Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

MeNumm
Uyaninca 2 bardak ilik su
10.00
2 dilim cavdar ekmegi
Kk peynir
2 catal recel
1 yumurta
Maydanoz yesilcay
12.30
Nescafe 2 kare bitter
14.30
1 tabak sade makarna
1 bardak ayran
16.30
1 greyfurt
18.30
Ton baligi
Buyuk kase salata
Belki sonra bir kivi yiyebilirim ya da yarim elma uyumadan ip atlayip mekik cekicem
Nelson menun guzel canim

Ösge bende greyfurtun yağ yaktığını duymuştumm umarım öyledirrr ayrıca menünü beğüendim, salata yaptığın içinde tebrik ederim canımm
Nelson menünü beğendim canımm, bu arada elin nasıl oldu kullanabiliyormusun artıkk
Sehra nerelerdesin, menünü görelimm

sabah 2 dilim uno demge, 2 üçgen peynir, 1 haşlanmış yumurta, tere, roka maydanoz
öğlen 5 yk taze barbunya, 1 kase yoğurt, 1 dilim uno denge
ara 1 dilim uno denge, 1 üçgen peynir, 1 elma
akşam, 1 kase kabak çorbası, bolca salata
1 avuç beyaz leblebi

2 fincan yeşil çay, 2,5 lt su, bolca şekersiz siyah çay

15dk yürüyüş, 20dk koşu, 45dk pilates

menüm sabah kalkınca yeşilçay
kahvalıda 1 yumura 1 dilim ekmek 2 çatak nutella 2 zeytin 4 bardak şekersiz çay
ara türk kahvesi
öğle 1 dilim sigara böreği yarın dilim gül öreği 2 küçük kare kazandibi tatlısı 1 küçük tabak şehriyeli salata ay
ara nescafe
akşam 1 tabak mantı 1 tabak kurur fasulye su 3 bardak
bugün yemeği çok abarttım biliyorum çok pişmanımmmmm

merhaba kızlar. menümü yazıyorum hemencecik...
07:00 2 kuru kayısı
07:30 2 adet uno tost ekmeğinden sucuklu tost, 2 çeri domates, 1 salatalık, 2 çatal peynir, 2 zeytin, yeşilçay
10:30 bir elma
12:00 yarım avuç beyaz leblebi, yarım paket eti form
13:00 bir porsiyon şiş köfte (4 adet köfte vardı, bir avuç kadar pidesinden)
16:00 bir portakal
18:30 3 yk taze fasülye, 2 yk pirinç pilavı, çokcana bolcana salata, yoğurt
kayısılı form çayı...
şu anda karnım acıkmaya başladı.
özge, Nelson ve hawar menülerinizi beğendim kızlar...
spor yapacaktım ama eşimin kardeşi geldi. o evdeyken ayıp olacak. dün yapmıştım zaten diyerek avutuyorum kendimi...

kızlar 3 adet fotoğraf ekledim. bakın ve yorumlayın lütfen. bu gece silicem 2 saat sonra falan. sporun faydası olmuş mu sizce...
heyecanla bekliyorum yorumlarınızı....

Papatyacim fotograflari yakinlastirip iyice inceledim
Siyah badili fotonda hafiften gobegin cikmis
Siyah elbiseli olansa belin dumduz inmis asagiya yani bel kivrimi diye birsey yok
Ama yeni halin ne gobek kalmis ne birsey ve belin kivrimi da belli cok farketmis spor diyetisyenin dedigi dogru canim gayet formdasin iltifat degil soylediklerim gercek

canım çok teşekkür ederim. ben de sanki fark görüyorum. sporumu bırakmıcam. siyah badili fotoda 66 kilo idim. siyah elbiseli olan da ise 62-63 civarı çünkü o kasım 2012'de ve o tarihte ben buradaydım. bordo elbiseli olanı da bu sabah çektim. 62,8 idim bu sabah.
ben beslenmemi gerçekten düzene oturrtum. tamam kaçırdığım zamanlar oluyor ama meyve, salata, yoğurt herşeyi yiyorum...
her sabah kahvaltımı yapıyorum. akşamları yemekten sonra bişey yemiyorum. kilo vermem için sıfır besin almam gerek herhalde. bu nedenle anladım ki benim işim spordan geçiyor...

Hemen menüm
6buçuk yeşilçay kayısı
9da 10 zeytin(minik)yumurta 2kk peynir 3etimek 1çatal acısos havuçrokasalatalıkbiber dınates çay
İki tenefüste yedim bunları ara yok o yüzden
12.25de iki kk peynir yarım domates
45dk yürüyüş 1saat pilates
15.15de 20minik çilek
17.00beş kaşık nohut bir but bir dilim beyaz ekmek salata iki kaşık yoğurt
19.30bir kase yoğurtlu semizotu
Yeşilçay
Bolsu

Epru sana hesap vercem korkusu vardı hep bugün neler yemedim bilsen teprik ederdin bu fakiri:)

Spora devam kesinlikle doğru yoldasın cancazımama bugünkü elbisen ofsayt:26:

Kizlar bizim tükkanda beyaz leblebi varmis yaaa bunca zaman bosuna yememisim tani cikolara bakmaktan gozum gormemis
İcim disim badem oldu cok yiyince de sıkıyo degisiklik olsun deyuu beyaz leblebi istedim simdi yarim avuc yedim sicak sicak valla
Reglimi az kaldi arada tatli krizim tutuyor :18es etmemem gerek

tatlım teşekkür ederimmm.elimin diküşleri gecen cuma alındı.. şu anda daha iyiyim.. Ara sıra serçe parmağımda uyuşma hali gözleiyor ama umarım geçiçidir..artık işlerimi yapabiliyorum..çok şükür. Senin menun menum menumun yanında süper ötesi.. Tebrikler..

papatyam resimlerine baktım.. Vucudunun toparlanması çok belirgin .. Spora devam canım..zamanla kiloda vereceğine inanıyorum..YILLAR İLERLEDİKÇE YÜZÜN DE FİZİĞİNDE DAHADA GENÇLEŞMİŞ..

Son düzenleme:

yemeklerin ölçülü sporların muhteşem.. Tebrikler....

Papatya bencede süpersin canımm, aynı kiloda olmana rağmen siyah elbiseli resmin ve bu günkü resmin arasında çok fark var bence, seniniki artık kilo koruma zorlamanın mantığı yok, ama sporu artık bırakma hayatının bir parçası olsun canımm

Sehra menünü beğendimm
Zuzu sen bayağı kaçırmışsın bu gün börekler tatlılar
Ösge seni daha bir motive olmuş gördüm canım hoşoma gitti umarım bu hafta eksi çıkarsın
Ebru sen yoksun bu gün hayırdırr
Elff sen nerelerdesin ,işe başladın mıı

ben yatar iyi geceler herkesee

Kızlar oglumu uyuttum.Şimdi mufagı toplayıp leslie yapıp duş alıp geçmişe bakıp yatıcamOglumla babannesine kurupasta ve şeker hamuru babanne resimli kurabiye yaptıkO küçük elleriyle hamuru top diyo sonra oklavayla bi açışı var sonra aydede diyo yani aydede kalıbını istiyo benden.Bastırıp çıkartamdana tepsiye koyuyorBabasıyla foto ve video ektik.Çok dikkatli beni sürekli izler ve taklit eder.Kurupastalara fırçayla özenle yumurta sarısı sürdü hiç dışarı taşmadanYardımcım yetişiyor rahata ericem galiba kızlarNeysem çok uzattım.Sayfalar ilerlemiş geçmişe sonra bakarım.

BUGÜN:Aç karınla 1 bardak ılık limonlu su
10:15=1.5dl.çavdar,1dl.peynir,3 zeytin,domates,saltalık,biber,bal,yeşilçay
11:30=türk kahvesi
14:30=türk kahvesi,1 bitterli kaşık çiko
16:00=1.5dl.rulo börek,1dl.bisküvi pasta,4 mercimek köfte çay(sadece kahve içmeye gitmiştim.İçtikten sonra bi sürü şey çıkarttı ki yapmasın diye 1 saat önce haber vermiştimÖglen yemedigim içinde çok acıktım ve yedim)
19:15=1 grisini,4 parmak köfte,1 kepçe çorba,domates saltalık biber

Su:4lt(2 bardak içince)olcak.Hep aklıma nelsonum geldi bol bol içtim.

Kuru pastayı yapınca tadına bakmak için damla şeklinde küçük 1 tane yedim.Yatmdan geçmişe bakarken yeşilçayımı içerim.

Hawarcim evet canim motive oldum ama insallah kalici olur 5 mayista tartiya ciktigimda sok olmak istiyorum
Ebrucum ayyy ayyy yerim onu ben yaaa ne tatli akilli masallah
Oglan cocugu diye zaten bir ise yardimci olmucak diye birsey yok bak benim esim acliktan ölse kalkip yemek isitmaz bir bardak su almaz kv 3 oglunu da oyle yetistirmis gece yatagindan kalkip yemek yaparmis onlara hala da oyle
İlerde gelinin duaci olur sana hem

3 mil leslie yaptım.Duşumu aldım ve yeşilçayımı içerken geçmişe bakıcam:126:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…