- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #2.781
kızlar günaydın;
sabah tartıya bir çıktım o da neeee...
ben bittim kızlar....
tam tamına 64,0 dedi tartı...
4 günlük şehir dışı gezisinin bana ettiğine bakın...
gerçi ben ettim kendime ya...
yedim yedim işte sonuç...
ama moral bozmak yok tabiki...
bugün 8. günüm. 50 gün kaldı ve ben 50 günde 4 kilo vericem...
nelson canım tabi ki aramızda olacaksın. bak çıkması gereken biri varsa o da benim. ama kapıdan kovsanız bacadan girerim... öğrenirsin merak etme. ben 13 yıldır araba kullanıyorum. ilk günlerimi hatırlayınca gülüyorum şimdi. otoparka arabayı bir şekilde koyuyordum. sonra bakıyodum çıkaramıcam. sosyetik kadınlar gibi anahtarı uzatıyordum görevliye "lütfen arabamı getirir misiniz " diyordum. şimdi canavar gibi kulnaıyom. biraz zaman ve alıştırma...
Kızlar nişan harikaydı tabi bendeElbisemle makyajımla topuzumla :115:İltifatlar havada uçustu Bende o zevkle döktürdükçe döktürdüm haydeeee Ogluma yedigi bişi dokunmuş sanırım dün akşam ve bugün vücudu kabardı Yeidigi bişi dedi 1 hafta sütü 1 hafta çikoyu vs.. yiycekleri kesip dene dedi.İnş. tekrrlamaz:18:Rabbim başka elem keder vermesin.(amin).Dr. götürdük sabhatan beri dr geldim süpürdüm uyuttum şimdi aşagıya misafirlerin yanına inicem.Akşama tatlılarımmı yapıcam yarın günüm varrrrrrrrrrr Fotoları yükleyip akşama fırsat bulursam albüm yaparım.
kızlarr menümü yazayım sonra yine uğrayacam
sabah 1kk peynir, 2 dilim uno ekmek, tere roka
öğlen 4 yk tavuk sote, 1 dilim uno, 1 kase yoğurt
ara yağsız tost
akşam 2 kepçe erişteli yeşil mercimek, bolca salata
ara 2 avuç beyaz leblebi
3 lt su, 2 fincan yeşil çay
20dk yürüyüş, 20dk koşu, 45 dk pilates
Özgecim okurken içim cız ettiOnun duası yeter size.Bu dünya bizi bu hale getirdi acba hırsız mı arabya alsak mı numara mı yapıyor vs.. insanlıgı öldürüyoruz şu güvensizligimizden.Kötü insanların yaptıkları yüzünden güvenimizi yitirdik ve gerçekten muhtaç insanlara bile o gözzle bakıyoruz Oglum içinde saolteyzesi inş. yarın tekrar kabarmaz
Sehracım gözümden kaçmış geçmiş olsun dinlen
Elfffim koydum baablirsin ama eskilerini koymadım farkı göremiyceksin üzgünüm ama çok uykum var yarın erken kalkıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?