Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Akşama arkadaşları çağırdım.Onlarda hazırlık yapmış bizi çağırdılar:))İnş nefsime hakim olabilirm!Sehrayı düşünüp Yemiycem

dün tam menümü yazacaktım kızım uyandı yanına gittim uyumuşum bende bugunde evde değildim demin geldim hemen karnıbahar yaptım akşama karnıvahar var yani o adamı bendee dinledim hergün çıkıyo ebruliye anlattıkları mantıklı ama insan beynine o kadar hükmedemiyor o göbeği görünce aha ebru şallı gibiyim diyemiyorum yani nasıl olur bilemedim bugunku pilates kaldı benim dün yaptım ama eşim gelir birazdan o sinir oluyo sabahdan beri yapsaydın diye artık mekik falan çekerim

sabah: 1 bardak süt, 1 yumurta
ara: çeyrek portakal
öğle: maklube yemeği, salata yogurt
ara: neskafe sütlü, türk kahvesi, i tane sade gofret
akşam: 2 yk karnıbahar graten, çeyrek ekmek arası yumurta salataası(yağsız)

1300 kalori,,

sporlarım
20 dak koşu
200 mekik
200 bel hareketi
300 ip atlama

kalan kalorilerim 1050

pazar sabah:59,8
pazartesi sabah:60,5
salı sabah:60,3

Son düzenleme:
Bugün :
Sabah:yağsız tost,ıhlamur
Ara:2çay,Türk kahvesi
Öğle :1kase çorba,10labada sarma 2kaşık sarımsaklı yoğurt
Ara:yeşilçay,5(içi bisküvi dışı biter toplardan)
Akşam:2 kaşık fırında köfteli bezelye,2kaşık pilav,2kaşık yoğurt

Spor:
Ev temizliği
200 mekik
40 dk oğlum kucağımda markete kasaba gittim

merhaba kızlar anca geldik, dr ilaç enjekte etti diş köküne, ağrıda normal dedi tam eklem yeri ağzını her açtığında ağrırı dedi, ilaç verdi, yine ama bu gün daha iyiyiyim bir iki güne geçer sanırım ağrısı

menüme gelince
sabah 1 yumurta, 2 dilim uno denge, 3 yeşil zeytin, tere roka maydanoz, 2 üçgen pınar peynir
öğlen 1 porsiyon ekşili sulu köfte, 1 kase yoğurt, 1 dilim uno denge, 3 cin biber
akşam yağsız tost, 1 elma
ara 1 geryfurt, 1 avuç beyaz leblebi ( bu arada leblebi bildiğimiz kadar masum değilmiş kızlarrr)

2,5 lt su 75 dk yürüyüş

Öldüm öldüm vallahi 50dk yğtüyüş 1saat aerobik yataktan yazıyorum
Sabah 5zeytin iki kk peynşr 2etimek
Ara 1buçuk kivi yarım portakal
Ara 3etimek acısosla okulda
Öğle niyetine..sonra yürüyüş spor
Gelince 2kivi
Sonra akşam 1çupra buğulama iki dilim patatesinden bir dilimbeyaz ekmek üç kaşık barbunya
Akşam yok
Ara - elma

Nelsonnnnnnnnnnn ünivde az maklube yemedik herkes bilmez ben açıklıyım etli pilavlı kızartma patlıcan parates harika bişiyyy
Törpücüm mm m m mmmn yedinmi kızçe bişiler ye hacıııı

merhaba kızlar;
sanırım herşey yolunda. ebrucumi hawarcım ve sehracım menülerinizi beğendim.Nelson tatlım sanırım senmin menün de güzel. sanırım diyorum bu makbule yemeğinin ne olduğunu bilmiyorum ben. bu hafta umuyorum herksesin yüzü gülecek.
benim menüm de şu şekilde;
07:30 2 dilim tam buğday ekmeği ve 4 ince dilim sucuk la yapılmış yağsız tost (ben iyi sardım bu tosta. eskiden bir dilim ekmek yiyordum. daha saat 09:30 olmadan acıkıyordum), 4 adet zeytin, 2-3 çatal peynir, yarım salatalık, yeşilçay
10:30 bir adet kivi
13:00 bir kase mercimek çorba, tavuk salata
16:30 bir portakal
19:00 4 yk kuru fasülye, 2 yk pirinç pilavı, bir kepçe kadar tarhana çorbası
ve bitti.....acıkmaya başladım sanırsam ama hemen yatıcam ki birşeyle yemeyeyim.
annem oğlumu uyuturken ben de slim in 6 start yaptım. 35 dakika bacak, karın, kol hareketleri var...

Elffcim Adam kendi dedi zaten ben yapmaya calistim ilk basta hemen olmadi ustune 6 kilo aldim birde ama zamanla oturttum ve 40 kilo verdim dedi 30 yildir ayni sekilde yasayip birden degisemez insan herkes hayatina geciremeyebilir ama kitabini okumakta fayda var gibi ben sadece 15 dk dinledim bu adami ve etkilendim
Sadece zayiflama icin degil her acidan saglik acisindan da iyi seyler ogrenebiliriz bizler simdi diyet yapip kilo vericez( ki onu bile kac aydir beceremedik dogru durust) ya sonra belli bi sure sonra tekrardan alicaz ben istiyorum ki diyet yapmiyim az yiyim istedigimden herseyden yiyim doyma duygusuna ulasabileyim yoksa nefis bu belli bi yerden sonra gene sapitiyoo
Sehraaa o sporu ysptigin surece hep avantajlisin canim sakin. Birakma bak ben sirf yuruyus yapabileyim diye ev tasicam nerdeyse spor yapamadigim surece fit olmam bir hayal

10.30
1.5 dilim cavdar
1 haslanmis yumurta
2 kurukayisi 2 zeytin
Kk peynir
1 catal recel
Yesilcay
14.00
Nescafe
1 gofret
17.00
1 parca ekmek
2 minik sarma
3 dilim portakal
18.15
1.5 kepce mercimek corbasi
1 dilim ekmek
( menude balik var kvdemdeyim ama 8 9 gibi anca kuzartilip yendi .o yuzden erkenden corba ictim baligi yemedim
Kizlar balik yemedim herkes hadi gel sofraya diye israr etti yok dedim ben seline yediriken yedim yoksa sofraya otursam ekmekti balikti 8 de yiycektim
Ama sonra da su oldu 1 dilim baklavayi huplettim offf offf.
Cigdem meyve faslinda gezindim durdum insanin alip keyif icin yiyesi geliyo herkes cit cit citlarken sen bakiyon ama eltim 42 beden ben 38.
Sohbet ediyoruz bugun eltimle diyo bugun karsi komsuya gittim ee dedim 1 bulbul yuvasi
1 fistikli sarma
1 kalburabasti
Borek yemis miktar vermedi
Evdede 3 dilim ekmek tstlisu yedim diyo bide aksam baklavalardan 2 tane yedi dedim seker komasina gircen yeter regl olmus cani istiyomusBu kadar yemeye 42 beden ama baskasi olsa52 beden olmustu

menüm
sabah
küçük kaşarlı tost
öğlen
1 kase çorba
1 tabak patate yemeği
1 dilim ekmek
akşam
karnıbahar yemeği
salata
yoğurt
2 dilim ekmek

Sehra sevin sevin 1 minik poça,1 ev şekerparesiAkşam hep migdem yandı soda içtim.Çok rahatsız oldum ohh olsun banaÖnüme konunca yiyorum iradesiz ben

Geceki menüne elim beğen butonuna gitti niye olakiii acabaaaeferin devam seni bizim takımda gördüm

Semizotu yemegini koydum önüme tel çaldı.Yukarıdan 4 gibi el açması arnavut böregi yapıcaklarmış.Eşimin teyzesi izmirden geldi..Herkes toplanmış oglan uyanınca mutlaka bekliyoruz dendi:18:Sehra ahh mı ediyon bana ne ediyon önüme engeller çıkıyor hep

Adresi ver saçlarıma papatya sürüp tırnaklarımı törpüleyip ben çıkimyukarı epruuuu sende semizotu yibenim garabetim kimin olcek o apartmanda kiracınız olim epruuuu ne mutlu sana git yeee bişicik olmasss bşraz değil çokça yeki tadını al hemi

Cumada böyle ol:18:

Adresi ver saçlarıma papatya sürüp tırnaklarımı törpüleyip ben çıkimyukarı epruuuu sende semizotu yibenim garabetim kimin olcek o apartmanda kiracınız olim epruuuu ne mutlu sana git yeee bişicik olmasss bşraz değil çokça yeki tadını al hemi

Cumada böyle ol:18:

maklube pirin. pilavının etle soğanla pişirilmiş hali.iş arkadaşımız bize size maklube yapayım deyince okulca bayram ettik..eee çok da güzel olmuştu... tabi pirinç pilavı diyette ne kadar iyi sayılabilir tartışılır..

öğlen çok yedin ama salata ve yoğurt ağırlıklı yedim..

sabah:beyaz peynir, 5 zeytin,1 dilim ekmek, yeşillik,1çb süt
ara: yarım portakal
öğle: mercimek çorba, patates kavurma
akşam: tarhana çorba, 1 dilim şerbetli tatlı, yeşillik
1 bardak süt

200 mekik
15 dak koşu
300 bel hareketi

kalan kalorilerim 1150

Son düzenleme:
Kızlar geç kalkmaya alışkın degilim ondan sanırım bugün bi halsizlik bi bitkinlik var üstümde.Oglum uyurken bende 45dk. uyumuşum.Sonra yukarıdan aradılar.Onu akşam yemegim sayıyorum.Çok acıkırsam b.leblebi veya yeşil elma yiycem.

Sehraaaaa,sen bu binada ol d görim seni 60ları dahi göremezsinYarın akşamada misafir bende:18:Bunları sen mi organize ediyon napıyon bana yolluyon herbişeyi Ama cumaya seni yenemezsem kahrolurum

54kilo olup 52olmaya direnenlere ölümmmm!!!ben yencem seni çatlada patla hemi kıe 58.4idim cuma 57li bişiler görim yarebbimmde şu epruu kulun saçlarını çamaşır suyuna yatırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…