- 29 Aralık 2009
- 3.409
- 1.347
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #3.241
Yorumu yapmadım diye kızmışsın anlamadım sonra geçmişe baktım 1 sayfayı okumadan atlamışım canım arkadaşım görmemişim özür dilerim.Haklısın ama bugün nerdeyse 1 kaşık yemek geri kalanı çiko gofret çay nescafe Türk kahvesi vs.. Anneme Mah. Arkadaşım geldi ooo diyet bitmiş galiba göbek yapmışız dediO sinirle annem önüme ne koyduysa yedim Tel zor giriyom eve gidince yazarım!
Ebrucum ben de sasirdim zaten cvp yazmamana cunku sirf sana yonelik bi msjdi insanlik hali gozden kacabiliyo bazen
Konumuza donersek ben en az kendim kadar senin de hedefine ulasmani istiyorum hem de yaz bu kadar yaklasmisken:18:Bak 4 5 aydir ugrasiyoruz sonuc koca bi 0 cunku tam anlamiyla istemiyoruz kendimizi vermeden ugrasiyoruz bos bi caba icindeyiz
Bak 1 haftadir dikkat ediyorum sadece 700 gr gitti ben bu rakami uzuuuuuuun zamandir verememistim cunku her oglen mutlaka bi tatli biskuvi bisi yiyodum ve bu bile kilo vermemi engelliyo ben de tabak tabak yemek ekmek yiyen bi insan degilim buna ragmen verilmiyo iste sen de sık disini sonucu dusunerek tatliya ara ver biraz yazin cok daha guzel olucak az sabir canim
Haklısın canım.Annem sen normalde bu kadar yemezdin dedi.Hep saatle yemek felan yordu beni.Karnım ne zaman acıkırsa o zaman yiycem ama 7 den sonra bişi yemiycem.Yaza az kaldı tatil yeri bile bakmıyorumArkadaşımda öyle deyince iyice hevesim kaçtı
aaaa ebrucum neden tatil falan bakmıyormuşsun...bak biz bir tatil ayarladık. ben 2. ye bakıyorum şu anda booking.com dan. olsun göbeğim olsa da gideceğim tatile ki siz benden daha zayıfsınız. çok biliyor onu diyenler.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?