Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

bugun kayağa gittik sevgili grubum sizden özür diliyorum bugün için ama yarına telafi edicem yatta soğukta yürüyüşe bile çıkarım
sabah öğle
kar üstünde sucuk ekmek
1 bardak kola
akşam
mangalda tavuk ekmek arası oda
2 bardak kola

Yolculukta yemedim sevgili rakip grup arkadaşımama dügün salonunda tırtıkladım acıktım çünkü.
Papatyammm spora devam etmene çok seviniyorumDarısı benim başımaElbisem regl diye mi karnımın şişkinlini iyice belli ettiHer gün göbegimi açıp evdeki bikinilerimi giyip motive olurum inş.sende destek ver bana nolur
beni , durmadan kaçamak yapan beni grubunuza kabul ediyor musunuz???

Tabii sensiz olur mu nelsonummmmmmmAma bu sefer onlar veremeyenler biz verenler olucaz.

Menümü yarın yazarım kayınbabamkardaydık yeni geldik yarın sınavda gözetmenliğim var 8.45de orda olcsm salon başkanıyım ve hala ayaktayım yarın elimden geleni yaparım inş
Tanıdık tanımadık çalışan herkesin hakeden herkesin sllah yardımcısı olsun kazanan TÜRKiYE olsun cumada bşzim grup:))

canım kalori sepeti öyle hesapladı.. bende çok mutlu oldum giden o kalorileri görünce

sabah erkendim uyandırdı meleklerim.. geri uyuyamadım.. dedim kahvaltı hazırlayım... iş güç derken öğleden donra arkadaşa gideceğiz oturmaya.. hiçbir şey yemem demiyorum ama yediklerimi ölçülü veya tadımlık yiyeceğim..

güzel bir sabah.. araba kulamayıda azıcık ilerlettim.. ama halen paknik yapıyorum ve direksoyunu sıkıca tutuyorum.. elimde kalacak bir gün bu direksiyon..

herkes için güzel bir gün olsun buğün..

Son düzenleme:

Senin kadar erken olmasada ben de erken uyandim yemeklerimi yaptim kizim uyuyorken simdi kahvalti ediyorum .dedigin gibi tadimlik ye canim aklinda kalmasin ama midende dolmasin
Araba kullanmayi ben hic denemedim daha dogrusu cesaret edemedim esime diyorum insan bir alir karisini gosterir hep hadi der gel gostereyim oyle kalir ertelenir bir gun deniycem insallah esim kullanmami cok istiyo da ben korkuyorum
Senin de ilerletmeni sevindim bir iki yila tek elle cevirirsin direksiyonu canim

kızlar günaydın;
kahvaltımı ettim. şimdi çayımı içiyorum.
bugün de yapınca 7. haftam bitecek. ebrucum valla ben iyi sardım bu spor işine. yani 7 haftadır hiç aksatmadan haftada 4 gün yapıyoruım. artık tartıya değil aynadaki görüntüme odaklandım.
haftaya koyucam resimlerimi. bakın bakalım fark var mı?

Beylerin canı kıymalı soğanlı el açması arnavut böreği istedi.Hanımlar yoğurdu birazdan açıcaklar.Oyyy nereye gitsem çarşaf börekleri peşimi bırakmıyortelden giriyorm menü yazamıuırum ama az yiyorum.Gece 2 de ciplsler çerezler kolalar.Ben 7 tane fıstık yedim sadece!

bugün hiç kimse uğramamış. hava da güzeldi ama ben dışarı çıkmadım. nerelerdesiniz kızlar...
menüm geliyoooo
09:30 bir adet yağsız sucuklu tost, domates, salatalık, azıcık peynir
12:00 1 yk kadar tavuk göğsü
14:00 1 kivi, bir portakal
15:00 bir kase tarhana çorbası, 2 avuç içi kadar dünden kalan fırında mücver
16:30 bir avuç kadar karışık çerez
18:30 bir kase ezogelin çorba, avuç içi büyüklüğünde 1,5 adet balık, çok ama çok fazla salata...

spor olarak da slim in 6 rump. sonundaki karın hareketlerinde pes ettim resmen...
annem gelecek yarın onun için perşembeye kadar spor yapamam sanırım...
kızlar bugün 14. gün idi. yani 44 günüm kaldı. 44 günde tam 3 kilo vermeliyim. aslında şöyle yazınca çok kolay geliyor. 44 gün ve 3 kilo..
ama aylardır olmuyor işte...

merhaba kızlarr, dün evde yoktuk, bu günde misafirlerim vardı biraz önce gittilerrr,pek uğrayamadım
grup yapmışızzz, bakalım ne olacak ben aldıklarımı versem razıyımmmm, 2 gün bayağğı yedimmm
neyse bu günkü menümü yazayımmm

sabah 2 dilim uno denge, 2 üçgen pınar peynir, 5 yeşil zeytin, roka maydanozzz
akşam 1 tavuk but derisiz, bolca salata
ara 3 avuç beyz leblebi

cumadan beri spor yapmıyorumm, suda pek içemiyorumm

pek halsizim kızlar perşembe dişimi çektim, dibi iltihaplıymış, kaç gündür acayip çenem ağrıyorrr, hemde başımmmm,pek bir keyifsizimmmm

Ah hawarım ne kötüsündür okulda napcaksın ders nasıl anlatcaksın..kızlar malum bugün gözetmenliğim vardı şu sn yatakta kedi gibi yazıyorum bu yazdıklarımı..öyle yoruldumki size anlatamam.bide bir kız öğrenci bayılmasınmı sınavın ortasında..jsbus gibiydi ya.bide salon başkanıydım herşeyden sorumluydum öldüm bittim çıkışındada bir İSKENDERgümlettşm en tereyağlısından sosludundan epruuuu duy duyfazla sevinme cumaya kadar pür dikkat etçcem 58.4idim hedefim 57li bişiler artıkın ya..dünde kayınbabamlarda etşmek tatlısı yedim 10da..sekizde yendi akşam yemeği..ben hazırladım çoğu şeyi espiri kattım ortaya matrm evi olmasın artık istedim..kayınvalidfm pamuğum olsaydı o istemezdiki hüzünlü mutsuz olslım..onlara enerji aktarıp geldim ama içimi bana sorunheryerden sankim annem çıkcak,onun kokusu,onun dokunuşu..canım benim girerdik mutfağa sohbet muhabbetle saatlerce çıkmaz döktürürdük bi sürü şeyçok özlüyorum boğazım düğümlendi yine

hawar canım çok geçmiş olsun. diş olayı çok can sıkıcı oluyor...benim de vardı öyle bir dişim. biliyorsunuz. çektirdim kurtuldum...yakında geçer ağrısı
sehracım allah rahmet eylesin...mekanı cennet olur inşallah.
ben çok uzun zamandır 1,5 yıldır falan görev almıyorum artık. eskiden hiç kaçırmazdım şimdi çok zor geliyor...
kızlar ben az önce bir adet portakalı hüplettim. allahım uyuşturucu gibi oğluma portakal soyuyordum o kokuyu duyunce resmen kendimden geçiyorum...
menüme 20:30 bir adet portakal ekliyorum...
yarın sabah en azından 200 gramcık gitmiş olsa bari...

Ebrucum zoru basariyorsun o binada yasayip o kadar kilo vermissin bu buyuk bi basari hic pes etme marifet yaninda yediklerinde insanin hayir diyebilmesi sen bunu basariyorsun

Canim yaa gecmis olsun ins. Bir an once iyilesir. Menun de guzel bu arada telafi edebiliyorsun artik sistemi oturttun sen
Sehracim ne kadar yoruldugunu tahmin edebiliyorum dinlen bu gece guzel bi uyku cek. Pamugunun da mekani cennet kabri nur dolsun insallah ( dua edicem aklima geldikce)bir gelinin kv icin bunlari dusunmesi ne guzel alisilagelmis birsey degil gunumuzde maalesef siz bunu basarmissiniz ne mutlu sana

Son düzenleme:
saolun kızlar
ben normalde acıya dayanıklı biriyimdir, hatta 1 ay önce öbür yirmilik dişi çektirdim, bide o kırıktı, ama bu benii mahvetti, bakalım yarında geçmezse öbürgün tekrar dişçi yolu görünüyor bana
sehraa canım gözetmenlik zor oluyor bide sorumluluğu çok

kızlarrr iyigeceler hepinize az ortalığı toplayım uyuyacam

iyi geceler kıslar menüm bugun pek iyi değil oyüzden yazmıyorum ne yediğimi bilmiyorum çünkü ama söz verdiğim gibi yürüyüşü yaptım 30 dak. yarına tam motive olarak başlıycam inşallah kendinize iyi bakın

Kızlar yol sersemligi wc problemi uykusuzluk ...Şimdi yatıcam ve güzel bir uyku çekicem inş.Yarın pür dikkat devam.2 gündür 5 buçukta akşam yemegini yedik.Heyyy kilo verenler korun bizden cumaya kilo alanlar olmayasınız dikkat edin

Hawarım geçmiş olsun.
Sehra kaçıncı rüyadasın acaba tatlı rüyalar sana

Hawarım geçmiş olsun
Sehra kaçıncı rüyayı görüyorsun acaba tatlı rüyalar.Pamugunun mekanı cennet olur inş.
Özge 2dl. börek yedim dayanamadım

WC problemi,uykusuzluk,yol sersemligi....Bi garibim ve duş aldım sadece güzel bir uyku uyumak istiyorum.İnsanın evi gibisi yok.

ebrucum hoşgeldin . nasıl geçti. bu arada cumaya sadece 5 gün kaldı. 60 olucam inşallah...

ebrucum hoşgeldin . nasıl geçti. bu arada cumaya sadece 5 gün kaldı. 60 olucam inşallah...

Hoşbulduk canım.Güzel geçti bi degişiklik oldu.Zaten oyuncuyum vur patlasın çal oynasınSenin adına seviniyorum.Sıkılaştıgını yazdıkça özeniyorum.Şu göbegim için hiç bi çaba sarfetmeden dümüz olmasını bekliyorumBende bugün inş başlıycam spora temizlik felan yapmıycam

epru hoşgeldin evine ben bugun temizliğin gözüne vurdum yine 2 saat hiç durmadan süpür sil işe yarıyodur heralde havada güzel kızım uyanınca belki dışarı çıkarırım bi arayada 30 dak pilatesimi sıkıştırcam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…