Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Evi sil süpür toz al mekigimi çektim.Yoruldum size bakayım dedim.Bugün malum perşembe ve hep cısss yiyesim var

Sabah düzgün kahvaltı yapmayışım ve tatlı istegim çokokrem kavanozunun yanında buldum kendimiSabah o rakamı görmeme ragmen nedir bu arsızlıgım:26:Şimdi leslie yapıcam oglum durursa tabi.Sizler nerdesiniz perşembenin kasveti hawarıma ugramamaıştır kesin ama ya diger arkadaşlar:44:

ah ebruli aynı hatayı bende yaptım buğün.. çeyrek ekmek arası çikolata yedimmm

sabah: 1 muz, simit
ara:su ile hazırlanmış salep
öğle: bulgur pilavı, salata, 1 tavuk baget
ara: çeyrek ekmek arası çikolata
akşam: bol salata, salçalı makarna

sporlarım: 30dak açık havada yürüyüş,45 dak çileklerimi, nanelerimi çapaladım..

şimdide müzik eşliğinde oynayacağım.. acım doymadım.. 1 çaydanlık çayla midemi doldurmayı düşünüyorum..sadece 1 litre su içtim .kalan 1,5litre sularımı da içmeliyim

Son düzenleme:
Ebrucum seni coookkk iyi anliyorum regl olcam beynimden hep ciko geciyo ama ben kesin kararliyim elimden geleni yapicam 5 inde tartildigimda kilo vermemis olursam yikilirim
Dun magaza magaza dolastim ne hos seyler var ama bu gobekle giymem hicbirini o zaman nolucak o gobek gidicek yazin vicdan azabi ile tatli dondurma yemiycem odulu hakederek yiycem
Sen de buna motive ol bak aksam salatami yedim burger yemis gibi tokum hawara sasiyodum nasil ac ac geziyo diye meger doyuyormus insan benim hazirladigim yesillikler hala bitmedi bak alip alip dogruyorum eziyette olmuyo boylece saklama kabindan iyice kuruttum hic bozulmada yok havlu kagidada sarip koyabilirsin
Menum
11.30(esim de evdeydi birlikte edelim diye bu saati bulduk biraz da gec uyanmistim
1 gevrek
Kk peynir
1 yumurta
3 banim recel
Maydanoz roka yesilcay
14.00
Nescafer
2 bitter 1 avuc beyaz leblebi
15.30
Yarim elma
17.00
6 badem
18.30
1 tabak corba
1 dilim ekmegin disi( ici kizimin corbasina dogradim)
Bolca salata
1 cay bardagi light kola
Birazdan kv gidicem yanima leblebi alcam cayla yerim ara olarak.
Su 2 lt( ben daha fazla icmiyorum bu bile bana cok geliyo)

Son düzenleme:
kızlar merhaba
bende sizin gibiyim. aslında bugün bir şey yemedim ama her perşembe daha çok yemek istiyorum.
yarın bildirim yaptıktan sonra bir hafta tartılmıcam. bakalım nasıl dayanıcammmm
menüm:
07:00 2 adet kuru kayısı
07:30 bir dilim çavdar, 3 ince dilim sucuk, 1 kk peynir, 2 zeytin, 2 adet çeri, salatalık
10:30 yarım avuç beyaz leblebi
13:00 tavuk ızgara salata
14:00 türk kahvesi
16:00 yarım portakal, 1 kivi
17:30 3 yk taze fasülye, 2 yk bulgur pilavı, bol salata, yoğurt, 3 çatal ton balığı
başka bir şey yemmicem. spor olarak da inşallah 2 mil leslie, simit bacak ve göbek hareketleri yapıcam...

Menüm
7de
2kuru kayısı
9da
Bir yumurta
İki kk peynir
5zeytin
İki çatal acısos
2yada 3etimek(tam emin olamadım paketin sonuydu)
Domates salatalık rokaçay
Ara
5badem iki fındık
Ara
Elma
Öğle
İki dilim salam bir dilim beyaz ekmek
45dk yürüyüş 1saat pilatesaeorobik
Gelince 3gibi
18çilek
Beşbuçuk
Bir porsiyon pırasa
Yarım kase şehriye çorbası
Yarım kase yoğurt
Bir but
Şimdi arkadaşlarlayım.yemicem bişey.yarın tickerımı değiştircem yaşasınnnn:))inşallah yarebbim

offf ya....
bütün bir hafta bir şey yemiyorum yemekten sonra şu perşembelerde bir şey var. illa yiyorum ya....
komşuma inmiştim. orada 2 kurabiyeyi hüplettim. ben neden böyle iradesizim böyle ya.....
çocuk hala uyumadığı için benim sporda güme gitti.
ben bu sabah 62,6 çıktım. ama eminim ki yarın 63 lü bir şey çıkıcam. of çok kızıyorum kendime çokkkk....

Yatıp uyumalıyım hemen:18:yoksa kötü şeyler olcakpapatyaaaa

üzülme papatyam bende seninle aynı kaderi paylaşıyorum.. sanki gündüzki menum çok iyimiş gibi biraz kendi yağında pişmiş tavuk birde komşumun getirdiği incirli cevizli kremalı tatlıdan yarım dilim yedim.. sabah ola hayrola..

şimdide tarçınlı çayımı içeceğim.. sabaha kadar zayıflatır umarım.. gecen cuma 60,9 dum sabah ne olacağım...

kızlarrr merhaba çok yorgunummm
sabahtan beri hastanelerdeydik, eşimin parmağı ağrıyordu onu gösterdik tetik parmak diye bişey varmış onun başlangıcıymış dr idare edebildiğin kadar idare et, sonra ameliyat dedi, kızmın vücüdünda 10 gündür sivilce benzeri şeyler çıkıyor, dr alerji olabilir dedi polenlerden falan ama biz idrar ve gayta testi yapalım dedi, onlarıda yarın vereceğiz beceremedik bu gün almasını
bana gelince, benim ara ara koltuk altında bir ağrım oluyordu, pazartesi bir ağrı hissettim yokladım elime bir şişlik geldi, baktım sivilce değil bende bir randevu aldım, dr muayene etti dedi kiste benziyor ama kesin sonuç için memoğrafi istedi, ultrasona girdiğimde saat 16:30 du çok şükür bişey çıkmadı zaten olumsuz düşünmemiştim, kıl kökündeki lenflerde oluşan bir kistmiş, dr dedi rahatsız ediyorsa alırız senin isteğine bağlı dedi bende şimdilik çok rahatsızlık vermiyor dedim geldikkkk

Son düzenleme:
menüme gelince
sabah 2dilim uno denge, 2 üçgen peynir, tere, roka , maydanoz, domates, 1 haşlanmış yumurta
öğlen yarım porsiyon kuru fasulye, yarım kase yoğurt
ara yağsız tost
akşam 1 kase yoğurtlu dövme çorbası, bolca salata
ara 1 avuç beyaz leblebi

2,5 lt su bol şekersiz çay birbuçuk saat yürüyüş, ( sabah erken uyanıp gittim )

bu arada bende büyük bir sınav verdim yarın bir arkadaşımız doğum iznine başlıyacak onun için yarın bişeyler yapıp yiyelim dedik okulca, bende havuçlu cevizli keke yaptım, 2 dilim kızma kestim keserken öyle koktuki anlatamam ama yemedim yarın yiyecem artık, bide kuarabiye attım fırına pişmek üzere güzel olursa onuda götürecem, güzel olmazsa evde yeriz artık

sabah kalkınca ılık limonlu su
kahvaltıda 2.5 dilim kepekli ekmek 3 zeytin 2 çatal peynir 3 banım pekmez şekersiz çay
ara 1 nescafe 1 avuç leblebi
öğle komşumdaydım 1 küçük kase 1 dilim börek 1 tanede puf bbörek yedim 1 kurabiye küçük çay
ara nesafe
akşam 2 yemek kaşığı şehriyeli pilav yanında ciğer sote ekmek yok
1 tulumba abimler geldi akşam çayına yanınada bişiler yapmıştım ben yemedim sadece 1 tane küçük tumuba tatlısı yedim sınırsız çaay
spor 150+150 merdiven inip çıkma
su 1 litre

Hawarcim canim Hepinize cok gecmis olsun. Kotu birsey cikmamasina cok sevindim iyi ki hemen dr gidip gosterdin saglik ihmale gelmez.
Bu arada cidden zor bir sinav vermissin firindan cikmis sicacik keke kim hayir diyebilir( hedefe kitlenmis bir bayan )tebriklet cidden
Ben de asagi dukkana gidince ordaki ozsutten bi tatli yiyesim var kizimla oglen yanina da nescafe bi keyif yapmak istiyorum ama bakalim resmen kiyamiyorum yemege sanki butun emegim bosa gitcek gibi geliyo sporda yok cunku olsa okadar korkmazdim
Aslinda haftada bir sutlu tatli yenenilir tabi devami gelmemek kaydiyla

Menü kötü ama yazarım bilirsiniz!!!
Aç karınla 1 bardak ılık su

09:45= 5 kurupasta,yeşilçay
11:30=türk kahvesi
13:30=1dl.çavdar,1 karnıyarık,2 kaşık yogurt
15:00=1 elma
16:15=yagsız tost(ekmegin ucu)1dl.çokokremli ekmek,yeşilçay
19:00=1 tas çorba,yogurtlu semizotu,1 tas cacık
20:30=yarım paket N**** (Siyahi),nescafe

Görüldügü üzere yemek aşırı degil ama ıvır zıvır mahfediyor.Anneme gidicem diye evde yiyip gittim.Annem kızdı onca şey yaptım geliceksiniz diye dedi kadın.Nescafe ve kardeşimin seviyorum diye aldıgı negroyu yedim ama

Spor:
ev temizligi
30dk pazar
40 dk ogluşu dışarda bisiklet sürdürmece
100 mekik
3 mil leslie

Az öncede 45 dk bi spor videosu yaptım vijdan azabından yoksa yapmazdım çok yorgundumDuşumu aldım şimdi yatıcam.Yarından umudum yok bu menülerle.Girip biri okusa halim rezillik.Bazen bu sayfalara yakışmadıgımı düşünüyorum

HAWARIMMM,çok geçmiş olsun hepinize!Kzının alerji olayını ihmal etme emi.Oglumda da vardı bi ara hafifti ilaçlarla atlatt çok şükür.İradene sana menülerine sporlarına hayranım bu aralar

günaydın kızlar;
hawarım çok geçmiş olsun. allah beterinden korusun. aman dikkate et kendine de ailene...
ilk bildirim benden gelsin. 09:30 da toplantıya gireceğim. allah bilir ne zaman çıkarım...
başlangıç: 64.8
geçen hafta: 63
bu hafta: 62,8
gelen : yok
giden: 200 gram
hedef: 60

kızlar be artık daha önce de yazdığım gibi 62-63 arası kalmak istiyorum. spora daha çok önem vericem. benim işim sporla. ve şunu anladım aslında gün bıyu ne yersek yiyelim akşam 18'den sonra birşey yemezsek olur bu iş.
ben dün sabah 62,6 idim. dün de genelde salata ağırlıklı beslenmeme rağmen gece yediğim poğaçalar +200 ü getirdi. bile. belki gece yemeseydim 62,4 bile olabilirdim.
hadi sizin bildirimleri bekliyorum. toplantıda arada açar okurum.

dün sabah 60,2 gelmiştim ama dünkü menüm karbonhitrat ağırlıklı oldugu için üzerine 200 gram daha alarak 60,4 ile haftayı kapattım..

ama 500 gram ve daha çok verirsem diyetime devam edeceğim demiştim.. bu dört günlük diyetimin sonucu.. artık aranızdayımm..

geçen hafta : 60.9
bu hafta : 60.4
giden : 500
gelen :yok
toplam giden: 4.5 kg
başlangıç : 64.9
hedef : 55

tatlım cok geçmiş olsun.. cocugunuzun tahlilleri büğünmü vereveksiniz..

sendeki kitlenin kötü olmaması sevindirdi beni.. daha hepimiz hayatımızın baharındayızz.. kötü hiçbirşey gelmesin başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…