Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kilo7
Cuma 58.8
Cumtesi
Pazar 59.4
Pazartesi 58.7
Salı58.7
Çarş58.2
Perş58.2
Cuma 58
Ctesş
Pazar
Başlama 67.7
Geçenhafta 58.8
Bu hafta 58
Giden 800 gram
Sonuç yaşasınnn
56.9 olmama 1kilo 100gram kaldı

Hawarım bişey olmasın sana hiçbirimizesllahım bizi sevdiklerimizi korusunkilo veren ve koruyan herkesi teprik

merhaba kızlar geçiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim,sağolun iyiyki varsınızzz kızımın idrarını albilirsek götüreceğiz bu gün biliyorsunuz bezli çocuktan alması zor oluyor

kilo bildirimimi yapayım

başlangıç 70
geçen hafta 61.9
bu hafta 61.8
giden 100gr
toplam giden 8.2
hedef 60

bu hafta bişey verememişim kızlar nedenide geçen hafta sonu sınırlarımı çok zorlamam, gece yarılarına kadar yemiştim, bu hafta sonuda bu gün okulda yarında yine okuldan bir arkadaşa ev görmesine gideceğiz yani bu iki gün yiyecem ama en azından 19dan sonra bişey yememeyi planlıyorum belki o zaman haftaya kilo verebilirimmm

Kilo Bildirimi
Başlangıç:63
Geçen hafta:54.9
Bu hafta:54.5
Giden:400
Gelen:yok
Yeni hedef31:

Kızlar hedefimi 50 yapmamanın sebebini anlatayım.Nasılsa 2 kilo ver diye belki psikolojik önemsemiyordum ama şimdi 4.5 kilo ver hedefime o yüzden belki etki eder diye düşündüm.Dün akşam o negroları yemeseydim daaha iyi bi sonuç görebilirdim.Bu 400 spordan gittiNe kadar yorgun olursam olayım inş. sporumu bırakmıycamHem dikkat edip hem spor yaparsam inanıroyumki daha güzel kilolar verilir.Birde bizlerin 7 den sonra bişi yememsi çok zor.Alışmışız türk kütürü tv karşısında misafirlikte yada akşam çayın yanında illa bişi olcak ve yatna kadar yenicek.Bunu başarmak zor ama başaran(hawaım en güzel örnek)nasıl veriyor.Herkes kilo vermiş ne güzel

ne güzel herkes kilo vermiş bende azartesiden itibaren menü yazmaya başlıcam artık bi düzene girme vakti geldi
başlangıç 59
geçen hafta 55.6
bu hafta 55.2
giden 400
hedef 52
boy 1.66

Menum
12.00
1.5 dilim tamtahil ekmek
Kk peynir
2 kurukayisi
2 catal recel
Maydanoz roka 4/1 havuc
Yesilcay
14.00
1 kepce yayla corbasi
15.30
Nescafe
2 bitter
1 avuc beyaz leblebi
18.15
3 kasik etli taze fasulye
Bol salata
1 cay bardagi light kola
Aram yesilcay ve beyaz leblebi olacak kizlar
Kilo vermis herkes ne kadar guzel ins. Yaza kadar her hafta kilo vericez ve hepimiz hedefe ulasicaz

Mnm
9da
2kk peynir
1yum
1buçuk çavdar
7zeytin
Havuç dımates tıka biber salata çay
Ara
7çilek
Öğle
Bir çavdar
2kk peynir dınatesbibersalataluk
Uyudum2saat
4de
İki çavdar
İki dilim salam( kalınca)
İki kk tulum peynir
8de
15 çilek

kilo bildirimi
geçen hafta 62.300
bu hafta 62.800
gelen 500
giden yok
ne bu ya her hafta 500 gram almaya başladım kilo verme topiği değil sanki kilo alma taopiğinde hissediyorum ben kendimi niye sıkı bi diyete giremiyoruz niye boğazımıza hakim olmayıyoruz nasıl olsa o yediğimiz şeylerin tadını dahaöncesinden biliyoruz niye bile bile yiyoruz off ben çok doluyum bir an önce vermek istiyorum az önce ben burdan atlarım yarışmasında bebeği 10 aylık kadın çıktı ünlü oyuncunun karısı yaprak dökümünde oynamıştı ama adını unuttum resmen kadına ağzım sulandı sıfır bedennn eşme dedim ben bunun gibi olmak istiyorum dedim güldü
menüm
sabah yeşilçay
kahvaltıda 2 çatal kaşar 4 zeytin 2 çatal nutella 2 dilim ekmek 3 kurabiye 1 sürümlük salça şekersiz çay
ara türk kahvesi
öğle yarım tabak makrna yarım tahınlı pide şekerrsiz çay
akşam 1 tabak makarna ve çilek muz ve armuttan oluşan meyve tabağım vnin karşısında ne güzel götürdüm
su 1 litre
spor 220 merdiven inip çıkma
birazdan oklava hareketleri yapıcam bacak açma kapama hareketi yaopıcam

slm kızlar buğün adımsayarım geldi ama ayar konusunda size danışacağım bir şeyler var. mil, km, adım miktarı ve yakılan kalori kısımlarını fark ettim.. ama iki tane sayı ayarlamam gerekiyor bu sayılardan biri 12 ile 50 arasında bu neyin ayarı anlamadım..
diğeride 60 ile 330 aarasında.. bunlar nelerin ayarları ki acaba kilom ile adım ölçüm mü cm olarak

kızlar hepinizi tebrik ederimmm sehraa sana kocaman bir alkış canımm

ben bu gün ve yarın menü yazmayacam çünkü hala tıkınıyorummm

nelsonn 12 ile 50 arası olan adım boyun canım normal yürüyüşünle 10 adım at, yürüdüğün mesafeyi ölç ve adım sayına böl çıkan rakamı padometreye gir, 60 ile 300 arası olna ne bilemiyorum, benim padometrede kilo 40 tan başlıyor, ama boy olabilir , bu arada güle güle kullan

Yürüyüşe gittik eşim ve oglumla.Menüm iyi degil ama yazarım bilirsiniz

10:30=kk peynir,3 zeytin,1dl.ekmek,3çatal bal,ıhlamur
11:30=türk kahvesi,2 çatal pasta(dün akşam bi tanıdıgın d.günü pastaını yemedim sabah yerim dedim oglum yedi bende 2 çatal aldım)
15:30=1dl.kek,çay,1dl.peynir,kahvaltı sosu 3 çatal,2 pide gibi bişi içiboş kabuk gibi koşu yaptı binacak toplandık ben kek komşuda bunu yaptı yedik.
19:30=yogurtlu semizotu,1dl.fırında patates mücveri

spor:50dk sahilde yürüyüş
150 mekik
45 dk dışarıda oglumun peşinden koşmaca

Kuzuçelerrrrr kahvaltıyı abartmayın emiiii diyorum ama akşam çilek yedim yemek yemedim kurt gibiyim sabah yine 58im cumaya hedef 57li bişiler

tickerımıda değiştireyim barimmm ne güsel bi duyguu allah hepimize tekrar tekrar yaşatsın hedef kilomuza ulaşana değin olumlu yönde inşaallah

merhaba kızlar;
dün pek bakamadım size....
sehranın dediği gibi saçımı kestirdim ve boyattım. adil ışıktan beyaz pantolon aldım. hemi de s beden.
dün gündüz çok abartmasam da gece uzun zamandır yapmadığımız bir şey yaptık ve eşimle tabi oğlumuzda bizimle beraberdi çorba içmeye gittik.
çorbanın etkisini de bu sabah tartıda gördüm hemen....bugün çok dikkatliyim. akşam 19:00 dan sonra bir şey yemicem...
bu hafta herkse kilo vermiş ne güzel. herkesi tebrik ederim...

MutsuzummmmHava güzel kv gideyim sarma sarayım orda deim.Malum sıcak beyaz badi giydim tabi göbek pörtledi.Tam aglayan pasta yerken eşimin yegni kilo almışsın demesin miAglayan pastayı bırakıp aglayasım geldiSakızlı muhallebi yapmıştım dün ama yemedim bugün yerim diye.Ama öyle duyunca bütün kaseleri aldım binaya dagıttımŞimdi yemek yiycez.Sonra yürüyüşe

sabah 9 iki kayısı su bir köfte(dün akşam yemekte köfte patates yapmıştım yemeden yatmıştım içim çekti:)
10da
bir kare az yağlı peynirli börek
bir dilim çavdar
birbuçuk kavurmalı yumurta( tavada)
2 zeytin
iki kk tulum kaşar peynir karışık
salata
1de
10 çilek
sonra oğlumun veli top gittim
arabada iki avuç leblebi
sonra oğlumu acile götürdüm (kulağı orta kulak iltihabı olmuş hastaydı zaten kıvrandı yavrum yerden yere attı kendini)
arabada iki avuç leblebi daha yedim
hastanede 1 halley 5adet cips yedim oğlumdan
şimdide 1elma yedim
birde magnum aldım dolaba koydum.cuma günü 57li bişey olursam cuma yicem

epru eşinin yeğeninin üzerine atlamak geldi içimden...ne olursa olsun insan yemek yerken dencek lafmı yanii.azcık densizmiş afedersin..hadi ben desem neyse

selam kızlar buğün diyet yapmadım gerçi ne yedim ne yemedim onuda anlamadım... ama diyetlik değldi yediklerim... neysemmm şu adımsayarı sabahtan taktım.. iş güç gezme falan derken bu saate kadar 10000 adımı buldu rakamlar.. amma velakin ben buğün daha spro bilem yapmadım.. zaten çokda yoruldummm..iyi miki bu kadar adım..

son hazırlıklarımı tamamladım ve yarın boluya geziye gideceğiz son anda bir mani çıkmazsa.. ilk kez gideceğim için çok heyecalıyım....günü birlik bir gezi olacak .. sabah erkenden gün ışımadan yola çıkıp muhtemelen gecenin bir körü geliriz..

canım bence hiç üzülme.. sen kilolarını veriyorsun.. muhtemelen sana şaka yapmıştır.seni üzmek değildir amacı..

tatlım sanırım o sayılarda en yakın olasılıkla kilodur.. ayarladım ve ilk günüm sporsuz 10000 civarı adım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…