Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Gece sohbet muhabbet geç yattım ve saolsun oglumda geç yatmaısna ragmen 7 de kalktı45dk uyumuşum uyandım yemegimi yiyorum.Ne güzel kilolar vermişsiniz hawarım ve elfim.Hawar senin kilo vermeni menülerine degil spora baglıyorum artık ve çok özeniyorum

Sehra zuzuu papatyam haydin bildirim yapında yarışmayı hangi grup kazandı görelim

Kızlar bilin bakalım ben az önce ne yaptım?Leslie 3 mil yaptım1 mil yapıcaktım dedim 2 olsun derken tamamladım.Ve kız arada kol hareketi yaparken ben 3 mil sonuna kadar hem yürüdüm hem kollarımı çalıştırdım.Anladım ki ben yavaş spor yapamıyorum sıkılıyorum galiba.Bu bana çok eglenceli geldi ve her yerimi çalıştırdı.Oglum baştan şaşırdı anne olmaş yapma hayır dedi parmak sallayarak.SSonra gülmeye başladı ve oda kalkıp taklidimi yaptı.İnş. hergün bıkmadan yaparım

Kilolarım 5
Cıma 58.5
Cumtesi
Pazar
Pazartesi 59.1
Salı58.3
Çarş57.9
Perş 57.9
Cuma gözlemelerin hazin sonu 58.7
Giden yok
Gelen 200gram
Nefsimin kurbanı oldum son an golüyle yenildim halbuki 600gram gitmişti((((((kilo veren ve koruyan herkesi teprik ederim bidahada asla spor sonrası hemde perşembe böyle bi hata yapmıcamı taahüt ederim

Kızlar merhaba, kilo veren herkesi kutluyorum. Özellikle de hawar seni canım. Maşallah. Ben de durum ➕200 maalesef. Bana yazanlar olmuş. Çok teşekkür ederim ilginize sevginize.sizi seviyorum. Öpüyorum hepinizi. Telde yazdığım için kısa kesiyorum

kızlarr merhaba ben bu gün ödül günü yapmadım yarın yapacammm
Ebru haklısın canım sporumu aksatmamaya çalışıyorum haftada 5 gün spor yapıyorum ama yaklaşık bir buçuk aydır sol ayak bileğim ağrıyor son 3 günde ağrı arttı ya ters bir hareket yaptım yada bir sorun var, ama menüleriminde etkisi var, pilav nerdeyse hiç yemiyorum hafta içi, meyveyi bile çok zalttım eskiden bize meyve dayanmazdı, şimdi çürüyor eşime dedim bu hafta alma

menümü yazayım
sabah 2 dilim uno denge, 2 üçgen peynir, 5 yeşil zeytin
öğlen 5 form kepekli bisküvi ( bu gün nöbetçiydim, müdür öğlen okuldan çıkmamızı yasaklamış, kantindende yağlı bişey yemek istemedim yanımda o vardı yedim)
ara yağsız tost, 5 yeşil zeytin
akşam 6yk zeytinyağlı pırasa, bolca salata
ara 2 avuç beyaz leblebi

2.5 lt su, bolca siyah çay 45dk pilatess

ben bugün tartılmayı unuttum ya
menüm sabah kalkınca meyvesuyu 2 pohça 9 da diş hastanesine biliysunuz dişlerimi yaptırmaya başladım her hafta git gel yapıyorum
öğlen et döner ve cola
akşam 1 tabak yeşil mercimek
ara nescafe
yarın sabah tartılıp yazıcam

BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılık su
09:00=2.5dl.çok tahıllı ekmek,sosisli yumurta,reçel,peynir,zeytin,çay
12:15=türk kahvesi
15:00=1 kase çorba,2 k.biber dolma,1 turp
16:30=yeşilçay,1dl.mozaik pasta
19:00=1 kaşık kıymalı patates,1dl.ç.t.ekmek

Spor:3 mil leslie
payduşka
çaça
deryalar
arabaya taş koydum oynamaca hiç oturmamaca

Şimdi yeşilçayımı içiyorum yatıcam.Bu akşamda eşimin yegeni yatılı misafirimizHawarım senden bana geçti galibaAma erken (7:00)kalkmamam spor yapmama ve oynamama(topuklularla)ragmen enerjikim ve spor yaptıgım için kendimi çok mutlu hissediyorum ilk defaKına çerezini bile yemedm.Çok açım bakalım yarında tartılıcam.Geçmişe bakayım hangi grup kazanmış.

Kizlar bugun misafirim vardi biraz once gittiler esimin ablasi ve abisi vardi
Bugun butun gun dip temel temizlik yaptim menu yazacak halim kalmadi 18.30 dan sonra bir tane kurupasta yedim ve de sekersiz cay ictim tatli cerez yemedim
Ebrucum sakin birakma canim sporu birak isler kalsin ama sporu ihmal etme ancak ozaman kilolar gider bizde.
Benim evde videodan spor yapabilcegim pcim yok tlf var onda da ekran kucuk Kizim asla birakmaz yapayim ne guzel senin oglun oyun gibi yaninda durmus ben ip dahi atladam kizim kucagina al diye yanima geliyoo bulcam artik bir care
Sehraa bu sokun ustune daha da yemezsin sen birsey bir yandan iyi olmus gozunle gormus oldun ayni hatayi yapmazsin ve sporun sonucunu alirsin
Hawar yaa bu topigin tartismasiz en en en iyisi sensin. Su menuye bakarmisiniz masallahhhhhNerde eski hawar nerde simdiki hawar bravooo valla

Veremeyenler grubu:
ebruli : -300
Papatya :+200(canın saolsun arkadaşım )
Nelson :+200(seninde arkadaşım )
Zuzuu:meçhul:44:

toplam:300

Verenler grubu:
Sehra: +200
Elff:800
Özge:+200
Hawar:1.100

toplam:1.900

Zuzum meçhul ama ama 1.600 vermiş olmaz herhaldeO yzden Verenler grubu kazandı ama kalkıp hawarıma dua et sehra bacıı.Hawar hangi gruptaysa o grup 1. zatiiHelal sana hawarımm

Kizlar gunaydin hepinize dun gece yorgunluktan uyuyamadim 3 tu uyumusum artik. 9 da uyandim
4 kurupastayi yesilcayla yedim kahvalti niyetine birazdan temizlik yapicam esim islerini bitirirse disari cikcaz
Hepinize iyi haftasonlari diliyorum kizcelerrr

Kızlar eşimin yegeni sabah ogluşa bakarken evi sil süpür toz aldım.Oglanı uyutup banyo wc cifledim çamaşır as yemek yap.Belim kotpu.Bi tek oglanı sallarken oturdum.Şimdi yemegimi yiyorum.Oglum uyanmazsa leslie yapıcam yapabildigim kadar2 gündür yatılı misafir nedeniyle kral kahvatısı yapıyorum nerdeyse.Çok yiyorum ve acıkmıyorum uzun zaman.Hava çok güzel hem temizlik hemde gezme havası ama eşim geç gelecegi için benim ,için temizlik havası oldu.

Benden başka evde olan yok sanırım:)Herkes güzel havanın tadını çıkartıyor galiba:)SEHRA sende avm de Yada güzellik uykusundasındır inş :))

geçen haftayla aynıyım sadece 100 gram verebilim
geçen hafta 61.8
bu hafta 61.7 dün gece egl oldum bide kasıklarım çok ağrıyo öğlende yine tatlı krizine girdim
hedef 55
giden 100
gelen yok
bugünkü menüm
sabah aç karnına nescafe
kahvaltıda 2 küçük pohaça 3 fincan çay 3 zeytin yarım kk peynir
ara anneciğimle ve babacığımla ( kayınvalidem ve kayınbabam ) türk kahvesi keyfi bahçemizde
öğle teyzemdeydik 1.5 tabak kuru fasulye bi kaç kaşık çorba bi kaç yudum patlıcan turşusu yarım gofret
akşam fırında balık ekmek yok
şimdi bi kaç tane çizi yedim
su 1 litre

merhaba kızlarr tebrikler için teşekkürlerr
bu gün inanamıyacağınız kadar çok yedim, çikolar, gofletlerr, börekler kurabilerler brownilwe falan filan, ödülün süperini verdimm kendime, hazımsızlıktan uyumamamm bu gece
ama yarın devam dikkat etmeye

Ebru sevindimmm leslie başlamana

Kizlar bugun gittim o etegi aldim. Son 2 tane kalmis 36 ve 40 beden. 40 beden bol geldi yani 2 kilo falan versem belimden duser 38 ( 38 dar gelmesine ragmen alicaktim ) ben de mecbur 40 i aldim olmadi ilerde terziye gotururum . Bu arada aklima da takilmadi degil ben 38 diye 36 beden mi denedim acaba cunku cok sıktı 38 olsaydi 40 bol gelmezdi neyse ne artik etegi aldim ve cok mutluyum
Caya annem ve babam geldi frambuazli pasta ile pasta tablo gibiydi ama yemedim sabah erkenden yerim artik Bu ara 18.30 dan sonra cok dikkatliyim misafir de olsa disarda da olsam yoksa gitmicek kilolar
Bugun disarda yemek yedik normalde burger yerdim hep ama bugun tavuk izgara ve salata yedim alisverislere baslayinca heves geldi bana

Zuzum ,almamışsın en azından!Menünde iyi canım!
Hawarım,bende çok seviniyorum leslieye başladığıma !
Özge,eteği almışsın inş yazın incecik girersin içine:)Pastayı yemediğin için tebrik ediyorum seni!Dügünden geldik oğlumu uyutup geliyorum kızlar menümü yazmaya.

BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılık su
10:30=peynir,sosisli yumurta,reçel,2.5dl.ekmek,çay
15:30=1 kase çorba,1 kase mantı
17:30=yeşilçay,6 milka toplarından
19:30=1 kase çorba,2 kaşık yemek,mor lahana salatası

Dügün pastasından yedim zati bi lokmacıkYeşilçayımı içtim az önce.

Spor:
ev temizligi
3 mil leslie
dügünde oynamaca döktürmece

Ebrucum 40 beden etegimi dugmesini acmadan giyip cikariyorum 38 malesef yoktu olsa yaza kadar icine rahat rahat girerdim
Simdi esim gelicek yeni dukkanla ugrasiyo sucuklu yumurta istedi cay demledim sonrada pasta yerse yer bense suan coook yorgun uykusuz ve acim ama yemiycem tabi 36 38 beden olmak icin butun bu caba

Aaa kimse ugramamis. Bugun de ben evdeyim ebruu sabah kotu bi dis agrisiyla uyandim.suan iyiyim sukur dunku pastayi anca yiyebiliyorum.
Bu arada nelson canim iyimisin nasil oldun?elff papatya sizler nasilsiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…