Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

kızlar merhaba
Ebru spor çok iyi olavak canımm
Ösge, geçmiş olsun önce diş ağrısı çok kötü bide gece tutar hep, eteği almana sevindim

biz sabah kalktık hahvaltı dalan biraz dışarda oynadık kızımla uyutamadım bu gün, bu defada huzursuzlandı ağladı bir ton bende sinirlendsim bağırdım, biraz önce baktım dayanamıyor uyuttum şimdi yemek yuapıyorum, bu güm tekrar dikkat ertmeye başladım ama hafta sonu spor yapamıyorumm, bide çok gerginim bu aralar kzıma bağırıyorum sonrada tabi büyük bir vijdan azabı

cuma cumartesi pazar derken yedim durdum.. dedim yemekle olmaz bu iş kaçamak maçamak da smkmüyor k,lo vermek için.. eğer kilo vermek istiyorsam konsantre olmalı ve boğazımı30 gün sıkmalıyım.. güya cumartesi diyetime özen gösterecektim.. yok o gün olmadı pazar başlayım dedim.. oda olmadı yine kaldık pazartesiye..

kendi dyet hayatarımı buldum.. günü ne kadar kalori olarak düşük de bitirsem pilavdı pirinçdi diyette olmamalı..
..ve su içmiyorum 2,5-3 litre su...

ve en büyük yanlışım spro yok bende.. kesinlikle spor yapmalıyım...

ah ah martta bitti.. sıra geldi nisana

bakalım hafta sonunu gerçirdim pazartesi başlayabilecek miyimbilmiyorum..... bu kez kendime bile söz vermiyorum bu konuda çünkü iradesizliğim beni kendme karşıda yüzsüzleştirdi..

2 aydır sadece kilomu koruyorum

elim fena değil.. ıslatmamam gerektiği için su ile ilgili işleri yapamıyorum.. bulaşıkları makinaya koyamıyorum..bir 10 gün sonra iyileşecek umarım..ama araba kullanabiliyorum...

nelson tespitlerin doğru canım pilavı çıkarınca diyetten daha fazla fark ediyorr

menümü yazayım
sabah 2 dilim uno denge, 2 üçgen peynir, 1 haşlanmış yumurta, tere, roka, maydanoz, 1 domates
ara 1 elma
öğlen 1 kade mantarlı tavuk, 1 dilim uno denge, 1 kase yoğurt
ara 1 dilim uno denge, 1 kk köy peyniri, 1 armut
akşam 1 kase mercimek çorbası, 1 kuru biber dolması, bol salata
ara 1 avuç beyaz leblebi

1lt su spor yokk hafta sonu spor yapamıyorum kızlar bide su olayı olmuyorrr

Evet kızlar yarın 1nisan ve 19mayıs ise benim doğum günüm..tam 49gün sonra tartıda 55kilo görmek niyetindeyim şu an 58.7olduğumu (aslında 57.9idim )düşünürsek vermem gereken 3kilo 700gramım var.farkettimki menü paylaşmıyorum doğru düzgün ..su içmiyorum bitki çaylarına yönelmiyorum ve istisna çok yapıyorum bu 19mayısta 55görmeliyim kendimi ve sonrada korumaya geçmeliyim bunu kendime ispatlamalıyım
1.akşam hep sebze ve yoğurtla kapatcam
2. Saat 17.de bir kepekle bir kk orunir ve bir meyva (ayçagibin)
3.sabah yumurtam peynirim zeytinim domates salatalığım yeşilliğim olcek hep bir dilimde ekmek yada iki etimek
4.öğle bir dilim ekmek protein salata belki çorba ve yoğurt
Bol su
Yeşilçay
49gün..
Verilmesi geteken 3kilo 700gram.gidermi gider.burda size ve kendime söz veriyorum istisna yapmıcam.ve bu kilolar gidecek.19mayıstada 55kilo ile resimlerimi koycam önceki ve sonraki hallerime bakın hemi

Hepinize gerçekten çok tşk ediyorum
1.ösgecim (rabbim şifa versin dişine) bana her seferinde destek çıktığın morak verdiğin motivasyonumu arttırdığın için
2.hawarım spora başlamama vesile olduğun için
3.elf ilk başlardaki güsel menülerinle örnek teşkil ettiğin için
4.nelson (inş elin biran evel iyileşir canım) başarısız da olsan(k)ayça kaya diyetiyle bişeyler öğrenmeme vesile olduğun için(ikindi kahvsltısı gibi)
5.zuzucuma gamzeleri için(ama menülerin çok köyü diyim zuzu kilo slmazsın inş)
6.papatyacım bana sabrı öğrettiğin için(yılmamayı)şimfi sadece dinlenmedesin yılmadın biliyotum
Veeee unuttuğum kslmadı hemi??
Ay ay ay üzlürmüş alınırmış
7.törpücüm..topiğimizin sahibesi gençkızçesi:)beni gaza getiren iskender gördğümde aklıma gelen bu zevki mahrum bıraktıran güzellik uykumdan beni uyandıran vicdan yaptıran butlu epruummm;şişe çevirme yapıyosun hemi:)şaka şaka yok yani gerçekte

Hepinize twşekkürederim çıtır adayı arkadaşlarım benim

Kizlar sagolun disim iyi simdi cok sukur. Hawarcim ben de bazen haksiz yere kizima bagiyorum daha sabirli olmamiz gerekirken hemen sabrimiz tasiyor halbuki onlarin bi sucu gunahi yok ornek vereyim bak bugun esim ustunu degistirip cikti kahvalti sofrasi bir yanda kuzimin oyuncaklari bir yanda esimin ustu basi koltukta ev savas alani gibi toplamaya calisirken bir baktim takir tukur yatakodasindan sesler geliyor seliiiinnn diye bagirdim( cekmeceleri bosaltiyo bazen) kosa kosa geldi yanima gittim baktim meger babasinin cikardigi kemeri yerine koyuyormusNasil kizdim kendime
Allah annelere sabir versin gercekten bir anda herseye yetismek zorundayiz kaldi ki calisan bayanlarin isi daha da zor
Nelsoncim az kaldi canim 10 gun nedir ki bosver hic yorma kendini isler her zaman yapilir iyilesmeye bak sen bu arada yaza odaklan iradesizim de deme iradeli oldugun gunleri hepimiz cok iyi biliyoruz
Sehraacim ben inaniyorum sana dogumgununde hedefine ulasicaksanBunda en buyuk etken spora baslamis olman spor yaptikca ciss yiyesi de gelmiyo insanin sporla ve yukardaki kurallarinla hedefine en kisa zamanda ulasirsin canim merak etme

Pc den giremedim nete!saatler oğlumun düzenini bozdu sanırım 12den 1 E kadr eşim 1 den 1:45 E kadr ben salladım anca uyudu yorgunum 1 saat sahilde 2 saat avmde yürüdüm.telden menü yazmak zor geliyor.yarın yazarım wc problemi yaşıyorum o kadar yürüdüm karnım davul gibiyeşilçay ve az su bu hale geldim!grçmişe yarın bakarım ay saat çok geç olmuş

Bugün bir nisan neşe doluyor insan..19mayısa az kaldı,doğum günüm..ogün 55im göründe bakın

güneydın herkese 1 nisan nisann bahar geldi de geçiyor bile.. martı bitirdik kilolarımızla.. nisan sonunda çıtır cerez olmak istiyorummmmm

Son düzenleme:
kızlar günaydın;
nasılsınız. ben bu hafta izin verdim kendime. menü yazmıyorum. ama size bakmadan edemedim.
özgecim biz de insanız sonuçta. bazen ben de bağırıyorum ama sonradan çok üzülüyorum.özellikle işteyken resmen vicdan azabı çekiyorum.
artık bağırmamaya özen gösteriyorum. hem bağırmanın bir faydası olmuyor hem de sonrsaında çok üzülüyorum diye...
sehracım inşallah hedefine ulaşabilirsin. kendine koyduğun kurallara uymanı dilerim canım benim...
ben hafta sonu bir yerde tesadüfen bir diyetisyenle karşılaştım. daha önce hiç bir diyetisyenle konuşmamıştım.
anlattım derdimi. bana dedi ki senin vücudun 62-63 arasını kabullenmiş. vücuduna eziyet edersen kendini korumaya geçer. ve istemsiz olarak kilo alırsın dedin. 63 senin için hayal our dedi.
vücuduma baktı. vücut orantın çok iyi dedi. amacın sadece kilonu korumak olmalı dedi.
o bunları söyleyince rahatladım nedense....
sanırım kendimi kasmadan devam edicem. ama tabiki en büyük hayalim 38 gün sonra 60 olabilmek.....

Canım akadaşlarım.Bahar geldi camlardaki kirler belirdi ama havamda degilim.Dün geceden beri pc den kk ya giremedim.Bidaha giremycem sandım çok üzüldümÇünkü telden girmeyei hiç sevmiyorum mecbur olmadıkça!Oglumu uyuttum şimdi yemegimi yiyorum.Magnumumu aldım inş. bugün yiycem.

Özgecim geçmiş olsun dişin agırmış.Şu gece eşinin yemek yemesi ve senin ona hazırlarken gösterdigin iradene kocaman birSen geçen yaz sanki 36 giyiniyordun dimi?Yanlış mı hatırlıyorum:44:

Zuzuum dişlerini yaptırıyormusun hayırlı olsun canım

Papatyam seni çok özledim

Sehracıkkk benim için yazdıkların hoşuma gitti.Kapışarak ilk başları(hatırlıyomusun atışıyoduk hep ben ilk senden hoşlanmamıtım ) başlayan arkadaşlıgımız hiç bitmesinİnş. dogum gününde istedigne kavuşursun.

Hawarım,tam gaz devam ediyosun.Bu hafta 1.5 verip rekor beliyorum senden

Nelsonumm,nolcek bizim halimiz yaz geldi.İnce badileri giydim dün ve göbegim pörtledi hemen ince mont geçirdim kaoattım önümüAma çok sıcaklarda böyle bi şansımda olmıycak

Elffimm özledim nerelerdesin canım

merhaba kızlarr cumartesi yaptığımm süper kaçamak hemen artı 1 olarak yansımış tartıyaaa

Ösge al benden de o kadar canımmmm, benim kızımda çekmeceliri boşaltıyor, sadece boşaltmakla kalsa bazen bakıyorum kumanda yok ara ondan sonra çekmeceleri, mesela bu sabah saatimi bulamadım bakalım hangi çekmeceden çıkacakk, biraz sabır diliyorum hep kendim için

Sehraa ne güzel şeyler yazmışsın bizler içinnn, ve tabiki umarım nisan hepimiz için iyi olur ve kurtuluruz şu kilolardannnnnnnnnnnn

neyse okuldan geldim yemeğimi koydum pişince yürüyüşe çıkacam , aslında kuaförede gitmem lazım dün gittim sıra çoktu döndüm, bakalım eyer kapanmamışsa yürüyüşten dönünce giderimm

Bugün leslie yapmadım.Balkonları girişleri banyo wc sildim.Yemegimi yaptım.Gündüz uzak bi markete gtitm.Şimdi pazara gidicem akşamada kuaföre baya bi yümüş oluyorum.
Hawarım,oglum akıllı olmasına ragmen en ufak bi yaramazlıgana bagırıyorum baazen.Sonra her anne gibi pişmanlık duygusu.Onu hep büyük çocuk gibi düşünüyorum.Aslında çocukluklarını yaşasınlar bıraksak dagıtsalar ama bazen bizde çok yorgun yada moral bozuklugu olunca herşey gözümüzde büüyyr.

sitedemi bir sorun var bu gün bizim internettemi anlamadım giremiyorum bir türlü ama sonunda oldu
menümü yazayım kızlarr
sabah 2 dilim uno denge, 2 üçgen peynir, tere roka
ara 1 elma
öğlen 3 tane kuru kıymalı patlıcan dolması, 1 kase yoğurt
ara 2 dilim uno denge 2 üçgen peynir
akşam 1 kese mercimek çorbası, 2 yk taze fasulye, bolca salata
ara 1 avuç beyaz leblebi

1saat 45dk yürüyüş , 2,5 lt su bolca siyah çay , 2 fincan yeşil çay

Bugün :aç karınla 1 bardak ılık limonu su
Sabah: 2dl ekmek kabuğu(içi Ogluşla)1 dl peynir,3 zeytin, reçel, yeşilçay
Ara: Türk kahvesi,1 ısırık muz
Öğle:1 tabak çorba,2 kaşık yoğurtlu semizotu,1 dl çavdar,Magnum:))
Ara: 1 dl çokokremli ekmek,yeşilçay
Akşam:1 kase çorba,3 kaşık kuskus
Ara:7çilek,1 avuç b. Leblebi

Spor:45 dk yürüyüş
30 dk oğluş kucağımda yürüyüş
100 mekik

evet tatlım dişlerimi yaptırıyorum 7 tane dişlerim çekildi 3 tanesinin ölçüsü alındı provaya çağırıyo habire doktor bide uzak gittiğim yer ama mecburum bırakmak istemiyorum yapırmışken bitireyim istiyorum daha üst 4 dişlerin kesimi ve ölçüsü yaplcak 4 dolgu var yapılcak diş taşları var temizlencek daha çoook iş var ebru anlıycan seneye yaza kadar bitermi çok merak ediyorum kuzucuklarımın sünnetine güzel gamzelerimle gülmek istiyorum inşallah bu yaz biter ya insan perişan oluyo valla....

menüm
sabah kalkınca 1 bardak su arkasından yeşilçay
kahvaltıda 3 yeşil zeytin 1 çatal peynir 2 banım pekmez 1.5 dilim ekmek şekersiz çay
ara 1 bardak süt 1 elma
öğle azcık ekmeksiz kıymalı yumurta yoğurt
ara nescafe
akşam 1.5 tbak kurufasulye yoğurt ekmek yok
su 1 litre
kayınvalidemle yarın akşamları sadece yoğurtla ya yulaf unu yada leblebi tozu diyetine başlıycaz bu akşam kurunun yanında pilavda vardı kv istedi yanlışlıkla verdim sonra o tabağı eşime uzattım hahahha ne kadan kötü gelinim aceba kötü gelinmiyim yoksa kvnin sağlığını düşünen gelinmiyim bilemedim ama kv min çok hoşuna gitti bu davranışım biliyomusunuz mest oldu resmen ya diyeti isteyen kendisi aslında köfte bile vardı yemedim ben kv dem yedi bide üstüne yağını dök ekmek banayım dedi yok öyle dedim akşamları yağlı yemek yok ekmek yok bundan sonra böyle dedim güldü dedi tammm dedi yandık dedi kadıncağız yerim onu en ya çok sevimli allah herkese böyle kayınvalide nasip etsin ...
hee bu arada 1 er küçük tabak puding yedik

Kizlar sonunda gelebildim Anca oturuyorum yaaa nolcak benim bu halim bilmem
Dun kapinin onundeki ayakkabiligi yikadim uzerindeki ayakkabilari sildim botlari cizmeleri sildim kutuladim kaldirdim. İcerdeki ayakkabiligi sildim babetleri terlikleri kutulardan cikardim bugunde cok kalin olan kisliklari vakumlu hurclara yerlestirdim kizim cekmeceleri doktugu icin surekli dantelleri ortuleri falan kaldirdim hurclara tabi giyilmeyenleri ayirdim falan aksam oldu yavas yavas bahar temizligi yapicam ebru benim camlari bir gorsen var yaaKarsim insaat birde direk yagmur degiyo resmen camur var camlarda onlar silincek daha
Bu arada sormussun gecen mayis haziran arasi 36 bedendim 38 olan pantolanlari kemerle giyiyordum canim 50 kiloyken 36 oluyorum suan 38 giyiyorum tam geliyor sanirim cunku o denedigim etek muhtemelen 36 idi tek o vardi askida aldim giydim dikkat etmemisim demek 38 de dar gelse oleyim zaten daha iyi bunca acliga
3 4 gundur cok dikkat ediyorum ama tarti gram oynamiyor yesilcaya alisti vucut wc sorunu olustu en azindan aksamlari icmeyeyim bari bu kadar dikkat ediyorum karnim hala sis deli olcam
Papatyacim ben de dedim sana senin olayin artik beyinde bitiyo diye resmen vucudunla bi inatlasma icindesin rahat birakman ve bence bir sure tartidan uzak durmalisin sen sporuna devam et hersey yoluna gircektir
Bizler zaten 3 5 kilonun hesabini yapiyoruz bizlerin fiziginde olmak icin can atan insanlar var bizlerde 36 bedendekiler gibi olmak istiyoruz lisedeyken(49 kiloyken)52 kilo olup gobegim cikmisti ama ne dert ettim kendime akapuntura gittim bekleme odasindakiler 100 ve uzeri hepsi ters ters bana bakiyodu Haklilarda hic unutamiyorum o gunu cok tuhafti
Zuzucum benim 2 dolgum var biri agriyan disim dun gecede tuttu gidip yaptirmaya useniyorum Allah sana kolaylik versin icine siner insallah bitince ohhh bee dersin guzel guzel gulersin artik

Son düzenleme:
ebru teşekkür ederim canım senin menün için aynı şeyi söylüyemiyecem, mangun ve çokokremli kmek olmayaydı iyiydi, ama yürüyüş güzelll
zuzu senin menünde güzel canım, ayrıca ne güzel kayınvalidenle böyle anlaşmanız
ösge sana 36 kesin oluoydur bence, 38 de biraz bol geliyor olabilir, ben bile 38 lerin içine girmye başladım darlar ama olsun, bu gün işe giderken eski pantolonlarımdan birini yiydim, gerçi patlarmı diye korkmadım değil

sehra elff nelson menüler nerde kızlar nerelere kaçtınızzz
bilseniz ben bu gün neleri geri çevirdimm, çiko ve helvalar bizim çocuklar türkiye finaline kaldı gelirken helva çiko doldurup getirmişler, bir velide rusyadan çikolar getirmiş ama ağzıma sürmesim ve kendimle gurur duyuyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…