- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #3.041
Menm
Sabah
İki kk peynir
Yumurta
7zeytin
Domatesssalatalıkbiber roka çay
Ara 3/4elma
Öğle
Yarım iri havuç bir pişmemiş enginar
Uyudum 2saat(epruuuu)
Uyandım bir tabak etli nohut iki dilim ekmek soğan ayran
Ara portakal bir etimek üstü tulum
Akşam kabakhavuçhaşlama üstü yoğurt planlarım dahilinde.feshanede hatay günleri başlamış ve pazar günü sonmuş.ben çok üzülüyorum ya(caanım künefe (eşim çok ısrar ederde gider yerim inşallah az ısrar ederse gururuma yediremem gururum yemesin ben yirim hepicini
Yaptıgın 5 mil linki yazar mısın?3 kesmiyor artık beni
Netten yazınca çıkmaz mı?İndirmeyi deniycem yarın akşama.Eşim uyudu çünkü.Olmazsa gönderirsin canımebrucum ben de link yok. ben vakti zamanında netten indirmiştim. özleden mail adresini yollarsan maille yada adresini yolarsan sana cd'de kargoyla gönderebilirim. Slim in 6'larda güzel. resmen dilim dışarda kalıyorum.
Ebrucum ben ne marhameti ne kuzey guneyi izleyebildim esimin abisine gittik galatasaray macini izledik zaten yenildiler heyecan da olmadi bosu bosuna gittim keske kalip dizilerimi izleseydim int. Ya da tekrarina denk gelirsem izliycem bu arada merhamet beni fena sardi diziyi izlerken 1 dk bile sıkılmadan izliyorum
Papatyacim ayni seyleri yasiyoruz malesef. 3 5 kilo icin kendime hayati zindan etmiycem o kiloyu vericem o ayri ama bunu yaparken stres olmadan yapicam bu sabah ac karnina tartim 54.700 gosterdi aksam eltimde tok karnina ve kiyafetle tartildim normal tarti ile 54 ciktim evde olsam 55.5 falan garanti cikardim cok fark arada yaa size de oldu mu aynisi annemdeki de normal onda da 53.5 cikmistim gecenlerde neyse ben kendi tartimda 51 i gorursem baya kilo vermis olucam heralde
18.30 dan beri bir bardak sekersiz cay ictim meyve cerez ve kolaya el surmedim tekrar tartiya ciktigimda iyi anlamda sasirmaliyim
Ebru ve papatya sizlerde kizlar psikolojik olarak kendinizi yipratmayin ben zayifim cok guzelim vs. Surekli bu msji verin kendinize ebru gobegimize takilmayalim dumduz bir karnimiz var bizim ok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?