanlığım var herşeyden önce.. bilgisayarı açınca ilk işim bu formu açmak oluyor..alışmışım kız sizlere.... haftaya cuma yine kilo bildiriminde bulunacağım... çünkü sizden tamamen koparsam işte o zaman vazgeçmiş olurum.. aslında bende tamamen vazgeçmek istemiyorum.. hayatım boyu görmediğim kiloyu görmek öyle bir hayal ki benim için,,, gecenlerde bir pantoon almıştım 36 beden(kalıbı biraz geniş gibi) neyse kalça kısmı çok iyi süper oldu da bel kısmı bayağı sıkıyordu(benim bel kalın ya).dedim bu kıyafet bana bir ay sonra çok güzel olacak...

kilo bildirimim

geçen hafta : 59,9
bu hafta : 59,7
giden : 200 gram
gelen : yok
toplam giden: 5.2 kg
başlangıç : 64.9
hedef : 55

Hepinize gunaydin kizlar Hayirli cumalar
Kilo bildirimi
Baslangic 63
Gecen hafta 54.400
Bu hafta 54.700
Gelen 300
Giden
Hedef 51
Kizlar dun 55 leri gordum tartida bugun yarin regl olucam karnim sis gogsum sis patlicak gibiyimHaftaya ola hayrola
Kilo verenleri simdiden tebrik ederim

Sehraa doktorumda ayca var aklima sen geldin kadinin gulen yuzu solmus sorumlusu da bil bakalim kim

Kilolarım 3
Pazartesi 58.8
Salı unuttum tartılmayı
Çarş 58.2
Perş
Cuma 58.8
Gelen giden yok
Ayçaya uysaydım böyle olmazdı.inceldim ama tartıda çıkmadı reglim bugün bitti onunda etkisi olabilir.sporda bsşta olumsuz etkiliyor zati öyle işte

kızlar yazayım kilo bildirimnini geçe hafta 67.4 gelmiştim, ama ben onu 66 olarak kabul ediyorum çünkü şişlikte vardı ona göre

başlangıç :70
geçen hafta: 66
bu hafta: 64.4
giden: 1,600
toplam giden: 5.6
hedef: 60 şimdilik

Kilo Bildirimi
Başlangıç:63
Geçen hafta:54.0
Bu hafta:53.7
Giden:300
Gelen:yok
Hedef:52

Pazar sabahı 52 görmek istiyorum.Yaşasın aç uyuyup aç uyanmak.Kiloma çok sevindim.Ama oglum sabaha karşı ateşlendi ve az öncede ateşi yükseldi.Şimdi dr. götürücem.İnş. devamı gelmez nişan üstüMagnum yiycem demiştim ama moral bozuklugundan canım bişi istemiyor.Hemde pazar sabahı 52li bişiler görmek istiyorum

Kilo veren(özeellikle hawarımı)ve koruya herkesi tebrik ediyorum.Ticker degiştirmeyi özlemişim hemen geriye çekeyim bari

Hawarrr kizzzzz sen bizden gizli ne yiyip iciyosun cabuuk de bizeSupersin valla
Ebrucum sana katiliyorum ac yatip bos mide ile uyanmak cok motive ediyo.artik kendiligimden dikkat etmeye basladim gunes yuzunu ufaktan gosterdi benim vucut anca algiladi kilo vercegini bende biraann once 53 lu bisiler gormek istiyorum regl olup bitsin de
Bu arada ben magnumu coktan huplettim

Dr. çok sıra vardı.Oglum kucagımdn inmedi belim agrıdı.Neyse geldik besledim ilaçlarını verdim saati geçti ama anca uyudu yavrum.Şimdi yemegimi yiyip işlere başlıycam.

ebrucum geçmiş olsun oğlun çok sık hasta oluyo kıyamam ben ona
benimde yöntemim aç uyumak gündüz istediğini ye gece miden kazına kazına uyu sabah tartıda acaba kaç gr gitmiş diye bakmak için heycanlan gündüz az spor olay bu yaza fit gir

kızlar takip etriğiniz tarifleri tutan bi site önerin bana kızımın doğum günü menüsün de neler olsun karar veremedim

Ösge ve Ebru ayça arkadaşın listesine uymaya çalıştım , bozazımı tututm, ve sonuç ay çok sevindim böyle gidere 1 aya ulaşırım hedef kiloma ama bakalım, cozutmasam tabiii

kilo veren her kesi tebrik ederim kızlarrrrr

aslında bu gün ödül günü yapmayacaktım yani 2 hafta yapmayayım diyordum, ama biraz önce vaz geçip 3 un kutabiyesi, ve 1 paket benim o yedim, akşmada arkadaşa yemek düzenledik orda yemeyimi yiyecem ve yarın ayça arkadaşla yola devammmm, yarın akşama görüşürüz kılarrrr

Ebru gecmis olsun canim tam hasta oluncak hava. Sabah burda gunes vardi sanki yaz terledik 2 saat sonra bir yagmur hava biz kesti

Saol elffimm.Sorma bebekliginden beri hassas çok sık hasta oluyorSabahki o merakla uyanışım karnımın guurultusunu unutturuyor
Ebru gecmis olsun canim tam hasta oluncak hava. Sabah burda gunes vardi sanki yaz terledik 2 saat sonra bir yagmur hava biz kesti

Saol özgecim.2-3 gün hava güzel diye dışaraıya parka felan götürdüm pat hasta oldu.Aslına kışında salıcaksın dışarı bak hasta oluyor mu.Biz elbebek gülbebek hassas davranıyoruz onlarda hassas narin oluyorlar işte

Evi sil süpür toz al tırnaklarımı törpüledim(sehra)Karnım öyle tokki sanki iskender üstüne künefe yemişim

sehra sabah cevap yazdım ama gitmemiş.. kalkınca kilo bildiriimi yapayım diye erkenden açmıştım.buğün yedim de yedim.. ama yediğim için mutlu değilim.. . sen ne yaptın cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…