Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

kızlar günaydın;
sabah tartıya bir çıktım o da neeee...
ben bittim kızlar....
tam tamına 64,0 dedi tartı...
4 günlük şehir dışı gezisinin bana ettiğine bakın...
gerçi ben ettim kendime ya...
yedim yedim işte sonuç...
ama moral bozmak yok tabiki...
bugün 8. günüm. 50 gün kaldı ve ben 50 günde 4 kilo vericem...
nelson canım tabi ki aramızda olacaksın. bak çıkması gereken biri varsa o da benim. ama kapıdan kovsanız bacadan girerim... öğrenirsin merak etme. ben 13 yıldır araba kullanıyorum. ilk günlerimi hatırlayınca gülüyorum şimdi. otoparka arabayı bir şekilde koyuyordum. sonra bakıyodum çıkaramıcam. sosyetik kadınlar gibi anahtarı uzatıyordum görevliye "lütfen arabamı getirir misiniz " diyordum. şimdi canavar gibi kulnaıyom. biraz zaman ve alıştırma...

kızlar günaydın nasılsınız çok yoğun bi haftasonu geçirdim dün kızımın doğumgununu yaptım bitti çok şükür pastalar börekler yendi bugun tekrar kontrollü yemeğe devam bide artık spora başlaya bilsem süper olcak ama kendimi çok yorgun hissediyorum dün ev battı yine şimdi temizliğe başlıcam koltuklarımı halılarımı yeni yıkattım dün çay döküldü inananamadım ya daha 2 gün önce geldiler neyse leke falan kalmadı sakınan göze çöp patar zaten
özgecim annene çok geçmiş olsun

Kızlar nişan harikaydı tabi bendeElbisemle makyajımla topuzumla :115:İltifatlar havada uçustuBende o zevkle döktürdükçe döktürdüm haydeeeeOgluma yedigi bişi dokunmuş sanırım dün akşam ve bugün vücudu kabardıYeidigi bişi dedi 1 hafta sütü 1 hafta çikoyu vs.. yiycekleri kesip dene dedi.İnş. tekrrlamaz:18:Rabbim başka elem keder vermesin.(amin).Dr. götürdük sabhatan beri dr geldim süpürdüm uyuttum şimdi aşagıya misafirlerin yanına inicem.Akşama tatlılarımmı yapıcam yarın günüm varrrrrrrrrrrFotoları yükleyip akşama fırsat bulursam albüm yaparım.

moral verdiğin için teşekkür ederim cnm.... inanıyorum bu azimle sende kilolarını vereceksin

resimlerini heyecanla bekliyorum cnm..

sabah: 2 dilim beyaz peynir,yarım sahanda yumurta, marul maydonoz, şekersiz çay
ara: 1 avuç beyaz leblebi
öğle: yoğurtlu saşça soslu makarna, pirinç çorba, salata,
ara: haşhaşlı revani-- 5-6 tane fıstık
akşam: fırında patates, ayran

30 dak yürüyüş, 500 ip atlama,200 mekik

menüm çok iyi değil farkındayım...yeniden deneyeceğim bu diyet işini

Son düzenleme:
nelson canım menün iyi değil gerçekten ama bu aralar diyet modundan çıkmaya zamana ihtiyacın olduğunu varsayarsak problem yok...
menüm:
07:00 iki kuru kayısı
07:30 bir dilim ekmek, 1 kk peynir, 1 zeytin, çeyrek salatalık, 2-3 dilim sucuk
10:30 bir avuç beyaz leblebi
12:00 bir kepçe mercimek çorba, bir dilim fırın makarna,
16:30 bir elma
18:00 4 yk nohut, 4 yk bulgur pilavı, salata, yoğurt
19:30 da bir kivi yicem...
spor olarak da 3 mil yada 5 mil düşünüyorum bugün...
bu sabah kilom 64 çıktı. dün gece eve gelince dışarıdan bireyler söyleyip yemiştik. ben 64'ün bu geç yemeyle ve wc yle ilgisi old. düşünüyorum. inşallah yarın sabah 63'lü bir rakam yazıcam buraya...

BUGÜN:Aç karınla 1 bardak ılık su
10:00=1dl.kepek,kk peynir,2 zeytin,2 çatal ev yapımı salça,2 yudum meyve suyu
14:00=1 kepçe çorba,tüek kehvesi,2 ev baklava
16:30=2 kaşık kuru fasulye,2 kırmızı bber dolması,ekmegin kabugu
18:00=2 avuç kabak çekirdegi ogluşla beraber
20:30=şimdi yeşilçay ve 1 avu. b.leblebi

kızlarr menümü yazayım sonra yine uğrayacam

sabah 1kk peynir, 2 dilim uno ekmek, tere roka
öğlen 4 yk tavuk sote, 1 dilim uno, 1 kase yoğurt
ara yağsız tost
akşam 2 kepçe erişteli yeşil mercimek, bolca salata
ara 2 avuç beyaz leblebi

3 lt su, 2 fincan yeşil çay
20dk yürüyüş, 20dk koşu, 45 dk pilates

slim in 6 rump yaptım. ama son 10 dakikasını yapamadım. kendime geldiğimde halının üstünde serilmiş vaziyetteydim. hele karın hareketlerinde ölüyorum sanıyorum...tam yapamıyorum...

sabah
yeşil çay
2 pohça
2 patatesli börek
ara
yeşil çay
doğum günü pastası 1 dilim
öğlen
1 kase makarna salatası
1 muffin
akşam
taze faulye
salata
ara
ayva 3 dilim
1 den 4de kadar temizlik akşam 100 tane ip atlama

hawar seni tebrik ederim canım o kadar ölçülü güzel bir menü yapmışın herşey kararrında ve yerin de yemişin sporda öyle Allah bozmasın böyle devam canım banada bulaşsın senden

Okula gitmedim rapor aldım başım feci ağrıyordu
1de iki kavurmalı yumurta iki dilim ekmek 2kk peynir salata çay
ArA iki Avuç sarı leblebi
Akşam yarım kase semizotlu yoğurt yarım kase çorba bir el tavuk bir köfte
Bu kadar
Bir adet tane yani nohut kadar cips

Pastalarımı yaptım.Resimleri pc atıcam.Albüm yapabilirsem yapıcam.Asıl iş yarın sabah poçalar börekler
Papatyam menüne ve sporuna
Hawarım sana söze ne hacet
Nelsonum menün iyi degil zaetn sende farkındasın ve diyete ara verdin.Biraz ye dikkat etme stres yapma.Sonra kaldıgın yerden devam ona göre bizden kurtuluşun yok

Ebru ohhh iltifatlar alinmis fotograflar cekilmis merakla bekliyoruzzz . Oglusun da gecmis olsun canim bu arada
Nelson elff gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkurler kizlar.
Sehra sana da gecmis olsun tatlim iyi olmus rapor aldigin dinlen birazcik
Kizlarr aksam eltime cay icmeye gidiyorduk (esim annesi ben kizim) tam giderken bir adam onumuzde yigildi kaldi esim adam epilepsi nobeti geciriyor dedi indi arabadan cevreden 3 4 kisi geldi bir kenari oturttular ben arabadan izliyorum simit satiyormus adam bir bayan simit tepsisini koydu yanina elinden dusmus nobet gecirince.Sonra esim su aldi adam ilaclarini icti adam ben dinleneyim biraz eve giderim demid esim de bindi arabaya gidiyoruz yari yolda esim acaba adam ne yapti dedi keske taksi parasi verseydim ama gururu incinir diye ikilemde ksldim dedi hic icimize sinmedi insanlik oldu mu dedi esim geri donduk bir baktik ki adam hala orda esim gitti yalvar yakar bir miktar para uzatti adam yok yok diyo almam belli namuslu gururlu bi insan sonra esim zorla verdi ne dediyse adam ellerini kapatti yuzune hungur hungur agladi ben de arabada agladim esim bindirdi bizim arabaya gevrek tepsisini ben aldim birazini satmis adam diyor dun gece hurda topladim bugun gevrek sattim ilac parami topladim uykusuxum kitlendik kaldik hepimiz esim dedi devlet para odemiyor mu sigortan yok mu onkonudada konustular ins. Yardimci olcak birini bulcaz maas baglsnabiliyomus sanirim sonra tlf caldi adamin esi merak etmis geliyorum bir abi yardimci oldu dedi kadinda Allah razi olsun dedi bizden sonra adam rica etmis birilerine kalkmama yardim edermisiniz diye kimse yardim etmemis nasil bir dunyada yasiyoruz biz boyle yaa adam bir dualar etti yol biyunca bize Allah dar gun zor gun gostermesin evladinizin acinizi gostermesinCok icim acidi kizlar dunyada ne zor durumda insanlar var kimbilir biz sicacik evimiz de uyuyup sukretmeyi unutuyoruz bazen. Bir de adam eve girme komsuda bekle dedi esine kirasini odeyememis ev sahibi kovmus sanirim kizida baba cikolata getir gelirken dedi tlfonda
Allah herkese once saglik sonra guc kuvvet versin namerte muhtac etmesin nerde darda olan varsa sen yetis yarabbim ( amin)

Son düzenleme:
Özgecim okurken içim cız etti Onun duası yeter size.Bu dünya bizi bu hale getirdi acba hırsız mı arabya alsak mı numara mı yapıyor vs.. insanlıgı öldürüyoruz şu güvensizligimizden.Kötü insanların yaptıkları yüzünden güvenimizi yitirdik ve gerçekten muhtaç insanlara bile o gözzle bakıyoruzOglum içinde saolteyzesi inş. yarın tekrar kabarmaz
Sehracım gözümden kaçmış geçmiş olsun dinlen
Elfffim koydum baablirsin ama eskilerini koymadım farkı göremiyceksin üzgünüm ama çok uykum var yarın erken kalkıcam

Ahh ebrucum hic sorma fena dagildik biz de. Esimin annesi donerken dedi burda ( izmirde buyuk sehirlerde)hic yardim etmiyo kimse birbirine bizim oralarda hic oyle degil ben de dedim buralarda insana yardim ediyosun bir bakmissin cebinden cuzdanin gitmisBoyle boyle kimse kimseye yardim etmiyor ihtiyac sahibi de bu tarz insanlar yuzunden arada kayniyo dedim. Esim zaten insan sarrafi isi nedeniyle adamin halinden tavrindan anladim diyor yoksa arabaya almak cesaret isi bu devirde malesef ki!
off offf Allah' im sen yardim et nediyim insanin ici parcalaniyo...

ösge canım dağıttın beni çok kötü oldum Allah razı olsun sizden o insanlarında yardımcısı olsun bütün ihtiyaç sahiplerine de inşallah
ebrucum malesef hiç bişey görünmüyo bakamadım yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…