Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Sehracim boyunu ve baslangic kilonu hatirliysmadigimdan yapamadim yazinca yapicam
Ebru boyumuz baslangimiz ayni zaten yaptim tickerini ozele msj attim ama msj kutun dolu silince atarim resimler degisebiliyosa kendi zevkine gore yaparsin ben guneslenen kadin goremedim en yakin bu vardi bu resmi koydum

Ebrucum olmusta sanki yanlis olmus gibi benim yaptigim boyle olmuyodu ben baslangic ve hedefini anlayamadim eksik bilgi yazmissiniz sen baslangic ve hedefini soyle musait olunca yaparim

Yanlış yaptıgımı şimdi seni okuyunca farkettim ne güldüm kendimeBirde marifet gibi yaptım başardım diyorum

Günaydın arkadaşlar.Güzel bir kahvaltı ettim.Şimdi çantamı hazırlayayım.İnş. yagmur yagmaz ve gzel birgün geçiririz.

Başlama 67.7
En son 58.8
Hedef 55
Sonradan ise 53 ama şimdi 55
Boy 1.63
Hadi canım

Bugün yine gümbürtüye gittikv geldik çok yürüdüm ama mamacıklarıda yedimYarın sebze sağlıklı leslie bir güne uyanmak istiyorumm

kızlar merhaba..
nabersiniz...
burada acayip bir rüzgar var sabahtan beri. rüzgar sesinden başıma ağrılar girdi desem yeridir...
menümü yazayım hemen. pek iyi değil farkındayım da artık amacım kilomu korumak yani 62-63 arasında olmak. diyetisyenin söyledikleri beni çok etkiledi. 66 falan olduğumu düşünmek istemiyorum. 66-68 arası çok kötü oluyorum. 1-2 fotom var o kilolarda...eklerim belki bir gün...
10:00 2 dilim tam buğday, 3 adet çeri, bir adet salatalık, 1 adet üçgen peynir, 2 zeytin
12:00 bir kivi, bir portakal
14:00 bir paket kremalı bisküviyi hüplettim. eskiden yani diyet modunda değilken pek aramazdım ama şimdi en sevdiğim bisküvi...
16:00 10 adet çilek
18:00 1,5 kase tarhana çorbası, 6-7 adet kabak mücver, bol salata
ardından da kayısılı form çayı. bu çayın wc problemime çok faydası oldu.
spor olarak da 3 mil leslie yaptım. bu haftada 4 gün spor yaparak haftayı kapattım.

Papatyam menün güzel!Çatalcada da çok rüzgar vardı.Mekan çok güzeldi özellikle çocuklar için ama şansımıza rüzgarlıydı.Mayısta yine güneşli birgünde gidip oranın tadını çıkarmak istiyoruz.Aklıma ne geldi hep klasik 6 öğün ve arada meyve felan bünye alıştı. Ekmek yerine bazı sabahlar ekmeksiz Yada 1 galete felan yesek mi?Bünyeyi şaşırtmak lazım!

Arkadaşlar nasılsınız?Oglumu uyuttum evi silmeye başladım yemeklerim ocaktaydı.Pişince ara verip yiyeyim dedim.Önemli kararlar aldım.Öglen pilav yapıcam ve yiycem.Akşam yemek ve yogurt salata yiycem.Bugün uygulamaya başladım.İnş. hawarımın taktşgi benimde yüzümü güldürür.

Özgecim çok saol arkaaşım iyi ki varsın

Kızlar kimse ugramamışH.sonu modundan hala çıkamadınız mı?
Sehra güzellik uykunda mısın?Oglumu uyuturken havada kapalı uyuyacaktım.Kalk dedm sehraya söyleye söyleye bana bulaşack bu öglen uykusu deyip kalktım ve işlere koyuldum.Ama sen yat uyu dinlen sehracıkkk cıkkk cııkkk

Herkes nerdeeeeeeeeeBazı günlüklere göz gezdirdim haftada 2.5 kilo veren bi arkadaş var.Akşamalrı hafif kapatıyor.Ve benim gibi hürremi kabadayıyı izlerken yeşilçayın yanında bi ton şey yemiyorİnş. aldıgım bu kararlar bugünle kalmaz:18:

Ebrucum Ben de suan bu mantikta gidiyorum sabah ve oglen kasmadan yiyorum ama aksam karnim ac yatiyorum ivir zivir yemiyorum ve aksami cok hafif kapatiyorum bakalim sonuc nolcak bir de duzenli spor olsa

BUGÜN:
10:00=1 yumurta sarısı,kk peynir,4 zeytin,3 banım bal,yarım dl.çavdar,1 susamlı çıtır,yeşilçay
11:30=türk kahvesi
14:00=2 kaşık bezelye,1 kaşık pilav,1 turp,2 kaşık yogurt
15:15=yarım muz,1 ceviz,1 kaşık bal(tatlı yaptıım)
18:30=1 tas tarhana,1dl.çavdar,kk peynir,2 kaşık z.yaglı pırasa

Spor:ev temizligi
40dk tempolu yürüyüş
100 mekik

Çorbama tuz yerine peynir koydum.Eşimin arkadaşları çagırmışErken gelirse oraya gelmezse ben anneme gidebilirim.İki şıkta tehlikeli mutlaka çayın yanında bişiler oollur ve ben önüme konulunca yerim biliyorum:18:İnş. evde oturup karadayıyı izlerim.

oğlum hasta gece 39 dereceyi gördüm bu sebeple okulada gidemedim bugün..oğlum yürüyemiyordu bile halsizlikten..bi yandanda öğrencilerim gözümün önüne geliyor haklarına girdiğimi düşünüyorum derslerine girmeyerek..ama kimsek yokki benim istanbulda..ablam başakşehirde bana uzak ailem ankarada diğer ablam afyonda..pamuğum cennettebazen kendimi çok yanlız hissediyorum.havada puslu..haftasonuda cumartesi akşamı feshanedeydim iki porsiyon künefe yedimçok güzeldi.ama kendimle çelişiyorum çok bunaldım hedefimede ulaşmayı çok istiyorum ama gerklerinide yapmıyorumki menü bile yazmıyorum olacak iş değil..ama samimiyetle söylüyorum dikkat ediyorum aslında..reglim çarşamba biter.cuma bakalım tartı ne derher gün tartılıyorumda gözle görülür bir incelme var ama benim tartı körmüdür nedir..açtırcam ben onun gözünü 55 olim şok olcak böyleeticker iyi oldu kendime geldim gaza getirdi beni..papatyaaaaaaaaaaa sende yap
jojopda yok
melisimde
zuzu uğruyor
nelson gitti zati..
ösgem eprum canlarım siz hep kalın her daim burda olun hemi

işe başladınmı nettin
epru çatalca güzelmiydi piknik lanına gitmedim ben hiç orda..ya ben ne zaman 55 olcam ya öfff 56lı bişeyi bi ke zgördüm dashada görmedim ya

selam kızlar.. gttmiştim ama gitmekle bu iş olmuyor onu anladım... kendime bir hafta daha sans vermeye karar verdim. eğer bu hafta kilo veririsem devam edecek gücü kendimde bulurum diye düşünüyorum..
niye mi geldim: onuda kısaca size anlatayım.. yeni çekilmiş bir fotomu faceye koydum.. benim eski halimi bilen ama yeni halimi görmemiş bir çok arkadaş nasılda zayıflamışsın diye öyle çok yorum yazdılarki kendimi 10 kg vermiş gibi hissettim.. ve 36 benden aldığım pantolon halen dolabımda benim kiilo vermemi bekliyor...

iddalı değilim ama bu kiloları vermek istiyorum .. başarabilirsem ne güzel...60,9 dum gecen cuma.. bakalım en az 500 gram vermeyi hedefliyorum.. haftalık hedef koyarsam acaba daha mı başarılı olabilirimki?

ilk 15 dak hafif tempoda koşumu yaptım buğün.. kendime bir adımsayar alacağım. yaşadığım şehirde satılmıyor ama netten şipariş vermeyi planlıyorum..

buğün açılış menum çok iyi değil ama yinede paylaşacağım ve eleştirilerinizi bekliyorum..

sabah: 2 küçük ev puğacası, yeşillik, 1kk peynir
ara: elma
öğle: tavuklu sebzeli güveç, mercimek çorba, salata
akşam: aslında lahana sarması yaparken haşlanmış lahanalardan bol miktarda yedim, bir iki tanede çiğden atım ağzıma
pişmiş diye baktığım 2 lahana sarması, 5-6 tane çilek,iki dilim kepek ekmeğin arasında bol yeşillik domates salatalık

yeşil çay tmm ama suyu içemedim...

Son düzenleme:

ttatlım sporcu nelson geldi.. gidemedi ..... pes etmek yok.. eğer kilo veremiyorsan diyet yöntemini değiştir.. ne de olsa vucudumuz alışıyor aynı düzen gidince...

bir ayda en az 4-5 kg vermek ... koşacağım koşacağım yırtacağım kendimi ve vereceğim bu yağlarımııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…