Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Bi el at hacı çizelge nasıl oluyordu belki keramet çizelgededir:44:

Kızlar bugün yemek dışında hiç oturmadım.Belim kopuyor.Oglumda kuru öksürük sıcacık evde nasıl oluyorda üşütüyor anlamadım.Bugün öksürmektan uyuyamadı.Bakalım akşama erken uyuyacak mı?Geçmişe bi bakayım.Misafirlerim gelmeden oturayım biraz.

Mamacıklar:

tiramisu
kurbaga kurabiye
elmalı kurabiye
susamlı çıtır çubuklar

Kader arkadaşıyızBeraber 52-49 lara düşüp berabaer 54 leri gördükAma pes etmiycem inatta etmiycem.Artık akşamları pilav makarna yoktek çeşit yemek ve bol bol yaz salatalarıİçimiz mi yandı soguk meyveli sodalar...Leslie bırakmak yok tabisiii mekigimideAma yazın o pembe bikiniyi almaya artık gönlüm yok çünkü cesaretimde yok

kızlar merhaba;
kilo vermeyi başarabilen arkadaşları tebrik ediyorum ama en büyük alkış hawara gelsin...maşallah sana. tam gaz gidiyorsun...
ben bu akşam spor yapacaktım arkadaş aradı akşam gelin idye. oraya gideceğiz artık...
menümü yazayım uzun zamandan sonra...abarttım ama yazıcam yine de...
07:30 2 dilim tam buğday, 1 adet üçgen peynir, 3 adet çeri domates, salatalık, biber
11:00 bir adet kivi
11:30 bir adet minik köstebek pasta ve kurabiye
12:30 lavaş, tereyağı azıcık, bir porsiyon ali nazik
16:00 bir nescafe
18:30 bir dilim ekmek, 15 adet hamsi, bol salata..
akşam arkadaşlara giderken çiğ köfte götüreceğim. ne zamandır camnım istiyo. ben normalde hafta sonları çok abartıyordum bu hafta sonu hiç abartmıcam. söz veriyorum size de kendime de...

kızlar teşekkür ederim tebrikleriniz için ya kızlarrr :119:
kızmaya başladım size motivasyonunuz iyice düşünür sçaınızı yolasım varrrr
bir hafta sıkın dişinizi, biraz kilo verince zaten insan kendiliğinden motive oluyor, herkes yavaş yavaş menü paylaşmaycam tartılmıyacam, diyeti bırakıyorum ne oluyor yaaaaaa
ben tam 8 ay yerimde saydımmmm ama bırakmadım sizlerde lütfen kızlarrr pes etmeyinnnn

ebru 60 olunca hedefimi 55-56 yapacam canımmm

bu gün ödül yapmadım yarın yapacam ödül günümü hatta şimdiden yarın için kendime kurabiye pişirdim ne zamandır canım istiyordu, bide eşim tulumba tatlısı almış bu akşam onlarda var bide buz dolabı gofret dolu yarını siz düşünün artıkkkk

menümü yazayım
sabah 2 dilim uno denge, 2 üçgen peynir, 3 zeytin
öğlen 2 dilim uno denge, 2 dilim üçgen peynir, 5 zeytin, 1 bardak ayran
ara 1 armut, 3 kuru üzüm ( çekirdekli )
akşam bir koca levrek, bolca salata, yarım bardak şalgam
bir avuç beyaz leblebi

2.5lt su 30dk yürüyüş, 45dk pilatess

SEHRAAAAA bu gün yürüyüşle beraber 14056 adım atmışım canımm

Teprik sana ya valla brawo sana pirinç pilawı yiyosun diye çemkiriyordum şimdiki haline bak az yolasım var seni haberin olane yalan diyim maşaakkah imrendim ama gururlandımda sankim benimde payım varmış gibin biDe biz verek yahu..nolcek bizim bu halimiz ya ahd ettim 55olcam tokkene.şu tickerda keramet epruuuuu yapalım hemennn:18:

canım benim saol
tabikide yolabilirsin saçımı canın sağolsun, ama söylediklerin doğru sizin hepinizin payı çok büyük, öncelikle menülerimi yorumlamanız ben çok motive etti bana kızmakta haklıydınız, pilav hergün vardı menümde bide pilavla ekmek yiyordummm, sizde beni uyarıyordunuz işte bu uyarılar zamanla işe yaradı, tabi bide burdaki arkadaşlığınız inanın buraya yazacam diye dikkat ediyorum bqzen, bide kafaya koymak lazım sanırımmm
biraz dağıttımı toparlamak zor oluyoır o yüzden diyorum kızlara aman buralardan uzak kalmayın, çizewlgeyi sıfırlamak bende işe yaramıştı

padometrenide tak ve her gün yaz bura sehra tamam mı bak bende yazacammm

Misafirler 12 de gitti.Yarım saat sonra eşimin yeğenleri geldi.Yeniden çay faslı şimdi gittiler.Kız Hawar bakıyorumda zayıflıyon diye misafirleri habire bana gönderiyon:) Sen zayıflıyon ben pasta yiyom misafirlerle:))

Bugün :
Sabah:1 dl çavdar,salatalık domates biber kk peynir ıhlamur
Ara : Türk kahvesi
Öğle: yağsız tost yeşilçay
Ara: 2 çıtır
Akşam : 1 tabak y. Mercimek, 1 dl çavdar, yaz salatası
Ara:1 dl tiramisu, 1 ÇITIR çay yeşilçay

Akşamı az böyle kapatsam veririm. Benim hatam akşamdan sonraki aram! İlla Yeşilçayın yanında bişi yemek!

Kizlar uyumadan bakayim dedim cok yorgunum ustumden dozer gecmis gibi 20 21 kisi vardik ve cocuklar benim kizim da dahil tam bir canavarlar bir an ev basima yikilcak sandim o derece yarin buyuk bi temizlik beni bekliyo tabi halim olursa
Ben 3 cesit eltim 3 cesit kv mercimek koftesi yapip getirmis ben sadece 1 dilim pasta yedim. O da aksam yemegi yemedim dogru duzgun actim diye bir dunya kurabiye pasta kaldi bir iki kisinin esi gelmemisti gorumceme de isyerindekilerle yerdiniz dedim hepsini koydum gonderdim esim de tatli sevmez ben onlarla 60 olurdum resmen hicbir kurabiyenin tadina bakmadim evde de hic birakmadim cidden kontrollu gidiyorum cok istiyorum cunku 51 52leri gormek ama keske pastayida yemeseydim diyorum
Gun icinde canim cekerse tatli yiyorum abartmadan ama 7 den sonra agzima birsey surmuyorum keske hawar gibi gun icinde de tatli yemesem cok sey degisir ama bir turlu bu aliskanligimi bitiremedim

Ebrucum sabah olabildigince hafif bi kahvalti ediyosun bence sabah guzel bi kahvalti et ama aksam yemegi yedigin gibi yeme isini de birak yesilcayi icme gerekirse sabah ve oglen ic bak benim de hatam nescafe illa yaninda birsey yiycem tek icemiyorum nescafe aliskanligim olmasa tatli bu kadar yemem zaten

Haklısın Özge Yeşilçayın yanına tatlı arıyorum illa En iyisi içmemek!Oglum öksürmekten hep ayaklarımdaydı ve sabahın körü kalktı.Gözlerimi zor açıyorum.Yukarıda gün var börekler açılmış tepside Akşam bi sürü şey kaldı elim hep fazla yapıyor.Bugün eşime diycem anneme görürsün!Şu çıtırları buzluga atsam tadı değişir mi?Tatlı kurabiye atıuorum ama tuzlu hiç atmadım?

bugünkü menüm ve tartıdaki rakamımmmmm
başlangıç 68 geçen hafta 61.8
bu hafta 62.3
gelen 500
giden yok hedef 55
bu gidişle olamıcam galiba puff
menüm sabah yeşilçay
kahvaltıda 1 zeytin 1 dilim ekmek 2 kk peynir şekersiz çay
ara 2 bisküvi kahve
öğle 1 dilim ekmek azcık menemen çay
ara kare çikolata nescfe
akşam 5 hamsi yarım dilim ekmek
birazdan yeşilçay

Kizlarrrr ne isler bitirdim bir bilseniz. 14.30 da bi basladim 8 di anca oturdum. Arada kizima yemek yedirdim iste bi o.
Evdeki tum halilar supuruldu kaldirildi koltuklar silindi banyo mutfak silindi balkon yikandi bulasik camasir as topla.mobilyalar su hazirlanip silindi cekildi yerler silindi bittim ama bittim resmen bu arada kizim oglen uykusu uyumadi pesimde dolandi amcasi bisiklet almis bir de evde onu surdum onca is arasinda.
Daha esim gelcek sofra kur kaldir parmagimi oynatcak halim kalmadi kizimi simdi uyutuyorum bi yesilcay icerim ayaklarimi uzatip
Sehraacim ben de seni cok seviyorum bilgilerini yaz da ticker yapayim

merhaba kızlar bu gün bütün gün tıkındım ve şuan acayip rahatsızımmm, ama yarından itibaren tekrar dikkat etmeye devammm
ebru tam ana göndermiştim misafirleri ama yarın yine gelecekler mangal yakacağız
ösge helal sana ooohh mis gibi olmuştur evin şimdi

Sehra bene seni seviyorumŞimdi törpülendim yatıcam birrazdan
Hawarım,artık akşam pilav makarna yok öglen yersem yiycem.Yarın bizde arkadaşlarla mangal yemeye çatalca tarafına gidicez.Hayvanlarda var çocuklar eglenir bari koşup oynarlar.Ama şansımıza yagmur yagarsa hiç şaşırmamBUgün günde yediklerimden sonra yarında mangal.Sulu yemek yemegi özledim bile.P.tesi sulu yemeklere ve dikkat etmeye devam
Özgecim ohh miss gibi olmuştur.Derin temizlik olmuş.

Özgecim eşime dedim nolur yardım et yapalım.İçimden o kız zaten yorulmuş diye geçirdim.Saolun yaptık ama ben güneşlenen kız koymuştum güneş olmuşNeyse öyle böyle olmuş sonuçta.Hadi bakalı çizelgeyle başladık hedefi arttırdık(hedef az nasılsa deyip belki olmuyordur) inş. motivasyon olur banaİyi geceler arkadaşlar.

Ebrucum olmusta sanki yanlis olmus gibi benim yaptigim boyle olmuyodu ben baslangic ve hedefini anlayamadim eksik bilgi yazmissiniz sen baslangic ve hedefini soyle musait olunca yaparim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…