Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

tatalım geçmiş olsun..

buradayım gidemedim.. büüğün iyi bir menü çıkartabilirim inşallah..

ebru kız bu ne güzellik ... çok asil ve sıksın.. tam kararında elbisen makyajın... zevklisin belli.. çok beğendimm

haklısın canım büyük kentlerde yaşamaya başladıkça ya da sözüm ona modern yaşamaya başladıkça vicdanımızı, insanlığmızı duyğularımızı da kaybediyoruz.. ama siz bu kuralı çiğnemiş çok dua almıssınız.. allah sizden razı olsun..
Kızlar albüme ekliyorum yarın silicem.

Arkadaşa degilmişisz:26:Kbul ettim şimdi

Günaydın arkadaşlar.8 den beri ayaktayım.Hazır oglum uyurken hamur mayaladım çamaşır as evi topla börek malzemerini hazırladım.Şimdi kahvaltı ederken size bakayım dedim.
Nelsonum,o senin yüreginin asilligi gel bide evde eşortmanlarla saç baş palaçor halimi gör

Biz de cok fena dagildik canim Allah yardimcilari olsun(amin)
Nelson saol canim yorumun icin(uzun diye alinti yapmadim)

Son düzenleme:
sehracım çok geçmiş olsun....
ösgecim ne iyi yapmışsınız. ama bence siz de çok şanslıymışsınız. sizin iyi niyetinizi kötüye kullanmaya çalışan biri de olabilirdi.
açıkcası ben artık insanlara hiç ama hiç güvenmiyorum. öyle kötü bir zamanda yaşıyoruz ki herşey olabilir. dolandırıclar, bıçaklayanlar, tecavüz edenler...
ama tabi ki bu insanlar yüzünden gerçekten yardıma ihtiyacı olanlar da hakettikleri muamaeleyi göremiyorlar.
ebrucum çok tatlı olmuşsun. makyajın, elbisen, saçın süper olmuş...
iltifatların hepsinin de hakkını vermişsin....
benim de bu sabah dersim vardı. 9'da. az sonra yeniden derse gireceğim. elmamı yedim de öğle yemeğini ne yapsam diye düşünüyorum...

ebrucum bu ne güzellik öyle özellikle saçının rengine bayıldım oğlunda çok tatlı sana benziyo Allah bağışlasın

Sehra geçmiş olsun canımmm
Ösge ne güzel yardım etmişsiniz birine, insan çok üzülüyor böyle şeyleri görünce bir yandan da korkuyor acaba yardım etsem mi etmesem mi ikilemde kalıyor, ama sanırım en iyisi yardım etmek, benim eşimde çok hassastır bu konuşarda hemen koşar gider ben biraz daha temkinliyim ama, çok üzülüyorum böyle insanları görünce, ama sistem malesef böyle
Ebru maşallah size çok güzelsiniz canım , bu gün çok yemeeeeeee
Papatya benimde sabah dersim yoktu biraz evi topladım , biraz nete takıldım şimdi öğle yemeğimi yiyip okula gidecemm,
Elff sende dün yemişsin kalanları bu gün yemeeeee
Nelson burdan ayrılmadığın için sevindim canımm

kızlar 2 gündür kızımı uyuturken uyuya kalıyorummm, her tafar öyle dağınık kalıyor ama bayağı halsizleşiyorum akşama doğru, bahardab mıdır nedir, bide bu hafta sonu hiç deinlenemedim onunda etkisi var galiba

sabah: 1 bardak süt
ara: yarım dilim haşhaşlı revani
öğle: mantar sote, çok salata, 1 dilim ekmek,yarım por az şehriye çorbası, yoğurt
ara: 1 muz
akşam:fırında patates, bir iki parça et

25 dak pilates..

Son düzenleme:

havalardan olabilir, birkaç gün yorgun geçti ise onun yorgunluğu olabilir...

Saol papatyam
ebrucum bu ne güzellik öyle özellikle saçının rengine bayıldım oğlunda çok tatlı sana benziyo Allah bağışlasın
Amin canım herkes babaya benzetir ama sarışınlıgı bana benziyorSaç rengim papatyayla açıyorum bazen

Saol hawarım.Herşeyden 1 tane yedimArkadaşım gelicekti bende yarın gel bari yensin bitsin dedimKeşke sizlerede 1 er tabak hazırlayıp gönderebilsem

Kızlar ben güzel degilim aslında.Makyajla saçla felan bakınca güzel oluyorum.Asıl güzel olan sizin kalpleriniz ki güzel oldugu için beni güzel görüyor
BUGÜN GÜN MENÜM:
Kuskus salatası
Çiçek poça
Peynirli börek
Patatesli börek
Muzlu yaş pasta
Kivili yaş pasta
tatlı-tuzlu kuru pasta(hazır)
İrmik tatlısı(kv saolsun yapmış)

Farkettimde en çabuk biten pastalar sonra börekler olduEn çok legenle kalan(belki elim bol olgugu fazla yaptıgım içindir)salata oldu

Anca Anca vakit buldum yazmaya.çok güzel olmuşsun yawrucak yaa cidden kıyafetin makyaj saç uyumu süperrr fevkaladenin fevkinde:)gizli kahkülde var alnını az kapatan beğenfim canum.kollarda incelmişmi neyaptığın mamalarında resmini koyaydınya.yufkadanmı yaptın börekleri hamurmu açtın?o değilde ahdim olsun kızlar üç kişi olursak en az bi şehirde h.sonu yaptığım boşbak böreğinden yspcam size ilk denememdi ama süper ötesi bişi oldu

menümü yazayım kızlarr
sabah 1 yumurta, 3 zetin, 1.5 dilim uno denge light, tere roka maydanoz
öğlen, 4 köfte, yanında bibert soğan, 1 dilim ekemek, 1 kase yoğurt
ara 2 dilim uno ve köy peyniri ile ekmek arası,
akşam 1 kase yeşil mercimek erişteli, yarım porsiypn kereviz, bolca salata
ara 1 avuç beyaz leblebi

2 fincan yeşil çay , 3 lt su, bolca şekersiz çay

90dk yürüyüş

Teşekkür ederim yorumcu giyim saç uzmanı sehraSeni ivana sertin yanında züri üyesi olara görmek isterizYok sehracıkk hazır yufkaDaha arnvut gelini olamadımMüsait bi zamanda ogluş uyurken deniycem ama sehra yaptıysa ben yapamam mı

BUGÜN:
Sabah:1dl.çavdar,kk peynir,ıhlamur
Ögle:2 kşık kuskus salatası,2 çeşit börek,1dl.pasta,1dl.irmik tatlısı,1 poça
Akşam:yeşilçay,4 kuru pasta

Nelson hawar papatya size o kadar özeniyorumkiHem çalışıp hem ev işi hem çocuktu eşti derken birde spor yapıyosunuzBen çok mu tembelim:26:

Menüm
Sabah
1çavdar
1kkpeynir
Domates salatalık maydonoz çay
Ara
Activa
Öğle 5köfte salata yarımkase semizotlu yoğurt bir çavdar
Birsaat yürüyüş bir saat pilates aeorobik
17.30ara
İki çavdar 3kk peynşr 5zeytin donates salatslık soğan
Bir portakal
Akşam yemek yemeye takatim kalmadı yaptığım sporlardan vallahi şimdi ise açım ve bişi yemeye korkuyorum:18:epruuuuu bende spor yapıyorummmmyoutube sağolsun boşnak böreğini bizzat izledimde yaptım yidik yidik vallahi parmaklar neyim kalmadı bişiy h.sonu menü yazmadım o yüsden geldim gittim yidim:26:i

merhaba kızlar;
ebrucum aslında çok şey yememişin ama hepsi çok kalorili...olsun ayda yılda bir olur zaten..
hawarcım ben menünü beğendim...
sehracım menünü beğendim de sporların ayrı bir güzel...
benim menüm de şöyle...
06:30 bir adet kuru kayısı
07:30 3 dilim sucuk, bir domates, yarım salatalık, yarım kk peynir, bir havuç, bir dilim ekmek, yeşilçay
10:30 bir elma
12:00 bir kepçe tavuk çorba, 1,5 adet hazır köfte, 6-7 adet patates kızartması, bol salata
15:00 azıcık beyaz leblebi
15:30 bir portakal
18:30 3 yk nohut yemeği, 6-7 adet lahana sarma, bol yoğurt
spor: 1 mil leslie, daha önce linkini paylaştığım simit ve bacak hareketleri
hala heryerimden ter akıyor...
bugün 9. günüm. düne göre kilom -600 çıktı. bir günde 600 gram vermediğime göre ödem falandı herhalde...
2 hafta önce 61,8 i gören ben bu sabah 63,4 ü gördüm diye seviniyorum. vay halime vayyyy...

Vayyy sehra hawara rakip gördüm seniHem menüne hem sporlarına helalAma sen böyle avmye gidip iskender yemezen öglen uykusuna yatmayıp spor yaparsen ben kime takılıcamBüyük degişim var ve cumaya tartıya yansıyıp yüzünü güldürücek eminim

15 günde 1 Sporu bırakmayıp devam emene çok seviniyorum papatyam benide özendirdiniz

Günaydınnnnn cumaya az kaldıııı:18:tikkkat edinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…