Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Ebru ben de cok kasmak istemiyorum kastikca bir yerde patlak veriyo stres oluyo vucut suan yapmaya calistigim sey kral prens fakir mantigi ama ben aksamlari tam fakir Olamiyorum orta halli gidiyorum
Hawarcim bugun disarda islerim vardi kizima annem baktim 30 dk kosa kosa gidip geldim kizimi kandirdim da oyle aldim tlf elinden benim kuzimda sabahlari kahvalti etmiyor yumurta yiyor diye sevinmistim ama inatla yemiyor artik bende sarisini tahin pekmezin icine karistirip veriyorum 2 kasik cani isterse biberondan bebe biskuvisi ile sut veriyorum bazen de azcik ben kahvalti ederken ekmek ici yer okadar oglen ve aksam guzel yiyor diye ustune gitmiyorum bu arada 2 gun once sabah gene meme istedi agla agla maf etti kendini sok oldum 2 hafta sonra tekrardN istemesine

oooo yarış kızışmış hadibakalım yarın neolcak benim umudum yok acaip bi şişkinliğim var kaç günür abuk sabuk şeler yiyorum ör demin jelibon yedim ne alakaysa ve bu hafta daha bi çok abur cubur hemen kendime çeki düzen vermem lazım ya burda herkes bana çok zayıflamışsın dedikçe bana bi iştah geldi sormayın gitsin spor yapmaya vakitde bulamıorum durumlar vahi anlayacağınız
nelson geçmiş olsun canım
sehra hawar ben pilatesci olarak sizi kınıyorum
epru ben o apartmanda olsam 70 kilo olurum heralde hiç birine hayır diyemezdim bu yapanlar kaç kilo sen onların kanına girsen kilo aldınız hamur işini azaltın falan diye
özge o eteği almalısın canım kesin çok yakışır hemen çalışmalara başla

Bencede platese ölüm yaşasın öglen uykusuBoşver platesi cancazım sen güzellik uykunu uyusaydın
sizden görmek istemediğim hareketler senide kınayım bari

tülin şahin yapmış demi onu aslında gerçekten işe yarıyo bende ama bu ara bendefakir olamıyorum

Elff o Etek dunden beri aklimda bir daha gidersem alabilirim
Evet canim tulin sahinin diyeti ayni seyleri izliyoruz bu aralardiyeti tam benlik oglen hamburger ye kebap ye sorun degil diyir yeterki aksam 18.00 den sonra birsey yeme demis bir tek 9 gibi kucuk bir kasede meyve salatasi yogurt badem yiyin diyor cilt guzelligi icinde ise yariyormus o sistemi oturtmus tatlida yiyorum diyor ama yaninda cayi sekersiz iciyorum mesela diyor kisitlama yok tabi yuruyuste yapiyormus bisiklette biniyormus ben spor yapsam inan 1 ayda 4 kilo veririm cunku ne oglen ne aksam hic abartmiyorum bunyemi biliyorum eskiye gore cok az yiyorum iste tek eksik spor

sagolasın elf..

menumü yazayım..

sabah:1 elma, yeşillik, peynir 4 zeytin
ara: ülker piko
öğle: yeşil fasulye kavurması, mercimek çorba, yoğurt, 2-3 yk kısır
akşam: kuru nohut,3 tane vanilyalı gofret
gece tarçınlı çay

200 mekik

Son düzenleme:

Ellffim85 100 105 degişiyor.Diyorum kızlarınızın nişanları dügünleri var diye ama onlar hallerinden memnun sanırım.

Menum
12.00
Uyuyakalmisim gec oldu kahvaltim.
Kk peynir
2 zeytin 2 kurukayisi 2 catal recel
1.5 dilim cavdar yesilcay
13.30
Nescafe.
4 kasik puding
15.30
3 kasik kurufasulye
2 dlm ekmegin dısı ici kizima
Azcik tursu
16.30
1 avuc badem
18.15
2 tavuk baget(firinda yagsiz)
1 kase yogurt
1 kasik pilav
Birazdan da yesilcay icerim

merhaba kızlarr
sabah 2 dilim uno denge, 2 üçgen peynir, 1 yumurta, 3 yapark marul, 2 küçük domates
öğlen 4yk etli nohut, yarım kase yoğurt, 1 dilim uno denge
akşam , bir tabak dolusu brokoli, bolca salata
ara 1 avuç beyaz leblebi

2 fincan yeşil çay, 2 lt su
15dk yürüyüş, 15 dk koşu, 45 dk pilatesss
2 gündür 8 de akşam yemeği yiyoruz kızlar bayağı geç oluyorr

elff kızma şaka yapık yawww ben seviyorum pilatesi, önceleri çok itici bulurdum ama severek yapıyorum şimdi ve yararınıda gförüyorumm

merhaba kızlar;
uzun zamandır uğrayamadım buraya...
nelson canım çok geçmiş olsun. verilmiş sadakan varmış...şimdi nasıl elin..
ebrucum sen o apartmanda çok iradelisin bence...sana kocaman
özgecim al şu eteği. belki motivasyonuın artmasında yardımcı olur...
kızlar az önceden beri trendynin topiğine bakıyorum. sizin aranıza 4 şubat 2012'de katılmışım. sigarayı bıraktım kilo aldım. 64 oldum. 60 olmak istiyorum demişim. üstünden tam 14 ay geçmiş...
sonuç koca bir sıfır...geçen hafta 63,2 idim. yani 14 ayda hiçbirşey değişmemiş.
yarın pc'yi hiç açamayacağım. telden bildirimi yaparım. bu hafta kilo aldığımı biliyorum.
sizden 1 hafta süre istiyorum. çünkü çok yoruldum artık...
bu hafta yarış olursa beni dahil etmeyin lütfen...
bir hafta boyunca menü paylaşmıcam..
ama haftaya bildirim yaparım yine..
umarım anlatabiliyorumdur...

haklısın epru karıştırmışım sehrayla seni
menüm sabah kalkınca 2 bardak su
kahvaltıda 1 dilim ekmek çok az tereyağ azcık acılı ezme 2 zeytin şekrrsiz çay
ara nescafe
öğlen misafirlerim vardı menümde ve yediklerim 1 küçük dilim pizza küçük bi ıyı sütlü tatlı mangolu filan 2 pohça 1 küçük tabak bulgur pilavı çay
ara kahve
akşam 2 köfte 1 tabak yeşilmercimek
spor büütn gün koşturmaca valla bacaklarımı bırak ağrımasını kalçalarım bile ağrıyo şuan ya çok yoruldum

herşey güzel başladı
sabah üç etimek 2kk peynir yumurta domates salatalık
ara yok 12de evdeydim dedimki yemek yemeyim 1avuç beyaz leblebi yiyip yürüyüşümü yapayım sonrada pilates var yağlarım yansın dedim
yaptımda..sonra eve geldim canavar gibiyim dedimki dur karnıbaharı ısıtmak için ocağa koydum yeminederim üstümü başımı çıkarmadan.
sonra kapı çaldı....
öğrencim el açması gözleme getirmiş 3 dikdörgen bildiğiniz gözleme...dediğim cümle şuydu kapıyı kapatıp'bu ne şimdi yaaaa'4de olabilir o sarhoşlukla hatırlamıyorum
ve hepsini yedim ben
okadar mutluydumki yerken kendimden geçmişcesine..ama sonra koca bir hüzün ve hüsran..üstelik kaç gündür 57.9idim 500gram gitmişti.şimdi yarın nolcak bilmiyorum:26:sonrada kahrımdan uyudum epruuuuuuuuuu 5den 9a kadar içimde mayalandıda mayalandı yapıştı totoma herbiyerime...sonra bişey yemedim ama hala tokum zaten saat gecenin 11.40ı yarın 58 olursam kahrımdan ölürüm pis boğazım ben pis boğaz..aç gözlü
epruu seni teprik ediyorum o apartmanda ben olsam 100 kilo olan teyzelerden biride ben olurdum

gitmeee
seni özlicem bil..ama senin iyiliğin için sensizliğe katlanırız hemi..bomba gibin dön sahalara ..abartma bir hafta hemi

Papatyacim anlatabildin canim ve kendi acindan haklisinda menu paylasmamana saygi duyuyorum ama bizleri ihmal etme sohbete gel
O etegi gorunce vuruldum cok begendim ama resmen dugmesini kapatinca patlicak gibiydi 2 tane kalmistiins. Satilmamistir alip icine giricem onun
Sehracim offf uzuldum bak simdi normalde belki hayir diyebilirdin ama o yorgunlugun ustune ( kurt gibi ac oluyo insan)onu yememek imkansiz gibi birsey olurdu hep onumuze engeller cikicak malesef bu yolda bunlari en az zararla atlatmaya bakalim kizlarr

BUGÜN:Aç karınla 1 bardak limonlu su
10:00=Yagsız tost,yarım bardak meyve suyu
11:15=türk kahvesi
14:20=1 kepçe çorba,1 turp,yogurtlu semizotu,1dl.çavdar
17:00=yeşilçay,1 yeşil elma
18:20=3 kırmızı biber dolması,2 kaık yogurt,1dl. çok tahıllı ekmek
20:00=çay,yeşilçay,1dl.mozaik pasta

Spor:
100 mekik
40dk. yürüyüş

Misafirim var yatıya şimdi yatıcaz.Yarın inş. yüzümüz güler.Geçmişe yarın bakarım artık.

Gunaydin kizlar hayirli cumalar
Baslangic:63
Gecen hafta:54.200
Bu hafta:54.400
Gelen:200
Giden:0
Hedef:51
Bu hafta icinde 54.900 oldugum gun de oldu anca tuhaf bi haftaydi wc problemide yasadim ama tabiki de daha dikkatli gitsem en azindan kilomu koruyabilirdin grubumdan ozur dilerim

kilo bildirimim...gurubumdan özür diliyorum.. saki 60 kg benimle bütünleşti ,,,gitmiyor üzerimden.. yada ben yeteri kadar zayıflamayı istemiyorum..istesem verebilirim biliyorum olmuyorsa benden başka suçlu yok..

geçen hafta : 60
bu hafta : 60.2
giden : yok
gelen : 200
toplam giden: 4,7 kg
başlangıç : 64.9
hedef : 55

papatyacım seni çok iyi anlıyorum.. bir düşün tart kendini tamaman vazgeçme ama.. sence menülerini bir gözden gecir.. her vucut farklı diyetlerle kilo verebilir.. kendini tanı bu konuda.. nasıl beslendiğin zaman kilo verdin bir düşün ama sakın vazğeçme.. bu kiloları bir günde almadık bir günde de veremeyizz.. bir hafta sonra menülerinide yaz.. olmadı beraber araştıralım farklı diyetleri senin için..

Kilo Bildirimi
Başlangıç:63
Geçen hafta:54.3
Bu hafta:54.0
Giden:300
Gelen:yok
Hedef47:

Sadece geçen haftaki regl şişkinligim inmiş sanırım.Off hiç bişi ne yarış ne başka bişi bizi şevklendirmyor sanırım.Biraz kasmasak papatyam gibi iyi olcak sanırım.Bu arada göbegim için plates yapmaya karar verdim.Ne olursa olsun gerekirse ev işi yapmıycm ama platesimi yaşam biçimi haline getiricem.Çüünkü göbegimin başka çaresi yok

kızlar günaydın

papatya anladık canım seni, amka benden nacizane bir tavsiye, çok uzak kalma buralardan sonra insan hepten soğuyor, bazen ara vermek iyidir, kendini özletme canımmm

kilo bildirimime gelince

başlangıç 70
geçen hafta 64.0
bu hafta 62.9
giden 1.1
toplam giden 7.1
hedef 60 şimdilik

kilo veren ve koruyan herkesi teprik ederim

kilo bildirimi
başlangıç 59
geçen hafta55.4
bu hafta 54.6
hedef 52
kızlar inanamadım ben 56 bişey bekliyodum gözlerime inanamadım 54 görmek tartıda yaa süperrrr
papatyacım bence burdan uzaklaşma sen bu sene kiloda alabilirdin en azından korudun vücudum şekillendi diyodun kas yatın belkide bence yola devam
tüm veren arkadaşları tebrik ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…