- 19 Aralık 2011
- 1.513
- 161
- 123
- 40
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #3.081
Bi el at hacı çizelge nasıl oluyordu belki keramet çizelgededir:44:
Kader arkadaşıyızKizlar sabah namaza uyaninca bir daha uyumadim esime guzel bi kahvalti hazirladim gittim hediyesini masasina koydum geldim uyandirdim ama uyanmadi cok hastaydi kiysmadim ben de uzandim uyuya kalmisim kalktigimda esim gitmisti kv hastaneye goturcekti
Aksam icin de butun kardesleri gelicek bize saolsun eltim aradi o da birseyler hazirlamis kendi aramizda kutluycaz ins. İrademe yenik dusup cok abartmam
Papatyacim sen zaten yeme konusunda abartan bi insan degilsin sporu da birakmazsan bence kilo almaz ustune verirsin menu paylas ki her zaman kontrollu olasin ama bence sen tartidan uzak dur 1 ay falan hic ama hic cikma ise yariycak bence senin sorunun rakamlarla goruntunde bi problem yok
Hawarcim az karbonhidrat cok spor ve su sonucHedefe az kalmis bu arada cok sevindim
Ebrummm kaderdasimm ben de bi kek yedim tarti saolsun hemen gosterdi senin ki de o hesap atladigimiz ipleri gostermez ama
Sakin moralini bozup yemekten cikarma o 900 yag degil sonucta 1 2 gune gitcektir sen de bence 7 den sonra yesilcayin yaninda birsey yeme cok icin kazindi meyve ye canim ya da hawar gibi leblebi 7 den sonra her yedigimiz misliyle tartiya yansiyo malesef
Papatya tebrik ederim canımmm, haklısın aslında çokta sıkmamak lazım
Ebru sıkma canını bencede 900 biraz şişkinliktir, bu gün yarın dikkat et bak öbürgün gitmiş olur, en fazla 2 gün dikkat etsen gider o 900 bu arada bencede çizelge yapın insanı motive ediyorrr
Ösge canım eşinini doğum günü kutlu olsunnn , sağlıklı mutlu umutlu nice yıllar geçirin hep beraberrr
ben biraz sinir bozucu bir tevtiş atlattım ama şimdi iyiyim, eve geldim üstümü değiştim şimidi pilatese gidecem akşama uğrarım kendinize iyi bakın kızlarrrr[n/QUOTE]
Çizelgem vardı canım ama kendiliginden beni terketmişGördü baktı bu kız hep geri gidiyor o da bıktı benden
kilo bildirimi
başlangıç 59
geçen hafta 54.7
bu hafta 55.5
gelen 800
hedef 52
malesef bu hafta yediğim cipsler tatlılar börekler gösterdi kendini utancımdanburaya giremiyodum menülerimde çok kötüydü bi kendime gelsem artık hedefi görsem
bende yeni haberler var sanırım işe başlıycam ocakta bi bankanın sınavına girmiştim sonra mülakata çağırdılar fan hepsi olumluydu ama bidaha ses çıkmamıştı bu hafta aradılar referanslarımla görüştüler artık iş teklifi bekliyorum bana dua edin bu bekleyiş bitsin artık
Menü paylaşki utancımızdan yemiyelim canım.İnş. hayırlısıysa olur işin.
Teprik sana ya valla brawo sana pirinç pilawı yiyosun diye çemkiriyordum şimdiki haline bak az yolasım var seni haberin olane yalan diyim maşaakkah imrendim ama gururlandımda sankim benimde payım varmış gibin biDe biz verek yahu..nolcek bizim bu halimiz ya ahd ettim 55olcam tokkene.şu tickerda keramet epruuuuu yapalım hemennn:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?