Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kızlar cuma regl olucam.Bu yüzden umutlu degilim.Tatlı krizlerim baş gösterdi:18:Akşam 10 gibi küçük bir dl.irmik tatlısı yedim:26:Bugün arkadaşım gelicek.Sonum hayrolsun

merhaba kızlarr

kendimi acayip yorgun hissediyorumm, okuldan geldim, şimdi biraz evi toplayıp yürüyüşe çıkacam, sonra gelip çorba yapacam

sehraaa aferin kızzz, güzel sporlar yapıyonnnn
papatya sanad alkış canım sende ne sporu oturttun artıkkk tebriklerrr

Menüm
Sabah uyanınca iki incir iki ceviz
Kahvaltı 9.
2çavdar
2kk peynir acısos iki tkaşığı kadar
Domates salatalık çay
Öğle 13.00
iki avuç dolusu beyaz leblebi iki incir iki ceviz uyudum epruu(dünün yorgunluğu)
16.00
2çavdar
Bir sucuklu yumurta
Ayran
19.00
Bir tabak karnıbahar
Bir kase semşzotlu yoğurt
Bol su.spor yok.ya ben hiç yeşilçay miyorum ya

kızlarrrr regl oldummm

menümü yazayımmm
sabah 2 dilim uno denge, 50gr köy peyniri, 5 yeşil zeytin
öğlen, 5çorba kaşığı yeşil mercimek, 3 yk kuru fasulye, 1 dilim uno, yarım kase yoğurt ( fazla kaçtı yoğurt)
ara 1 dilim uno, 30gr peynir,1 portakal
akşamm 1 kase şehriye çorbası bol salata
ara 1 avuç beyaz leblebi

105dk yürüyüş
3 lt su 1 fincan yeşil çay bolca siyah çay

Nelson hawar papatya size o kadar özeniyorumkiHem çalışıp hem ev işi hem çocuktu eşti derken birde spor yapıyosunuzBen çok mu tembelim:26:

yok güzwelim sen tembel değilsin..ben işte koşturup duruyorum.. iki arada bir derede spor yapmaya calışıyorum.sende istersen spora zaman çok rahat bulursun..

sabah.: 1 bardak süt, 50 gr kek
ara: portakal, yarım elme
öğle: bulgur pilavı, salata, turşu, birkaç parça haşlanmış tavuk.
ara: küçük bir dilim bisküvili şekersiz tatlı-3-5 tane kuru yemiş, yarım havuç
akşam: 2 kuru patlıcan dolma, yoğurt çorbası

spor yok...akşam 1 saat sil süpür ev işi yaptım.

ben akşamleyin

bir tabak karnıbahar
bir kase tavuklu şehriye çorbası
yarım kase semizotlu yoğurt
6tanede mis gibi sarma yedim ya26:
canım öğrencim getirmişti ta arka sokaktan sıcak sıcak

Ah kızlar yatmadan evel 7tane sarma iki incir dört ceviz yenirmi ben yedim ve kıvrandım sabaha kadar ve şiş uyandımiğrenç bi his

ah be sehracım nefis işte...
o nefis olmayaydı şimdiye dek herkes hedefine çoktan ulaşmıştı....
bugün 11. gün. dün menü yazamadım. yazılacak gibi değildi çünkü. ben ne güzel 61,8 i görmüştüm. 4 gün şehir dışında kilo aldım döndüm. bu sabah 63,2 idim. bu bile mutlu etti beni. yani ben yarın geçen haftaya göre zaten +'dayım da. pazartesi sabahına göre -'de olmak istiyorum. bugün çok dikkat edicem...

günaydın arkidişlerrr

sabah kalktım 90 dk yürüdüm geldim, kızım uyanmıştı kahvaltısını yaptırdım daha doğrusu süt içti sadece, duşamu aldım eşim kızımı bakıcıya bıraktı, şimdi kahvaltı yapıyorumm, bir tanıdığın annesi vefeat etmiş cenazeye gideceğiz, ordan 20 dişim çürümüş onu çekmeye gideceğiz, ordanda okul çıkış saati geliyor, iş arkadaşlarımla bebek görmeye gideceğiz, umarım bişeyler kaçırmam, ama şöyle bir plan yaptım diyorum eşime dişçiye biraz geç gidelim diş çekildikten sonra 2 saat bişey yenmiyor ya bende yemem bişey ( plana bak) çünkü arkadaşlar bir sürü şey hazırlamış, bende yapayım dedim, senin kızın var sen gel yeter dedilerrr

sehra yemeyeydin iyidi , bu gün dikkat et ,

papatya bende artıdayım canım, geçen cumaya göre dün sabaha kadar hala geçen haftaki rakamı göremedim canımmm, yarın bakacağız, ama bir müjdem var sabah eski bir kotumu denedim içine girdim , sıkıyor biraz ama olsunn, onu enson hamileliğimin 3 ayında giymiştim,

ebru sende spor yaparsan farkı göreceksin , biliyorum çocukla çok zor ama , şöyle günde 1 saat kaynanaya bırakıp yürüsen yada plates fdalan bişey yapsan süper olurrr

Ösge nerelerdesin canım, annenemi bakıyorsunnn, umarım hızla toparlanır annen

nelson şöferlik nasıl gidiyorrr

Sehra bende sabah namaza kalktıgımda 1 dl.revani yedimBugün yarın regl olucam.Dayanamıyorum tatlıya:26:
Hawarım kv biraz uzakta ama binadakilere bırakabilirim ama oglumu biraz sevmeye alsalar en fazla 20dk dayanaıyorum.Çıkıp alıyorum hemen.İhtiyaç(market pazar dr gibi...)dışında bırakamıyorumAma o uyuyunca evde leslie plates mekik hepsini yapabilirim.Buna bahanem yok

dün menümü yazamadım günümüz vardı saçma sapan yedim akşam bide eşim bi poşet çips getirmesinmi yedim valla napıyım dayanamadım sporda yok off off ben nasıl motive olucam yeniden zayıflamayı bırak inşallah kilo almam

Hawarcim Kv eltim gorumcem anneme gecmis olsuna gittik birkac gun sonra tekrar gidicem biraz agrisi var is guc yardim ederim . Sizleri okuyorum da yorum yazmadim iki gundur simdi kizim uyuyor oyle giriyorum cok fena bisi oldu tlf elime aldirtmiyor resmen biri arasa tlf konusturmuyo kendi konusacakmis geceye de mecalim kalmiyo esim daha gec geliyo ona yemek hazirla topla bir bakiyorum koltukta uyuya kalmisim bir de calismiyorum yani sizleri tebrik ediyorum gercekten
Ebrucum ins. Krizlerin bir an evvel son bulur arada bana da ugruyorlar malesef 2 bitterle gecistirmeye calisiyorum artik

Nerdesiniz kızlarYemegimi yiyorum.Sonra evi silicem.Bugün havadan mı regl öncesi bi halsizlik şişkinlik var

merhaba kızlar gittik gezdik geldikkk
çok güzel bir bebek sevdikkk Nazar ve arkadaşımda pastalardan yemedim benim plan tuttu, ama bi dilim çizkeke aldım yarın eksi çıkarsam yiyecem aslında kokstarlı kurabiyedende alacaktım son anda vazgeçtimm

sabah 2 dilim uno denge light, 1 haşlanmış yumurta, 2 üçgen peynir, tere roka maydanoz
öğlen 2 dilim uno, 2 üçgen peynir, 5 yeşil zeytin, 1 haşlanmış yumurta, tere, roka , maydanoz
akşam, 1 kase şehriye çorbası, bol salata
ara 1,5 avuç beyaz leblebi

90dk yürüyüş, 1,5 lt su su az oldu bu gün, dişimi çektirince bişey içemedimmm

Ebrucum ben de cok halsizim ev ustume ustume geliyo yapilcak is cok bende hal yokBenim de karnim cikti sinir oluyorum spor yapmadigim surecede asla duz bir karnim olmayacak ! ! !
Hawarcim masallah Allah anali babali buyutsun. Tarti oncesi guzel bi menu olmus sporda tamam ( zaten butun hafta iyiydin son gunude iyi kapatmissin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…