- 29 Aralık 2009
- 3.409
- 1.347
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #3.101
Ebrucum olmusta sanki yanlis olmus gibi benim yaptigim boyle olmuyodu ben baslangic ve hedefini anlayamadim eksik bilgi yazmissiniz sen baslangic ve hedefini soyle musait olunca yaparim
oğlum hasta gece 39 dereceyi gördüm bu sebeple okulada gidemedim bugün..oğlum yürüyemiyordu bile halsizlikten..bi yandanda öğrencilerim gözümün önüne geliyor haklarına girdiğimi düşünüyorum derslerine girmeyerek..ama kimsek yokki benim istanbulda..ablam başakşehirde bana uzak ailem ankarada diğer ablam afyonda..pamuğum cennettebazen kendimi çok yanlız hissediyorum.havada puslu..haftasonuda cumartesi akşamı feshanedeydim iki porsiyon künefe yedim çok güzeldi.ama kendimle çelişiyorum çok bunaldım hedefimede ulaşmayı çok istiyorum ama gerklerinide yapmıyorumki menü bile yazmıyorum olacak iş değil..ama samimiyetle söylüyorum dikkat ediyorum aslında..reglim çarşamba biter.cuma bakalım tartı ne der her gün tartılıyorumda gözle görülür bir incelme var ama benim tartı körmüdür nedir.. açtırcam ben onun gözünü 55 olim şok olcak böylee ticker iyi oldu kendime geldim gaza getirdi beni..papatyaaaaaaaaaaa sende yap
jojopda yok
melisimde
zuzu uğruyor
nelson gitti zati..
ösgem eprum canlarım siz hep kalın her daim burda olun hemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?