- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #2.961
Pilatese ölümmmmm
sizden görmek istemediğim hareketler senide kınayım bariBencede platese ölüm yaşasın öglen uykusuBoşver platesi cancazım sen güzellik uykunu uyusaydın
Ebru ben de cok kasmak istemiyorum kastikca bir yerde patlak veriyo stres oluyo vucut suan yapmaya calistigim sey kral prens fakir mantigi ama ben aksamlari tam fakir Olamiyorum orta halli gidiyorum
Hawarcim bugun disarda islerim vardi kizima annem baktim 30 dk kosa kosa gidip geldim kizimi kandirdim da oyle aldim tlf elinden benim kuzimda sabahlari kahvalti etmiyor yumurta yiyor diye sevinmistim ama inatla yemiyor artik bende sarisini tahin pekmezin icine karistirip veriyorum 2 kasik cani isterse biberondan bebe biskuvisi ile sut veriyorum bazen de azcik ben kahvalti ederken ekmek ici yer okadar oglen ve aksam guzel yiyor diye ustune gitmiyorum bu arada 2 gun once sabah gene meme istedi agla agla maf etti kendini sok oldum 2 hafta sonra tekrardN istemesine
oooo yarış kızışmış hadibakalım yarın neolcak benim umudum yok acaip bi şişkinliğim var kaç günür abuk sabuk şeler yiyorum ör demin jelibon yedim ne alakaysa ve bu hafta daha bi çok abur cubur hemen kendime çeki düzen vermem lazım ya burda herkes bana çok zayıflamışsın dedikçe bana bi iştah geldi sormayın gitsin spor yapmaya vakitde bulamıorum durumlar vahi anlayacağınız
nelson geçmiş olsun canım
sehra hawar ben pilatesci olarak sizi kınıyorum
epru ben o apartmanda olsam 70 kilo olurum heralde hiç birine hayır diyemezdim bu yapanlar kaç kilo sen onların kanına girsen kilo aldınız hamur işini azaltın falan diye
özge o eteği almalısın canım kesin çok yakışır hemen çalışmalara başla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?