- 19 Aralık 2011
- 1.513
- 161
- 123
- 40
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #3.121
kızlar merhaba;
sehracım çok geçmiş olsun. oğlum şimdi iyidir umarım. senin kayınvalidene pamuğun demen çok hoşuma gidiyor. nasıl bir insandı ki gelini bu kadar çok seviyor kendisini. allah rahmet eylesin. anlatsana onu biraz...
Nelson hoş geldin....
ebrucum menünü beğendim...
benim menüm de şöyle:
07:30 1 dilim çavdar, 2 çeri, 1 salatalık, 1 üçgen peynir, 6-7 adet çilek, 1 adet ceviz
10:30 bir kivi
12:30 bir kase mercimek, avuç içi kadar karnıyarık, 2 yk makarna, bol salata
16:00 bir portakal, tek şekerli nescafe
18:00 2 yk çoban kavurma, 2 yk pirinç pilavı, 2 adet mücver, bol yoğurt
kızlar bu aralar fazla yiyorum farkındayım. sabahları aç uyanmıyorum. aslında neredeyse 14 saat aç kalıyorum.
ben baktım gördüm yemekle aramdaki bağları koparamıcam. yada en iyi çözüm evdeki yardımcıyı göndermek. çok güzel yemek yapıyor...spor konusunda iradeli davranmaya çalışıyorum. bu akşam da oğlum uyuyunca yapıcam. 5 mil yaparım herhalde...
kızlar merhaba 2 gündür o kadar çoık yeim ki, anlatamam hepte hamurişi ve tatlı yedim cumartes, 5000 kalori, pazarda 4000 kalari siz düşünün artık bu haftaki defim hafta sonu aldıklarımı vermek
Sehra çok geçmiş olsun canım, acil şifalar umarım bu gün daha iyidir oğlunn, okuldaki öğrencileri düşünme nasıl olsa o dersi anlatacan telafi edeçeksin sıkma canını
bu arada beni nasıl güzel anlatmışsın gerçekten nerdeyse ekmek arası börek yiyordum, bir gün çerezi çok kaçırmıştım sende beni az biraz paylamıştınn
nelson bende de adım sayar var bir çok arkadaşım gereksiz ve saçma olduğunu düşünüyor adımlarını sayıp ne yapacan diyor ama beni motive ediyor, bazen bakıyorum az adım atmışsam daha çok hareket etmeye çalışıyorumm,
bu arda geçen hafta pilatese gelen arkadaşlarda bana bayağı bir iltifatta bulundu çok hoşuma gitti bayağı kilo verdin falan dediler hatta bir arkadaş dediki sana sene sonunda belge verelim pilatese gelipte zayıflayan tek kişi sensin dedilerrbende boğazımı tutyom yoksa nasıl verecem dedimmm
hangi birini anlatayım..hangi bi güzelliğini anlatayımki onun..laf ebeliği yapmıyorum gerçekten ama anlatılmaz yaşanırdı o..3bekar kaynım var kendimi şanslı adlediyorum..tek gelin beni bildi,ben onu bildim..bundan sonra gelen herkes ondan mahrum olacak ve ne dersek diyelim yaşayamadıları için belki burun kıvırcaklar sonuçta kaynana dicekler,ama işin aslı o değil bunu hiçbirzaman bilemeyecekler...nur içinde yatsın..bazı anektodları paylaşırım tabi..oğlum mızmızlanıyor şimdi..yazarım canım
Canım çok geçmiş olsun öncelikle.Tamam her akşam menünü sorucam yorumlıycam.Uyuduysan vay haline hasap sorucam takipteyimhoşgeldin
adımsayarım bende var hawarımında var..o veriyor zati biz yerimizde sayıyoruz laf aramızda ilk geldiğinde hominigırtlak yiyordu götürüyordu pilavla ekmeği nerdeyse ekmek arası börek yicekti o kıvamdaydı ama şimdi veriyor 1er2şer..biz daha hala oturalım totomuzun üstüne...yok yok bu böyle olmicek..ben diyet düzenimi değiştircem dediğin gibi.ya törpüüüüüüüü ne olur bana sor menününü yaz diye..yada bi saat ver şu saatte menünü görcem de ana
Olsun canım sen yine 49 ben yine 52 olucazKizlar tickerimi yeniledim ben de en son 53.400 du 54.400 yaptim
Evet bende üşüeniyorum salata yapmaya ama yazın salata güzel gidiyor.Annem çok güzel karışık salatalar yapar nie ona çekmemişim ki1 saattir diyet listeleri basari oykuleri okuyup duruyorum merkezde hep ayni seyler karbonhidrati azaltip hareketi cogaltmak ozet bu
Ben en son esimin dogumgunun sabahi tartildim 54.300 ciktim hadi kusurati at 54 de suan tartilmadigimdan son durum ne hicbir fikrim yok ama telefonuma da kaydettim 5 mayista tartilcam ozamana kadar tartilmiycam hic ve hedefim tartiya ciktigimda 52 yi gormek duruma gore 52 korur ya da 51 olurum bakalim ozamana simdik verdigim kararlar
1 sabah yesillik yenicek bol limonlu
Arada gunde mutlaka 1 meyve yogurt
Ve benim hic yillardir hic edinemedigim bir aliskanlik aksamlari mutlaka bol salata benim menumde hic salata olmaz zor gelir cunku hazirlamak ama dikkatimi cekti hawar da surekli bol salata yiyor aksamlari ve bu nedenle ekmege pilava iht. Duymuyor bu da aksami hafif ama ayni zamanda tok olarak bitirmemizi sagliyor
Hem salatanin da yararindan vucut faydalanmis olur azcikta zeytinyag dokucem ben
İste boyle kizlar sizlerden de ayni motivasyonu bekliyorum nelson aramiza dondun zaten hawar sen zaten harikasin sen bana destek ol
Sehraa ve ebruu hadi kizlar yaz da geliyo ac kalmadan doya doya zayiflayalim papstyacim sen de yardimcindan rica edebilirsin hic olmadi sana kadar salata yapar ya da sen isten gelince hemencik yaparsin kendine zaten meyveyle aran iyi tatliya da baglanma fazla kilonu saglikla korursun belki de gider sen stres olmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?