Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

kızlar merhaba;
oğluşumla azıcık tartıştık. o nednele hiççç spor yapasım yok..bazen çok sinir oluyorum. tutamıyorum kendimi...
bugün yeni bir kot aldım. hep aynı butikten alıyorum. bir beden küçük aldım. daha doğrusu o bilir bedenimi. verir ben de denerim...
iççamaşırı aldım bi de ...o da aynı şekilde bedenimi bilir, ben bilmem düşünün artık..o da göğüslerin küçülmüş dedi. kilo olarak 63 lerde gezsemde yaklaşık 2 aydır haftada 4 gün spor yapmanın faydası oldu sanırım...
menü yazıcam da nasıl yazacam bilmiyorum...eee başlıyım bari...
07:30 bir domates, 1 salatalık,azıcık peynir, bir dilim ekmek, 2-3 dilim sucuk
10:30 bir elma
12:00 yarım dilim ekmek, bir porsiyon köfte salata
14:00 bir nescafe, 1 kuru pasta
18:00 1 porsiyon köfteli patates yemeği, 5-6 adet lahana sarma, 2-3 yk pirinç pilavı, bol salata
spor yok, can sıkıntısı var...
perşembeleri psikolojik midir nedir daha fazla yiyesim geliyor....

Menüm
Sabah uyanınca iki bardak su
Kahvaltı 9.
1çavdar çeyrekten az simit
2kk peynir 5zeytin
Domates salatalık çay
Öğle 13.00
iki etimek bir suçuklu yumurta ayran
16.00
2buçuk etimek birbuçuk el kadar somon balığı iki dilim patates(buğulama yaptım)
Birbuçuk portakal
Akşam dolma bir tane sarma 5tane yoğurt
Spor 50dk yürüyüş 1saat pilatesaerobik
Arkadaşlarlaydım akşam yemedim yine.ve bugün doğu yemekleri olan bi davete gitmedim ben daha ne diyem gurban

Bol su

Papatya menünü beğenmedim bil

sehracım bilesin ki menümü ben de hiç beğenmedim...
valla yıldım zati artık....
bi şehir dışına gittim. sankim ordakiler burda yokmuş gibi yedim yedim...
hoppp geldi 1,4 kilo...
offfffffffffffffffffffffffff
bu arada senin menünü beğendim....

sabah
yeşil çay
1 dilim köy ekmeği tereyağı bal
peynir zeytin
öğlen
kabak yemeği pirinçsiz
1 dilim ekmek
2 kaşık yoğurt
akşam
1 tabak pırasa
1 dilim t.t. ekmek
salata
helva malesef
pilates yaptım 30 dak

Özgecim senle benim yok bitekHadi bu hafta toparlanalım artık!!!
Hawarım sporuna iradene kilo verdikçe oluşan azmine menülerine kocaman bir alkış!Çok değiştin çok!Nerde ekmek pilav ekmek makarna yiyen yedi diye fırçaladıgımız Hawar nerde bu Hawar Helal olsun arkadaşım sana!:))
SEHRA elf menüleriniz güzel!
Papatyam akşam olmamış ama olsun kıyamam sana :)
Zuzum nelsonum nerdesiniz??

Kilolarım4
Pazartesi 57.7
Salı58.8
Çarş58.5
Perş59.1(akşamki sarma ceviz veincirin hazin sonucu)
Cuma58.4
Cumtesi
Pazar
Yani

Başlangıç67.7
Geçen hafta 58.8
Buhafta 58.4
Giden 400gram

Ama kızlar sporlarımla vücudum sıkı ve 56gibiyim sporsuZ 56halim gibiyim daha sıkı ama sonuçta 58.4üm yani.400gitmiş şükür tabi

kilo bildirimim

geçen hafta : 59,7
bu hafta : 60
giden : yok
gelen : 300
toplam giden: 4,9 kg
başlangıç : 64.9
hedef : 55

sabah:bir bardak süt. çeyrek ekmek kaşarlı yağsız tost
ara: portakal elma
öğle: yoğurtlu salça soslu karışık kızartma, şehriye çorba. 2 dilim ekmek
akşam: fırın tavuklu patates
ara:süt. 2 ceviz

papatya. sehra. ebru. zuzu, havar.elf adınnı unuttugum varsa kusra bakmasınn

ne olacak bu halimiz .. bir haftada 1 kg vermek varken. bir hafta alıp bir hafta kilo veriyoruz ve olduğumuz yerde sayıyorum kilolarımı..

yarış mı yapsak bu hafta.. bir çare çare.. ayça dedim ilk ben bu koyu verdim.. ama bu böyle olmayacak .. martta bitmek üzere

çare çare ne yapmalıyızki yeniden konsartre olalımmm

tebrikler sehracımmm

sehracım canımcım....,
tebrik ediyorum....bak spor nasıl fayda ediyor değil mi...
nelson birşeyler yapmalıyız ben o duruma mehter takımı gibi diyorum.
şimdi gelelim benim kilo durumuna. ayyy yoksa gelmesek mi....
ben geçen hafta evde yoktum ya..
başlangıç: 64,8
geçen hafta: 62,6
bugün: 63,2
giden: yok
gelen: 600 gramcık
toplam giden: 1,6 kilo
hedef: 59,8
ama ben pzara akşamı geldim. pazartesi tartıldığımda tammmm 64 idim.
aslında pazartesiden bu yana 800 gram vermişim...
aha bu da benim züğürt tesellim olsun....
kızlar gerçekten sporun çok faydası oluyor. ben artık aynada kendime baktığımda kilomun kaç çıkacağını tahmin ederim ve genelde tuttururum.
ama son 2 haftadır daha az tahmin ediyorum çok çıkıyorum. sanırım sıkılaşıyorum. ondan ki tartının ne dediğine çok takılmıyorum.
bu akşam da inşalah yapıcam sporumu...

Başlangıç 70
Geçen hafta 64,4
Bu hafta 64
Giden 400
Toplam giden 6
Hedef 60

Telden yazıyorum zor oluyor

Kızlar bu saate kadar çoktan regl olurdum:18:Karnım davl gibi inş. olurumFazla çıktım ama reglden az da olsa verdigime inanıyorum.Benim iiçn asıl sonuç haftaya cumaya.Kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederim.

Kilo Bildirimi
Başlangıç:63
Geçen hafta:53.7
Bu hafta:54.3
Gelen:600
Giden:yok
Hedef:52

Ya kızlar nolcak nelsonumun dedigi gibi bu halimizMart bitiyor nisan bahar ayı geliyor.İnce badilerden göbekler fırlıycak.Beyaz badi giyemycez.Tatili bikini düşünemiyorum bileBu yaz karadeniz turu mu yapsak:44:Bikini giymeme gerek kalmazAglancak halime gülüyorum.1 ayda istedigmiz hedefe gelebiliriz ama illa yiyoruz.

Kilo bildirimim
Baslangic 63
Gecen hafta 54.700
Bu hafta 54.200
Gelen yok
Giden 500
Hedef 51
Ben kilo vermedim bu hafta aldigim +1 den gidiyor reglin siskinligi gitti yani
Ocaktatan beri her hafta kilomu yaziyorum 4 Ocakta 54.200le baslamisim arada 53.100 olmusum sonra al ver al ver 2 aydaki sonuc koca biiii 0 olmus suanda da 54.200um
Nelson cok haklisin yumurta kapiya dayandi biz de hala tik yok
Ebrucum bir biz spor yapmiyoruz bence sebebide tembellik ve yanimiza arkadas ariyoruz tek sıkıliyorum ben belki sen de aynisindir benziyor ya bazi ozelliklerimiz birinin bizi tutup gel yapalim demesi gerek
Sabah ebru salliyo izledim platesi bi ozendim ki sorma ben izlerken yoruldum ne hareketler yaptilar nisan ve mayista yakicam sizi diyordu Cok sıkı gircez yaza falan diyodu
Sen tvden yaparsin aslinda insanin cani da sıkılmaz boylece

Son düzenleme:
başlangıç 59
geçen hafta 56.2
bu hafta 55.4
giden 800
hedef 52
bi ileri bi geri çok haklısınız bişey yapmalı ama ne bu gidişle hedefe ulaşmak hayal olcak kaç aydır aynı

Oglumu uyuttum.Şimdi yemek yiyorum.Sonra işlere koyulucam.Sizler ne alemdesinizYok mu motive için bi çare bi çözüm

3lü gurup yapalım bu sefer ben bu seferlik birini istiyorum ama ayıp olur diye diyemiyorum tamamen çbatıl inanç yani.o kişiyle bi seferinde acayip gaza geldiydimde o yüzden vallahiyok tsmam kura çekelim yazı tura atalım napalım

Bu hafta veremeyenler verenlere karşı ne dersiniz kimler verdi törpücüm şimdik?verenler yine verelim deyip gaza gelir
Veremeyenlerde barim bu hafta verelim dirler he??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…