- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #3.061
sabah 2 dilim uno denge, 2 dilim üçgen peynir, 1 haşlanmış yumurta tere, roka, maydanoz,1 yaprak marul
öğlen 5 yk kuru fasulur, 1 dilim uno denge ekmek, 1 kase yoğurt
akşam 1 kase tarhana çorbası, koca ir salata tabağı dolusu karnıbahar ve sarmısaklı yoğurt
ara 1 avuç beyaz leblebi ( yiyecem)
2.5 lt su 20dk koşu, 45dk pilates
Eşler bize hep daha süprizler yapıyor biz kendi imknalrımızca yapıyoruz.Ama önemli olan hatırlamak ve hatırlanmakk.Evladınızla birlikte nice yıllaraEbrucum baya is yapmissin ama yorgunluguna degmis. Ben de bugun yemek ve ev isi yaptim usten sonrada pasta yarin esimin dogumgunu bir mum uflesin dedim hep benim dogum gunumde tatile cikiyoruz bir supriz oluyo esiminkinde birsey yapamiyoruz bari pasta yapim dedim yarin da erkenden uyanip ofisine aldigim hediyeleri koycam notla birlikte
Hawarcim olculerde baya fark olmus yavas kilo versende baslarda ( pilav makarna yuzunden ve spor yoktu tabi) simdi hersey yolunda gozle gorulur degisim insani cok gaza getiriyo hele bi hedefine ulas tadindan yenmez valla
Sehraaa aksam fakir olcaz derken hint fakiri demedik 6 kuru uzum nedir Allahaskina tam persembe gunu bir hata yapcagin tutuyo be arkadasim
pc ye şuan geçici bir çözüm bulduk ve nete girebiliyoruz
Ebru senin bu titiz hallerine hayranımm canımm, benimde evi dip köşe temizlemem lazım ama ne isteğim var nede gücümm, kilo konusunda da haklısın insan verdiğini görünce daha bir motive oluyor amam bu hafta çok vereceğimi zannetmiyorum çünkü karbonhidratı kaçırdım biraz
Sehraa evet akşam biraz kaçırmışsınn, yarın tartı günü canım ya yemeyedin iyiydi, ya hani biz padometreleri takıp adım sayacaktık ben hep takıyorumda yazmıyorum buraya, hadi pazartesiden itibaren yazlım
Elff uzun zamandır gözükmüyorsun umarım keyifler iyidirrr
Papatya senda yazmıyoın bu aralar, tamam menü yazmıyorsun ama daha sık uğrsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?