Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

BUGÜN:
11:00=1dl.tb.ekmek,2 kaşık tahinpekmez,kk peynir,2 zeytin,yşilçay
11:30=tük kahvesi
15:00=zeytinyaglı pırasa(tuzsuz bol limonlu),yarım tabak makarna,2 kaşık yogurt
16:30=yeşilçay,1 avuç b.leblebi
19:00=tb ekmekle yagsız tost,yeşilçay

sPOR:
ev temizligi
30 dk.dr. ogluş kucagımda gidiş geliş
30dk.markete felan gittim

Çokkkkk açımmmmmBu saatte hafif olarak b.leblebi yiyebilirmiyim kızlarmeyve yesem daha çok acıktırıyor beni:44:

Yarın oglum iyi uyanırsa çok şükür ateşi daha çıkmadı arkadaşa gidicem siparişleri teslim etmeye.Hem ona yakın avm var ordan ogluma aldıklarım büyük geldi degiştiricem.Pazar nişan var off telaş bi ton.İyi olalımda herşey olur.Eee sizler nerdesiniz hani menüler nerdeYoksa herkes ödül günümü yapıyor

Aaa herkes nerde?Tabi ödül günü yaptınız menü yazamadınız:)Ben açım ama şimdi tartıdaki rakam açlığımı unutturdu:))Yaşasın aç uyuyup aç uyanmak

Dün ödül günü değil dünya ödül günüydü sankim..çarşaf arnavut böreğimi yemedim gıdtıklı telkadayıf burmamı susam tatlısımı hslkekmek mercimek çorbamı kazandinimi hünkar beğendimi tiramisumu dolmamı daha sayimmi var çünkü..ne diyim bilmemki yerkende çok mutlu oldum ne yalan diyim minik bir sızı vardı ama unuttum gitti ınuda ama tartı unutmaz demi bu yaşananları47:

Epruuuu
Dün bi oturmadaydım ablamın bi arkadaşında bol yapmıştı ve ev içinde verdi hepimize harikaydı börek ve eşim yedi getiediğimi bayıldı.ve dediği aynen şuydu ben hayatımda böyle bi börek yemedim dedi.diyeceğim o ki kızçe bana tarif ver ne olur yarın sabah bu börekten eşime yapmalıyım ıspanaklıydı ve eşim hayatta ıspanak yemez ağZına sürmez ve dediki sen bana ıspanağı böyle yedir her gün yap ben yerim dedi.netten baktım bisürü tarif var.bu dolamalı olanından.akşamdan yapıp dolaba koyup kahvaltıda hemen fırına vercem.evliliğim selameti senin ellerinde epruuu ey boşnaklar arnavutlar hepimiz kardeşiz bilen biri yazsın iki satır şuraya epruuu sana ve k.validene güveniyorum hadi be kızçe

tatlım yediğim börek nasıldı bilem ama ben bu sitedeki böreği yaptım kızlarım çok sevmişti

Beşamelli Ispanak Böreği, Beşamelli Ispanak Böreği Tarifi Yapılışı yapımı hazırlanışı Resimli Oktay Usta fotoğraflı yemek tarifleri

Kizlar nasilsiniz dun annem ameliyat oldu onun yanindaydim bugun de kv rahatsizlanmis oraya gittim.Bugun regl olmam gerekti olmadim da:18:Gerci 2 3 aydir hep gecikiyor
Ebruuu hawarrr kizim dun gece hic uyanmadi ilk defa deliksiz bi uyku cektim ben de dun cok yorgundum hep hastanedeydim basima agri girdi uyumusum nasil sabaha kadar
Bu sabahta kizim haslanmis yumurta yedi yasadigim seylere inanamiyorum Allahima sukurler olsun yiyen bi cocugum var artikk
:nazar
Dun eltime biraktim kizimi hastanedeyim diye 1 dilim aglayan pasta kestimberaber yeriz diye hepsini senin kiz yedi diyorNormalde 1 catal dahi yemezdi
Ebrucum nisan haftaya pazar degil mi aycayla 52 yi gorursun hic suphem yok ac yat ac kalk 1 hafta

Annene nolduki iyimi şimdi kızına sevindim canım.nelsoonn peyniri üstüne koyunca sertleşmiyormu benim yediğim bu dil ama ysparım sonra bunuda

Sehra senin dedigin geçen günde eşimin halası yaptı.Ispanaklı çarşaf böregi.Onu hamurunu yogurup 1 saat dinlendiriyosun sonra elinle yavaş yavaş açıyosun yuvarlak sofra bezi kazar incecik olcak ama yırtılmayacak.İçine ıspanak tuz ve lor peyniri ovuyosun elinle.Açtıgın hamuru yaglayıp malzemeyi elinle serpiştiriyosun.Sonracıgıma ikitarafta sofra bezini kaldırıyosun hop iki taraftan katlanıyor ortaya onu dolaya dolaya tepsiye döşüyosun.Sen bunu yapabilirsen bende adımı sehra dye degiştiriyorumÇok zor söliyim her yigidin harcı degilBen daha hiç beceremedim hep yırttım açarkenBana yapıyolar hazır saolsunlar

Kızlar bugn hiçbiiniz gelmeyince topluca terk etttiginizi vs. neler neler geldi aklımaHiç yorum yok begenilmemeiş menüm ugrayan yok motivasyonumu düşürdünüz.Ve o moral bozuklugu ile 1 paket N**** (Siyahi) aldım yedim akşamüstüSırf yemek için yedim çünkü yediklerimi kimse takip etmiyorduOglumu uyutup gelicem menümü yazıcam.

Özgecim kv ve annecigine çok geçmiş olsun.Kızın için çok sevindimBende 3 haftadır oglum yiyior dye agzım kulaklarımda onu izliyorumBirinin yemek yemesi beni bu kadar sevindirecegini söyleseler inanmazdım.Nişan yarın ama 52 yi göremem ama yinede yarın sabah ekisili bişiler görsem hiç fena olmaz:44:

Sehracim rahminden ameliyat oldu annem suan gayet iyi Allah'a sukur. Tesekkurler kizlar gecmis olsun dilekleriniz icin.
Ebrucum daha gecen hafta agzina birsey surmuyordu masallah 1 haftada toparladi kizim bu arada izlemeside acayip zevkli agzim kulaklarimda onunizliyorum gittim bugun bildircin yumurtasi tahin pekmez aldim kizima
Yarinsa da nisan sorun degil gayet hos gorunuyosun canim zaten
Sehraa mart kapidan baktirir kazma kurek yaktirir dondum bugun dondummmm disarda.

Günaydın kızlar.Sabah telaştan tartışmayı unuttumAma aç yatınca 7den sonra bişi yenmeyince veriliyormuş.Cuma Regl olucam.O yüzden eksi çıkmayı beklemiyorum ama bunu bahane edip Yemiycem.Magnum hala aklımda

SEHRA keşke bi tanesinden yeseymişsin!Yedinde ne oldu bi terin mi eksildi hayır arttı :))

Papatyam özledim seni!

Saol özgecim ama göbeğim ve kollarım için acil spora başlamam lazım!

Hawarım Zuzum elfim nelsonum nerdesiniz?

kızlar merhaba hafta sonu pek durgun geçmişşş, biz gittik akaraba ziyaretşeri yaptık geldikkk, cuma bayağı abarttım, cumartesi az biraz düzelttim, bu gün tam gaz ayçaya devam

ösge geçmiş olsunn canım

kızlar geldim geldim....
kız hawar o kadar kiloyu nasıl verdin. ay bize de söyle sırrını dicem de sır belli. boğazı tutmak...
özgecim annen nasıl oldu. çok geçmiş olsun.
nelson sen bizi bırakıp nelrelere gidiyon. ben varken burada gitmek sanamı kalmış ki ben bilem hiçbiryerlere gitmiyom bak. kilo da veremiyom ama arkadaşlarımı bırakıp biryere de gitmiyom. toparlan dön aramıza...
hafta sonu şehir dışındaydım. tabi ben de ne düzen kaldı ne spor..
saat 8 gibi geldik. çamaşırları makineye attım hemen. bavulları kaldırdım. oğluma banyo yaptırdım. bende duşumu aldım. az sonra onu uyutacağım.
hafta sonu hamburgerde yedim, ekmek arası köfte de , kebab da. hiç yeşil çay içemedim. meyve de yiyemedim.
ve az önce tartıldım. yemekten sonra. 64,6 çıktım. düşünün artık halimi.
kardeşim ve eşi zayıflamışsın dedi. aslında çok kilo da vermedim. ama sporun faydası olmuş sanırım.
hafta sonu alışveriş te yaptım. giydiklerim oldu üstüme bu sefer. gerçekten hoşuma gitti.
ve düşündüm de o kebablar mı bana daha fazla haz veriyor yoksa kıyafetler mi...
tabi ki de b şıkkı...
yarın 8. günüm ve ben gün menüme ilave olarak kilomu da yazıcam. kilo mu yazarsam belki daha fazla motive olurum. ama sporu hiç bırakmıcam. kilom ha 62 olmuş ha 60...
spor önemliymi gerçekten. hafta sonu kardeşim de söyleyince farkına vardım...

bu gün kü menümü yazayımm
sabah 2 dilim kepek ekmek, 50 gr peyaz peynir 5 zeytin, yarım domates
öğlen 1 dilim kepek ekmek, 1 but, 1 kase yoğurt
ara 1 avuç beyaz leblebi
akşam 1 kase tarhana çorbası, yarım tabak brokoli, bol salata
ara 2 avuç beyaz leblebi

2 lt su, bol şekersiz çay spor yok

Papatyacim oncelikle hosgeldin ozledik seniDegisiklik olmus kardesinle hasret gidermissin ne guzel. Benim de esimle arabayla uzun yol yapasimiz var ama suan icin mumkun degilİnsanin denedigi kiyafetin cuk diye ustune oturmasi gibisi var mi yaaa. Bayan size 36 beden olur diyen tezgahtara nedemeliBu hisleri yasamak icin de azcikk cefa cekicez sen bunu hakettin sporunu duzenli yaparak.
Annem de daha iyi canim yarin taburcu olucak
Hawarcim menun tek kelimeyle harika helal olsun ne diyim baska
Gecmis olsun dilegin icin tesekkurler.
Ebrucum ins. İyi vakit geciriyorsundur iltifatlari toplamissindir yineFoto olursa super olur
Sehraa nelson zuzu sizler nasilsiniz ?

yarın büyük ihtimalle 63'lü birşey çıkıcam. tabi hafta sonu tuvalet problemi de yaşadım. neyse yarından itibaren düzene giriyorum.artık derdim 60 olmak değil. derdim dengeli beslenerek ve spor yaparak sağlıklı yaşamak...

Annene nolduki iyimi şimdi kızına sevindim canım.nelsoonn peyniri üstüne koyunca sertleşmiyormu benim yediğim bu dil ama ysparım sonra bunuda

ben böreğin üzeriine kaşar eklemeim, evdeki köy peynirini başemel sosla karıştırıp böreğin üzerine sürüp pişirdim.. güzel olmuştu..

geçmiş olsun özgecim, cabucak iyileşir inşallah annen..

evet haklısın canım.beni önemsediğinin icin çok teşekkür ederim.. kendimi değerli hissettirdin.... zaten diyeti bırakılır ama sizleri bırakmak daha zor.. .spor insanı çok değiştiriyor.. benim göbeğimde küçülmüştü sporla. ama spou bırakınca kilom aynı olmasına rağmen göbüşüm çıkmaya başladı..

cuma günü hafta sonu neler yemedimki neler... cuma sabahı 59,7 idim buğün 60,5 ama ayça kaya yapamasamda. kaçamaklarım olsada bu hafta bakalım neler değişicek kilomda..yemekleri yeyince hemen kilo alıyoruz.. birde geç saattte yediklerimiz sabah tartının yükselmesine sebep oluyor...

geldim geldim.bu haftane kadar diyete uya rım bilmem ama geldem bakalım.. hafta sonu araba kullanmaya çalıştım.. eh biraz ilerlettim.. bu gazla işe sabah giderim dedim.. ama sonuç hüsran.. küçük bir kaza atlattım,,ama kendimden beklemediğim kadar sakinndim..halen de sakinim..gülüyorum kendime..eşime dedim ki çarpa çarpa öğreneveğim.. o da dediki daha çarpacağım diyor ya :))) ... ama pes etmeyeceğimm.. ben bu işi öğreneceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…