Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

BUGÜN:Aç karınla 1 bardak sıcak su
10:30=kk peynir,3 zeytin,2 çatal reçel,1dl.ekmek,yeşilçay
11:30=türk kahvesi,yarım dl.aglayan pasta
15:30=1 simit,çay,2 yaglı gevrek( bim)
19:00=1 kase çorba,2 kaşık yogurt,6 sarma,fırın poşet(1 baget,4 patates dl)

Spor:
40dk yürüyüş (ögle yemeginden sonra)
35dk yürüyüş(akşam yemekten sonra)

kızlar kendi resimlerimden bir kaç tane ekledim bir kaç saat sonra sileceğim.. yorumlarınızı bekliyorum..

1.küçük kızın aynı babası büyüğünde aynı sen ve çok şirinler
2.düğüne gittiğin fotoda gelin seni kıskanmadıysa bende sehraa değilim
3.kesinlikle saçın sarı olmasın o tonda hiç olmasın
4.sakın kırmızı ruj sürme yada koyu renk.dudakların ince canım,parlatıcı veya açık tonlar tercih etki çizgi gibi durmasın dydağın,göz makyajını ön plana çıkar düğün makyajı gibin
5.k.hidrat yeme göbeklenmeye müsaitsin epru gibin
6.kot yakışıyor
7.saçlarına su dalgası yaptır ve uzat azcık daha
8.kaşlarını çok ince alma
9.çırtlak patlak renkler giyin
10.unuttum neydi ya:44:

teşekkür ederim tatlımyorumalrından dolayı.. çok mutlu oldum..

düğün erkek kardeşimindi..
saç konusunda haklısın ama ben sarıyı seviyom.. tonunu ayarlayamıyor buradaki kuaförler..

sehra kız kilo verdiğim bellimi?

Son düzenleme:
Nelsonum resimleri gördüm.Şimdi tırnaklarımı menikür yapıyorum.Bekleyin yorumlar az sonraaaaaa

Sehracim ogluna gecmis olsun canim inan cok uzuldum ya yavrum simdi iyi mi bari?
Papatyacim ohhh kendim bakima girmisim gibi mutlu oldum ben bir kere sacimi boyattim ( dip boya olarak normalde balyaj yaptirmistim) bin pisman oldum hem guzel yapamadi kuafor hem de upuzun saglikli saclarim gitti simdi simdi kendine geliyo bana siyah sac yakisiyo ( kendi rengim) daha da boyayla ugrasmak istemiyorum uclarinda az bisi sari gibi kaldi tatile gitmeden kestircem saclarimi gerekirse ucundan boyatirim kendi rengine
S beden almanda cabasi olmus yasasin kucuk beden alisveris
Ebru bak beni zorla istanbula getirtip sacini basini yoldurcsnnn heeeee bu sekildemi tanismak istiyosun benle
Ben sehrala senin karsina zayif cikmak icin ac ac gezeyim sen 3 gun ust uste tatli ye!Dost aci soyler ona gore bu hafta kurallari uyguluyc demistin baslarsin yarindan itibaren nisandayiz farkindasin dimi arkadasim
Nelson merakla actim fotolarini ilk dikkatimi ceken ten rengin oldu bayildim valla tam benim istedigim dogal bronz bi tenin var senin de kizlarininda ben yaz basinda etek giyiyorum mesela sut rengi bacaklar
Bi fotonda ayni ben gibi gobusun cikmis musait yani tetikte bekliyo mubarekler
Dugunde elbisenin rengi tenine uyumu herseyinle cok hos olmussun
Ve bir haftaki foton gayet fit duruyo gobekte yok gibi valla boy da var zaten ne guzel fidan gibin
Yorumlarim bunlar guzel hatunsun kizlarinda cok sirin ayrica

Nelson canım maşalah kızların pek tatlı. allah bağışlasın....sehraya katılıyorum. sarı saç pek olmamış sanki. hem sarı saç insanı yaşından daha büyük gösteriyor bence. bak ben sehrayı dinledim dün saçımı kestirdim ve boyattım. iyi gezmeler yarın için...
ebrucum kim dediyse onu çok bilmiş....sende göbek mi var. ya o zaman bendeki ne....
menüm:
10:00 2 dilim çavdar, 1 kk peynir, 2 çeri, salatalık, 1 biber, 2 zeytin, 3-4 dilim sucuk
12:00 10 adet çilek
14:00 2 küçük karnıyarık, çok salata,
16:00 bir çokoprens
18:00 bir kase tarhana, 2 yk bulgur, bir adet fırında baget, 5-10 adet küp patates fırında
20:00 türk kahvesi
20:30 2 adet ıspanaklı gül böreği...
spor: 2 mil leslie, simit ve bacak hareketleri
akşam yemeğinden sonra 45 dk dışarıda tempolu yürüyüş....

sehracım oğluna çok geçmiş olsun diyorum...,inşalah en kısa zamanda iyileşir.
hep sorucam unutuyorum oğlun kaç yaşında...

Yukardakileri yegenin soyledikleri yuzunden yazmadim sen zaten kilolu degilsin o ayri sadece 3 4 gundur tatlilara dadandin diye yazdim hedefimize ulasmak icin bi sureligine vazgecmeliyiz tatlilardan sonra azar azar gunduz yeriz zaten

Bana göre 1 oğluma göre 8 kimliğe göre 6yaşında canım 2007haziran doğumlu...günaydın kuzçelerrrrrrrrrrr

allah bağışlasın sehracım....
ahhh benim oğlum da busene ağustosta 8 yaşını bitirecek. 9 dan gün almaya başlayacak. ama benim gözümde daha bebek o bebek...
9 yaş deyince kulağıma o kadar büyük geliyor kiii
bazen hiç büyümesin istiyorum. hep kucağıma sığacak kadar minik kalsın....

Şimdi kulağı ağrımıyor şükür ama hasta yanioğlumun adı uğur..uğur böceğim o benim..hayatımdaki en güsel şeyy benden bile güsel

İsmi guzelmis canim ins. Hayati boyunca kendine de ugurlu gelir.
İnsan cocugu hasta olunca kendini caresiz hissediyo ins. Kisa zamanda tamamen iyilesir canim böcügünn

çok sevindim canım iyi olmasına. hastalık da geçer inşallah. benim oğlum da sabah babasıyla kayağa gitti. evde yalnızım. sporumu yapıcam birazdan...sonra duş falan derken vakit geçer.
bazen beni çok kızdırsa da canım ciğerim benim....
kızdığım zaman bana diyor ki anne ne kadar birbirimize kızsak da bu aramızdaki sevginin bittiği anlamına gelmez değil mi????????oyyyy o zaman kızgınlık mı kalır....

Kizlar dun de esimin pesine takilip gittim orada 1 saat hizli hizli yurudum esime yurudugum mesafeyi gosterdim derdin ne diyo okadar yol yurudun bana para verseler yurumem okadar yolu diyo
Cidden cok iyi geliyo yuruyus ya bu arada dun aksam yemegini ilk defa gec yemek zorunda kaldim esimin islerini bitirmesini bekledim ha simdi bitti gitti derken saat 10du yemek yiyoduk ve cok actim yedim bu yuzden yuruyus bosa gitti yani
Sabah dayanamadim tartildim 54.400 den gr oynamayan tarti 53.700 u gosterdi hemde dun 10 da yememe ragmen 8 gunde 700 gr gitmis

Ay canım ya iq su (duygusal zeka)yuksek senin yawrunun diyim ben sana parantez içinde yazdımki biliyorsunuzdurda ben bazen kelimeleri yanlış yazıyorum yine ne demiş ne yazmış bu kızçe demeyin deyü..canım ya..melek onlar meltj..ne sinir kalır ne bişi o öyle dedikten sınra...mesele neydiki diyiverir insanösgeeee hadi yine iyisin yürüyüş dediğin gibi nola gitmemiş anlaşılan

Kızlar özledim sizi!Dün gece oğlum uyandı giremedim yorum yapacaktım.
Sabah erken anneme geldim.Eşim il dışına gitti.Akşama gelene kadar annemdeyim.Dün kv bugün annem size zaman ayıramıuorum hep bişi eksik
Sehracıkk, oğluna çok geçmiş olsun canım!Bende bi kere orta kulak iltihabından kafamı duvarlara vuruyordum geceleri
Nelsonum,belli olmaz mı tabii belli.Maş.2 çocuk annesi gibi durmuosun.Saç baş vs uzmanımız sehri yorumlamış zatii:)Bana laf düşmez:)

Benim yorumuma ne yorum ne begeni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…