Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Menüün güzel sehraa uyuda büyü emiBende 40dk uyudum:26:Ayyy künefeye bayılırım.Hamileyken 1 akşam arayla künefe yerdimBeraber gidip yiyelimm üzerine kaymak ohhh

Hedefimize ulaşıp karşılıklı bi iskender bide künefe yiyelim forum istanbulda hatay künefe bide bay dönerin iskenderi törpücüm yane güsel olur üstünede sinemaya gitsek:)ay ne güsel olur daldım hayallere..ösgee gel kız buraya üçümüz beraber yapalım bunuepru üstünede uyur büyürüz hemi:26:

menüm sabah kalkınca yeşilçay
kahvaltıda 1.5 dilim ekmek 2 kk peynir 4 y. zeytin
1 gofret nescafe 1 avuç leblebi ( şu leblebi hakkaten tok tututyo kızlar)
öğle 1 tabak yeşilmercimek 1 yemek kaşığı çubuk makarna bol yoğurt
ara 1 gofret 3 kare çikolata eşim kıbrıstan getirmiş yedim dayanamadım
akşam 1 tabak yeşil mercimek bir kase pulbiberli yoğurt ekmek yerine yarım avuç leblebi
su 1.5 litre
spor 30 dakika yürüüş
yatmadan basen hareketleri ve oklava hareketleride yapıcam söz hatta yaptığımıda tazıcam daha sonra

Sabah tartildim 54.400e takili kalmistim ya dun yedigim kekler + 400 olarak yansidi hemen okadar ac kal geceleri (esimle yemek yemedim pasta yemedim misafir gelince tatli yemedim) tarti gr oynamadi ama keke hemen tepki verdi artik cok sıkıldm cidden stres yaptim resmen aman sunu yemeyim bunu yersem yag olur aman yaza az kaldi sirf stres oldum sabah kahvaltisini bile agiz tadiyls yapamiyorum demek istedigim yag bal yiyemiyorum degil normalde de yemem zaten ama diyetteyim modunda gezdigimden faydali da olsa yedigimden birsey anlamiyorum ilk diyete basladigimda ben gunde 7 yulafli 2 3 kare bitter yerdim ve onlari yerken de hic aburcubur yemiyorum artik bir bunlar var onlarda sismanlatmaz nasilsa diye yedigimden hic kilo almadan 7 kilo verdim anlatabildim umarim simdi portskal yesem ayy gec yedim modundayim vucudum kitlendi kaldi hic yasamadigim bir wc sorunum var karnim hep sis kafayi yicek gibiyim sozun kisadi bu moddan cikmak istiyorum artik tartiyla arama mesafe koymam gerek bilmeyeyim kac kilo oldugumu grlarla ilgilenmek istemiyorum bir sure bu nedenle anlayis istiyorum sizden cuma gunleri icin ilk diyet ysptigimda nerdeyse 3 4 hafta arayla tartiliyodum ve ise yariyodu suanda da boyle denemek istiyorum bilincaltim etkilenmesin diye duzenli beslenmem daha da dikkat ederek devam edicek o konuda bir sorun yok ama yiyeceklere diyet gozuyle bakmiycam ins.baktikca kilo aliyorum cunku az da yesem.
Elimden geldigince 18.30dan sonra birsey yemiycem yesem de meyve vs. Gibi seyler olcak
Ve hergun suyumu ihmal etmeden icicem
Ekmek zaten az tuketiyorum
Kasmadan kafaya takmadan bakalim ne olcak?
Sohbete her zaman burdayim sizlere ara vermiyorum yanlis anlasilmasin

Son düzenleme:
Regli oldum ya:44:erken oldu bu sefer ve tatlı krizim tutuyor şu zn geçen ay 8martta olmuştum niye böyle olduki.ösge bende aynı durumdayım sinir oldum.ama itiraf etmeliyimki bazen özellikle h.sonları abartıyorum menü bile yazmıyorum çoğu zaman h.sonu.ama h.içi dikkat ediyorum.valla şunu biliyorum ben tartıda tokken 55 olcam görcem yani bunu.ister yarın olur ister 6ay olur yada 19mayıs olurolcek inşallah.ama biran evel oldun şstiyorken gereklerini yapmıyorum(daha pür dikkat olmalıyım aslındaher haftam kayıtlı telimde.55olunca hepicini paylsşcam sizinle,bide fotomu

Papatyam özledim seni
Sehracıkcıkcıkcıkkk,sen 55 ben 52 oolaayım hataya gidip yiyelim
Özge,canım sende papatya gibi hım anladım.Bende aynı durumdayım.Yediklerimden tat alamıyorum.Uzatılan herşeye öcü gibi bakyorum.Herşeyi istedigim gibi abartmadan tabi sporumu aksatmamayı düşünüyorum bende

merhaba kızlar;
özgecim benimle aynı durumdasın. aynı şeyleri hissdiyorsun.
bugün öğlen yemekte tulumba tatlısı vardı. bilye büyüklüğünde. beni bilirsiniz hiç tatlıyla aram yoktur. baktım tatlılar küçük 2 tane yiyeyim dedim. 1. yedim. problem yok. 2. yi yerken avaba bir tane daha mı yesem dedim ve anında karar verdim yemeye. ve o anda ağzımdaki 2. tatlıyı hızlıca çiğnediğimi ve ışık hızıyla 3. ağzıma attığımı farkettim. sanki arkamdan kovalıyorlar. diyer psikolojisi beni böyle yaptı. önümdeki her yemek hem çok cazip geliyor hem de öcüüüüüü.....
ben spora devam ediyorum. pazartesi 5 mil yaptım şimdi de slim in 6 rump. hatta daha duşa bile girmedim. terim sırtımda.
bu hafta hergün tartılıyorum. durum vahim. haftaya hiç tartılmıcam....

Bugün:

Sabah:1dl.çavdar,1dl.beyaz ekmek kabugu,1 domates,3 biber,kk peynir,1çay bardagı meyve suyu
Ögle:yogurtlu biber,1dl.çavdar,1 bardak çilek hoşafı
İkindi:yagsız tost,yeşilçay
Akşam:1 kepçe çorba,1 patates,2 yeşilsogan,1 domates
Ara:yeşilçay,3 kepekli bisküvi,1 avuç:fıstık

Spor:
3 mil leslie
100 mekik

Yaptıgın 5 mil linki yazar mısın?3 kesmiyor artık beni

ebrucum ben de link yok. ben vakti zamanında netten indirmiştim. özleden mail adresini yollarsan maille yada adresini yolarsan sana cd'de kargoyla gönderebilirim. Slim in 6'larda güzel. resmen dilim dışarda kalıyorum.

Ebrucum ben ne marhameti ne kuzey guneyi izleyebildim esimin abisine gittik galatasaray macini izledik zaten yenildiler heyecan da olmadi bosu bosuna gittim keske kalip dizilerimi izleseydim int. Ya da tekrarina denk gelirsem izliycem bu arada merhamet beni fena sardi diziyi izlerken 1 dk bile sıkılmadan izliyorum
Papatyacim ayni seyleri yasiyoruz malesef. 3 5 kilo icin kendime hayati zindan etmiycem o kiloyu vericem o ayri ama bunu yaparken stres olmadan yapicam bu sabah ac karnina tartim 54.700 gosterdi aksam eltimde tok karnina ve kiyafetle tartildim normal tarti ile 54 ciktim evde olsam 55.5 falan garanti cikardim cok fark arada yaa size de oldu mu aynisi annemdeki de normal onda da 53.5 cikmistim gecenlerde neyse ben kendi tartimda 51 i gorursem baya kilo vermis olucam heralde
18.30 dan beri bir bardak sekersiz cay ictim meyve cerez ve kolaya el surmedim tekrar tartiya ciktigimda iyi anlamda sasirmaliyim
Ebru ve papatya sizlerde kizlar psikolojik olarak kendinizi yipratmayin ben zayifim cok guzelim vs. Surekli bu msji verin kendinize ebru gobegimize takilmayalim dumduz bir karnimiz var bizim ok

ebrucum ben de link yok. ben vakti zamanında netten indirmiştim. özleden mail adresini yollarsan maille yada adresini yolarsan sana cd'de kargoyla gönderebilirim. Slim in 6'larda güzel. resmen dilim dışarda kalıyorum.
Netten yazınca çıkmaz mı?İndirmeyi deniycem yarın akşama.Eşim uyudu çünkü.Olmazsa gönderirsin canım

Eşimde çok begeniyor artık izlemeyelim hürremi ama bi entrika olursa izleriz herhaldeBişi yememen çok güzel akşamları.Ben sırf kendimi sıktıgım için hep çokokremin başında buluyoru kendimi.Yememem gerektigi için psikolojik habire yiyesim geliyor.

Bugün kasaba ordan bakkala girecektim ama girersem alırım alırsam yerim dedim.eeee sonuç 23:30 eşim üçümüze antep fıstıklı dikdörtgen çiko yedik hep beraberŞincik 50 mekik çekiip yatıcm.İyi geceler arkadaşlar

Aynen iste canim tatli yememem gerek diye diye telkin ediyorum surekli kendimi yani aslinda beynime tatli yee diye emir veriyorum ve bazen film kopuyo tatli yerken buluyorum kendimi ben de evde nutella olsa kavonuzun dibini gorene kadar git gel yerim sen de alma bidaha ( zaten uzun zamandr yemiyodun gene unut gitsin)ben hergun o sinavi veriyorum biliyomusun yemeklik veya ekmek sut almays gidiyorum cikolar gofretler biskuviler beni al diye bakiyo isimi hemen bitirip eve cikayim diyorum almadan gitmek icin bu sefer kasiyer bayanlar kizimi alip seviyo ya da babasi 15 20 dk ben tek tek cikolara bakiyorum evime donuyorumİskence gibi dimi

Kızlar pc de ve nette sorun var telefondan giriyorum
Ösge bazen bikiyor insan ondan sikildin sanırım nasıl istersen öyle tartıl ama sohbetini esirgeme bizden

Ebru leslie bende geçen sene netten indirdim ama geçende demedim olmuyor

Dünkü menüm biraz fazla kaçtı dolma yedim fazla evdeyim bu gün okula müfettişler gelmiş yarına teftiş var bakalım nasıl geçecek

Hawarcim evet bikkinlik oldu biraz boyle daha iyiyim simdi yarin tarti stresim yok ve inanirmisin kahvalti yaptim acikmak bilmedim canim tatli da istemedi. Ve kontrollu gidiyorum sizlerden uzak kalamam zaten bagimlilik yaptiniz foruma girmesem eksikligini hissediyorum hemen her birinizin ayri ayri arkadasligi cok guzel
İns. Teftiste iyi gecer canim

kızlar evimi temizledim, yemeğimi yaptım yedim, daha yeni oturdum şimdide yeşil çayımı i,çecem ve spora gidecerm,

Cam sildim kardeşim geldi yemek molası verdik.O kdar yoruldum ki canım kola istedi.Lıkır lıkır içtim valla.Kaldıgım yerdeen devam edicem temizlige.Hava çok güzel daha pazara markete gidicem yemek yapıcam

Kızlar size bir sene öönceki ölçülerini yazayim
4 nisan 2012 76.2 kilo
Kalça: 105
Bel: 104 ( bel diye göbek deliğinin hizasindan oluyordum)
11 nisan 75.4
13 nisan 75.1
20 nisan 74
27 nisan73.2
18 mayıs 72.3
25 mayıs 71.5
1 haziran 71.2
8 haziran 71
15 haziran 69.9
22 haziran 69.4
10 ağustos 68.8
24 ağustos 70.3
31 ağustos 70.3
7 eylül 70.6
14 eylül 70
28 eylül 69.8
5 ekim 69.2
Ondan sonra yazkalmışım ama 70_68 arasında gelip gittim ocak ayına kadar ondan sonra kızdım ve işleri biraz daha sıkı tuttum ve bakalım yarın ne olacak bu arada
2 nisan 2013
Kalça 96
Göbek 87
Bel 79

Işte böyle tüm bunları yazmamın nedeni pesetmeyin sabır ha benim ideal kiloma ulaşmak için 7 kilo daha vermem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…