Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

10.30
1 gevrek
Kk peynir
1 yumurta
2 catal recel
Roka maydanoz yesilcay
14.00
1 avuc leblebi
Nescafe 2 bitter
17.00
1 elma
18.15
Yarim tabak yogurtlu bakla
Bol salata
2 isirik gevrek
Aram da yesilcay ve leblebi olcak misafirim var ama hicbirsey yemiycem ( canim cekerse yarin kahvaltida yerim)
Haftaya pazar .esimin yegeninin dogumgunu var o nedenle bu hafta puuurrrr dikkatim pazar odul yapicam

Yorumu yapmadım diye kızmışsın anlamadım sonra geçmişe baktım 1 sayfayı okumadan atlamışım canım arkadaşım görmemişim özür dilerim.Haklısın ama bugün nerdeyse 1 kaşık yemek geri kalanı çiko gofret çay nescafe Türk kahvesi vs.. Anneme Mah. Arkadaşım geldi ooo diyet bitmiş galiba göbek yapmışız dediO sinirle annem önüme ne koyduysa yedimTel zor giriyom eve gidince yazarım!

Ebrucum ben de sasirdim zaten cvp yazmamana cunku sirf sana yonelik bi msjdi insanlik hali gozden kacabiliyo bazen
Konumuza donersek ben en az kendim kadar senin de hedefine ulasmani istiyorum hem de yaz bu kadar yaklasmisken:18:Bak 4 5 aydir ugrasiyoruz sonuc koca bi 0 cunku tam anlamiyla istemiyoruz kendimizi vermeden ugrasiyoruz bos bi caba icindeyiz
Bak 1 haftadir dikkat ediyorum sadece 700 gr gitti ben bu rakami uzuuuuuuun zamandir verememistim cunku her oglen mutlaka bi tatli biskuvi bisi yiyodum ve bu bile kilo vermemi engelliyo ben de tabak tabak yemek ekmek yiyen bi insan degilim buna ragmen verilmiyo iste sen de sık disini sonucu dusunerek tatliya ara ver biraz yazin cok daha guzel olucak az sabir canim

iyi akşamlar kızlar;
kendimi sigarayı bırakmaya çalıştığım dönemdeki gibi hiseediyorum. ay bitanecik içsem hayır içmeyeyim. yok içeyim bir taneden bir şey olmaz. bugün arkadaşlarla parka gittik. onlara gözleme yedi ve ben kendi kendime. ay bitanecik yiyeyim. yok yemeyeyim ne faydası var. boşuna kalori almayayım diye söyleniyordum.
ve menüm gelsin:
10:00 2,5 dilim çavdar, 2 yk kadar patlıcan salata, 1 kk peynir, 2 zeytin, 3 çeri, biber, 2 çatal bal, 2 ceviz
12:00 10 adet çilek
14:00 1 çikolatalı gofret, 1 avuç beyaz leblebi, 1 yeşilçay
15:00 türk kahvesi
18:00 2 yk bulgur pilavı, 2 yk taze bezelye, 1 adet tavuk baget...
az önce kayısılı form çayı...
55 dk süren slim in 6 rump'ı yaptım spor olarak. bu haftayı da 4 gün spro yaparak kapattım....
4 şubattan beri her hafta 4 gün spor yapıyorum....

Haklısın canım.Annem sen normalde bu kadar yemezdin dedi.Hep saatle yemek felan yordu beni.Karnım ne zaman acıkırsa o zaman yiycem ama 7 den sonra bişi yemiycem.Yaza az kaldı tatil yeri bile bakmıyorumArkadaşımda öyle deyince iyice hevesim kaçtı

aaaa ebrucum neden tatil falan bakmıyormuşsun...bak biz bir tatil ayarladık. ben 2. ye bakıyorum şu anda booking.com dan. olsun göbeğim olsa da gideceğim tatile ki siz benden daha zayıfsınız. çok biliyor onu diyenler.....

Oglum 3 aylıktı bikini giydim o kocaman göbegimle.Ama rahat raat dolaştım yeni dogum yaptım edasıyla.Geçen biraz küçülmüş göbegimle yine bikini giydim ama oglum küçük yavaş yavaş kilo veriyorum edasyla.Bu sene kocaman çocuk olmuş bende hala göbekNelsonum demişti sanırım tolga karelin eşini gördümKi mankenler gibi 6 kilo felnada almadı.Çok iyi hatırlıyorum yüzü ayakları şiş hastanede doguma girdigi halini 30 kilo almıştı.Nerde sarkma nerde kilo nerde çatlak deyin banaaaaa

Ebrucum bizim yapimiz bu azcik ipin ucu kacsin gobek firliyo ama emin ol sadece 2 hafta yaaa dikkat et ( mekikte cekiyosun zaten) farkedilir olcude kuculuyo moral bozmak asla yok bak ben gene eski ozge oldum suan disardayim esim yemek yiyor ben yemiyorum canim dondurma istiyor yemiyorum ne icin o tartida 51 i gormek icin
Yarin git kendine beyaz leblebi al aciktikca ye misafirler kurabiye yerken ben leblebi yedim annem ayy yazik sana diyo

Hiii zuzunun dedigi kadin ben de hatirliyom yuzu nasil sisti bence genetik faktordur o ( kedi ulasamadigi cigere misali)

ebru ben hiç bu açıdan bakmamıştım ama ben yine de bakmayayım. benim oğlan bu yaz 8 yaşını bitiriyor. üstelik 7,5 ay durdu karnımda...
ben nerelere gideyim, doğum yaptığımı bile unuttum nerdeyse. o kadar uzun zaman geçti üstünden...

Kizlar yemek badiresini atlattik arabaya bindik esim demez mi ben doymadim waffle yiyelimmi Yutkundum vee bana bu yaza kadar yemek deme yazin yeriz beraber dedim bak sakin cok zayif olma gene diyoo
Sonra asagiki dukkana geldik kizim yolda uyudu ben de arabadan size bakiyodum burnuma cilek kokusu geliyo Allah Allah dedim buraya kadar nerden geliyo anaaa bi dondum arkami 3 kasa cilek arabadane ara koymuslar farketmedim bile
Papatyaaaa sen olsan yermiydin hıı aklima sen geldin konu meyve olunca
Aksam aksam kendim kasindim oturcaktim evimde durrr biraz daha koklayim bari

Özge yeme sakın.... Ben o çilekleri sabah kahvaltısında yerdim. Ay bugün bitirdim çilekleri. Canım çekti.
Ben de acıkmaya başladım kızlar. Yatayım en iyisi. Sabah 06:20 de Çalar benim saat. İyi geceler herkese....

Yemedim papatyacim dedigim gibi pazara kadar odul yok bana dogumgunu de muhtemelen gunduz olcakmis abartmadan yerim artik
Bu hafta 3 gun daha esimin pesine takilip yurus yaparsam cok iyi olcak bebek arabasina koycam kizimi kulakligimi da takcam sahilden yurucem bu sefer

dün sabah aç karnına yeşil çay
1 tane kuru pasta 3 küçük salatalık tuzsuz ve körpe olarak ekmek yok
ara nescafe 1 dilim revani
öğle 1 tabak ıspanak ve yoğurt 1 dilim ekmek
ara 1 avuç leblebi
akşam 17:30 da dışardaydık ekmek arası bişiler yedik ve yanında 1 bardak kola 4,5 saat yürüyüş yaptık kültür parkta gezdik kocamla çocukumla beraber :) yakmışımdır umarım
ara yeşilçay
bugünkü menüm
2 küçük krep 1kk peynir
2 bardak çay
ara yeşilçay
öğle 2 avuç kadar leblebi
akşam 1 tabak çorba 1 yemek kaşığı tavuklu patates 1 yemek kaşığı ev mantısı yedim
spor olarak düğüne gittik bu akşam Erzurumluların bu arada bende erzurumuyum kızlar dadaşım yani ama daha 1 kere gitmişiğim yok erzuruma babam küçük yaşta gelmiş buraya bi daha gitmemişler herneyse Erzurumlular çiftetelliiden çok halay çekerler ve üşenmedim halay çekerken içimden saydım 6000 adım attım :) spor olarak adım attım yani
su 2 litre

Kızlar 1haftadır oğlumu sallamıyorum.Yanına yatıp tıpışlayıp efe atı anlatıyorum:)At delisi oğlumda(ayak sallamasına oranla)uzun olsada uyuyor sallamadan.
Özgecim eski Özge olmuştum belli:)İraden eskisi gibi!İnş senin motivasyonun benide etkiler!
Papatyam senin göbeğin yaygın benimki hamile gibi sivriGenetigimin cefasını nie ben çekiyorum
Zuzum menün güzel.Üşenmeden halayda adım saymak nerden aklına geldi Allah iyiliğini versin:)Gece gece güldürdün beni:))
Çok uykum var kızlar.Yarın sağlıklı bol hareketli güzel bir güne uyanmak istiyorum!

Günaydııınnn inşallah bu hafta herkes güzel kilolar verir sıkalım dişimizi doğumgünüme az kaldıı:18:19mayısta 55olmalıyım olcam inşallah

sehracım oğlumla ilgili yazdığın yoruma cevap yazacaktım inanır mısın sabah aklıma geldi. oğlumun ıq'su oldukça yüksek. tüm gereken testleri yaptırdık. ama aynı zamanda hiperaktivite tedavisi de görüyor....ıq'sunun yüksek olması iyi birşey mi yoksa kötü birşey mi emin değilim açıkcası....

Ebrucum super dadi da bu yontemle uyutulmasini oneriyor masal anlatip yatirin kendi kendini uyumasini ogrensin .diyor hayal dunyasina dalarak uyusun diyor
Ben kizimda denedim onceden hiperaktif oldugu icin durdugu yerde sabredemedi kalkti yataktan indi.
Bakalim biraz daha buyusun masal kitaplari alip okuycam
Sehraa aynen canim tam gaz devam cuma da gidicek kilolar.
Hawarcim sen nasilsin ?Ugramadin haftasonu

Yemegim ocakta.Patlıcanlarıda közledim salata yapmak içinYemek yerken ugrarım.Çünkü bugün temizlk yapıcam.Ben kaçar kızlar.Bu arada özge helal valla ben waffle asla dayanamazdım:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…