Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Hawarcim supersin yaa O eski pantolonlarin icine girmek harika bi duygu eminim en kisa zamanda kemerle birlikte giyeceksin onlari
Bedene gelince 36 cok dar olur giyersem gobek oldugundan dugmesi zor kapanir canim ben dusuk bel giyiyorum herseyi bu nedenle olmasi daha da guclesiyo
Ust beden sorunum da yok zaten s tam oluyo ama ben rahat giyinmeyi sevdigimden m alip salas giyiyorum
Cikolari geri cevirmene birrrr alkisss

Saatler alındı oglumun düzeni kaçtı kızlar.Tam 1 saatir kollarımda ayakta zıplayark salldım.Kollarım koptu resmen.Normale göre 1 ama eskiye göe 12(yattıgı saat)oldugu için mi illa 1 i bekliyor 2 gecedir?Ne güzel 11 de alıştırmıştım bi ara ama öglen çok güzel uyuyor.Bugün 2 saat uyudu ve ben kucagıma alıp uyandırıyorum yoksa 3 saat uyur ve geceleri beni delirtir.Agırlaştı bi de ayakta ayaklaırm kopuyor kolda kollarım taşımıyor.Yarın günümüz var bu arada.

Nelsonum,2 haftadır magnum yiycem yiyemedim kısmet bugüneymiş.Birde eve çokokrem almayalı 1 seneyi geçmiişEşim çok sever ama ekmege sürmeye yag ve çokokrem almayalı epey zaman olmuşAldımm mı gördügünüz üzere yiyorum

Zuzuum bende temizletmek beyazlatmak istiyorum ama tuzlu fiyatlar.Diş çok öenmli ihmale gelmiyor.1 tane dolgu olucak benimde yaza yaptırıcam inş.

Özgecim sorucam sorucam unutuyorum.Emzirmeyi bıraktıktan sonra uyku düzeniniz ne alemdeDeliksiz mi uyuyor?Benimde karşımda 2 inşaat var çamur resmen camlarAma çarşamba bi aksikik olmazsa silicem inş ama ustalardan da çekiliyoum tam karşımda bakıyolar gibime geliyorutanıyorum açıkçası:26:Yeşilçy ve çok su içmeye alıştıgımız için gün içinde 2 tane yeşilçay içmeyince sanki kuzu çevirme yemişim gibi karnıma bıçaklar saplanıyor patlıycak gibi oluyrm.Birdee ben günde baya wc çıktıgım için(afedersiniz)1 kere çıkamayayım ölüyorum sanıyorum.

Ebrucum birakali 3 hafta olcak ve 5 gece falan deliksiz uyudu ya sabaha karsi 1 kere ya da bazen 3 4 kere uyaniyor sallayip geri yatiriyorum gec kalkarsa 11 12 gibioglen uykusu uyumuyor 9 da uyutuyorum. Malesef bekledigim gibi olmadi deliksiz uyumuyor senin oglun gece kalkiyor mu peki hala?
Oglusun da oglen baya uykusunu aldigindan gece uyumuyor bence gece uykusu daha onemli öglen 45 dk 1 saatten fazla uyutma ve 3 ten sonra uyursa tamam zaten gecmis olsun benim kiz 12den once yatmaz ben uyutsamda oglen 1 gibi en gec uyutuyorum dene bak oyle alisirsa gece de erken yatar canim ben kizimi onceden 1 saat sallardim simdi sadece 10 15 dk uyuyup kaliyor
Ben evde kalin perde acamiyorum insaatla oturma odam ve mutfagim nerdeyse dip dibe 10 11 calisan var hic rahat hareket edemem acik olsa gece silmek daha iyi onlara bakan camlari ya da bizimkiler 6 7gibi paydos ediyo ozaman
Yesilcaya ben de cok alistim ama kabizlik yapiyor diye aksamlari icmeyim diyorum yoksa gunde 4 5 fincan icsem hayir demem
Karnim koca davul gibi kesip aticam en son birsey de yiyip icmiyorum mesela oglen ve aksam yemeklerinde 1 tabagi biraz fazla dolduruyorum kizimla ikimiz yiyoruz o 10 kasik yiyosa ben 3 yiyorum kizima yedirirken ben de az yemis oluyorum pilav da yemiyorum artik niye boyle anlamiyorum

Son düzenleme:
Bu sabah 9:15 kalktı (8de uyandı ayaklarıma aldım) öğlen 14:00 uyur 16:00 ben zorla kaldırırım gecede 00:00 uyur ama akşam 1 de uyudu. Öğlen uykusundan genelde hep ben kaldırırım yoksa yarım saat 45 dk uzar uyukusu. Gece hiç uyanmaz ama 2 gecedir sabaha karşı ağlıyor mızırdanıyor anlamadım.Kızınında 2 haftaya düzene girer merak etme.Anca alışıyorlar.Günde Kur'an okunduğu içn pek uyumaz erken yatar o gecesi. Bugün seniyyem bakalım.Kv de uyuyan çocuğu uyandırıyosun uykusu kırılıyor gece uyumak istemiyor diyor!

Her cocuk farkli tabi ben kendi kizimi baz alarak konusuyorum ama bircarkadasin da oglunun uyku duzenini cok konusuyorduk arkadas 10 dediginde cocugu uyuturdu aksam derdim ne guzel erkenden uyuyor cunku aksamustu uyutmuyorum derdi oglen 1 saat falan uyuyomus senin oglan 4 te uyaniyosa gec canim bence kv katilmiyorum bu konuda 4 te kalkinca gece anca uykusu gelir ve zor uyur oglen 2 de oglen uykusundan uyansin gor bak 10 11 dedimi uyur kalir 12 de gec bir saat cunku uyumasi icin daha kucukler

merhaba kızlarrr
ebru benim kızımında uyku düzeni tam oturmadı, ama gündüz mümkün olduğunca erken uyutuyorum ki gece geç yatmasın ama yinede akşam uyuması 11 i buluyorr, sabah 8-8:30 gibi kalkıyor öğlen 1.30 gibi uyuyoır bir yada iki saat akşamda 11 de anca yatıyorr ve bu aralar akşamları çok uyanıyoru bende sütten kesince deliksi< uyur diyordum ama nerde, hemde dün 3 ten 5 kadar mızırdan dı, azılarmı çıkacak yoksa hafta sonu yanımda yatırdım öylenmi yatmak istiyor anlamadımm, çünkü kucağıma alıyorum susuyor yatağına bırakıyorum daha arkamı dönmeden başlyor mızırdanmaya

sabah dersim yoktu az evi topladım yemek yaptım evi süpürüp silecektim, elektirik yoktu toplamakla yetindim, şimdide yeşil çayımı içiyorum birazdan pilatese gidecem, akşama görüşürüzz kızlarrr

Okuldan gelir gelmez "anne patateess yap"diyince bende panikle hemen soyup kızartmaya başlayınca mutfağa ve eve o koku yayılınca,anne olduğumu ve yaşlandığımı hissettim;(sevinsemmi üzülsemmi bilemedim2günlük menüm gelsin birazdan

Hawar ve özge haklısınız kızlar öglen uykusuna erken yatmalı yada az uyumalı.Artık yaz geliyor dışarıda yorulacaklar erken uyur belki.
Fethiyeyi düşünüyoruz bu sene kızlar.Daha önce gittiginiz yada önerebileceginiz bi yer var mı?Kilolarımı vermeden tatili düşünüyorumArtık büyük oteller bana itici geliyr sanki.Alaçatının butik otantik otellerine baktım.Çok hoşuma gitti.Onun gibi fethiyeye de istedigim saatte istedigim yerde istedigim şeyi yemek plansız progrmsız bi tatil istiyorum.Ama önce bu göbegi eritmek tabisiiiiiiiAkşaa leslie yapıcam.Spor yaptıgım zaman daha hafif ve mutlu hissediyorum.Bugün yedigim için karnımı şişive huzursuz hissediyorum

Dün
Kahvaltı
Yumurta
İki kk peynir
Domatessalatalıktere çay
Beş zeytin ekmek yok
Ara elma
Öğle iki dilim ekmek
Hünkar beğendi
Ara portakal
Üç kepekli çubuk
Ara bir çavdar kk peynir domatessalatalık soğan
Akşam bakla yoğurt

Sonra karnıma bi sğrı saplandı anlatamam kızlar miğdem bulandıbaşım döndü falan yattım ıyıyamıyorum açlıktan ve bulantıyla beraber.aldım beyaz leblebi yedim yarım paket civarı bimin napim ölcen sandım
Bugün

Sabah
Yumurta
Kk peynir
Biber domates tere
6zeytin
Ara portakal
Öğle beş kaşık etli nohut iki etimek soğan
Yürüyüş 45dk 1saat pilates
Ara dört kepekli çubuk iki dolu avuç leblebi
Ara iki etimek iki kk peynir 1zeytin domates biber roka
Akşam bir tabak kapuska bi parça et

Bi yorumlayın çokmu yemişim

sehra canım bence çok yememişsin, sporda süper ayrıca

ösge canım benimde pantolonlarım düşük bel göbek çıkıyor ama olsun eskiden koca bir göbek vardı şimdi biraz daha küçük bir göbek varrr
menümü yazayımm
sabah 1 yumrta, 2 dilim uno denge, 2 üçgen peynir, tere roka maydanoz
öğlen, 5 yk etli patates, 1 dilim uno denge, 2 kase yoğurt
ara 1 dilim uno denge, 1 üçgen peynir, 1 küçük greyfurt
akşam 6yk taze fasulye, bol salata

2 lt su, 2 fincan yeşil çay, bolşca siyah çay
20dk koşu, 45 dk pilates

menüm
sabah aç karnına yeşilçay ve kahve
kahvaltı 10:30 bi kaç çatal kıymalı börek hastanedeydik eşim ve görümcemle görümcemde kalp omatizmal diye bişey çıktı 1 hafta gel git yapıyoruz hastanede allah bir an önce bütün hastalarımıza şifa versin inşallah çindede görümceme....
öğlen 2 çıtır küçük bi dilim bisküvi pastası ve küçük kase patates salatası tuzsuz ve limonlu ve çay
ara kahve
akşam 1 tabak yoğurt 1 avuç tuzsuz leblebi 2 çıtır çayın yanında inanırmısınız kızlar hala tokum aç değilim tavsiye ederim leblebiyi robotta ezdim 3 kaşık yoğurdun için kattım ve öyle yedim
su 1 litre
spor 50 dakika yürüyüş 30 dakika oğlumu salladım ayağımda 150+150 merdiven inip çıkma
tok karnına 64 çıkan ben bu akşam tok karnına 62.2 yi gördüm kimbilir aç karnına kaç çıkıcam cuma günü üstelk regliyim cumaya kadar biter...

Kızlar süpersiniz.Azminize hayran kaldım.Biz heycanla evlencegimiz günü bekliyoruz.Sizler ne güzel bebişlerinizide kucagınıza almışsınız.Sağlıkla ve mutlulukla kalın inşallah...

Ebrucum fethiyeye gittim ama 1 2 saat kaldim oludenizi gordum geze geze antalyaya gidiyorduk ugradik o kadar pek bi bilgim yok fikriniz guzel ayrica degisik bi deneyim olur sizin icin.
Hawarcim menun her zamanki gibi klasik kusursuz hawar menusuDusuk bel giydigimiz icin gobus hep acikta kaliyo ve sarkiyo malesefDr tvde demisti yuksel bel ic camasiri ve pantolon giyerseniz daha da sıkı dururr diye saglik icin de dusuk bel zararliymis ama aliskanlik iste
Sehraacim aslinda ciss yok ekmek yok asitli icecek yok menunde iyi gibi duruyo ama nedense fazla geldi gozume leblebiden dolayi olabilir kalorisi dusuk deyiii yemissin cokcana onu bunu gecelim de sporlar 10 numara 5 yildizzz
Ben bugun krize girdim aksam aksam hazir kek pastalar oluyo ya yarisini yedim nerdeyse( 3 4 dilim) hic boyle olmamistim kac gundur bugun resmen migdem kazindi tatliya kostummm bende

Osgecim tatlı krizine girdiğin anda keçiboynuzu ye.Çok iyi geliyo.Ben regli dönemimde ne yapacagımı şaşırırım.Gelsin çikolatalar löp löp yerim ama artık keçiboynuzu ile idare ediyorum.İyide geliyo valla:)

Annemdeyim kızlar.kek çikolata yemekler of menümü eve geçince pcden yazarım.
Hawarım menün herzamanki gibi kusursuz !
SEHRAcıkkk sabah ekmek yok gerçi ama çok geldi sankim.Sporların harika ama yapmasan yormasan kendini:) hem çalış hem spor yat uyu boşver :))
Özgecim bende balayına Antalya'ya giderken geze geze ölüdenize uğraşmıştık . Ama kalmak gezmek istiyorum inş

kızlar bu sabah ölçülerimi aldım bir ayda 2.300gr gitmiş ölçülerde 1-2 cm incelmişim, biraz önce çekmeceyi düzenlerken bir kağıt geçti elime geçen sene 4 nisanda başlamışım hazirana kadar kilo vermişim hazirandan sonra yani bu ocak ayına kadar hep bir alıp bir vermişim, perşembe günü yazayım size kilo çizelgemi ve ölçülerimi

ebruuu fethiyeyi ayak üstü gezdik ama muğlada başka yere gidecekseniz akyaka'yı şiddetle tavsiye ederimmm yada diğer adıyla gökova, süper bir yer doğası harika en güzel yanıda büyük oteller yapılmamış daha, pansiyon tarız yerler var daha çok, şirin ahşap evler, biz 2 yıl önce gittik tesadüfen datçaya giderken 2 gün kaldık ve çadırda kalmıştık o yaz izmirden antalyaya geze geze çadır kura kura gidmiştik, süperdi en beğendiğim yer diyebilirimm, en kısa zamanda tekrar gitmeyi düşünüyoruz kız az daha büyüsünde

güneydın herkese 1 nisan nisann bahar geldi de geçiyor bile.. martı bitirdik kilolarımızla.. nisan sonunda çıtır cerez olmak istiyorummmmm

Canim tabi ki de verebilirsin... Unutma ben sana hayrandim ...
sen hem is, hem ev, cocuklar üstüne bi sürü bi sürü spor yapan bi citirciksin....
sen iste bi ayda 4 kilo verirsin tekrar....
ben sana cooooook inanıyorum

kızlar bir iki gündür uğrayamadım.. ne sıkıntı bitiyor ne de dert .bende stresten kendimi yemeğe verdim gibi oldu...yazdıklarınızı akşam fırsatım olursa okuyacağım..

pazartesi sabah 61 i gördüm,, pazartesi menüme cok özen gösterdim.. taki akşam a kadar

pazartesi menüm
sabah: yeşillik. 1 ince dilim kaşar. domates salatalık ekmek yok
ara: salep
öğle: az çorba, salata, tavuk sote
ara: meyve
akşam: tam hatırlamıyorum ama meyve salata ve 2-3 dilimtatlı yedim

dünkü menum.
sabah: yeşillik. 1 ince dilim kaşar. domates salatalık ekmek yok
ara: su ile yapılmış salep. 1 elma
öğle: tavuk ve mantar ızgara.. yedik doymadık,, yarım ekmek arası krem peynir
ara: çok az kısır bol yeşillik.1küçük dilim haşhaşlı revani
akşam: bir kase çorba. meyve
gece: ceviz. elma

akşam eşim cevizleri kırdı kırdı verdi bana. bende yemişim..kaç tane yedim bilmiyorum.
menum berbart biliyorum,,

çarşamba sabahı:60,2 yi gördüm.. iki günde 800 gram gitti ama o kadar yememe rağmen nasıl oldu anlamadım..

buğün kendimi kontrol etmeye çalışıcağım.. bakalım sabah kaç kilo geleceğim..

Bugün hava kapalı ve ben çok halsizim.Ogluşu erken uyutayım derken 1 saat sallamışım ve bende 40dk uyumuşum.Sehraya diye diye ben uyudumElim kolum kslkmıyor sanki.Tel kalktım şimdi bişiler yedim size bakayım dedim.Eşimm burger diye tutturuyor kaç gündür erteliyorum.DÜn akşada geç gelince kaldı.

Hawarım özgem cevap için saolun kızlar.Şu gökovaya bakayım bi merak ettim

Menm

Sabah
İki kk peynir
Yumurta
7zeytin
Domatesssalatalıkbiber roka çay
Ara 3/4elma
Öğle
Yarım iri havuç bir pişmemiş enginar
Uyudum 2saat(epruuuu)
Uyandım bir tabak etli nohut iki dilim ekmek soğan ayran
Ara portakal bir etimek üstü tulum
Akşam kabakhavuçhaşlama üstü yoğurt planlarım dahilinde.feshanede hatay günleri başlamış ve pazar günü sonmuş.ben çok üzülüyorum ya(caanım künefe(eşim çok ısrar ederde gider yerim inşallah az ısrar ederse gururuma yediremem gururum yemesin ben yirim hepicini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…