Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Çok yoruldum kızlar.kARDEŞİM saolusn baktı oglum.Arka balkonum pimapenli ve çok yüksek zor sildim.2 cam 1 balkon pimapeni sildim.Pazara gittim.Şimdi yeşilçayımı içiyorum.Mutfagın yeri kaldı .Sonrada yemek yapıcam.Sizler napıyosunuz?

sabah 2 dilim uno denge, 2 dilim üçgen peynir, 1 haşlanmış yumurta tere, roka, maydanoz,1 yaprak marul
öğlen 5 yk kuru fasulur, 1 dilim uno denge ekmek, 1 kase yoğurt
akşam 1 kase tarhana çorbası, koca ir salata tabağı dolusu karnıbahar ve sarmısaklı yoğurt
ara 1 avuç beyaz leblebi ( yiyecem)

2.5 lt su 20dk koşu, 45dk pilates

Menün herzamanki gibi güzel canım.Kilo verdikçe yiyesin gelmiyor zaten.Ama bizde durum 2 ileri 1 geri oldugu için hevesimiz şevkimiz kalmadı.Sonumuz hayrolsun:18:

Menüm
Sabah üç kayısı 7zeytin bir yumurta iki kk peynir yarım havuç dınates salatalık biber rokatere çay
Ara 4minik sarma çeyrek elma activa
Öğle 3kk peynir domates salatalık
Ara çilek
5buçuk ta yarım iri somonbalığı bir dilim beyaz ekmek salata
Akşam altı kuru üzüm
Demin 10kepekli çubuk ince bir lokumakşam yemek yemezsem olacağı buydu(

pc ye şuan geçici bir çözüm bulduk ve nete girebiliyoruz
Ebru senin bu titiz hallerine hayranımm canımm, benimde evi dip köşe temizlemem lazım ama ne isteğim var nede gücümm, kilo konusunda da haklısın insan verdiğini görünce daha bir motive oluyor amam bu hafta çok vereceğimi zannetmiyorum çünkü karbonhidratı kaçırdım biraz

Sehraa evet akşam biraz kaçırmışsınn, yarın tartı günü canım ya yemeyedin iyiydi, ya hani biz padometreleri takıp adım sayacaktık ben hep takıyorumda yazmıyorum buraya, hadi pazartesiden itibaren yazlım

Elff uzun zamandır gözükmüyorsun umarım keyifler iyidirrr
Papatya senda yazmıyoın bu aralar, tamam menü yazmıyorsun ama daha sık uğrsan

Ebrucum baya is yapmissin ama yorgunluguna degmis. Ben de bugun yemek ve ev isi yaptim usten sonrada pasta yarin esimin dogumgunu bir mum uflesin dedim hep benim dogum gunumde tatile cikiyoruz bir supriz oluyo esiminkinde birsey yapamiyoruz bari pasta yapim dedim yarin da erkenden uyanip ofisine aldigim hediyeleri koycam notla birlikte
Hawarcim olculerde baya fark olmus yavas kilo versende baslarda ( pilav makarna yuzunden ve spor yoktu tabi) simdi hersey yolunda gozle gorulur degisim insani cok gaza getiriyo hele bi hedefine ulas tadindan yenmez valla
Sehraaa aksam fakir olcaz derken hint fakiri demedik 6 kuru uzum nedir Allahaskina tam persembe gunu bir hata yapcagin tutuyo be arkadasim

Yeşilçay ımı içiyorum bakınayım dedim.Ütülerim var yapsam mı yatsam mıHawarım sehracıkk istakrarlı gidişattan ötürü tebrik ediyorum sizi
Özgecim,yoruldum ama 100 mekik çekip yatayım diomda bakalım.Yarın üstten mutfak dolaplarımı sildiricem ve mamacıkları yapıcam oglum uyurken.Çünkü yarın akşam misafirlerim var.

Eşler bize hep daha süprizler yapıyor biz kendi imknalrımızca yapıyoruz.Ama önemli olan hatırlamak ve hatırlanmakk.Evladınızla birlikte nice yıllara

Titizligin t si kalmadı bende.Ahhh sen beni oglum olmadan 3 kere çamaşır sularıyla sildigim günleri grecektinHey gidi günler hey eşimi bunaltmıştım bi ara fena sarmıştım.Eşim kalkınca kaltıgı örtüyü düzeldir zorla terlik giydirirdim.O da evimde rahat edemeyeceksem nerde edicem diye söylenirdi zavallımNeyseki oglum saolsun dagınık olmayı evi süpürmeden bile gün geçebilcegini ögretti banaİnş. bu haftada verirsin ben inanıyorum sana

sabah aç karnına yeşilçay
kahvaltıda 1 yumurta 1 dilim ekmek 2 zeytin 2 kk hellim peyniri şekersiz çay çeyrek simit
ara nescafe 2 kare çuku
öğlen yarım yemek kaşığı pilav 2 adet ızgara tavuk(pilavı ve tavuğu evde yedim hastaneden gelince çok acıkmışım atıştırmalık yedim) 1 dilim kek 4 çatal papates salatası yedim yemediklerim 2 dilim börek ve pohaça ve salatanın hepsini yemedim sadece yeşilliklerini yedim arkadaşımdaydım pattisleri oğluşuma yedirdim irademe sahip çıktım çay
ara türk kahvesi
akşam yarım simit ve yoğurt
su 1 itre
spor 30 dakika yürüyüş

kızlar merhaba
inanın dün akşam yazacaktım size. oğlumla beraber 21:30 da uyuyakalmışım. ama çok güzelde dinlenmişim.
dün tatilimizi ayrladık. rodosa gidiyoruz. fethiye kim sormuştu hatırlamıyorum sanırım ebru idi. ben fethiyeyi çok iyi bilirim. ne öğrenmek istersen özelden yazar mısın canım.
kilo durumuna gelirsek önce bildirim yapayım sonra da düşüncelerimi anlatırım.
başlangıç: 64.8
geçen hafta: 63,4
bu hafta: 63,0
gelen: yok
giden: 400 gram
hedef: 60

kızlar ben kilo verme işine bugün nokta koyuyorum. yine hergün menümü yazacağım. sizden ayrılmıcam ama diyetisyenin dediği gibi benim vücudum böyle . baksanıza 62lerde gezen ben biraz sıkayım dedim hoppp 63 lere çıkıverdim. bundan sonra amacım kilomu korumak olacak. düşersem ne ala...almamaya çalışacağım. yemiyom yemiyom sonra da kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum. verdiğim 3-5 gramı da alıyorum.

Başlangıç : 70
Geçen hafta : 62.9
Bu hafta : 61.9
Giden : 1 kilo
Toplam giden : 8.1
Hedef : 60

Kilo veren ve koruyan herkesi tebrik edeRum

Kilo Bildirimi
Başlangıç:63
Geçen hafta:54.0
Bu hafta:54.9
Gelen:900
Giden:yok
Hedef:52

Kızlar 5 gündür eve almış oldugum çokkremin dün içtigim 2 bardak kolanın etkileri sabah tartıda gösterdi etkisini.Saglıklı beslenmeye deavm.Ben braya menü yazmazsam 70 kilo olurum inanın.Çünkü bünyem müsait almaya.Millet çokkremi sofrasından eksik etmez bense 1 yılı geçkin eve almadım bi aldım böyle oldu.Millet lıkır lıkır bi akşamda 1 şişeyi bitiriyor.Ben dün yoruldum terledi die 2 bardak içtim.Nasıl bir bünyem varsa su içsem yarıyor.Kv demişti yemeye başlarsan ve oglun uyumaya başlayınca alırsın yapın müsait diye.O da 25 kilo vermiş 5 sene korumuş.Sonra 5 sene almadın artık almazsın ye demişler.Oda başlamış yemeye sonuç 33 kilosu hop geri gelmişTabi yaşlandı bu arada hareketsizlik vs.. de etken.

Papatyam tebrik ederim çok sıkmamalı ama koy vermemeliyiz.:18:
Hawarım senin adına çok seviniyorum.Hedefini 55 yap bence artıık

Kızlar ben yeni çzelge yapmayı düşünüyorum.Başlangıcımı ve hedefimi degiştirmek istiyorum.Yeni başlangıç iyi gelir belki

Kizlar sabah namaza uyaninca bir daha uyumadim esime guzel bi kahvalti hazirladim gittim hediyesini masasina koydum geldim uyandirdim ama uyanmadi cok hastaydi kiysmadim ben de uzandim uyuya kalmisim kalktigimda esim gitmisti kv hastaneye goturcekti
Aksam icin de butun kardesleri gelicek bize saolsun eltim aradi o da birseyler hazirlamis kendi aramizda kutluycaz ins. İrademe yenik dusup cok abartmam
Papatyacim sen zaten yeme konusunda abartan bi insan degilsin sporu da birakmazsan bence kilo almaz ustune verirsin menu paylas ki her zaman kontrollu olasin ama bence sen tartidan uzak dur 1 ay falan hic ama hic cikma ise yariycak bence senin sorunun rakamlarla goruntunde bi problem yok
Hawarcim az karbonhidrat cok spor ve su sonuc Hedefe az kalmis bu arada cok sevindim
Ebrummm kaderdasimm ben de bi kek yedim tarti saolsun hemen gosterdi senin ki de o hesap atladigimiz ipleri gostermez ama
Sakin moralini bozup yemekten cikarma o 900 yag degil sonucta 1 2 gune gitcektir sen de bence 7 den sonra yesilcayin yaninda birsey yeme cok icin kazindi meyve ye canim ya da hawar gibi leblebi 7 den sonra her yedigimiz misliyle tartiya yansiyo malesef

Papatya tebrik ederim canımmm, haklısın aslında çokta sıkmamak lazım
Ebru sıkma canını bencede 900 biraz şişkinliktir, bu gün yarın dikkat et bak öbürgün gitmiş olur, en fazla 2 gün dikkat etsen gider o 900 bu arada bencede çizelge yapın insanı motive ediyorrr
Ösge canım eşinini doğum günü kutlu olsunnn , sağlıklı mutlu umutlu nice yıllar geçirin hep beraberrr
ben biraz sinir bozucu bir tevtiş atlattım ama şimdi iyiyim, eve geldim üstümü değiştim şimidi pilatese gidecem akşama uğrarım kendinize iyi bakın kızlarrrr

kızlar bu son kilo bildirimim.. bu hafta kilo vermek için değilde kilo almak için diyet yaptım.. akşam gece durmadan birşeyler yedim..

kendimi diyete hazır hissedersem menu paylaşımında bulunurum..ara sıra belkide hergün yazdıklarınızı gelir okurum .bende kurtulamazsınızburadayım ama diyet modunda değilim... istersem yaparım biliyorum ama veremedim işte kalan kilolarımı.. ama 55 olursam gelir buraya size yazarım.. hepinizi çok seviyorum.. kilo veren, veremeyen ve koruyan hereksi öpüyor ve tebrik ediyorum..

geçen hafta : 60.2
bu hafta : 60.9
giden : yok
gelen : 700
toplam giden: 4 kg
başlangıç : 64.9
hedef : 55

kilo bildirimi
başlangıç 59
geçen hafta 54.7
bu hafta 55.5
gelen 800
hedef 52
malesef bu hafta yediğim cipsler tatlılar börekler gösterdi kendini utancımdanburaya giremiyodum menülerimde çok kötüydü bi kendime gelsem artık hedefi görsem
bende yeni haberler var sanırım işe başlıycam ocakta bi bankanın sınavına girmiştim sonra mülakata çağırdılar fan hepsi olumluydu ama bidaha ses çıkmamıştı bu hafta aradılar referanslarımla görüştüler artık iş teklifi bekliyorum bana dua edin bu bekleyiş bitsin artık

Kilolarım6
Cuma58.7
Cumt58.7
Pzr58.7
Pztesi59.4
Salı59.4
Çar59.4regli oldum
Per58.8
Cum58.8

Gelen 100gram
Ahdim oldun 55olcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…