- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #2.761
Epruuuu
Dün bi oturmadaydım ablamın bi arkadaşında bol yapmıştı ve ev içinde verdi hepimize harikaydı börek ve eşim yedi getiediğimi bayıldı.ve dediği aynen şuydu ben hayatımda böyle bi börek yemedim dedi.diyeceğim o ki kızçe bana tarif ver ne olur yarın sabah bu börekten eşime yapmalıyım ıspanaklıydı ve eşim hayatta ıspanak yemez ağZına sürmez ve dediki sen bana ıspanağı böyle yedir her gün yap ben yerim dedi.netten baktım bisürü tarif var.bu dolamalı olanından.akşamdan yapıp dolaba koyup kahvaltıda hemen fırına vercem.evliliğim selameti senin ellerinde epruuu ey boşnaklar arnavutlar hepimiz kardeşiz bilen biri yazsın iki satır şuraya epruuu sana ve k.validene güveniyorum hadi be kızçe
Annene nolduki iyimi şimdi kızına sevindim canım.nelsoonn peyniri üstüne koyunca sertleşmiyormu benim yediğim bu dil ama ysparım sonra bunuda
Sehracim rahminden ameliyat oldu annem suan gayet iyi Allah'a sukur. Tesekkurler kizlar gecmis olsun dilekleriniz icin.
Ebrucum daha gecen hafta agzina birsey surmuyordu masallah 1 haftada toparladi kizim bu arada izlemeside acayip zevkli agzim kulaklarimda onunizliyorum gittim bugun bildircin yumurtasi tahin pekmez aldim kizima
Yarinsa da nisan sorun degil gayet hos gorunuyosun canim zaten
Sehraa mart kapidan baktirir kazma kurek yaktirir dondum bugun dondummmm disarda.
kızlar geldim geldim....
kız hawar o kadar kiloyu nasıl verdin. ay bize de söyle sırrını dicem de sır belli. boğazı tutmak...
özgecim annen nasıl oldu. çok geçmiş olsun.
nelson sen bizi bırakıp nelrelere gidiyon. ben varken burada gitmek sanamı kalmış ki ben bilem hiçbiryerlere gitmiyom bak. kilo da veremiyom ama arkadaşlarımı bırakıp biryere de gitmiyom. toparlan dön aramıza...
hafta sonu şehir dışındaydım. tabi ben de ne düzen kaldı ne spor..
saat 8 gibi geldik. çamaşırları makineye attım hemen. bavulları kaldırdım. oğluma banyo yaptırdım. bende duşumu aldım. az sonra onu uyutacağım.
hafta sonu hamburgerde yedim, ekmek arası köfte de , kebab da. hiç yeşil çay içemedim. meyve de yiyemedim.
ve az önce tartıldım. yemekten sonra. 64,6 çıktım. düşünün artık halimi.
kardeşim ve eşi zayıflamışsın dedi. aslında çok kilo da vermedim. ama sporun faydası olmuş sanırım.
hafta sonu alışveriş te yaptım. giydiklerim oldu üstüme bu sefer. gerçekten hoşuma gitti.
ve düşündüm de o kebablar mı bana daha fazla haz veriyor yoksa kıyafetler mi...
tabi ki de b şıkkı...
yarın 8. günüm ve ben gün menüme ilave olarak kilomu da yazıcam. kilo mu yazarsam belki daha fazla motive olurum. ama sporu hiç bırakmıcam. kilom ha 62 olmuş ha 60...
spor önemliymi gerçekten. hafta sonu kardeşim de söyleyince farkına vardım...
Papatyacim oncelikle hosgeldin ozledik seniDegisiklik olmus kardesinle hasret gidermissin ne guzel. Benim de esimle arabayla uzun yol yapasimiz var ama suan icin mumkun degil İnsanin denedigi kiyafetin cuk diye ustune oturmasi gibisi var mi yaaa. Bayan size 36 beden olur diyen tezgahtara nedemeli Bu hisleri yasamak icin de azcikk cefa cekicez sen bunu hakettin sporunu duzenli yaparak.
Annem de daha iyi canim yarin taburcu olucak
Hawarcim menun tek kelimeyle harika helal olsun ne diyim baska
Gecmis olsun dilegin icin tesekkurler.
Ebrucum ins. İyi vakit geciriyorsundur iltifatlari toplamissindir yineFoto olursa super olur
Sehraa nelson zuzu sizler nasilsiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?