Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

54kilo olup 52olmaya direnenlere ölümmmm!!!ben yencem seni çatlada patla hemi kıe 58.4idim cuma 57li bişiler görim yarebbimmde şu epruu kulun saçlarını çamaşır suyuna yatırsın

Allah iyiligini versin.Nelsonumunda elffiminde menüleri güzel.Zuzumsa garibim bilmeden yarışıyor İnş. oda kilo vermiştir.Cuma günü bizim verdigimiz kiloları görünce sinirden avm ye gidip bol yaglı iskender söyle kendine

Sehra papatya cok alemsiniz kizlar yaaa
Bugun esim yeni isyerinin oraya goturdu bizi kizimla vitrin baktik dolastik 2 bluz aldim bir etegi cok begendim dar kesim tam dizin ustunde spor kesim bi etek ama icine sigamadigimdan almadim Menummm gelsin

10.30
1.5 dilim cavdar
Kk peynir
2 zeytin
2 catal recel
1 h.yumurta yesilcay
13.30
Nescafe
1 kase puding
15.30
1 avuc badem
1 isirik muz
18.30
5 kasik kuru fasulye
1 kasik pilav
1 dilim cavdar
2 minik tursu
Yesilcay icicem simdide

kızlar nasıl gidiyorrrrr zayıflama deneyimleriniz banada anlatın bakalım neler yaptınızzz ben diyetisyene gitttim ama tam uymadım yazılanlara bişiler yapmam gerek yardımınıza ihtiyacım varrrrr

akşam sporlarımı yapacaktım ama küçük bir ev kazası atlattım.. sporlarımı yapamadım. elimi kırık bardak kesti..üzerine düştüm bardağın.. dikiş atıldı. az önce hastane den geldik..

Ayyy canim benim yaa Cok gecmis olsun. Allah beterinden korusun iyisin degil mi canim simdi

Ayyy canim benim yaa Cok gecmis olsun. Allah beterinden korusun iyisin degil mi canim simdi

sağol güzelim iyiyim canım. uyututmuşlardı dikiş için şimdi uyuşturucunun etkisi geçmeye başladı umarım çok ağrımaz... derin kesilmiş ama sınirlerim kesilmemiş allahtan. 10 gün sonra dikişleri alınacak..sağ elimin içi.. bir çok işimi yapamayacağım zor olacak benim için

Canım çok geçmiş olsun ya.nasıl oldu bardak elindeykenmi düştün üstüne .hemen sadaka ver canım allah beterinden sakladın 5777ye boş mesaj at 5lira

Canım çok geçmiş olsun ya.nasıl oldu bardak elindeykenmi düştün üstüne .hemen sadaka ver canım allah beterinden sakladın 5777ye boş mesaj at 5lira

sağolasın canım.sadaka vereceğim aklımda... bulaşığı makineye yerleşytirdim.. kırık bir çay bardağı vardı onuda çöplerle birlikte poşete koydum... o poşetide balkona koyuyum diye balkona çıktım.. çıkmamla kendimi yerde bulmam bir oldu.. elimdeki poşette benle beraber elimde yerde kaldı.. yerde ve eelimde kanı görünce kesildiğini anladım..hemen parmaklarımı oynattım hareket ettirebiliyormuyum diye..bayağı derin .. ama çok şükür sinirlerimi kesmemişim

Son düzenleme:

Canim agri kesici verdiyse dr kullanirsin.İns. Cok agrimaz esin yardimci olur artik 10 gunluk is guc cok yorma kendini hicbirsey sagligindan onemli degil

zuhahahahahhhahahahhahahahahahha herkese hayırlı geceler şaşırmadınız dimi beni bu saatte görünce burda menüler düzenli ama gram verememişim 61.8 im hala olsun veririzz nolcekkk :) adım sayar alıcam kendime aslında zikir sayar oluyo o da kim neye çekerse işte ondna alıcam hergün günde 10.000 adım atarak zayıflıycam facebook ta isveç diyeti yapnlar diye bi sayfa var uzun zamandır takip ediyorum orayı 1 hafta içinde 5 kilo verenlermi ararsın 10 içinde 7 kilo verenlermi ararsın hemde öyle aç kalarak değil muhakkak adım çok önemliymiş sabah 1.5 saat akşam 1.5 saat olduğun yerde yürür gibi adım atıyosun suda çok nemliymiş tabi en az 1.5 litre neyse şu adım sayarımı alayımda önümüzdeki hafta başlıycam bende 2 aya kadar fit olmak istyorum kilo veren herkesi tebrik ediyorum ebru 58 leremi indin sen ne ara şakamı bu nasıl becerdin naptın takip edemedim eşimdeydi leptop eşimde iş seyehatindeydi oyüzden giremedim telden giriyorum ama sadece faceye girebiliyorum başka bi yerlere giremiyorum malesef sizi çok özledim çıtır anneler grubunu çok özledim bırakmıycam artık sizi

Nelsonn canım çok çok geçmiş olsun, canın sağolsunda işlerde kalsın birkaç gün boşverr, ama mutlaka ağrı kesici al

Sehra ve Ebru alemsiniz kızlar güzel atışmışsınızzz
Zuzu, a101 yakınsa yarın padometre satıyorlar 7 liraya, diyetle ilgili bir çok şey satılacak yarın, indirim broşürü vardı bizim burda var plates seti alayım yarın dedim kasiyere sorum buraya gelmemiş benim saydıklarım ama sizlerin orda varsa belki gelmiştirrr

Ösge pudin, pilav ve ekmek biraz fazla olmamışmı canımm

yoğun bir gündü eve 11 de geldik, anca boşaldım menüm gelsinn

sabah 2 dilim uno denge, 2 üçgen peynir, 5 zeytin, tere, roka
öğlen, 1 tavuk but, yarım porsiyon zeytinyağlı pırasa, 1 dilim uno denge, yarım kase yoğurt
ara yarım portakal, 1 çay bardağı sütlü nescafe
akşam, 1 porsiyon ıspanak yemeği, bolca salata

2 fincan yeşil çay, bolca siyah çay, 3lt su ve 1 saat 45dk yürüyüş ( tabanlarımm ağrıyor 2 gündürr )

hepinize iyi gecelerrr

BUGÜN:Aç karınla 1 bardak limonlu ılık su
Sabah:1dl.kızarmış köy ekmegi,kk peynir,3 zeytin,ıhlamur
Ara:türk kahvesi
Ögle:1 kaşık semizotu yemeği,2 kaık yogurt,1dl.çavdar,1 turp
Ara:1dl.börek,1dl.kek,çay
Akşam:1 kaşık yogurtlu semizotu,2 çatal patates kızartması,1 bardak ayran,1 kepçe çorba
Ara:çay,5 doritos

Spor:250 mekik

Sözde akşam yemegi yemiycektim.Ama annecim aradı ogluşu özlemiş.Gittik ye kızım zayıflamışsın yüzün çökmüş vs..Yedim bende azar azarKızlar yemiycem dedikçe hep yiyorum.Örn yarın perşembe günleri az yiycem dedikçe bütün günlerden daha çok yiyorum.

Nelsonum,cok geçmiş olsın canım benimAllah korumuş.Ekmek tuz ver birine.Uyuşuklugun etkisi geçince baya agrıyormruş kıyamam sana agrı kesici iç tamam mı canım.

Zuzuum özledik seniEbru 58leri gördün feln karıştırdın herhalde ben hala 54lerdeyimSehrayı demek istedin sanırım 58:44:

Çok kasmıycam kızlar kastıkça sırf yemek için o şeyi yiyorum.Şöyle canımın çektigi bişeyi biitirenne kadar yemiyorum ki

kızlar teşekkür ederim ilginizden dolayı..akşam ağrı kesici aldım.. rahat uyudum.. işlerim biraz aksayacak.. banyo bile yapamayacak durumdayım.. bir eli sargılı . diğer kolomdan tetanoz aşısı yaptılar 2 gün su değmeyecek.. ama eşim sağ olsun yıkadı saçlarımı.saçlarım çabuk yağlanıyorr maalesef.....ama 10 gün nasıl gececek bimiyorum..

hastanaden gelince gece stres ve korkudan sanırım... bir tabak makarna yedim.

dün sabah:59,7
bugün:60,2

merhaba kızlarrr
ebru haklısınnn bende de öyle oluyor yemiyecem her cuma diyorum ki ödül günü 1 gün olacakkk ama o uzuyor 2-3 gün oluyor, sanırım biraz iradesiz davranıyoruzzz

nelsonn canım elin iyileşsin varsın işler aksasın sıkma canını

kalktım kahvaltımı yaptım kızıma portakal suyu verdim hala kahvaltı yaptıramıyorumm, şimdi eşim bakıcıya götürdü, yemeği koydum ocağa, evimi temizliyecem çok kirlendi, sonrada platesee

Şimdi binadakilerle kahve içtik.Akşama misafirim var izmirdeki halası eşimin.Yatıyada Kalabilir.Tatlı yapıcam snaırım akşam içinYeni bir tarif hafif ve çok pratikBugün ne yiycem ne yapıcam bilmiyorum.Kafama göre taılıcam acıkınca yiycem.Papatyam gibi yagsız tost beni baya tok tutuyor.

Yemegimi yiyorum.Birazdan markete ve pazara gidicem.Sizler napıyosnuz?
Nelsonum bırak işler kalsın.Zaten ev işi nankör iş 1 gün yapma aynı oluyor.Boşver yapanda bir yapmayanda bir derler
Papatyam annecigin bugün dönücek sanırım.Gözükmüyosun pek çünkü.

kızlarrr evi temizledimm, yemeğimi yedim yeşil çayımı içiyorum, sonra doğru pilateseee
sehraaaaaaaaa bencede pilatese ölümmmmmmmmm,
tabi ben öncesinde biraz yürüyecemm, sonrada kızımı alıp eve gelicem banya yemek derken akşam olacakkkk
ösgecik uğramamışsın sende, nerelerdesinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…