- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #2.801
Okula gitmedim rapor aldım başım feci ağrıyordu
1de iki kavurmalı yumurta iki dilim ekmek 2kk peynir salata çay
ArA iki Avuç sarı leblebi
Akşam yarım kase semizotlu yoğurt yarım kase çorba bir el tavuk bir köfte
Bu kadar
Bir adet tane yani nohut kadar cips
Pastalarımı yaptım.Resimleri pc atıcam.Albüm yapabilirsem yapıcam.Asıl iş yarın sabah poçalar börekler
Papatyam menüne ve sporuna
Hawarım sana söze ne hacet
Nelsonum menün iyi degil zaetn sende farkındasın ve diyete ara verdin.Biraz ye dikkat etme stres yapma.Sonra kaldıgın yerden devam ona göre bizden kurtuluşun yok
Ebru ohhh iltifatlar alinmis fotograflar cekilmis merakla bekliyoruzzz . Oglusun da gecmis olsun canim bu arada
Nelson elff gecmis olsun dilekleriniz icin tesekkurler kizlar.
Sehra sana da gecmis olsun tatlim iyi olmus rapor aldigin dinlen birazcik
Kizlarr aksam eltime cay icmeye gidiyorduk (esim annesi ben kizim) tam giderken bir adam onumuzde yigildi kaldi esim adam epilepsi nobeti geciriyor dedi indi arabadan cevreden 3 4 kisi geldi bir kenari oturttular ben arabadan izliyorum simit satiyormus adam bir bayan simit tepsisini koydu yanina elinden dusmus nobet gecirince.Sonra esim su aldi adam ilaclarini icti adam ben dinleneyim biraz eve giderim demid esim de bindi arabaya gidiyoruz yari yolda esim acaba adam ne yapti dedi keske taksi parasi verseydim ama gururu incinir diye ikilemde ksldim dedi hic icimize sinmedi insanlik oldu mu dedi esim geri donduk bir baktik ki adam hala orda esim gitti yalvar yakar bir miktar para uzatti adam yok yok diyo almam belli namuslu gururlu bi insan sonra esim zorla verdi ne dediyse adam ellerini kapatti yuzune hungur hungur agladi ben de arabada agladim esim bindirdi bizim arabaya gevrek tepsisini ben aldim birazini satmis adam diyor dun gece hurda topladim bugun gevrek sattim ilac parami topladim uykusuxum kitlendik kaldik hepimiz esim dedi devlet para odemiyor mu sigortan yok mu onkonudada konustular ins. Yardimci olcak birini bulcaz maas baglsnabiliyomus sanirim sonra tlf caldi adamin esi merak etmis geliyorum bir abi yardimci oldu dedi kadinda Allah razi olsun dedi bizden sonra adam rica etmis birilerine kalkmama yardim edermisiniz diye kimse yardim etmemis nasil bir dunyada yasiyoruz biz boyle yaa adam bir dualar etti yol biyunca bize Allah dar gun zor gun gostermesin evladinizin acinizi gostermesinCok icim acidi kizlar dunyada ne zor durumda insanlar var kimbilir biz sicacik evimiz de uyuyup sukretmeyi unutuyoruz bazen. Bir de adam eve girme komsuda bekle dedi esine kirasini odeyememis ev sahibi kovmus sanirim kizida baba cikolata getir gelirken dedi tlfonda
Allah herkese once saglik sonra guc kuvvet versin namerte muhtac etmesin nerde darda olan varsa sen yetis yarabbim ( amin)
Kızlar albüme ekliyorum yarın silicem.
ösge canım dağıttın beni çok kötü oldum Allah razı olsun sizden o insanlarında yardımcısı olsun bütün ihtiyaç sahiplerine de inşallah
ebrucum malesef hiç bişey görünmüyo bakamadım yine
ösge canım dağıttın beni çok kötü oldum Allah razı olsun sizden o insanlarında yardımcısı olsun bütün ihtiyaç sahiplerine de inşallah
ebrucum malesef hiç bişey görünmüyo bakamadım yine
Sehra geçmiş olsun canımmm
Ösge ne güzel yardım etmişsiniz birine, insan çok üzülüyor böyle şeyleri görünce bir yandan da korkuyor acaba yardım etsem mi etmesem mi ikilemde kalıyor, ama sanırım en iyisi yardım etmek, benim eşimde çok hassastır bu konuşarda hemen koşar gider ben biraz daha temkinliyim ama, çok üzülüyorum böyle insanları görünce, ama sistem malesef böyle
Ebru maşallah size çok güzelsiniz canım , bu gün çok yemeeeeeee
Papatya benimde sabah dersim yoktu biraz evi topladım , biraz nete takıldım şimdi öğle yemeğimi yiyip okula gidecemm,
Elff sende dün yemişsin kalanları bu gün yemeeeee
Nelson burdan ayrılmadığın için sevindim canımm
kızlar 2 gündür kızımı uyuturken uyuya kalıyorummm, her tafar öyle dağınık kalıyor ama bayağı halsizleşiyorum akşama doğru, bahardab mıdır nedir, bide bu hafta sonu hiç deinlenemedim onunda etkisi var galiba
Saol papatyamsehracım çok geçmiş olsun....
ösgecim ne iyi yapmışsınız. ama bence siz de çok şanslıymışsınız. sizin iyi niyetinizi kötüye kullanmaya çalışan biri de olabilirdi.
açıkcası ben artık insanlara hiç ama hiç güvenmiyorum. öyle kötü bir zamanda yaşıyoruz ki herşey olabilir. dolandırıclar, bıçaklayanlar, tecavüz edenler...
ama tabi ki bu insanlar yüzünden gerçekten yardıma ihtiyacı olanlar da hakettikleri muamaeleyi göremiyorlar.
ebrucum çok tatlı olmuşsun. makyajın, elbisen, saçın süper olmuş...
iltifatların hepsinin de hakkını vermişsin....
benim de bu sabah dersim vardı. 9'da. az sonra yeniden derse gireceğim. elmamı yedim de öğle yemeğini ne yapsam diye düşünüyorum...
Amin canım herkes babaya benzetir ama sarışınlıgı bana benziyorebrucum bu ne güzellik öyle özellikle saçının rengine bayıldım oğlunda çok tatlı sana benziyo Allah bağışlasın
Sehra geçmiş olsun canımmm
Ösge ne güzel yardım etmişsiniz birine, insan çok üzülüyor böyle şeyleri görünce bir yandan da korkuyor acaba yardım etsem mi etmesem mi ikilemde kalıyor, ama sanırım en iyisi yardım etmek, benim eşimde çok hassastır bu konuşarda hemen koşar gider ben biraz daha temkinliyim ama, çok üzülüyorum böyle insanları görünce, ama sistem malesef böyle
Ebru maşallah size çok güzelsiniz canım , bu gün çok yemeeeeeee
Papatya benimde sabah dersim yoktu biraz evi topladım , biraz nete takıldım şimdi öğle yemeğimi yiyip okula gidecemm,
Elff sende dün yemişsin kalanları bu gün yemeeeee
Nelson burdan ayrılmadığın için sevindim canımm
kızlar 2 gündür kızımı uyuturken uyuya kalıyorummm, her tafar öyle dağınık kalıyor ama bayağı halsizleşiyorum akşama doğru, bahardab mıdır nedir, bide bu hafta sonu hiç deinlenemedim onunda etkisi var galiba
Anca Anca vakit buldum yazmaya.çok güzel olmuşsun yawrucak yaa cidden kıyafetin makyaj saç uyumu süperrr fevkaladenin fevkinde:)gizli kahkülde var alnını az kapatan beğenfim canum.kollarda incelmişmi neyaptığın mamalarında resmini koyaydınya.yufkadanmı yaptın börekleri hamurmu açtın?o değilde ahdim olsun kızlar üç kişi olursak en az bi şehirde h.sonu yaptığım boşbak böreğinden yspcam size ilk denememdi ama süper ötesi bişi oldu
Vayyy sehra hawara rakip gördüm seniMenüm
Sabah
1çavdar
1kkpeynir
Domates salatalık maydonoz çay
Ara
Activa
Öğle 5köfte salata yarımkase semizotlu yoğurt bir çavdar
Birsaat yürüyüş bir saat pilates aeorobik
17.30ara
İki çavdar 3kk peynşr 5zeytin donates salatslık soğan
Bir portakal
Akşam yemek yemeye takatim kalmadı yaptığım sporlardan vallahi şimdi ise açım ve bişi yemeye korkuyorum:18:epruuuuu bende spor yapıyorummmmyoutube sağolsun boşnak böreğini bizzat izledimde yaptım yidik yidik vallahi parmaklar neyim kalmadı bişiy h.sonu menü yazmadım o yüsden geldim gittim yidim :26: i
merhaba kızlar;
ebrucum aslında çok şey yememişin ama hepsi çok kalorili...olsun ayda yılda bir olur zaten..
hawarcım ben menünü beğendim...
sehracım menünü beğendim de sporların ayrı bir güzel...
benim menüm de şöyle...
06:30 bir adet kuru kayısı
07:30 3 dilim sucuk, bir domates, yarım salatalık, yarım kk peynir, bir havuç, bir dilim ekmek, yeşilçay
10:30 bir elma
12:00 bir kepçe tavuk çorba, 1,5 adet hazır köfte, 6-7 adet patates kızartması, bol salata
15:00 azıcık beyaz leblebi
15:30 bir portakal
18:30 3 yk nohut yemeği, 6-7 adet lahana sarma, bol yoğurt
spor: 1 mil leslie, daha önce linkini paylaştığım simit ve bacak hareketleri
hala heryerimden ter akıyor...
bugün 9. günüm. düne göre kilom -600 çıktı. bir günde 600 gram vermediğime göre ödem falandı herhalde...
2 hafta önce 61,8 i gören ben bu sabah 63,4 ü gördüm diye seviniyorum. vay halime vayyyy...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?