Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Özge,güldürdün beni gece geceGelinim için şimdiden yatırım yapıyorum inş.ilerde kıymetimi anlarMenünü begendim
Hawarım arkadaşa gittim bugün:26:Menün herzamnki gibi yorumsuz
Nelsonum,elinin iyileşmesine sevindiminş.uyuşuklukta en kısa zamada düzelir.Bugün hep seni düşünüp acıktıkça su içtim.Açım ve gidip su içiyorum halaMenün begendim
Zuzuum bi seninle benim menüm kötüSende gezmelerdeydin sanırım:26:
Sehraaa,menünü sorcaktım ama gördüm ve begendim aferin sana redettiklerin için yarında aynı özeni göster
Papatyam,menün güzel herzmank ki gibi.Resimlere gelince siyah badili resimlerle digerleri arasında bayagı bi fark var.Farkedilmemesi imkansız.Spora devam canım ama bordo elsisen vücuduna yapıştıgı için hatlarını belli etmiş.Siyah elbisenin tarzzında elbiseler giymeni öneririm.Neyse ben uzatmayayım konuyu UZMAN YORUMCU ELEŞTİRMEN BUGÜN NE GİYSEM JÜRİ ÜYESİ SEHRA HANIMA bırakayım:90:

Günaydıınnnn tartı neler didi bilsenizzxxxxzxzzzderse gidyrm öptüm hepicinizi

Tunaydin kizlar 9 da uyandim kahvaltimi eder etmez yemegimi yaptim. Dun temizlik yapmistim diye bugun bir tek supurge tuttum evi toz aldim mutfagi temizledim simdi nescafemi iciyorum bir yandan da kizimi salliyorum. Belki aksama dogru esimin yeni isyerine gideriz yaninda park var cok guzel yeni yapilmis kizima hava aldiralim biraz
Sehracim anladigim kadariyla tarti yuzunu guldurmus hadi insallah hep dususe gecersin bundan sonra
Elff uzun zamandir ugramiyosun canim bi cee de bari iyiyim de bize

kızlar sular ne alemde.. ben daha içmedim 2 lt ,,ama iceeceğimmm

sabah kalktım tartılayım dedim tartım beni tartmadı.. pili bitti sanırım...

Kv gidicez eşimi bekliyorum.Oglumu orda uyutup açık havada yürürüm avmde bakınırım biraz.Pasta yiycem diye yemekleri ölçülü yemeyi düşünüyorum.Cumadan beri tartılmıyorum ve tartılmıycam.Hamlamışım kızlar akşam leslie yaparken zorlandımBacaklarım agrıyor

merhaba kızlar;
fotoğraflarımı yorumlayan ve bana moral veren herkese teşekkür ederim.....
Bugün iş için şehir dışına gidecektik. 4 arkadaş. tam toplandık hepimiz günaydın falan derken tali yoldan gelen araba kütttt geçirdi bize....nasıl korktum anlatamam....verilmiş sadakam varmış. bir de benim oturduğum taraftan vurdu....frene bilem basmadı...resmen savurdu bizi....

Ohh özgecim arkencisin işler bitmiş gezmelere gidilecek.
Sehracıkkkk tartının yüzünü güldürmesine sevindim aman güldürdü diye 2 gün fazla kaçırma cumaya aglama sonra
Nelsonum bardak elimde geziyo nerdeyse
Elfmmm nerelerdesin

Allah korumuş canım tuz ekmek ver birine

papatyacım çok geçmiş olsun.. kimseye birşey olmadı değil mi? Allah esirgemiş...

sabah: yeşillik, domates, salatalık, 1 dlim ekmek, 1kk peynir
araortakal
öğle:kuru fasulye, pirinç pilav üstü kırmızı et,yarım dilim ekmek
ara: 1 küçük muz
akşam: 2 kepekli ekmek ve köt pyniri ile yağsız tost, bol salata,1,5 kepçe tarhana çorbası

2 litre su tatmam.. geceye kadar 0,5 litre daha içerim
spor. 20 dak koşu.. akşam yemeğimi fotoladım..

Eklentiler

• $537163_4691440649526_1274413890_n.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:
çok geçmiş olsun canım..yer gök dua ile hareket ediyor der hep annem..bende evden çıkarken muhakkak bildiğim aklıma gelen bikaç duayı okurum ..allah yawruna bağışlamış..beteride olabilirdi allah korusun ya
nelson elindeki uyuşmada zamanla geçecek merak etme hemi.
epruu sen ne fettan kaynana olcan gelinin yüznden huyundan evel gobbbeenne bakarsın sen pembe bikini giyidirip diyim vah emircik..
papatyacım şimdik bilindiği üzre manken giibin fiziğin yok.yani sankim ben çok güzelimde...yani bu allah vergisi bişiy mesela benim büyük ablam resmen manken 1.78boy kilosu falan süper..diğer ablam 1.68...beren saate benzetirler az biraz ama sehraaa ya gelince yok anam yok napalım olardaki endam sesepalite bende yok ebemdede yokşaka bi yana..şimdi senin üst kısım bence süper ama kıyafet seçimin çok önemli..üst dar alt kiloş yada ne bilim işte kesimi öyle elbiseler tercih edebilirsin hafif mini seviyorsun anladığım kadarıyla ama hiç giymemen bişeyi diyeyimmi sana capri pantolo veya capri kot fala anlatabildii ne demek istediğimi...bide senin yaşın daha 32 gençsin .bak dünkü fotoda resnk güzel hatta bi ton koyuda labilir hani kokteyldeki resimndeki gibi.ama saçların çok yaşlı..tam benim üniv hocam fatma şahin gibin ne o model öyle..daha tarz bişiy olabilir bence..ve dediğim gibi elbise seçiminrenk belki ama modelama üst beden kolllar falan süper..bide sen beyaz giysene..sana çok yakışır..bugün bikaç mağaza dolaştım tül beyaz gömlekler çıkmış adl mango cotonda falan süper..sana çok yakışır

uyanınca
1avuç beyaz leblebi

9da

bir yumurta
üç etimek
iki kk peynir
domatessalatalıkbibermaydonoz roka çay
iki çatl acı sos bir vişne reçel tanesi

ara

8 çilek
öğle
ev yapımı iki avuç kadar iskender yoğurt
ara iki kivi iki avuç beyaz leblebi
akşam
üç kaşık patlıcan bir kase tavuklu şehriye çorbası bol salata yarım kase yoğurt

8 tane çilek

Papatyacim cok gecmis olsun canim yaa Allah korumus.
Kizlar bugun 15.00 ten tam 17 ye kadar yurudum yurudum yurudum hem de kucagimda kizimla. Yere birakinca elimi tutmuyo kaciyo kosturuyo caddeye mecbur kucagimda gezdim.
Bir iki alisveris yaptim esimin isleri uzun surdu ben de hep gezindim.
Ogle yemegini yiyip ciktim alelacele yanima beyaz leblebi aldim onu ara olarak yedim ama doymadim cok yoruldum ve aciktim cunku
Donerciler ozsut tatlicilar falan dukkanda da cikolar gozumde dondu durdu ama yemedim yurumek bi ise yarasin bari dedim eve geldigimde saat 19.00 du soyun dokun 19.30 gibi yiyebildim aksam yemegimi esim yemege gidelim dedi eve donerken yok dedim o dukkana geri doncek diye bizi eve birakti yemegi gidip disarda yiyesi 20.30 olurdu cunku
Menum

09.40
1 gevrek
Kk peynir
2 zeytin
2 catal recel yesilcay
2yaprak marul maydanoz yarim salatalik bol limon sıkıp yedim .aksam yogurt yicegim icin salatami sabahtan yedim
12.00
Nescafe
2 bitter
Yarim avuc beyaz leblebi
14.00
3 kasik bulgur pilavi
6 misket kadar kofte
Yogurt
16.30
Yarim avuc leblebi
3 biscolata yedim yemesem cok iyiydi kizim yerken yedim actim cunku.
19.30
1 tabak karnibahar
1 dilim tam bugday
Yogurt
Birazdan da yesilcay ve leblebi yiycem
Spor 2 saat yuruyus

Son düzenleme:
papatyaamm çok büyük geçmiş lsun cnm allah korumuş gerçekrten
menüm sabah kalkınca yeşilçay
kahvaltıda 1.5 dilim ekmek 1 çatal peynir 2 çatal nutella şekersiz çay
ara türk nescafe 1 avuç sarı tuzsuz leblebi
öğle 1 tabak mercimek ç. 1 yemek kaşığı mantı bol yeşil salata
kahve
yeşilçay 1 avuç leblebi
akşam 1 tabak karnabahar yemeği 1 tabak patates yemeği ekmek yok ve bolcana acı yedim :)
nedense acı çok yiyince metobolizmam çok hızlı çalışıyo sürekli wc ye gidiyorum :)
birazdan yeşilçay içicem
su 3 bardak
spor 10 dakika yürüyüş ve ev temizliği topla süpür sil ymek yap yarın akşama misafirlerim var bişiler yaptım anca oturdu valla

sabah 2 dilim uno denge, 2 üçgen peynir, maydanoz, roka
ara 1 elma
öğlen 5 yk semizotu yemeği, 1 kase yoğurt, yarım dilim ekmek
ara 1 dilim uno denge, 1 üçgen peynir
akşam 1 kase yoğurtlu dövme çorbası, bol salata
ara 1 avuç beyaz leblebi

1 fincan form çay, 2.5 lt su 2 saat yürüyüş

kızlar herkse çok teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için. iyiyim çok şükür ama kötü bir duygu. insanın aklından o anda çok şey geçiyor...verilmiş sadakam varmış...
herkesin menüsünü beğendim. bu hafta motivasyonumuz gerçekten iyi durumda...
sehracım çok teşekkürler yorumlar için. özellikle de yaş konusunda. ben mayısta 35 i bitirip 36 ya basıcam...
bahsettiğin gömleklerden yeni aldım. siyah ve beyaz ama henüz giymek nasip olmadı. adil ışıktan aldım.
sözünü ettiğin şekilde bir elbisemde var yazlık. çok seviyorum. hatta kumaş alıp aynısından diktirmeyi düşünüyorum...
saçlarım da aslında kakao kahve ama zamanla açılıyor. cuma öğleden sonra okulu asıp hem kestireceğim hem de boyatıcam....
menüme gelince...
07:00 2 kuru kayısı
07:30 2 adet çavdarlı ekmekle yapılmış sucuklu tost, 2 çeri domates, 1 salatalık, 2 çatal peynir,
ara yok...kaza falan derken aslında çantamda hem leblebi hem de elma vardı ama fırsat olmadı.
12:00 2 yk pilav, 4 adet köfte, 1 yk tavuk sote, 7-8 adet patates kızartma, bol salata
17:00 bir elma
18:30 3 yk taze fasülye, 3 yk bulgur pilavı, 1 adet milföy börek, bol salata ve yoğurt
3 litre su. gün içinde 2 fincan yeşilçay, bir fincan kayısılı çay
spor olaraktan da 5 mil leslie yaptım...
ben artık kilo vermeye çalışmıyorum. kilomu 62-63 arası korumaya çalışarak spora ara vermeden haftada 4 gün devam edicem elimden geldiğince. tabi kazayla kilo verirsem de hayır demem....

Kv geç geldik.Anca oğlumu uyuttum evi topladım.Herkesin menüsünü beğendim!
Bugün:Aç karınla 1 bardak ılık su
Sabah: 1dl ekmek kk peynir 3 zeytin,2 çatal bal,yeşilçay
Ara: 4 kuru pastamdan
Öğle :3kaşık makarna kk peynir
Ara:ekmeğin ucuna karnıyaruk iç harcını koydum,çay(kekler bilişler vardı yemedim)
Akşam:1hepçe çorba,yarım karnıyarık,1dl kepek
Ara:1dl ev pastası yeşilçay

Su:3lt
Spor:45dk yürüuüş

Bu sabah tartılarak acı ama gerçekle yüzleştimMoralim çok bozuk!ee böyle yersem olacağı buydu!Ama bu hafta aldığım kararları harfiyen uygulıycam!

Son düzenleme:
İnanki ben birimizden biri kilo alınca kendim almışım gibi bunalıyorum hedefimize ulaşmalıyız artık buda boğazı tutmaktan geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…