Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

menüm
sabah-öğlen
yeşil çay
menemen
peynir
1 dilim t.t ekmek
akşam
pırasa yemeği 1 tabak
2 kaşık yoğurt
1 dilim t.t ekmek
1 çatal helva
spor 30 dak. pilates

SEHRAcıkkk verenler veremeyenlere hım iyi fikir!Geçmişe bakayım kim vermîş kim verememiş(başta benim zati)
Elff menün güzel arkadaşım!

Veremeyenler:
Ebruli
Nelson
Papatya

Verenler:
Hawar
Özge
Sehra
Elf

Zuzum belli değil ama eşitlik olması adına veremeyenler grubuna eklemeyi düşünüyorum.Ama Zuzum verdiyse yanlış anlar mı?

Hayırlı olsun canım yaaaçok sevindim gerçekten çok istiyordun sen doğumdan sonra gel hemi özledim seni

evtt,sahracım,bebek varr :)çıtıraa ösgeyee yoldaşımaa sevgiler selamlarr kızalrr hepinizii çok özledim

Biz de seni cok özledik canimBebis(ler mi yoksa)olmasina cok sevindim canim gule gule buyut insallah
Dogumdan sonra bekleriz tabiinsallah ozamana biz sadece muhabbet icin topige giriyo oluruz

Veremeyenler:
Ebruli
Nelson
Papatya

Verenler:
Hawar
Özge
Sehra
Elf

Zuzum belli değil ama eşitlik olması adına veremeyenler grubuna eklemeyi düşünüyorum.Ama Zuzum verdiyse yanlış anlar mı?
Sehraaa hawar elff spor yapan 3 isim ve ben :18:Bu kizlar beni cig cig yer

BUGÜN:Aç karınla 2 bardak sıcak su
Sabah:1dl.ekmek,kk peynir,6 zeytin,2 dl.kek,yarım bardak meyve suyu
Ögle:1 tabak çorba,1.5dl.çavdar,8 minik salata turşularından
Ara:10 minik çilek
Akşam:kapama,yogrutlu semizotu
Ara:türk kahvesi

Spor:
ev temizligi
150 ip atlama

Şimdide yeşilçayımı içiyorum birazda b.leblebi tırtıklıyorum en hafifinden.Çok iyi degil ama bugünki tatlı kriizim ve önüme sunulan hoşbeşler vs.... geri teptim.İnş. yarın tatlı istegim olmaz.Yarın ist dışına nişan için gidicez.Gidicegimiz eşimin teyzesi o da diyetisyene gidiyor.Beraber az yerizH.sonu onlar nişan için burdaydı ve sofrada yeme bek ben yemedim diye beni hep uyardı

Yarışmamız herkese haırlı ugurlu olsun.Ama veremeyenler bu hafta bi vericek bi vericek ahanda böyle kalacaksınız
Yoldaşım bizde seni özledik.Dogumdan sonra bekleriz özelede yazdım zatii

Nasılsınız arkadaşlar?Güne iyi başladım inş yolculukta cips vs.(eşim poşet poşet alır yolculukta çok sever:18:)yemem ve günü iyi bitiririm.Akşama nişanda oynıycam bol bol kalori yakarımÇok karışık rüyalar grdüm hayır olsuninş.

günaydın kızlar;
dün çokm yoğundum o nedenle hiç giremedim. akşam da arkadaşlara gitttik.
demek yarış yapıyoruz. umuyorum bu işe yarar da motivasyonumuz artar biraz.
şimdi ben nelson, ebru ve zuzu ile aynı gruptayım sanıyorum. geçen hafta kilo veremeyenler:2::2::2::2::2:
en son salı günü spor yapmıştım. bugün va yarın sporumu yapıp bu haftanın 4 gününü tamamlamam gerek...

Ebrucum yolculukta abur cubur yemek cidden zevkli olur ben de cok severim ama yazin mutsuz olmamak icin bazi zevklerden mahrum kalicaz mecburen
Papatyacim spor duzenini oturtmusken hic ihmal etme ne guzel sagligina saglik guzelligine guzellik katiyor
Benim de ahdim var kizim krese giderken platese gitcem ben de tabi 2. Yolda olmazsa :18:

Son düzenleme:
sporu akşama erteledim. inşallah akşama bir sürpriz falan çıkmaz da yapabilirim.
ben faydasını görmeye başladım özgecim. ondan sanırım bırakmayı hiç düşünmüyorum.
kilo vermekten çok spor yapmaya odaklandım.
bu sabah ta düne göre 200 gram eksik çıktım kızlar...

Veremeyenler:
Ebruli
Nelson
Papatya

Verenler:
Hawar
Özge
Sehra
Elf

beni , durmadan kaçamak yapan beni grubunuza kabul ediyor musunuz???

papatya bu hafta bende spor yapacağım.. sırf gurubum için.. ve ilk sporumu buğün yapacağım...

Hayırlı olsun canım yaaaçok sevindim gerçekten çok istiyordun sen doğumdan sonra gel hemi özledim seni

Biz de seni cok özledik canimBebis(ler mi yoksa)olmasina cok sevindim canim gule gule buyut insallah
Dogumdan sonra bekleriz tabiinsallah ozamana biz sadece muhabbet icin topige giriyo oluruz

Yarışmamız herkese haırlı ugurlu olsun.Ama veremeyenler bu hafta bi vericek bi vericek ahanda böyle kalacaksınız
Yoldaşım bizde seni özledik.Dogumdan sonra bekleriz özelede yazdım zatii

kızzlarrrr çok tşk edrim hepinizee amin duanızı eksik ewtmeyin öpüyorummmm kızzlar

arkadaşlar buğün menume özen göstermeye çalıştım ama hatalarım var..

sabah: yumurta,5 zeytin, küçük bir dilim kaşar, 1 çatak reçel, 1 dilim ekmek
öğle: lahana yemeği
ara: elma
akşam: 2 dilim ekmek, 1 çk çikolata, 1 dilim sütlü irmik tatlısı,1 kepçe tarhana çorbası,lahana yemeği(yağsız)

1 saat araba sürme: 200 kalori yaktırıyormuş
20 dak koşu

Son düzenleme:
:menüm:
10:00 bir adet yağsız tost (iki adet tost ekmeği, 4 adet sucuk), salatalık, domates, azıcık peynir, 1 adet zeytin
13:00 bir adet türk kahvesi, 1 adet kurabiye
15:00-15:30 arası bir avuç karışık çerez, 1 elma
17:30 bir kase tarhana çorba, bir kare borcamın 1/3 ü kadar fırında kabak mücver, 1 yk kadar tavukgöğsü
şu anda yeşilçay
19:00 bir adet kivi yicem
ve bugün inşallah bir aksilik olmazsa 5 mil yapıcam...
nelson araba kullanmak o kadar kalori mi yakıtıryomuş gerçekten. süpermiş o zaman...

Kivimi yedim, 5 mil sporumu da yaptım...şimdi hemen duşa gidiyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…