- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #2.881
Yolculukta yemedim sevgili rakip grup arkadaşımEbrucum yolculukta abur cubur yemek cidden zevkli olur ben de cok severim ama yazin mutsuz olmamak icin bazi zevklerden mahrum kalicaz mecburen
Papatyacim spor duzenini oturtmusken hic ihmal etme ne guzel sagligina saglik guzelligine guzellik katiyor
Benim de ahdim var kizim krese giderken platese gitcem ben de tabi 2. Yolda olmazsa :18:
Papatyammm spora devam etmene çok seviniyorumsporu akşama erteledim. inşallah akşama bir sürpriz falan çıkmaz da yapabilirim.
ben faydasını görmeye başladım özgecim. ondan sanırım bırakmayı hiç düşünmüyorum.
kilo vermekten çok spor yapmaya odaklandım.
bu sabah ta düne göre 200 gram eksik çıktım kızlar...
beni , durmadan kaçamak yapan beni grubunuza kabul ediyor musunuz???
:menüm:
10:00 bir adet yağsız tost (iki adet tost ekmeği, 4 adet sucuk), salatalık, domates, azıcık peynir, 1 adet zeytin
13:00 bir adet türk kahvesi, 1 adet kurabiye
15:00-15:30 arası bir avuç karışık çerez, 1 elma
17:30 bir kase tarhana çorba, bir kare borcamın 1/3 ü kadar fırında kabak mücver, 1 yk kadar tavukgöğsü
şu anda yeşilçay
19:00 bir adet kivi yicem
ve bugün inşallah bir aksilik olmazsa 5 mil yapıcam...
nelson araba kullanmak o kadar kalori mi yakıtıryomuş gerçekten. süpermiş o zaman...
sabah erkendim uyandırdı meleklerim.. geri uyuyamadım.. dedim kahvaltı hazırlayım... iş güç derken öğleden donra arkadaşa gideceğiz oturmaya.. hiçbir şey yemem demiyorum ama yediklerimi ölçülü veya tadımlık yiyeceğim..
güzel bir sabah.. araba kulamayıda azıcık ilerlettim.. ama halen paknik yapıyorum ve direksoyunu sıkıca tutuyorum.. elimde kalacak bir gün bu direksiyon..
herkes için güzel bir gün olsun buğün..
Ebrucum zoru basariyorsun o binada yasayip o kadar kilo vermissin bu buyuk bi basari hic pes etme marifet yaninda yediklerinde insanin hayir diyebilmesi sen bunu basariyorsunBeylerin canı kıymalı soğanlı el açması arnavut böreği istedi.Hanımlar yoğurdu birazdan açıcaklar.Oyyy nereye gitsem çarşaf börekleri peşimi bırakmıyortelden giriyorm menü yazamıuırum ama az yiyorum.Gece 2 de ciplsler çerezler kolalar.Ben 7 tane fıstık yedim sadece!
Canim yaa gecmis olsun ins. Bir an once iyilesir. Menun de guzel bu arada telafi edebiliyorsun artik sistemi oturttun senmerhaba kızlarr, dün evde yoktuk, bu günde misafirlerim vardı biraz önce gittilerrr,pek uğrayamadım
grup yapmışızzz, bakalım ne olacak ben aldıklarımı versem razıyımmmm, 2 gün bayağğı yedimmm
neyse bu günkü menümü yazayımmm
sabah 2 dilim uno denge, 2 üçgen pınar peynir, 5 yeşil zeytin, roka maydanozzz
akşam 1 tavuk but derisiz, bolca salata
ara 3 avuç beyz leblebi
cumadan beri spor yapmıyorumm, suda pek içemiyorumm
pek halsizim kızlar perşembe dişimi çektim, dibi iltihaplıymış, kaç gündür acayip çenem ağrıyorrr, hemde başımmmm,pek bir keyifsizimmmm
Sehracim ne kadar yoruldugunu tahmin edebiliyorum dinlen bu gece guzel bi uyku cek. Pamugunun da mekani cennet kabri nur dolsun insallah ( dua edicem aklima geldikce)bir gelinin kv icin bunlari dusunmesi ne guzel alisilagelmis birsey degil gunumuzde maalesef siz bunu basarmissiniz ne mutlu sanaAh hawarım ne kötüsündür okulda napcaksın ders nasıl anlatcaksın..kızlar malum bugün gözetmenliğim vardı şu sn yatakta kedi gibi yazıyorum bu yazdıklarımı..öyle yoruldumki size anlatamam.bide bir kız öğrenci bayılmasınmı sınavın ortasında..jsbus gibiydi ya.bide salon başkanıydım herşeyden sorumluydum öldüm bittim çıkışındada bir İSKENDERgümlettşm en tereyağlısından sosludundan epruuuu duy duyfazla sevinme cumaya kadar pür dikkat etçcem 58.4idim hedefim 57li bişiler artıkın ya..dünde kayınbabamlarda etşmek tatlısı yedim 10da..sekizde yendi akşam yemeği..ben hazırladım çoğu şeyi espiri kattım ortaya matrm evi olmasın artık istedim..kayınvalidfm pamuğum olsaydı o istemezdiki hüzünlü mutsuz olslım..onlara enerji aktarıp geldim ama içimi bana sorun heryerden sankim annem çıkcak,onun kokusu,onun dokunuşu..canım benim girerdik mutfağa sohbet muhabbetle saatlerce çıkmaz döktürürdük bi sürü şey çok özlüyorum boğazım düğümlendi yine
ebrucum hoşgeldin . nasıl geçti. bu arada cumaya sadece 5 gün kaldı. 60 olucam inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?